כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 57 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

561

אוינק אוינק קופץ לשיעור חליל אצל המורה הנימפומנית אוקטביה פופינס Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! כאן שוב עבדכם הנאמן אוינק אוינק Tongue

הפעם בשיטוטיי ברחבי תל-אביב נתקלתי במודעה מעניינת במיוחד:

"לימודי נגינה על חליל בכל הסגנונות! מאת החלילנית מס' 1 בארץ! אוקטביה פופינס!" Tongue

ואללה חברים המודעה הזאת הדליקה אותי... אמרתי לעצמי שהגיע הזמן להרחיב אופקים ולא יזיק לי ללמוד לנגנן על חליל, כמו שאומרים כל יום לומדים משהו חדש צחוק

קבעתי עם אוקטביה בביתה בשעות הערב המוקדמות. הגעתי מקולח, מבושם ולבוש יפה כמו שאני נוהג לעשות לפני כל דייט קריצה התרגשתי נורא! אף פעם עוד לא יצאתי עם חלילנית Star

הגעתי לפתח ביתה של אוקטביה ונקשתי על הדלת. אוקטביה בכבודה ובעצמה פתחה לי את הדלת... עיניי נפתחו לרווחה! הייתי המום! הייתי מהופנט! מראה כזה מלבב עיניי טרם ראו! שלמות זאת לא מילה גסה Tongueצחוק

אוקטביה הובילה אותי לספה וביקשה ממני להרגיש בנוח. התיישבנו ביחד על הספה ואוקטביה הציגה את החליל שלה (ויברטור) Tongue

7743783437 026

אוקטביה לקחה את החליל הצמידה אותו לשפתיה הסקסית ונשפה לתוכו... צליל של עונג צרוף נשמע בחדר! כזה יפה ומענג... התרגשתי נורא Tongue

"עכשיו תורך" אמרה לי בחביבות אוקטביה והעבירה לי את החליל. בחנתי אותו בסקרנות ואז נשפתי לתוכו... במקום צליל יפה ומענג יצא לי צליל שנשמע כמו פלוץ OuchShockedצחוק

"לא נורא תנסה עוד פעם!" Tongue אמרה אוקטביה בעידוד. ניסיתי שוב אבל זה לא עזר... הייתי רחוק מאוד משלחזר את הצליל הקסום של אוקטביה פופינס.

"אוינק אוינק נראה לי שיש לך בעיה במיתרי הקול, לכן מה שאתה צריך זה למצוץ ת'חליל!" TongueEvil Smileצחוק צעקה אוקטביה והרימה את החצאית שלה. משם קפץ שמוק מפלצתי שלא היה מבייש גבר אפריקאי משבט גולו גולו ShockedShockedShockedצחוקצחוקצחוק

IMG 3332 1

"קדימה תמצוץ ת'חליל!" צעקה שוב אוקטביה ודחפה את החליל הענקי לפה שלי בכי מצצתי אותו בלית בררה כמו שרמוטה טובה שאוהבת זין Tongueצחוק

אחרי שסיימתי לשפר את מיתרי הקול שלי במציצת החליל האפריקאי, אוקטביה נתנה לי שוב את החליל הקסום שלה וביקשה ממני לנגן. בתחילה ניגנתי על החליל בחשש אבל אז הבנתי שנהייתי אשכרה חלילן פגז! Tongue החליל השמיע צליל קסום ואוקטביה התחילה למחוא כפיים מההנאה שחוותה מהנגינה שלי Tongueמוחא כפייה

"קדימה תמשיך לנגן אני אעשה לך תוך כדי סטרפטיז!" Tongue צעקה אוקטביה והתחילה לרקוד ולהתפשט מולי בסקסיות בזמן שניגנתי בחליל! TongueTongueTongue מאמא מיה! קרמבה! Tongueצחוק

אוקטביה התיישבה שוב לידי על הספה ובזמן שניגנתי בחליל היא פתחה את הכפתורים במכנס שלי ושלפה משם את החליל הפרטי שלי! Tongue

"ווואאוווו המורה את נוגעת בחליל שלי!" צעקתי בהתלהבות Tongue

נעמדתי מול אוקטביה והיא בחנה את החליל הקשיח שלי בסקרנות... "וואואאווו אוינק יש לך חליל גדול!" Tongue צעקה אוקטביה... "המורה בא לך לנגן עליו?" קריצה שאלתי אותה בקריצה.

