כ חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת . - דף 2 - סקס אדיר

חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת .

11
מהנסיון שלי במדינות כאלה זה "זנות מתוחכמת" - היא לא תבקש כסף מזומן אלא דברים אחרים כמו קניות, בגדים , תכשיטים, עזרה למשפחה וכד' .

אז זה נראה למישהו כמו בחינם , למה לא ? שיהנה

ובשולי הדברים , תמיד אמרו לי שהאישה איתה אתה נשוי זאת הזונה הכי יקרה Tongue , - גם זה בכייף גברים תמיד שילמו ותמיד ישלמו כנראה עבור סקס .

13
[QUOTE=מרחיב ישבנים]

סליזי יקר איש לא מתכוון לפגוע אבל יש גם מציאות.כמו שאמרתי יש לי נסיון של 17 שנה בתאילנד עים 30-40 נסיעות ואני עברתי הרבה דברים ראיתי גם חברים שקיבלו עקיצות תיירים שגורשו ונשארו בלי כלום [היה סרט תיעודי בנשיונל גאוגרפיק בנושא למי שראה]מכיר את האופי התאילנדי והמנטליות שלהם שמחייכים לכסף אבל לא סופרים אותך ממטר אם אין לך והאכזריות שלהם כשיש לך תקל איתם !

תבין בפאטייה הם באות מהצפון לעשות כסף נקודה ! הם לא יתאהבו בעיניים הכחולות שלך או בזין הגדול של חבר שלך הם ראו כבר הכל !כל המועדונים בבנגקוק-מיקס,נובוטל,בוסי,לבל,אוסקר וכו' יש פצצות אבל כולם בכסף נקודה !פוקט כנל גם הליידי בוי כולם בכסף זה הפרנסה שלהם.אתה יכול לתפוס מישהי חדשה בשטח בחינם אבל גם היא בסוף תלמד.אתה באמת חושב שהם תמימות שתגיד להם בלי סקס רק תבואי לישון אצלי בחינם ואחרי זה תזיין אותה?אפשר לתפוס תיירות בסאמוי וקו פאנגן כמובן אים אתה צעיר ונראה טוב ככה זה בכל העולם אבל ככלל תאילנדית=כסף לא סתם אתה בעינהם ATM =כספומט[/QUOTE]

אח שלו
אתה יכול להניח שאני רחוק מלהיות תמים.
כמוך כמוני. ראיתי וחוויתי.
כולל נערות ליווי, כאלה שהכרתי בתור לקוח ועם הזמן ביליתי ויצאתי לבלות איתן.
כולל חבר ילדות שהכיר חשפנית במועדון בבנקוק, זיין אותה עוד באותו הערב, ללא תשלום אם לא ברור, ומה שהפך עם הזמן למערכת יחסים זוגית של כמה שנים בארץ.
וברור שאלה היוצאים מאוד מן הכלל

לא זאת הנקודה שניסיתי להעלות.
ממרום שנותיך אתה כבר צריך לדעת. האמת היא לעולם סובייקטיבית ולעיתים רחוקות מאוד אם בכלל זה או שחור או לבן. הרוב זה על הסקאלה האפורה.

אז NADAV, אולי ילד ואולי לא. וכבר כותרת הפוסט "מי שרוצה לדעת את האמת" די דבילית וילדותית בעיני.

והבחור מתעלה על עצמו וכותב "ומי שאמר פה שבתאילנד הם לא באות בחינם ורק רוצות כסף ורק רוצות לעבוד אז הוא שקרן".
בעדינות אני אגיד שזה לא אינטליגנטי במיוחד.

בעולם שלי, כל אחד הוא אמין עד שלא אראה אחרת. עניין של בחירה.
לבחור הייתה חוויה. הוא בחר לתאר אותה כאמת המוחלטת, והסביר את מה שעבר בניתוחים פסיכולוגיים שבשבילו הן עובדות בסלע.
ואולי הוא אפילו קצת הגזים פה ופה.
אז מה.
אפשר לבודד, אם רוצים כמובן, את כל רעשי הרקע בסיפור ולנסות לקרוא את העובדות היבשות שבסיפור.

החיים הוכיחו לי פעם אחר פעם, שאין דבר כזה שאין דבר כזה. לא רק בהקשר שלנו.
לי ברור לגמרי שזה יכול לקרות.
האם זה קרה לנדב - אין לי מושג. גם לך לא. ם ממרום שנותיך וחוכמת החיים שצברת.
וגם אם אתה לא מאמין לאף מילה שנכתבה - אפשר פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה.
מה היית עושה בחיים אם היית נתקל במישהו שמספר סיפורי אלף לילה ולילה?
אני לפחות הייתי פשוט מתעלם ממנו. שיחיה בסרט שלו אם זה מה שעושה לו טוב. על הזין.

קורה פה לא אחת שאחד מתקיף את השני, מריבות אינפנטיליות, על כלום ושום דבר.
מצד שני זה מראה לחיים בישראל.

אני בוחר לנסות לחיות אחרת. פעם בהצלחה קטנה ופעם בהצלחה גדולה יותר
טפל בחור שמאחור

15
טירון ירוק אתה גם צודק יש להם דרכים להוציא כסף.כמובן שהם איתך הם אוכלות במסעדות טובות שותות מה שיקר תקנה לי פה תקנה לי שם כמובן שעוד 1000-2000 באט ליום והיא מסודרת וככה עוברת מאחד לשני ויש מטומטמים שמתאהבים חושבים שהיא מחכה להם משוחחים איתה בסקייפ באינטרנט קפה I MISS YOU TILAK שולחים בין 10000-40000 באט לחודש במיוחד האנגלים מה רע ?

