שלום לכולם! שמי הגברת אוינק אוינק ואני פונה לליבכם... אם ראיתם במקרה את בעלי אוינק אוינק אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בהקדם האפשרי! אני מתה מדאגה ולא ישנה בלילות

כעבור כמה שעות...
אויי אני כזאת טיפשונת, אני אפילו לא מכירה את הבלשית אוקטביה פופינס אבל שמעתי עליה רק דברים טובים! גם אתם נכון?

OK אז בלי יותר מידי חפירות תשמעו מה קרה בהמשך. התקשרתי לבלשית אוקטביה פופינס ואחרי שיחה מאוד נעימה היא הסכימה לעזור לי עבור סכום של 10 אלף שקל. אח"כ גם הייתה התגופפות קלה אבל על זה בהמשך

אז ככה מה שקורה באמת עם בעלי אוינק אוינק (ועל כך סיפרתי גם לאוקטביה בטלפון) זה שהוא נעלם הרבה מהבית בשעות מוזרות, לא חוזר אליי בטלפון ולא מספק לי הסברים הגיוניים. אוקטביה אמרה לי בטלפון שכנראה יש לו מאהבת, אבל לא הייתי מוכנה להשלים עם זה! למה שהוא ירצה כוס אחר כשבבית מחכה לו כוס חם וורוד? כוס רעב 24/7... אוינק אוינק צריך להגיד 100 פעם ביום "תודה" שיש לו אישה כזאת בבית, גם אתם הייתם מתים לאישה כמוני

אחרי שיחת הטלפון שלי עם הבלשית אוקטביה פופינס היא הגיעה לביתי לשיחה ב 4 עיניים. (חחח לבשתי חצאית של שרון

) אחרי שיחה מאוד נעימה נתתי לה 10 אלף שקל וכשהיא כבר עמדה ללכת החמאתי לה על החצאית היפה שלבשה וטפחתי על ישבנה... אויי אני כזאת שובבה חי חי חי

"גברת אוינק אוינק בא לך לרדת לי? הא?"

צחקקה אוקטביה וגרמה לחיוך גדול להופיע על פניי

התיישבתי על ברכיי, הרמתי את החצאית של אוקטביה למעלה וגיליתי מולי טוסיק עגלגל מדהים שחוטיני סקסי חצה את פלחיו הסקסיים!

מיששתי את ישבנה בחרמנות ואז הזזתי את החוטיני הצידה, אחחח איך שראיתי את חור התחת הקטן והשובב של הבלשית מיד ליקקתי אותו בחרמנות אדירה!

חברים אני לא לסבית אבל חור תחת כזה דורש ליקוק! תאמינו לי אני יודעת על מה אני מדברת

אחרי שהבלשית פופינס זכתה ממני לליקוק מושקע בחור שמאחור, היא לא נשארה חייבת וירדה לי בשמחה!

(שרון מצצה לי) אני חושבת שהבלשית פופינס גם כן לא לסבית אבל היא לא הצליחה לעמוד בפני הכוס החם והורוד שלי! כמו שאמרתי לכם יש לי כוס להיט!

נפרדתי מאוקטביה והיא הבטיחה ליצור איתי קשר ברגע שתדע איפה בעלי אוינק אוינק מבלה. לרגע שכחתי למה אוקטביה באה בכלל... יופיה המשגע והטוסיק שלה טימטמו אותי לגמרי

הבלשית אוקטביה פופינס יצאה למשימה הסודית שלה לעקוב אחרי אוינק אוינק וזה מה שהיא ראתה!

מה שלומכם חברים? התגעגעתם אליי? זה אני אוינק אוינק החזרזיר האהוב עליכם!

תשמעו חבר'ה נהייתי ממש BAD ASS! הפכתי לפאקינג רוצח שכיר! אני עושה מזה מלא כסף במינימום מאמץ... נו הרי יש לי את הנשק הסודי שלי... אוינק הקשיח

הלילה קיבלתי 3 הצעות ממש טובות! אלה 3 חברי מאפיה מהדרגים הגבוהים! ואחד מהם הוא ראש המאפיה בכבודו ובעצמו

הקורבן הראשון שתמורתו שילמו לי 20 אלף שקל היה המאפיונר מיסטר X
פרצתי בשקט לדירתו של מיסטר X שישב בדוגי על המיטה וצפה בטלויזיה

(חחחח שרון הייתה מיסטר X).
התקרבתי למיסטר X והוא מתוך הלם פתח את הפה כשראה אותי... דחפתי לו את אוינק הקשיח שלי לפה והתחלתי לזיין לו ת'פה. מיסטר X לא עמד בקצב ונחנק מדפיקת פה שעשיתי לו.
אלה היו 20 אלף שקל קלים

הקורבן הבא היה המאפיונר מס' 2 ברשימת המבוקשים של המאפיה המתחרה. תמורתו קיבלתי סכום נאה של 100 אלף שקל!