"בטח נשמה בשמחה רבה!" Tongue צעקה המורה והתחילה למצוץ אותו בשקיקה או יותר נכון לנגן עליו קריצהצחוקמוחא כפייה

"אוינק אוינק מה דעתך ללכת לחדר השינה? בעלי לא בבית" קריצה

"ואת תמשיכי לנגן על החליל שלי?" Tongue

"כן בשמחה רבה!" Star אמרה אוקטביה ולקחה אותי לחדר השינה.

אוקטביה זחלה על המיטה כמו חתולה ואני זחלתי אחריה כמו נמר! Cool

הסנפתי את ישבנה והורדתי את החוטיני האדום שלה. החורים של אוקטביה קראו לעברי! פתחתי את פלחי ישבנה והתנפלתי על החורים של אוקטביה עם לשוני Tongue

אוקטביה הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה. "דיו דיו אוינק אוינק!" צעקה אוקטביה וקיפצה על פניי צחוק לפתע אוקטביה חשפה שיניים ונשכה אותי כהוגן בצדדים! קולות של חליל בקעו מפי! נהייתי חלילן צווחן צחוק

אוקטביה החרמנית ביקשה ירידה. היא נשכבה על הגב והזמינה אותי לתת לה שיעור בירידה קריצה הדבקתי את לשוני לדגדגן הורדרד שלה והתחלתי לנגן עליו Tongue אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצויין!" Tongue אמרה אוקטביה והמשיכה לחייך לעברי חיוך גדול

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ובזמן שליקקתי לה את החורים היא העניקה לי מציצת פוליש מעלפת! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה הסופר חרמנית עלתה עליי לרכיבה. בזמן שזיינתי אותה מלמטה בכוס ומצצתי את פטמותיה היא נשכה אותי באוזניי ובצווארי. שוב צעקתי כמו מטורף צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר! הקפצתי אותה במרץ על החליל הקשיח שלי מול המראה ואוקטביה הייתה ברקיע השביעי Star

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ על החליל שלי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הרמתי את אוקטביה שוב ונשאתי אותה בחזרה לחדר השינה. השכבתי אותה על המיטה והמשכתי להשתולל עם החליל שלי בכוס שלה במיסיונרית מטריפה! Tongue

קמנו והזדיינו בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על השידה חיוך גדול

הכוס של אוקטביה עשה קסמים וניגן בגאון על החליל הקשיח שלי Tongueצחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ ולהפליק על ישבנה המקפץ Star

זחלנו למיטה והרבצנו כפיות לוהטות ופרועות! Approve

התהפכנו ודפקתי את אוקטביה כהוגן בכוס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

אח"כ הגיע הדוגי המהיר והעצבני! פירקתי לאוקטביה ת'כוס כשהיא על ארבע! Star החליל שלי ניגן וניגן וניגן בכוס של אוקטביה שפשוט יצאה מגדרה! מוחא כפייהצחוק

אוקטביה הציעה לי מציצה חמה ומטריפה! Star

היא נשכבה עליי ב 69 ובזמן שליקקתי לה את הכוס ואת התחת היא ניגנה בהתלהבות על החליל הקשיח שלי! Tongue

אוקטביה גירתה את חליל הקסם שלי כל כך טוב עד שהוא השפריץ לפיה את הנוזל הקסום שלו Tongueצחוק

אוקטביה אמרה בחיוך ובפה מלא: "אוינק אוינק מנגן על חליל!" Tongue וגרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייה

אחחחחחח חברים מה אני אגיד לכם... זכיתי! זכיתי במורה ניממפומנית שלא יודעת שובע! מורה שאוהבת לנגן על חלילים קשיחים Tongueצחוקקריצה

נפרדתי מאוקטביה שהבטיחה להכין אותי לתחרות הארצית לנגינה על חלילים וביקשה שאני אתאמן ואתמיד על החליל! עם מורה כזאת אני גם אטוס לירח אם צריך צחוק

יש לה כוס מזהב וחורצ'יק מיהלומים! גררררר גררררררר אוינק אוינק Tongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק! TongueTongueTongue

אחחחח התמוגגתי כשניגנת על החליל שלי! את מורה מקצועית! מוחא כפייהTongueקריצה

כבר מתגעגע לשיעור שלך... אחחחחח שרון תנגני לי בחליל! מוחא כפייהStarצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים Tongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

