כ עיסוי פרוסטטה בבאר שבע מישהו ניסה את המטפלת הזו ? - דף 3 - סקס אדיר

עיסוי פרוסטטה בבאר שבע מישהו ניסה את המטפלת הזו ?

21
[QUOTE=הלקוח]הוזכרה כאן בשרשור אחת "יבה" שעבדה אצל מרינה וסולקה מכיוון שסיפקה שירות מלא ללא גומי. הייתי השבוע בדירה אחרת בבאר שבע אצל בחורה בשם יבה שמתאימה פחות או יותר לתיאור שניתן כאן בשירשור. את הטלפון של הדירה שמסתיים ב 5124 תוכלו למצוא ב"שבע" בלינק הזה

המדובר בדירה פרטית בשכונה ג שלא הוזכרה עדיין בפורום. המסאג כולל בודי היה טוב והשירות סביר ביותר. תוך כדי העיסוי ניסיתי לגשש האם יש מצב לאקסטרות ונעיניתי בשלילה מוחלטת.
[/QUOTE]
האם יש בדירה מעסות נוספות חוץ מיבה ?
מכיוון שיש לה פרסום רשמי, לא רואה בעיה למה אתה לא מפרסם את המספר המלא.
יחס גורר יחס

22
אין עוד בחורות בדירה חוץ ממנה. אינני מפרסם את הטלפון מכיוון שהדבר נוגד את מדיניות ההנהלה. יש פרסום אבל לא באינטרנט. אני בטוח שתסתדר עם הלינק שנתתי ואם לא אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואתן לך את הטלפון המלא.

23
הייתי שם לא מזמן ולא יצא לי לדווח.
הייתי עם יבה אבל ראיתי שם בחטף לפחות בחורה נוספת אבל כששאלתי את יבה היא זירזה אותי לחדר ואמרה שהשנייה מחכה למישהו.
אין לי הרבה מה להגיד, תיקתוקיה טיפוסית. הדבר הכי מצחיק שהיה להם (אולי עדיין קריצה) פדיקור אחרי המסז' אז לכל מי שמעוניין, לרוץ מהר.

24
טוב אז לפני כחודשיים ביקרתי בדירה הזו

054-7745297

לא שאלתי איך קוראים לבחורה אבל כן זה לא רחוק מהמציאות היא אכן גבוהה (אני מטר 1.92) והיה בינינו הבדל של עשרים סמטימטר בערך .
היא באמת גם בלונדינית אבל מה מבוגרת לפי הערכה שלי 45 +
כבר בטלפון היא מצהירה שאין מין גם לא בתוספת תשלום זה רק מסג' נטו
אמרתי אוקי היה יבש ברחוב לא הייתה אף אחת ובשתי הדירות האחרות לא ענו אמרתי בסדר ננסה אולי שאני אגיע אני אשאל ויהיו אקסטרות או מין .
היא כוונה אותי לשכונה ג' לרחוב רוטנברג
כשדיברתי איתה בפלאפון שמעתי עוד מישהו ברקע חשדתי שמדובר בתיקתוקייה כול שהיא או שמקום עם כמה בנות
אבל מה שבטוח לא דיסקרטי כל כך וכשהגעתי נכנסתי היא קבלה את פניי בצורה מאוד יפה ונחמדה הובילה אותי לחדר העיסויים , ושנכנסתי הבחנתי במין דורמן כזה אולי זה הבן שלה אני לא יודע אבל היה לי ברור למה הוא נמצא שמה נכנסו לחדר ושאלתי אותה אם יש מין עוד פעם היא ענתה שלא רק מסג' אמרתי ומציצה ? שוב ענתה לי שלא וששאלתי על ביד ? היא אמרה לי גם שלא
הורדתי את הבגדים לבשתי חלוק והיא התחילה במסג' זאת פעם ראשונה שקיבלתי מסג' והוא היה באמת מצויין ומרגיע היא שמה ברקע מוסיקה מרגיעה ומשתמשת בשמנים חמימים שעושים את העבודה המסג' עצמו היה כ30 דקות היא לחצה ולא נתנה הרגשה מגעילה ואתם יודעים מה ? נהפוך הוא היא הייתה מקסימה ומאוד עדינה אני לא יודע אם אני אחזור אבל לכול אוהבי המסג' שווה לכם לנסות
לגבי בודי מסג' אני לא יודע לא שאלתי אבל אני חושב שזו שאלה רטורית זה מספר הפלאפון שלה . 054-7745297
המחיר הינו 220 שקלים , ומה אני אגיד בשביל מסג' טוב זה שווה אבל זה לא מה שאני מחפש מקווה שתרמתי

