[QUOTE=rd06][QUOTE=ותיקק]היא חיה בסרט בכלל כמה חרמנים בלי שכל,
עכשיו אתם מבינים?? כמה מתלהבים עושים אחריה רעש , צאו מהסרט 200 שקל וזה המקסימום שצריך לשלם, כל כוס מרגיש אותו דבר, כוס ב100 כוס ב500 וכוס ב 1000 , המשותף , כוס!!!!!!!!!!!!!!!
[/QUOTE]
לא יודע אם אדם ותיק בתחום היה אומר/כותב את זה....אבל מדבריך עולה שגם לא צריך לשלם 200 ש"ח....סע לתמ"י
תפוס איזו נרקומנית גמורה שזקוקה נואשות למנה וזיין אותה בפינה ב50 ש"ח....רק , עצתי לך , למען הבטיחות הלבש
קונדום נוסף ספייר - עוד אף אחד לא מת מעודף זהירות....
[/QUOTE]

בגלל שאני וותיק בתחום, אני יודע מה המחירים היו , ואיך הם אמורים להיות, זכותה לבקש כמה שבא לה, ולצערי תמיד יהיו את הפראיירים שישלמו,
אבל אם יהיה פראייר אחד פחות, אז זו כבר התחלה טובה,
בקשר לפז"מ שלי, זיינתי רבות אינספור פעמים, הלימיט היה 200 או 250 , אף פעם לא חרגתי מזה, ואין שום סיבה לחרוג מזה, (אלא אם כן אני קונה כרטיסיה עם כמות ניקובים מסוימת )
אני לא מזיין נרקומניות בתמ"י , ולא זיינתי, ולא אזיין, ולפי ההודעות פה גם הן התחילו לתפוס תחת ודורשות 150 שקל,
בקיצור, אין לי שום דבר אישי נגד נועה, אבל המחיר שהיא דורשת מופקע ביותר, היא לא כוסית בכלל, שווה זיון כן , ועם כל הכבוד לזיופים ולGFE ולגניחות שאולי היא עושה, אז זה מתאים לתאטרון הבימה,
זיון ב 600 שקל, זה שוד , ומי שמוכן לזה דופק את כולם.
תאמין לי שגם אני מתגעגע מאוד לשנים בהם תמורת 200-350 ש"ח היית מקבל פינוק סוף מכוסית על !!!

לצערי הימים האלו חלפו כמו הרבה דברים טובים...
כנראה שלפני שנלחמים על מחירי הזנות...צריך להילחם על יוקר המחייה בישראל שמקשה על חיינו מיום ליום !