16
טוב כנראה שגם סליזי סקס וגם מרחיב ישבנים צודקים פה, דווקא בגלל הנסיון שלהם בתאילנד...
יש לי חבר טוב שבכל מקום מביא בחורות כמו כלום, עכשיו בפעם שהייתי איתו בפאטאייה הוא גם הביא, רק שיש הבדל:
אם בקוסאמוי הוא הביא 3 בחורות שונות ב-5 ימים, בפאטאייה הוא הביא 2 בחורות בשבוע, וגם אותם אחרי הוצאות של שתיה ואוכל והרבה זיוני שכל.
עכשיו לעניות דעתי, וכמובן זאת רק השקפתי- במקומות כמו פאטאייה זה פשוט לא שווה את זה.
מול תיירות אוסטרליות / ישראליות בסאמוי - כן !

גם לי ברור שנדב הגזים, אבל אני מאמין שיש גרעין של אמת בסיפור שלו, ובכל מקרה, זה לא כישלון לא להצליח להביא בחורה עובדת בחינם...גבינט2014-03-14 22:49:42

19
קראתי את כל התגובות שלכם .
על כך שזה פאנטזיות וכול' וכול' עכשיו אני מאמין לשחר לכל מילה רק אני לא יודע איך הן הסכימו שיצלם אותם כי אצלי זה בפרוש לא הלך .הם לא הסכימו שהצלם אותם בזמן סקס ובכלל'.
תראו לגביי בחור זקן בן 60 עם קרס כנראה שהוא לא יכול להסיג ''צעירה'' בחינם אוקי זה ברור . אני בחור בן 21 נראה טוב צעיר שבחורות מראש לא מסתכלות אליי ככספומט הם פורשות מראש ומסתכלות אליי בצורה שונה כי אני נראה ממש צעיר .
נכון הרבה רצו כסף אבל כמו שהרבה רצו כסף גם הרבה באו בחינם . . ההיתי בפטיה היה שם פצצות בברים והיו גם מכוערות .היופי האסייתי גם אני לא התחברתי אליו כל כך למראת שהיה בחורות תאילנדיות שפשוט התאבתי בהם השרות שהם נותנות והקלות להסיגן והפשטות הופחת את היופי של הבחורות לדבר שולי וקטן . אני נהנה להיות המלך שכל בחורה שבה לי אני מסיג עם זה בכסף או בחינם אבל אתה מסיג . היה לי פעם למשל שהבאתי בחורה ממועדון בפוקט ההינו שיכורים לחלוטין זה היה חינם ללא שום קשר לכסף היא נסתה להכין את הזין שלי ללא קונדום אני עוד ההיתי שפוי ולא הסכמתי בבוקר אחרי שהתקלחנו מצצה לי וזיינתי לה תצורה ירדתי איתה למטה אחותה מתקשרת אומרת זינת את אחותי אתה צריך לשלם ובלה בלה בלה ואחותה לא אומרת דבר התעצבנתי פחדתי להתעסק עם התאילנדים נתתי 1000 באט שלום ולא להתראות . לעומת זאת באו בחורות שמצצו לי תזין בחינם זיינתי אותם גמרתי להם בפה בחינם אחרכך כמובן שהתעצבנו ועשו לי סרטים ברחוב כשראו אותי עם בחורה אחרת זה היה סיוט .בבנגקוק הבאתי ביום האחרון לצעריייי כוסית אש בת 18 נראת קטנה ילדת בצפר רוקדת במועדון בסוי קאבוי רציתי לתת לה כסף אבל היא אמרה אני רוצה אהבה כנה ולא כסף אתה מבייש אותי .זאת בחורה שביקשתי מהממה סאן ולא קיבלתי כי היא לא דוברת אנגלית כמעת התכתבנו בתאילנדית בTRANCHLET ושהיא לא הולכת עם לקוחות רק רוקדת במועדון . ! ואינה לקחתי מימנה מספר טלפון בשושו והיא סימה תעבודה והכל הלך יופי היא מחכה שאחזור לתאילנד .....
בתאילנד יש הכל אין דבר כזה להגיד אני לא מתחבר ליופי האסייאתי אז אני לא נוסע לתאילנד בתאילנד יש יופי אסיאתי יופי רוסי יופי שוודי יופי יפני יופי ישראל Dead ועוד'...אני לא יודע למה אבל לקושיות יש ריח מוזר אבל הגוף שלהם פשוט קונה אותך איזה תחת כמו בסרטים ציצים גדולים אין להם שערות הם חלקות בגוף ורכות בגוף זה יכול להיות זיון חלומי איתם כמובן שהם רוצות תכסף שלך והתאמצתי מאוד להביא קושית בחינם או בזול 1000 באט לא הצלחתי זה לא הלך לי מודה היתה קושית אחת שפשוט רצתה שהכך אותה לישראל לחלץ אותה מתאילנד כמובן שעם האיתי עושה את זה האיתי מקבל בתמורה סקס איתה לעיתים קרובות ללא תשלום אבל אין ביכולתי לעשות דבר כזה כרגע .
אז חברים פאנטזיות או לא אני בינואר הבה בתאילנד לכמה חודשים אולי הסע לפיליפין גם הפעם או המשיך לאוסטרליה הבחורות האוסטרליות כאלה חמותתתתת נראות סקסיות בטרוףףף אגב חברה הלך לי 10 אלף שקל בחודשיים לא צריך כל יום לזיין ב1000 באט לפרוטוקול נסו ליצור הרפתקאות חיפושים בחינם סתם לשבת בברים להתחרמן עם הבחורות גם כיף ...... ולא להתעסק עם תאילנדים איך אני תמיד אומר לכולם I HATE THEM

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”