כ נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול - דף 17 - סקס אדיר

נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול

161
[QUOTE=ותיקק]
[QUOTE=rd06][QUOTE=ותיקק]היא חיה בסרט בכלל כמה חרמנים בלי שכל,
עכשיו אתם מבינים?? כמה מתלהבים עושים אחריה רעש , צאו מהסרט 200 שקל וזה המקסימום שצריך לשלם, כל כוס מרגיש אותו דבר, כוס ב100 כוס ב500 וכוס ב 1000 , המשותף , כוס!!!!!!!!!!!!!!!
[/QUOTE]

לא יודע אם אדם ותיק בתחום היה אומר/כותב את זה....אבל מדבריך עולה שגם לא צריך לשלם 200 ש"ח....סע לתמ"י
תפוס איזו נרקומנית גמורה שזקוקה נואשות למנה וזיין אותה בפינה ב50 ש"ח....רק , עצתי לך , למען הבטיחות הלבש
קונדום נוסף ספייר - עוד אף אחד לא מת מעודף זהירות....צחוק
[/QUOTE]

בגלל שאני וותיק בתחום, אני יודע מה המחירים היו , ואיך הם אמורים להיות, זכותה לבקש כמה שבא לה, ולצערי תמיד יהיו את הפראיירים שישלמו,
אבל אם יהיה פראייר אחד פחות, אז זו כבר התחלה טובה,

בקשר לפז"מ שלי, זיינתי רבות אינספור פעמים, הלימיט היה 200 או 250 , אף פעם לא חרגתי מזה, ואין שום סיבה לחרוג מזה, (אלא אם כן אני קונה כרטיסיה עם כמות ניקובים מסוימת )
אני לא מזיין נרקומניות בתמ"י , ולא זיינתי, ולא אזיין, ולפי ההודעות פה גם הן התחילו לתפוס תחת ודורשות 150 שקל,
בקיצור, אין לי שום דבר אישי נגד נועה, אבל המחיר שהיא דורשת מופקע ביותר, היא לא כוסית בכלל, שווה זיון כן , ועם כל הכבוד לזיופים ולGFE ולגניחות שאולי היא עושה, אז זה מתאים לתאטרון הבימה,
זיון ב 600 שקל, זה שוד , ומי שמוכן לזה דופק את כולם.

[/QUOTE]

תאמין לי שגם אני מתגעגע מאוד לשנים בהם תמורת 200-350 ש"ח היית מקבל פינוק סוף מכוסית על !!!קריצה
לצערי הימים האלו חלפו כמו הרבה דברים טובים...
כנראה שלפני שנלחמים על מחירי הזנות...צריך להילחם על יוקר המחייה בישראל שמקשה על חיינו מיום ליום !

163
כמי שמשתמש בשירותים של עלמות העוסקות בתחום עיסוקה של נועה משנת 92 ובגלגולי הפורום הזה יכול קלות להיות הותיק ביותר מבין חבריו (מירב המאושרת שגרמה גם לי אושר רב טענה כי לפי קריאת הודעותיי בפורום לפני המחיקות שאני הותיק ביותר כנראה) אני חושב שכותיק לותיקק אצטרף לבקשתו של התותחן ואבקש די!
אם לא מתאים לך רד מאיתנו (יש הרבה מקום בדפי הזיל וזול בדרום תל אביב). רובנו אנשים בוגרים בעלי קריירות ויודעים מה אנו עושים ועל מה אנו מוציאים את הכסף.
הימים שבהם היינו מגיעים לדוגמניות צפונבוניות ומשלמים 300 שח לשלושה אקטים חלפו כנראה... לצערי
תתעורר... מלחמת המפרץ תמה!!
אני לא מאפיונר... אני נהנתן ;)

164
[QUOTE=ותיקק]
[QUOTE=rd06][QUOTE=ותיקק]היא חיה בסרט בכלל כמה חרמנים בלי שכל,
עכשיו אתם מבינים?? כמה מתלהבים עושים אחריה רעש , צאו מהסרט 200 שקל וזה המקסימום שצריך לשלם, כל כוס מרגיש אותו דבר, כוס ב100 כוס ב500 וכוס ב 1000 , המשותף , כוס!!!!!!!!!!!!!!!
[/QUOTE]

