כ קוסטה ריקה - מומחה בתחום - דף 7 - סקס אדיר

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

61
חזרה באזור החופים בקוסטה ריקה . פליה חכו playa jaco .
המחזות הקבועים : נערות בארים , נערות שעשועים או זונות צמרת הכל הולך ברצועת חוף דקה של אולי
3 קילומטר . אני מצידי דובק בלהתפרק על הבחורות האיכותיות והזולות כרגע : 24$ לחצי שעה או 30$ לשעה בסן חוזה. אהבתי שכפל זמן לא מלווה בכפל תשלום . גישה אחרת לגמריי של ״ תהנה עד הסוף ״ :-)
בהמשך מהרפורט האחרון אכן חזרתי לשעת מסאז כולל הכל עם הבלונדינית החיננית, וכן בפעם נוספת עם עוד בחורונת באותו מכון . מה
שאומר שתיקתקתי את כל המכון כבר וצריכים לגלות מקומות חדשים. דוקטור N2014-03-16 22:51:56
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

64
הדוקטור סוגר חצי שנה בקוסטה וכן ירבו . לא הצלחתי להיכנס לפורום עם שם המשתמש איזה 3 חודשים . האמת החיים בשגרה שונים בביקור תיירותי של חודש או משהו. אם יהיה משהו יוצא דופן אשמח לעדכן .

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

67
bigdaddy ', ראשית חחח יציאה יפה , שגם בטעות יכולה להיות נכונה .
אזרחי קוסטה ריקה לא חיים בשביל לעבוד והעבודה היא לא חייהם . כאשר אתה מתמקם ולא חי כמו תייר לרגע, באופן פלאי ההוצאות נופלות משמהותי .

בשהותי האחרונה בארץ מצאתי את עצמי מפריש מכיסי כול חודש 1000 דולאר בנוסף למאמצי הקיום הנמרצים . כאן 1000 $ ממנים אותך לחודש שלם כולל פינוקים .

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

68
היי צייד , אני טיילתי בהרבה ארצות בלטין אמריקה וקוסטה ריקה נחשבת בעיניי למקום החביב והבטוח ביותר לטייל בוא יחסית למדינות דרום ומרכז אמריקה. ... נכון אתה לא בשוויץ אבל אם טיילת בעבר במדינה דרום אמריקאית אתה יודע שהסטנדרטים לביטחון אישי שונים ממערב אירופה. בחורות בקוסטה ריקה אתה יכול לפגוש בכל מקום ...אני אישית עוד יותר עצל מזה ומעדיף ללכת למכונים המקומיים. אתה מוזמן ליצור קשר איתי בפרטי לגביי מידע ספציפי שלא מופיע בפוסט.

נ.ב
לגביי קובה נסה למצוא מידע עדכני לגביי המקום ורמת הפשיעה והעוני שם בימים אילו.