562

אוינק אוינק התלמיד והמורה אוקטביה פופינס עושים יוגה בעירום! TongueTongueTongue

שלום חבריי הנכבדים! זה שוב אני אוינק אוינק התותח! Cool

השבוע נתקלתי במודעה סופר מעניינת באינטרנט. מדובר בשיעור יוגה, אבל לא סתם יוגה אלא יוגה בעירום! Tongue ותנחשו מי מעבירה את שיעור היוגה? אוקטביה פופינס בכבודה ובעצמה! יאהההוווווו מוחא כפייה רק מלחשוב שאני אראה את אוקטביה עושה פוזות של יוגה כשהיא ערומה לגמרי מעמיד לי את אוינק הקטן צחוק והוא גדל וגדל וגדל השובב אי אפשר לעצור אותו צחוקקריצה

קבעתי עם אוקטביה לשעת ערב מוקדמת והגעתי אליה כשאני אנרגטי מתמיד! יוגה זה ספורט מאוד קשה שדורש כושר גופני וגמישות גדולה. אני מקווה שאני לא אתפרק במהלך השיעור ושאוינק הגדול יעמוד זקוף בכל התרגילים צחוקקריצה

אוקטביה פתחה לי את הדלת בשמלה אדומה משגעת! אחחחח היא כזאת יפה אין דברים כאלה! היא הבחורה המושלמת לחתונה! תאמינו לי אני יודע על מה אני מדבר! Star

אוקטביה הובילה אותי לסלון שלה ואחרי שקשקשנו קצת היא הראתה לי את אתר האינטרנט ואת מגוון הפוזות שעושים בשיעורים שלה חיוך גדול

זה נראה לי מסובך בטירוף אבל אוקטביה הרגיעה אותי ואמרה לי שבשיעור הזה נעשה את פוזות למתחילים, והראתה לי את הפוזות במחשב... הלב שלי ירד לתחתונים! Shockedצחוק

"OK אז בוא נתחיל בפוזה הראשונה... זאת יוגה בעירום אז תוריד את התחתונים שלך בבקשה" ביקשה אוקטביה ובמהרה התפשטה גם היא. נעצתי את עיניי בגופה הענוג והערום... אחחח איזה מראה מלבב... אוקטביה ראתה את הזקפה שלי וחייכה בשובבות... נראה לי היא נדלקה על אוינק הקשיח Tongue

אחרי ששנינו היינו ערומים אוקטביה ניגשה למזרון ועשתה את הפוזה הראשונה Tongue

הלסת שלי נפלה! Tongueצחוק בחנתי את אוקטביה בסקרנות מכל זוית אפשרית והתעמקתי במיוחד בישבנה ובחור התחת השובב שהציץ לעברי TongueStarמוחא כפייה

עכשיו היה תורי לעשות את הפוזה הזאת ואני מוכרח להודות שקצת התקשתי בזה, אני לא גמיש מספיק אז זה לא יצא מושלם... אבל היי אני רק בתחילת הדרך אני עוד אשתפר Approve

הפוזה הבאה שאוקטביה הדגימה לי הייתה הפוזה הזאת מוחא כפייה

אחחחחח זה היה מדהים! הגלריה האחורית של אוקטביה הוציאה אותי מדעתי! ההזלתי ריר על החורים שלה! צחוק

הגיע שוב תורי לתפוס את מקומה של אוקטביה על המזרון ועשיתי מאמץ עילאי לשחזר את הפוזה. למרות שהפעם שוב התקשתי יצא לי לא רע בסה"כ חיוך גדול

הפוזה הבאה כבר גרמה לאוינק הקשיח שלי לצאת מדעתו! צחוק

אחחחח איך רציתי לבוא מאחורי אוקטביה ולדחוף ת'זין שלי לתחת שלה! Tongueצחוק נתתי לאוינק הקשיח שתי סטירות שירגע ולא יעשה שטויות צחוקקריצה

החלפתי את אוקטביה על המזרון וביצעתי את הפוזה לא רע בכלל, אבל מה כל הזמן חששתי שאוקטביה תשים סטרפאון ותתקע אותי מאחורה צחוקקריצה

אחחח רק תראו את הפוזה הבאה... אוקטביה נשכבה על המזרון כמו בתולת ים שזה הרגע יצאה מהמים Tongue

הטוסיק השובב של אוקטביה הטריף אותי בפוזה הזאת, טפחתי עליו קלות והצצתי על החורצ'יק Star

