טוב אז לפני כחודשיים ביקרתי בדירה הזו
054-7745297
לא שאלתי איך קוראים לבחורה אבל כן זה לא רחוק מהמציאות היא אכן גבוהה (אני מטר 1.92) והיה בינינו הבדל של עשרים סמטימטר בערך .
היא באמת גם בלונדינית אבל מה מבוגרת לפי הערכה שלי 45 +
כבר בטלפון היא מצהירה שאין מין גם לא בתוספת תשלום זה רק מסג' נטו
אמרתי אוקי היה יבש ברחוב לא הייתה אף אחת ובשתי הדירות האחרות לא ענו אמרתי בסדר ננסה אולי שאני אגיע אני אשאל ויהיו אקסטרות או מין .
היא כוונה אותי לשכונה ג' לרחוב רוטנברג
כשדיברתי איתה בפלאפון שמעתי עוד מישהו ברקע חשדתי שמדובר בתיקתוקייה כול שהיא או שמקום עם כמה בנות
אבל מה שבטוח לא דיסקרטי כל כך וכשהגעתי נכנסתי היא קבלה את פניי בצורה מאוד יפה ונחמדה הובילה אותי לחדר העיסויים , ושנכנסתי הבחנתי במין דורמן כזה אולי זה הבן שלה אני לא יודע אבל היה לי ברור למה הוא נמצא שמה נכנסו לחדר ושאלתי אותה אם יש מין עוד פעם היא ענתה שלא רק מסג' אמרתי ומציצה ? שוב ענתה לי שלא וששאלתי על ביד ? היא אמרה לי גם שלא
הורדתי את הבגדים לבשתי חלוק והיא התחילה במסג' זאת פעם ראשונה שקיבלתי מסג' והוא היה באמת מצויין ומרגיע היא שמה ברקע מוסיקה מרגיעה ומשתמשת בשמנים חמימים שעושים את העבודה המסג' עצמו היה כ30 דקות היא לחצה ולא נתנה הרגשה מגעילה ואתם יודעים מה ? נהפוך הוא היא הייתה מקסימה ומאוד עדינה אני לא יודע אם אני אחזור אבל לכול אוהבי המסג' שווה לכם לנסות
לגבי בודי מסג' אני לא יודע לא שאלתי אבל אני חושב שזו שאלה רטורית זה מספר הפלאפון שלה . 054-7745297
המחיר הינו 220 שקלים , ומה אני אגיד בשביל מסג' טוב זה שווה אבל זה לא מה שאני מחפש מקווה שתרמתי
big-dick2014-02-27 13:27:55