אתם לא תאמינו! כשפרצתי לביתו של מיסטר Y מצאתי גם אותו יושב בדוגי על המיטה וצופה בטלויזיה

חחחח זה איזה קטע כזה של מאפיונרים?

חחחח לפני שמיסטר Y הספיק לומר משהו דחפתי את הנשק הקטלני שלי (אוינק הקשיח כמובן

) לפה שלו והתחלתי לזיין לו ת'פה במציצת גרון עמוק! מיסטר Y לא עמד בזיון פה כה אינטנסיבי ו... 100 אלף שקל אצלי בארנק

הגיע זמנו של המאפיונר מספר 1 ברשימה... וזה כריש גדול! שמו מיסטר Z

תמורתו דרשתי מיליון דולר והייתה לי תוכנית חבל"ז

חחחח כמו עם מיסטר X ומיסטר Y, מצאתי גם את מיסטר Z בדוגי מול הטלויזיה

(כמובן ששרון שיחקה את מיסטר Z).
מיסטר Z לא פראייר והספיק לראות אותי לפני שקירבתי אליו את אוינק הקשיח... אז נאלצתי להפעיל עליו קצת כוח

לאחר מאבק קטן גם מיסטר Z קיבל את אוינק הקשיח בפה ו... מיליון דולר אצלי בארנק

ביתיים הבלשית אוקטביה פופינס עקבה אחרי אוינק אוינק וראתה מה הוא עולל

הבלשית פופינס חייכה בערמומיות ומיהרה להתקשר לגברת אוינק

רק שגברת אוינק לא תקבל התקף לב כשתשמע את החדשות על בעלה... חשבה לעצמה הבלשית פופינס

גברת אוינק: "הלו"
בלשית פופינס: "שלום גברת אוינק זאת הבלשית פופינס, תשמעי אני עקבתי אחרי בעלך וגיליתי שהוא רוצח שכיר!"
גברת אוינק: "לא נכון! אני לא רוצה לשמוע את זה... בעלי הוא אדם טוב הוא לא רוצח!"
בלשית פופינס: "טוב גברת אוינק בזה התפקיד שלי הסתיים עכשיו תתמודדי בעצמך עם המפלצת שיש לך בבית, ביי!"
הייתי כבר בדרכי לעוד קורבן כאשר לפתע הטלפון שלי צלצל... פאק זאתי אישתי! מה היא רוצה עכשיו? למה המפגרת הזאת מפריעה לי בעבודה?

* אני גברת אוינק ושרון אוינק אוינק
"כן אהובתי מה נשמע?" אמר בעלי בטלפון בקול שליו... (שחקן טוב זאת אחת מהתכונות של רוצח שכיר

)
"אוינק אהובי איפה אתה?" שאלתי בדאגה.
"אהובתי אני עושה כמה סידורים בחנות..." המשיך אוינק אוינק...
"ב 2 בלילה? אוינק תגיד לי את האמת!" צעקתי

"הסופרמרקט עובד 24/7... אהובתי למה את כל כך לחוצה?" שאל בעלי...
"תשמע אהובי אני שכרתי בלשית אחת שמה אוקטביה פופינס והיא עקבה אחרייך... היא סיפרה לי שאתה.. אתה... אתה רוצח שכיר!" צעקתי כל כך חזק שהאוזן של בעלי כבר התחילה לכאוב

"מה??? אישה את מטורפת! טוב אנחנו ננהל את השיחה הזאת בבית... רגע רגע איך אמרת קוראים לבלשית? אוקטביה פופינס? אני מקווה שלא שילמת לה על הזיוני שכל שלה..."

אמר בעלי בכעס...
"נו מה נראה לך שזה בחינם? בלשית עולה כסף, שילמתי לה 10 אלף שקל והיא עוד עשתה לי הנחה כי הכוס שלי מאוד מצא חן בעיניה!"

