69
על ידי דוקטור N
חברים יקרים בשביל לישר קוים , אכן הדוקטור עובד בקוסטה ריקה . יש דברים שלומדים במקומות כמו קוסטה ריקה , תאילנד וכיוצא...בן אדם לא לטובתו להתבטל ייתר על המידה ...אז עוד בחורה , עוד מסיבה ...עוד עוד בסוף משתגעים. כרגע אני מתגורר באזור בחופים בקוסטה ריקה , ועליתי לסן חוזה אתמול לעיניי עבודה ( ובזעת אפייך ) , בסיבוב חזור אמרתי שאני חייב להיכנס למכון האהוב עליי לבדוק מה קורה . נכנסתי וכמובן שלום שלום לכל הצוות ... סט של בחורות חביבות מאוד כמה מהן מילפיות בטרוף ... סה'כ אותה תמונה של פעם שעברה שהייתה לפני כמה חודשים , אפילו מחצית מהבחורות נראו מוכרות.
פתאום אני מזהה בחורה חדשה ( בת 20 - 24 ) עם עיניים מלוכסנות , עור לבנבן וחלק ישר שאלתי ocupada ? ( את תפוסה ) . נכנסנו לחדר לשעה . מחיר 18000 קולונס = 33$ . אני רוצה להסביר לגביי האירוע החדשני . כיום 10% מאזרחי קוסטה ריקה מוגדרים כסינים / טאיונים . הייתה הגירה גדולה של סינים לקוסטה ריקה לפני 30-40 שנה. מתברר שהם נכנסו לתלם ודור שני שלהם כבר מתחיל לעבוד במכוני מסאז'ים . זה חידוש מרענן :-) .
הבחורה ממוצא סיני מדברת ספרדית , שרה ומפנקת כלטינית לכל דבר . היה פינוק טוב מאוד. לאחר המסאז עדיין נשארתי במכון לשעה קלה לנח מהמבצע ( פה לא צריכים לברוח בדלת האחורית ), עישנתי סיגריה ... בעלת המכון נגשה אליי והתענינה לגבי ישראל , שאלה אם הכל בסדר והציעה הנחה במחיר במסאז'ים עבורי לביקוריי הבאים. נחמד מאוד . אמרתי תודה רבה :-)
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N