NADAV,אם אתה חושב שאחרי טיול של חודשיים בתאילנד הבנת את כל מה שהולך שם מכל הכיוונים,צר לי לאכזב אותך,לא הבנת כלום.סיפורים ומעשיות אפשר למכור לבנות בתאילנד בכדי לחסוך ולא לשלם 100 או 150 ש"ח,אך לא לאנשים שבמצטבר בילו כבר כמה שנים מחייהם בתאילנד.נדיר שבנות עובדות בפקט/פטאייה יפסקו את רגליהן בחינם למענך,כאשר באותו הזמן הן יכולות להיות עם תייר שמשלם,מהסיבה הפשוטה שהן בנות שבאו לעבוד,לעשות כסף.אם אתה מצליח לשכנע את עצמך שהן רק מחכות שנדב מישראל יגיע ויגמור להן בפה,ואז העולם העלוב שלהן יראה להן הרבה יותר טוב,זו כבר בעיה שלך.
אם אתה לוקח בחורה ואומר לה שהגעת לבד,שאתה בודד,אז ברור שהיא לא תבקש ממך כסף,כיוון שהיא חושבת שאתה תהיה איתה יותר מלילה אחד.ואז כאשר היא מבינה שאתה עומד לשלוח אותה,היא מסמסת לחברה שלה שתבוא ותעשה צעקות בלובי עד שתואיל לשלם עבור מה שקיבלת.כמובן שמבחינתך זה סיוט.
אין לי משהו אישי נגדך,יש לי הרבה נגד כל אותם ישראלים שמטיילים בעולם ומנצלים אנשים חלשים מהם,ולוקחים מה שהם יכולים מהם ללא נקיפות מצפון,תוך כדי שכנוע עצמי שזאת המנטליות במדינה הזו.הבנות העובדות בתאילנד לא עושות את זה מתוך בחירה אלא מתוך צורך קיומי לפעמים של משפחה שלמה.בעצם היותה זונה היא מוותרת על כך אפשרות לנהל חיים נורמאליים מבחינתה בעתיד.אף גבר תאי לא ייצא איתה,ובטח לא יתחתן איתה.מבחינת החברה היא מנודה.היא תהיה זונה כל עוד יהיה מי שישלם,ולאחר מכן היא תשטוף רצפות בכדי להתקיים.
נדב,אתה לא מבין עד כמה אתה לא מבין.
אם לטייל בחול תוך כדי התחמקות מבחורות שנתת להן להבין שייצא ממך משהו,או שלא שילמת להן,נראה לך כטיול נורמאלי,צר לי עליך.
לא פעם ראיתי חברה צעירים מקבלים מכות מתאילנדים עקב סירובם לשלם לבחורה.אם הסיפור נגמר בבוקר עם קצת צעקות,קללות ואפילו מכות,זה נקרא לצאת בזול,כי אם זה גולש ללילה,כאשר התאילנדים שיכורים ומחפשים לריב,זה בקלות נגמר בדקירות.
ברור לי שמה שאני כותב כאן לא מובן לך,אך כולי תקווה שזה ישפוך קצת אור על מטיילים אחרים שיש להם קצת כבוד עצמי וטיפת אחריות.