אמרתי בגאווה.
"מה??? 10 אלף שקל? את תרנגולת טיפשה! את מבזבזת הכסף שאני מרוויח בעבודה קשה! טוב אישה אנחנו נדבר בבית, ביי!" צעק בעלי בעצבים

אישה טיפשה! זה מה שקורה כשאלוהים נותן לך כוס במקום שכל!

OK הגיע הזמן ללמד עוד אישה לקח! אני אראה לה מה זה להתעסק עם רוצח שכיר אוינק אוינק!

מבדיקה מהירה בגוגל גיליתי את הכתובת של הבלשית אוקטביה פופינס ומיהרתי לביתה. פששש איזה וילה הזונה הזאת קנתה לעצמה... אני רואה שמאוד משתלם להיות בלשית.
פרצתי לביתה של הבלשית פופינס והתחבאתי מאחורי הארון. כשהזנזונת הזאת תופיע אני אראה לה מאיפה משתין הדג!

אחרי כמה דקות שמעתי את הבלשית פופינס נכנסת לדירה. היא זימזמה לעצמה איזה שיר והתלהבה שביזבזה את הכסף של התרגולת הטיפשה שלי!

חיכיתי לרגע המתאים ויצאתי מהמחבוא שלי!

"אהההה אז את הבלשית שעקבה אחריי וסיפרה לאישתי שאני רוצח שכיר! אני אראה לך עכשיו מה זה לעקוב אחריי ולהרוס לי את המשפחה!" צעקתי בזעם והתחלתי לחנוק את אוקטביה אחרי שהפלקתי כמה פעמים על ישבנה

"לא לא בבקשה אל תהרוג אותי! זאת בסה"כ העבודה שלי!" התחננה אוקטביה והתפתלה בסקסיות על המיטה...
בחנתי את הבלשית פופינס מכף רגל ועד ראש והבנתי שמדובר בכוסית מטורפת! ברונטית מלוכסנת בעלת גוף של דוגמנית וטוסיק מטריף! חבל להרוג סוסת הרבעה כזאת

חשבתי לעצמי...
"את יודעת הבלשית פופינס... במחשבה שניה אנחנו יכולים להסתדר מצוין... יש לנו הרבה מהמשותף"

אמרתי לאוקטביה והתחלתי להתכרבל איתה במיטה וליטפתי את גופה הענוג

אוקטביה שכבה בחיקי ושיחקה באוינק הקשיח שלי...
"תגיד אוינק אוינק זה האקדח שלך נכון?" שאלה אוקטביה והמשיכה לשחק בו בחרמנות...
"אוווו כן! זה הנשק הסודי שלי!"

קרצתי לאוקטביה בשובבות והמשכתי למזמז אותה

"אוינק אוינק תגיד מה דעתך להרוג את הדגדגן שלי באורגזמה?!" שאלה אוקטביה וצחקקה. פששששש הדיבור שלה הדליק אותי חבל"ז! אני טוב בלהרוג אבל אף פעם עוד לא הרגתי דגדגן באורגזמה

אוקטביה נשכבה על הגב והזמינה אותי להיכל התענוגות שלה! הורדתי את החוטיני שלה וצללתי לעבר הכוס הורוד והריחני שלה!

הכוס של הבלשית פופינס חלק כמו תחת של תינוק! רק לאישתי יש שיח קוצני על הכוס

ליקקתי את הכוס המדהים של אוקטביה ועשיתי ממש עבודת קודש על הדגדגן שלה!

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... הרגתי את הדגדגן שלה באורגזמה אדירה! היא חייכה לעברי ועיניה זרחו מאושר
"אוינק אוינק זה היה מצוין!" צעקה אוקטביה וחיבקה אותי עם רגליה

המשכתי לשכב בין רגליה ולנעוץ מבטים על פניה היפות ועל שני החורים היפים שלה

אחרי שהדגדגן שלה התאושש מלשוני השובבה היא כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב. חברים הייתי בגן עדן! ישבנה החשוף של הבלשית פופינס התקרב לפניי והמחזה היה פשוט מדהים!

חור תחת קטן ושובב ומתחתיו כוס ורוד ורטוב נגעו בפניי! זאת הייתה ההרגשה הכי מדהימה שחוויתי אי פעם!

בזמן שאוקטביה פינקה את אוינק הקשיח ואת שתי הביצים החלקות הייתי עסוק בללקק בחרמנות אדירה את שתי יצירות האומנות שלה! אני מדבר כמובן על שני החורצ'יקים שלה!

