כ חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת . - דף 4 - סקס אדיר

חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת .

31
גבניט מדייק במחירים וגם במצבים עם הבחורות.
חינם ניתן להביא אבל זה לחפש ולהשקיע..זמן,כסף במשקאות,מזון ואולי דברים אחרים כמו בגדים.
לא שווה להגיע למקום למשך שבועיים ושבוע ראשון לנסות לחפש ולחזר אחר בחורות כדי לקבל זיון חינם אחרי שבוע.
ניתן למצוא במועדון בהזדמנות כל מני כאלה שעדיין לא יודעות את העסק ורואות אולי פעם ראשונה זר לבן ווחושבות שהוא "יציל" אותן.

חבל לחפש דרמה במקום שהוא נטול דרמה ורק עבודה קידוח במרתון....
מנסיון שלי אותם חבר'ה שקיבלו חינם בסוף או שקיבלו ברז בכל מני מקומות אחרי תכנון של חופשה ביחד או בילוי (בדרך כלל אחרי תקופה ממושכת ביחד), או שהיא עוזבת כנראה אחרי שמבינה שלא יצא מהבחור כלום (כסף עתידי) ואז יש שברון לב קל (עדיין יש רגשות), או הכי גרוע דרמות ומריבות ואיומים של כל מני "אחיות" ו"אחים" פלוס גניבה של חפצים ....קיצר דרמה.

אני בדעה של שלם ושכח...

.You so need a Daddy, little girl

32
NADAV,
אם אתה חושב שאחרי טיול של חודשיים בתאילנד הבנת את כל מה שהולך שם מכל הכיוונים,צר לי לאכזב אותך,לא הבנת כלום.סיפורים ומעשיות אפשר למכור לבנות בתאילנד בכדי לחסוך ולא לשלם 100 או 150 ש"ח,אך לא לאנשים שבמצטבר בילו כבר כמה שנים מחייהם בתאילנד.נדיר שבנות עובדות בפקט/פטאייה יפסקו את רגליהן בחינם למענך,כאשר באותו הזמן הן יכולות להיות עם תייר שמשלם,מהסיבה הפשוטה שהן בנות שבאו לעבוד,לעשות כסף.אם אתה מצליח לשכנע את עצמך שהן רק מחכות שנדב מישראל יגיע ויגמור להן בפה,ואז העולם העלוב שלהן יראה להן הרבה יותר טוב,זו כבר בעיה שלך.
אם אתה לוקח בחורה ואומר לה שהגעת לבד,שאתה בודד,אז ברור שהיא לא תבקש ממך כסף,כיוון שהיא חושבת שאתה תהיה איתה יותר מלילה אחד.ואז כאשר היא מבינה שאתה עומד לשלוח אותה,היא מסמסת לחברה שלה שתבוא ותעשה צעקות בלובי עד שתואיל לשלם עבור מה שקיבלת.כמובן שמבחינתך זה סיוט.
אין לי משהו אישי נגדך,יש לי הרבה נגד כל אותם ישראלים שמטיילים בעולם ומנצלים אנשים חלשים מהם,ולוקחים מה שהם יכולים מהם ללא נקיפות מצפון,תוך כדי שכנוע עצמי שזאת המנטליות במדינה הזו.הבנות העובדות בתאילנד לא עושות את זה מתוך בחירה אלא מתוך צורך קיומי לפעמים של משפחה שלמה.בעצם היותה זונה היא מוותרת על כך אפשרות לנהל חיים נורמאליים מבחינתה בעתיד.אף גבר תאי לא ייצא איתה,ובטח לא יתחתן איתה.מבחינת החברה היא מנודה.היא תהיה זונה כל עוד יהיה מי שישלם,ולאחר מכן היא תשטוף רצפות בכדי להתקיים.
נדב,אתה לא מבין עד כמה אתה לא מבין.
אם לטייל בחול תוך כדי התחמקות מבחורות שנתת להן להבין שייצא ממך משהו,או שלא שילמת להן,נראה לך כטיול נורמאלי,צר לי עליך.
לא פעם ראיתי חברה צעירים מקבלים מכות מתאילנדים עקב סירובם לשלם לבחורה.אם הסיפור נגמר בבוקר עם קצת צעקות,קללות ואפילו מכות,זה נקרא לצאת בזול,כי אם זה גולש ללילה,כאשר התאילנדים שיכורים ומחפשים לריב,זה בקלות נגמר בדקירות.

ברור לי שמה שאני כותב כאן לא מובן לך,אך כולי תקווה שזה ישפוך קצת אור על מטיילים אחרים שיש להם קצת כבוד עצמי וטיפת אחריות.