לא יודע אם אדם ותיק בתחום היה אומר/כותב את זה....אבל מדבריך עולה שגם לא צריך לשלם 200 ש"ח....סע לתמ"י
תפוס איזו נרקומנית גמורה שזקוקה נואשות למנה וזיין אותה בפינה ב50 ש"ח....רק , עצתי לך , למען הבטיחות הלבש
קונדום נוסף ספייר - עוד אף אחד לא מת מעודף זהירות....צחוק
[/QUOTE]

בגלל שאני וותיק בתחום, אני יודע מה המחירים היו , ואיך הם אמורים להיות, זכותה לבקש כמה שבא לה, ולצערי תמיד יהיו את הפראיירים שישלמו,
אבל אם יהיה פראייר אחד פחות, אז זו כבר התחלה טובה,

בקשר לפז"מ שלי, זיינתי רבות אינספור פעמים, הלימיט היה 200 או 250 , אף פעם לא חרגתי מזה, ואין שום סיבה לחרוג מזה, (אלא אם כן אני קונה כרטיסיה עם כמות ניקובים מסוימת )
אני לא מזיין נרקומניות בתמ"י , ולא זיינתי, ולא אזיין, ולפי ההודעות פה גם הן התחילו לתפוס תחת ודורשות 150 שקל,
בקיצור, אין לי שום דבר אישי נגד נועה, אבל המחיר שהיא דורשת מופקע ביותר, היא לא כוסית בכלל, שווה זיון כן , ועם כל הכבוד לזיופים ולGFE ולגניחות שאולי היא עושה, אז זה מתאים לתאטרון הבימה,
זיון ב 600 שקל, זה שוד , ומי שמוכן לזה דופק את כולם.

[/QUOTE]

ותיק, יש אנשים הנוהגים במכוניות העולות 600000 שח וצפונה, יש כאילו שאוכלים ב1000 שח לאדם במסעדות יוקרה, יש ויש ויש ...
הנקודה היא: האם אתה רוצה לומר כי כל אחד מאילו הורס לך משהו בכך שהוא צורך במחיר גבוהה? אף אחד לא הורס או דופק לך כלום. היו גם בחורות שדרשו אלף ויותר. האם כל הפורום קפץ אליהן ללא אבחנה? מסופקני. אז מה השטויות הללו? תלך לאן שמתאים לך, ודי.
למי שצריך להיות ביקורת על נועה , אם בכלל, הוא מי שביקר ולא בא על סיפוקו SO TO SAY.

166
ממש לא מדוייק שרק אליה מתייחסים להוריד את המחיר!
אני ניהלתי כאן מלחמות לאורך הרבה מאד זמן בעניין המחיר המופרז...
לדוגמא - אפילו על המחיר ששרון לוקחת הבאתי את דעתי כבר מזמן (וזה היה עוד בתקופה שהיא לקחה 300 ש"ח...)
בכלל..
כמעט כל נותנת שרות שלוקחת יותר מ 300 ש"ח קיבלה ממני על הראש כל המחיר המוגזם (מעל דפי הפורום כמובן)
בסופו של דבר הגעתי למסקנה שככל שכותבים עליה יותר, ככה יש לה יותר לקוחות למרות המחיר, אז לפחות באופן אישי הפסקתי להגיב בנושאי המחיר.
הבנתי שככל שאני תוקף את המחיר הגבוה, תמיד ממול יש כאלה שמצדיקים את המחיר הגבוה... אז בסופו של דבר אף אחת לא הורידה מחיר....

לדעתי האישית -
מי שרוצה להוריד את המחירים בשוק, שידווח על בחורות זולות.
ככה, שבאופן עקיף הצרכנים נחשפים לבחורות במחירים סבירים ואז יש אלטרנטיבה אמיתית.. וכאשר לבחורות היקרניות לא תיהיה עבודה - הן יורידו את המחיר.
הכל פסיכולוגיה צרכנית נבונה.
אבל להתווכח על המחיר שלהן מעל דפי הפורום? זה רק נותן להן יותר עבודה!!!!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

167

ערב טוב ,
תמונה חדשה שלי משבוע שעבר,
תהנו!!!!!
Heart

נ.ב
הצטברו לי הרבה הודעות פרטיות, מבטיחה לענות בימים הקרובים.

תמונה

מאהבת תל אביבית2014-02-09 22:13:14
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”