בזמן שהייתי עסוק באכילת החורים שלה, אוקטביה לפתע חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ!

בהתחלה עוד החזקתי מעמד ורק צחקקתי קלות משיניה של הבלשית שטיילו על גופי אבל ברגע שהיא נשכה אותי בכמה נקודות מאוד רגישות התחלתי לצרוח כמו חולה נפש!

התפתלתי מצד לצד ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי

אחרי שאוקטביה סוף סוף שיחררה אותי מנשיכותיה הקטלניות היא המשיכה לפנק את אוינק הקשיח ומצצה את הביצים שלי בקולניות... זה נשמע כמו פקק שמשתחרר מבקבוק יין

שנינו היינו כבר חרמנים בטירוף! אחחחח כל ההרג הזה מחרמן אותי

הבלשית הסקסית עלתה עליי לרכיבה ויצאנו לדהירה נמרצת!
אוקטביה נשכבה עליי ושוב חשפה את שניה החדות! היא התחילה לזלול את האוזניים שלי ונשכה אותי במרץ בצוואר. לפתע שמעתי קולות של הוריקן! זה קרה כשאוקטביה לקחה את האוזן שלי לפיה ונשפה לתוכו

אחרי הטירוף הזה זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר! העפתי אותה באוויר על אוינק הקשיח שלי כל הדרך אל המראה! התמקמתי מול המראה ככה שאוקטביה תקבל זוית צפיה טובה והמשכתי להקפיץ אותה על אוינק הקשיח כששנינו מתענגים ממראה ישבנה המקפץ!

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ על אוינק הקשיח בפוזת הצפרדע החרמנית!

לפתע אוקטביה סיפרה לי שאישתי עשתה לה רימינג!

"אוייי אישתך כזאת שרלילה!" צחקקה אוקטביה ואמרה שהיא גם שובבה לא קטנה כי ירדה לאישתי

המשכתי לזיין את אוקטביה על הספה ואז הרמתי אותה שוב באוויר. הקפצתי אותה אל המיטה והשכבתי אותה על הגב... נחתנו למיסיונרית מטריפה!

התחלתי לרחרח סביב צווארה של אוקטביה והיא נעצה את שיניה החדות באוזן שלי!

שובבה לא קטנה הבלשית הזאת

עברנו לזיון בעמידה! אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי במרץ את הכוס החם שלה! הפלקתי על ישבנה והתענגתי על הגוף הסקסי בטירוף שלה!

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין את הכוס הרטוב שלה ולהתענג על הגלריה האחורית שלה!

התכופפתי וליקקתי בחרמנות את ישבנה... אחחח תחת כזה מדהים דורש ליקוק!
זחלנו למיטה והזדיינו בכפיות סוערות! אחחח זה היה מדהים להלום עם אוינק הקשיח בכוס החם של אוקטביה, להרגיש את ישבנה במפשעתי וללטף את הציצים הרכים שלה!

התהפכנו והמשכתי לפרק את הכוס של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן!

אחחחחח פלחי ישבנה המקפצים הוציעו אותי מדעתי!

"תגיד אוינק אוינק מה דעתך לגמור לי בפה? מרוב שהייתי עסוקה בעבודה לא אכלתי בכלל ארוחת צהריים וערב..." אמרה אוקטביה והייתי מוכן להישבע ששמעתי את הבטן שלה מקרקרת

בטח אהובתי אני לא אשאיר אותך רעבה, בואי סקסית שלי אני אשפיץ לך בפה זרע טעים ומשביע!"

אמרתי לאוקטביה שצחקקה בשובבות.
"אין לך מושג איזה רעבה אני! אני יכולה לאכול פיל! תספק לי כמות גדולה!"

אמרה אוקטביה וליטפה את הבטן

אוקטביה נעמדה מול המראה וכשנעמדתי מולה היא התכופפה לעבר אוינק הקשיח. היא מצצה לי במציצה חמה ומטריפה בזמן שהתענגתי במראה על התחת שלה, שיחקתי עם פלחי ישבנה הרכים וליטפתי את חור התחת שלה!

אחרי כמה דקות השפרצתי כמות גדולה של זרע חם לפיה המתוק של אוקטביה!

בחוסר חשק מוחלט נאלצתי להיפרד מאוקטביה ולחזור הביתה אל התרנגולת הטיפשה שלי

בכל זאת צריך ללבן את היחסים שלנו

סוף
אני מאוד שמח שלא נשארת רעבה בסוף

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים!

Lavelle