קראתי את כל התגובות שלכם .
על כך שזה פאנטזיות וכול' וכול' עכשיו אני מאמין לשחר לכל מילה רק אני לא יודע איך הן הסכימו שיצלם אותם כי אצלי זה בפרוש לא הלך .הם לא הסכימו שהצלם אותם בזמן סקס ובכלל'.
תראו לגביי בחור זקן בן 60 עם קרס כנראה שהוא לא יכול להסיג ''צעירה'' בחינם אוקי זה ברור . אני בחור בן 21 נראה טוב צעיר שבחורות מראש לא מסתכלות אליי ככספומט הם פורשות מראש ומסתכלות אליי בצורה שונה כי אני נראה ממש צעיר .
נכון הרבה רצו כסף אבל כמו שהרבה רצו כסף גם הרבה באו בחינם . . ההיתי בפטיה היה שם פצצות בברים והיו גם מכוערות .היופי האסייתי גם אני לא התחברתי אליו כל כך למראת שהיה בחורות תאילנדיות שפשוט התאבתי בהם השרות שהם נותנות והקלות להסיגן והפשטות הופחת את היופי של הבחורות לדבר שולי וקטן . אני נהנה להיות המלך שכל בחורה שבה לי אני מסיג עם זה בכסף או בחינם אבל אתה מסיג . היה לי פעם למשל שהבאתי בחורה ממועדון בפוקט ההינו שיכורים לחלוטין זה היה חינם ללא שום קשר לכסף היא נסתה להכין את הזין שלי ללא קונדום אני עוד ההיתי שפוי ולא הסכמתי בבוקר אחרי שהתקלחנו מצצה לי וזיינתי לה תצורה ירדתי איתה למטה אחותה מתקשרת אומרת זינת את אחותי אתה צריך לשלם ובלה בלה בלה ואחותה לא אומרת דבר התעצבנתי פחדתי להתעסק עם התאילנדים נתתי 1000 באט שלום ולא להתראות . לעומת זאת באו בחורות שמצצו לי תזין בחינם זיינתי אותם גמרתי להם בפה בחינם אחרכך כמובן שהתעצבנו ועשו לי סרטים ברחוב כשראו אותי עם בחורה אחרת זה היה סיוט .בבנגקוק הבאתי ביום האחרון לצעריייי כוסית אש בת 18 נראת קטנה ילדת בצפר רוקדת במועדון בסוי קאבוי רציתי לתת לה כסף אבל היא אמרה אני רוצה אהבה כנה ולא כסף אתה מבייש אותי .זאת בחורה שביקשתי מהממה סאן ולא קיבלתי כי היא לא דוברת אנגלית כמעת התכתבנו בתאילנדית בTRANCHLET ושהיא לא הולכת עם לקוחות רק רוקדת במועדון . ! ואינה לקחתי מימנה מספר טלפון בשושו והיא סימה תעבודה והכל הלך יופי היא מחכה שאחזור לתאילנד .....
בתאילנד יש הכל אין דבר כזה להגיד אני לא מתחבר ליופי האסייאתי אז אני לא נוסע לתאילנד בתאילנד יש יופי אסיאתי יופי רוסי יופי שוודי יופי יפני יופי ישראל

ועוד'...אני לא יודע למה אבל לקושיות יש ריח מוזר אבל הגוף שלהם פשוט קונה אותך איזה תחת כמו בסרטים ציצים גדולים אין להם שערות הם חלקות בגוף ורכות בגוף זה יכול להיות זיון חלומי איתם כמובן שהם רוצות תכסף שלך והתאמצתי מאוד להביא קושית בחינם או בזול 1000 באט לא הצלחתי זה לא הלך לי מודה היתה קושית אחת שפשוט רצתה שהכך אותה לישראל לחלץ אותה מתאילנד כמובן שעם האיתי עושה את זה האיתי מקבל בתמורה סקס איתה לעיתים קרובות ללא תשלום אבל אין ביכולתי לעשות דבר כזה כרגע .
אז חברים פאנטזיות או לא אני בינואר הבה בתאילנד לכמה חודשים אולי הסע לפיליפין גם הפעם או המשיך לאוסטרליה הבחורות האוסטרליות כאלה חמותתתתת נראות סקסיות בטרוףףף אגב חברה הלך לי 10 אלף שקל בחודשיים לא צריך כל יום לזיין ב1000 באט לפרוטוקול נסו ליצור הרפתקאות חיפושים בחינם סתם לשבת בברים להתחרמן עם הבחורות גם כיף ...... ולא להתעסק עם תאילנדים איך אני תמיד אומר לכולם I HATE THEM