big-dick2014-02-27 13:27:55

25
המלצה שלי, יש ביד 2 שתי מודעות של מעיין/דניאל לאוהבי המלאות ישראלית מלאה שלדעתי נראית די טוב חזה גדול צעירה אולי בת 25-30 נחמדה מאוד עושה בודי מצוין והרפיה מצוינת (זו פעם ראשונה שבאמת הצעתי סכומים מכובדים עבור סקס והיא סירבה)
נמצאת ברחוב חביבה רייק בג׳

26
ביק-דיק ידידי, היית אצל מרינה ולא ברור לי איך הצלחת לא לקבל ממנה הרפיה.הבחורה נותנת הרפיות כבר 20 שנה והיא גם מומחית לא רעה בפרוסטטה.

לגבי מעיין/דניאל - טרם ביקרתי אבל הדיווח עושה חשק. האם היא תקתנית?

27
אני קיבלתי ממעיין רושם ממש טוב בכלל לא תקתקה
מעבר לזה אני פעם ראשונה התנסיתי במסאג׳ (הדליק אותי הקטע שהיא ישראלית) ולא ממש ידעתי מה מותר מה אסור ולא ממש נגעתי בה היא לקחה את היד שלי שמה על החזה שלה אין לה בעיה עם אצבעות היא ממש אדיבה ונחמדה
אשמח לדיווח אם תהיה שם
נ.ב אני ממש שמח לראות התעוררות בפורום בנוגע לבאר שבעבאר שבעי 262014-02-27 11:06:05

28
[QUOTE=הלקוח]ביק-דיק ידידי, היית אצל מרינה ולא ברור לי איך הצלחת לא לקבל ממנה הרפיה.הבחורה נותנת הרפיות כבר 20 שנה והיא גם מומחית לא רעה בפרוסטטה.

לגבי מעיין/דניאל - טרם ביקרתי אבל הדיווח עושה חשק. האם היא תקתנית?
[/QUOTE]

הלקוח היקר, אם אתה אומר אתה יודע אני לא מתווכח .

29
למי שלא יודע, מרינה מארחת גם בדירתה הפרטית שנמצאת בשכונת רמות ברחוב צדדי ושקט.
זה בנוסף לדירה בשכונת ג'.
אני לקוח קבוע שלה ותמיד לוקח את המסלול של השעתיים ב-800 ש"ח.
העיסוי שלה סופר דופר מיקצועי עם אבנים חמות (למי שאוהב) ושמנים איכותיים.
יש מוזיקה נעימה ברקע של נעימות מתוך סרטים כגון הסנדק. אחת המנגינות נשמעה לי מוכרת ולאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שזו המנגינה של הסרט "עימנואל 2" (אחד מסדרות הסרטים הארוטיים הראשונים שהופקו). בסרט ישנה סצנה לסבית מחרמנת מאוד של הבחורה עימנואל שבאה לחוות עיסוי בקצף (soapy massage) עם החברים שלה בספא בעיר בנגקוק בתאילנד.
הנה הקישור לסרט. זה מתחיל בזמן 55:30.
זה נתן לי רעיון שאותו העליתי בפניה: לבצע את סוף העיסוי עם סבון במקום שמן. היא הסכימה והתוצאה בהתאם...
סיפרה לי שהיא הולכת לפתוח ספא יוקרתי בעיר עם ציוד מיוחד כגון מיטת מקלחת וישי (vichy shower).
אז נכון שהיא מבוגרת, לא מתפשטת ואין בודי או אקסטרות, אך יחסית לשיממון וליובש בדרום, היא המומלצת שלי.

UMA2014-03-03 08:15:09
יחס גורר יחס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”