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

69
חברים יקרים בשביל לישר קוים , אכן הדוקטור עובד בקוסטה ריקה . יש דברים שלומדים במקומות כמו קוסטה ריקה , תאילנד וכיוצא...בן אדם לא לטובתו להתבטל ייתר על המידה ...אז עוד בחורה , עוד מסיבה ...עוד עוד בסוף משתגעים. כרגע אני מתגורר באזור בחופים בקוסטה ריקה , ועליתי לסן חוזה אתמול לעיניי עבודה ( ובזעת אפייך ) , בסיבוב חזור אמרתי שאני חייב להיכנס למכון האהוב עליי לבדוק מה קורה . נכנסתי וכמובן שלום שלום לכל הצוות ... סט של בחורות חביבות מאוד כמה מהן מילפיות בטרוף ... סה'כ אותה תמונה של פעם שעברה שהייתה לפני כמה חודשים , אפילו מחצית מהבחורות נראו מוכרות.
פתאום אני מזהה בחורה חדשה ( בת 20 - 24 ) עם עיניים מלוכסנות , עור לבנבן וחלק ישר שאלתי ocupada ? ( את תפוסה ) . נכנסנו לחדר לשעה . מחיר 18000 קולונס = 33$ . אני רוצה להסביר לגביי האירוע החדשני . כיום 10% מאזרחי קוסטה ריקה מוגדרים כסינים / טאיונים . הייתה הגירה גדולה של סינים לקוסטה ריקה לפני 30-40 שנה. מתברר שהם נכנסו לתלם ודור שני שלהם כבר מתחיל לעבוד במכוני מסאז'ים . זה חידוש מרענן :-) .
הבחורה ממוצא סיני מדברת ספרדית , שרה ומפנקת כלטינית לכל דבר . היה פינוק טוב מאוד. לאחר המסאז עדיין נשארתי במכון לשעה קלה לנח מהמבצע ( פה לא צריכים לברוח בדלת האחורית ), עישנתי סיגריה ... בעלת המכון נגשה אליי והתענינה לגבי ישראל , שאלה אם הכל בסדר והציעה הנחה במחיר במסאז'ים עבורי לביקוריי הבאים. נחמד מאוד . אמרתי תודה רבה :-)

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

70
הי חברים , אתמול שוב יצא לי לסיוע לסן חוזה לענייני עבודה ... או בעצם לענייני פינוקים . כבר קשה לדעת . עצרתי למכון המסאזים הקבוע ועליתי למעלה בליווי הפעמונית המשעשעת שקוראת שלקוח בדרך למעלה .ראיתי שם את הסינית מביקור הקודם ועוד כמה שדגמתי בעבר. ביניהן אחת חדשה כושית משהו ... אמרתי יאללה בואי מותק . הכושית עם פלפול מולטי ( לא כושית סאמבו ) , גוף צר צר , חצאית מיני , וחזה מזדקר ( שהתברר כשיפוץ פלסטי מקצועי ) . התחילה במסאז טוב מאוד לגב עם כרם עדין. פתחתי את הסמרטפון ושמתי אלבום לטיני רומנטי שימלא את החדר . התהפכתי להמשך מסאז ברגליים ובחזה , כאשר הבחורה כול הזמן שולחת יד / מרפק אלק בטעות לחבר שלמטה .
שלחתי פקודה me chopa , תמצצי לי :-) ! הבחורה משלבישה קונדום ונשכבת 90 מעלות אלי ומתחילה למצוץ בעליצות . עולה על הברכיים וממשיכה למצוץ כאשר מפנה אלי את הטוסיק המוצק והשובב שלה . התחלתי לעסות את הטוסיק שלה בזמן שהיא ממשיכה למצוץ עם הרבה תשומת לב וחרמנות . הצצתי קצת מהצד לראות מה קורה והבחורה עוברת לשאיבת ביצים מטורפת . ככה שתי הביצים במכה אחת . שלחתי פקודה נוספת Let me fuck you !! את זה היא דווקא מבינה באנגלית.
התהפכה לדוגי מפנק . פיסוק מקסימאלי ברגליים וזיקור הישבן כלפיי מעלה . התחלתי לפמפם כאשר אני לופט את מותניה ... ואומר לה its how I like you ..אני לא יודע אם שמעה או הבינה כי התחילה בהנחות שקטות , שלחה יד ימין ללוש את הביצים שלי בזמן שאני מפמפם חזר חזק . התברר שגמרתי כבר הרבה לפני שעצרתי . הורידה לי את הקונדום ( הבחורות פה פשוט אוהבות לראות את הקונדום מפוצץ בחלב ) ושמה אותו בידה על נייר ספיגה לך. הוציאה עוד מגבונים לחים ונקתה את השטרונגול בלהיטות . התמוטטתי על המיטה כאשר הבחורה מתחילה לעסות מסאז נוסף וגם לכפות הרגליים . נכנסתי לעוד מקלחת חמה , סוכריית תות ביציאה ...וקדימה לעבודה :-)

דוקטור N

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”