33
ביגדדי התמימות עברה מהעולם הם יודעות לאן הם באות ולומדות מהר.להכיר בבנגקוק לוקח זמן וכסף לא שווה את זה. אין חינם !אתה יודע כמה טלפונים קיבלתי מ'אחיות'למה זיינתי ולא שילמתי ? לא עזרו ההסברים שאני רוצה קשר ארוך ושאר סיפורים לא מעניין אותם אין דבר כזה שפלנג יזיין אותם ולא ישלם.יש 5 אחוז חינם בלבד בבנגקוק 1% אחד אולי בפאטייה אים היא עובדת במקום מכובד או שהיא תמימה.בנסיעה האחרונה הכרתי דרך SKOUT את BEE עובדת בנקלואה בביוטי סלון לא ביקשה כסף עבור הזיון אבל לקחתי אותה לאכול בחוץ לטייל לשבת לשתות ואז לחדר וגם שם לקח שעה עד שזיינתי אותה בכל זאת אנחנו בני אדם ולא בהמות

34
ועל כל זה אני אומר שלהבדיל מאלו שמנסים להוציא חינמים בפאטאייה (ואין לי משהו נגד זה רק שזה לא שווה את זה),
הזמן שאני מוכן להשקיע בתאילנדית זה הזמן שלוקח לי לאתר אותה +
הזמן שאני יושב איתה לדרינק בבר +
הזמן שלוקח לנו להגיע חזרה למלון.

36
אתם חושבים שאני ממציא פאנטזיות ובלה בלה מה אני יגיד לכם . אתם כנראה לא מבינים שהרבה מאוד מהבנות בפוקט מגיעות לחופשה מהמרכז בתאילנד או ממקומות רחוקים מגיעות להנות ולא לעבוד בשביל כסף מגיעות לחפש אולי תייר למערכת יחסים כי מתאילנדי לא יצא כלום קרה לי הרבה כאלה . הוצאתי בחורות ממשאז הפי הנד פצצות ללא תשלום זינתי אותם בחינם סתם ככה אני זוכר שאחת אמרה לי אסור לי ללכת עם לקוחות בחינם ובכלל להפגש איתם כי זה בניגוד לעבודה אבל אתה ממש חמוד ואני אוהבת אותך ובאה איתי והרגשתי באמת אהבה אמיתית איתה תפסיקו להגיד שהכל שם בכסף זה לא נכון .אני לא יודע מי אתם מאחורי המסך אבל עם אתם בני 60 עם כרס מסריחים מסיגריות אז כן אפחת שם לא תסתכל אליכם בלי כסף .אני נורא מצתער אני נראה טוב והבנות שם אוהבות אותי בלי קשר לכסף הרבה מאוד רצו כסף אבל הרבה הרבה באו בחינם מבחירה להיות איתי בישביל הכיף .... ומי שלא מאמין מוזמן להפגש איתי ב4 עניים ואני יראה לו הודעות SMS מבחורות בתאילנד חלק בתאילנדית תרגמתי כי הם לא ידעו טוב אנגלית והרוב באנגלית הכל מתועד .

37
אני פעם ראשונה מגיב פה אבל אני קורא כל יום פה והפעם היתי חייב להגיב אחד שהיה 5 פעמיים בתאילנד ורוב הזמן זה פטאייה ופוקט ואני טס לבד תמיד יש שם בחורות שבאות בחינם כן כן כן . אני ניראה טוב ותמיד אני לוקח שם בחורות בחינם 60% מהבחורות שאני לוקח זה בחינם למבוגרים שם יותר קשה להביא בחינם . אבל בתמורה לחינם את משלם לה על אוכל היא מעדיפה לישון במלון טוב מאשר בחדר מטר על מטר עם עוד 5 בחורות .

39
הורגים אותי כל החבר'ה עם החינם הזה בתרוצים של "מעדיפה את החדר שלי מאשר עם 5 בנות ביחד" , "חדר מטר על מטר"
מישהו היה בחדרים שלהם בפטאייה?
רוב החדרים מושכרים לשתיים ולא יותר מכך, יש איסור להכניס בנים למתחם והמגורים הרבה יותר מסודרים ממה שאנחנו חושבים.
רק אלא שלא מכירות נופלות על מגורים לא מתאימים או על חדר שהמאמא-סאן נותנת "בחינם" לעובדת הבר תמורת עבודה של ניקיון וכמובן דברים אחרים, ושם ניתן למצוא יותר מ-2 בנות שיושנות בתנאי צבא.
היא מעדיפה מזומנים או אופציה ממשית למזומנים ולכן אם לא אתה אז מישהו אחר, ואם כבר נותנת משהו בחינם אז זה בגלל שלא הלך לה תקופה ושהיא לחוצה על כסף (דוגמה לשלם על השכירות או הטלפון שלה או לשלוח כסף הביתה) ולכן חושבת ש"בנחמדות" תצליח להוציא מחייה רגעי (לישון בחדר של הלקוח) או אולי תשלום על חוב מסויים.

האם הן מתוחכמות..הן מתוחכמות כמו כל בנות הטיפש-עשרה, אין כסף אז מנצלים את ההזדמנות הראשונה.

ניתן למצוא אותן ואפילו לנצל אותן לזיון חינם בעזרת נחמדות וסיפורים והבטחות וכמובן מראה לא מזיק בכלל, אבל איך שמשהו משתבש אז עניין החינם כבר לא שווה.
וכמובן איך שהיא תמצא משהו יותר טוב תעזוב ובלי להזיז עפעף....

השאלה הנשאלת האם מישהו ממכם "הצעירים והחתיכים" הצליח לזיין אחת שהיא לא זונה או מתפרנסת מהתחום?..נגיד מוכרת בחנות ולא בפטאייה,ששם רובן זונות.
מישהי שהיא רגילה לחלוטין ומחוץ למשחק של פטאייה או כל עיר זנות אחרת, והמראה החיצוני שלכם פשוט שבה את לבה?

.You so need a Daddy, little girl

40
חביבי בו נתחיל מזה שכן אני ההיתי בחדר של אחת הבנות שפגשתי במועדון ''חינמית'' נסענו לחדר שלה בקטנוע שלה ראיתי תזוהמה היא התביישה שאני יכנס הלכה להחליף לבגד ים כי נסענו לקרון לקטה ביץ עם הקטנוע שלה. בקיצור ראיתי תזוועות הכל מסריח 5 בנות בחדר כן כן מזרונים על הריצפה הכל מטונף אוכל משנה שעברה זרוק בחדר אמרתי לה חכי חכי מזה הזוהמה הזו אסור לגור בזוהמה כזו היא אומרת תעזוב בו בו התביישה והבנתי תמצב שאלתי איפה כל הבנות אמרה הלכו עם קאסטומר ...
2 אני זיינתי בחורות ממועדונים בעיקר כי אני מתחיל עם בחורות טוב יותר כאשר אני מסטול ואחת ממכון משאזים שיצא לי לדבר איתה בחוץ בזמן שלא היה לה עבודה כמה פלירטוטים והיא באה בחינם לא רצתה שקל לא דיברה על כסף. היה אהבה באוויר אני בטוח זה היה שונה מכל הזיונים שלי שם זה נגמר ברגע שצילמתי אותה והיא חיטטה לי בטלפון וקלטה את זה ... נעלבה ולא שמעתי ממנה יותר הצתערתי באותו רגע ואמרתי יאללה מה אני מצלם להראות לחברים לאנשים בסוף אכלתי אותה הלך לי פה משהו טוב בגלל צילום מסריח ...בברים אלה שרוקדות קשה להביא בחינם קשה מאוד הם רוקדות ועובדות בשביל כסף. לזיין תאילנדית ממועדון או מה'' סופר '' יותר קל מאשר מהבר הכוונה בחינם בכסף אפשר לקחת מי שאתם רוצים . תשמעו זה סדום והמורה שם כל אחת שתתחילו איתה תבוא איתכם כמה פלירטוטים טלפון והיא שלכם . זה בדוק .. והשיא שלי שהבאתי פצצת מין בת 18 מסוי קאבוי עמדה בחוץ קלטתי תעניים שלה היא הייתה פצצת מין חלקה כזו נראת בובה אמרתי לה תשמעי אני מוכן לשלם עבורך כל סכום כי אני רוצה אותך.. נדלקה אמרה לי אני לא רוצה כסף ממך רק אהבה.ברחה מהממה סאן כדי לתת לי תטלפון בצד .. תשמעו מה ש המבוגרים עם הכרס בני 60 חווים זה לא אותה חוויה שבחור צעיר בן 20 שנראה טוב מאוד חווה מצתער העולם אכזר חברים אבל זה האמת . השוודים לידי במלון זקנים מסריחים כל יום הביאו בחורה אחרת למלון תיירות מה שאני לא הבאתי למה כי הם יודעים לתקוף .... אנחנו ישראלים גרועים מאוד בלתקוף בחורות ועם אנחנו תוקפים זה בלי תקט ובצורה גרועה ..

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”