הגיע תורי לעשות את הפוזה הזאת ומה אני אגיד לכם... עשיתי אותה מושלם! Cool

אחחחח חברים תראו את הפוזה הבאה! Tongue

כשאוקטביה עשתה אותה היא פתחה את שערי גן עדן! TongueTongueTongue

ואני מר אוינק אוינק זכיתי להציץ מבעד לשער הזה... עיניי חזו בכוס ורוד מושלם גררררר Tongueמוחא כפייהStar

הפוזה הזאת לא קלה בכלל וכשעשיתי אותה כמעט נפלתי אחורה כמה פעמים צחוק מר אוינק השובב היה קשיח והתנדנד מול אוקטביה בשובבות Tongueצחוק

וואאאווו תראו מה אוקטביה עשתה הפעם! מוחא כפייהTongue

אחחחח עמידת נר מושלמת מכוסית מושלמת! הפעם החורים שלה היו סגורים אך חריץ ישבנה חירפן אותי מוחא כפייהTongue

כאשר עשיתי את הפוזה הזאת אוקטביה הייתה קצת מופתעת... עשיתי עמידת נר מושלמת ואוקטביה התלהבה גם מהפוזה וגם מאוינק הקשיח שעשה עמידת נר הפוכה צחוק

ועכשיו הגיע הזמן לשיא של הערב! כאשר אוקטביה עשתה את הפוזה הבאה הלסת שלי נפלה בריבוע בוע! צחוקצחוקצחוק

כל הדברים היפים שיש לאוקטביה להציע היו פרוסים מולי במלוא הדרם! Tongueמוחא כפייה אחחח פשוט חגיגה לעיניים וכל מילה נוספת מיותרת! צחוקקריצה

כאשר תפסתי את מקומה של אוקטביה על המזרון היה זה זמנה של אוקטביה להתענג על הוד קשיחותו אוינק ועל החורצ'יק שלי שנפתח לרווחה צחוקצחוקצחוקקריצה

שיעור היוגה הסתיים ואוקטביה הודיעה לי חגיגית שהייתי תלמיד מצטיין! מוחא כפייהTongue

עכשיו תשמעו את הקטע הבא! אוקטביה אמרה לי שבשביל לעבור לשיעור השני עליי לעבור חניכה... Ermm ואתם בטח שואלים מה זה? אז כמו שיש באולימפיאדה נשיאת הלפיד אז פה זה היה מציצת הלפיד! Tongueצחוקצחוקצחוק אוקטביה לא בזבזה זמן והתחילה למצוץ את אוינק הקשיח שלי כשהיא על ארבע על המיטה מוחא כפייהTongue אחחחחחחחחחחחחחחח איזה תענוג! ואיזו חניכה חלומית! צחוקקריצה

"הווווו כן אוקטביה תמצצי את הלפיד שלי! את טובה אוקטביה! הפה שלך חלומי!" מוחא כפייה גנחתי מהנאה צחוק

אוקטביה ביקשה ממני לשים את הפרצוף שלי בתחת שלה... אויי וכמה ששמחתי שהיא ביקשה את זה Tongueצחוק חפרתי עם לשוני בתחת שלה ברעב גדול! אחחחח פשוט מעדן! Tongue

אוקטביה שהתרשמה מאוד מהביצועים שלי ראתה עתיד ורוד ואמרה שבסוף אני אהיה מאסטר, מאסטר יוגה! TongueCool

אוקטביה הפכה אותי על הגב ונשכבה עליי ב 69. היא העניקה לאוינק הקשיח מציצת פוליש מעלפת ושליקלקה את הביצלך החלקים שלי בפיה החם מוחא כפייה

אוקטביה חשפה לפתע את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים, צרחתי כמו בייבי יוגה ולא כמו מאסטר יוגה קשוח וקר רוח בכיצחוק

בשלב הבא של החניכה היה עליי לרדת לאוקטביה. היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי בחרמנות לעבר הכוס והרדרד של אוקטביה וטעם מתוק הציף את פי כשלשוני נגעה בכוס שלה. הרגשתי כמו דבורה שיונקת צוף מפרח Star

אחרי כמה דקות של ליקוקים אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך של אושר מרוח על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצויין!" Tongue אמרה אוקטביה בשמחה. הייתי כל כך נרגש שהתחלתי לשאול את אוקטביה האם התקבלתי לשיעור הבא? שאלתי אותה את זה עשרות פעמים ואוקטביה נאלצה להחטיף לי סטירה כדי להרגיע אותי צחוק

השלב הבא בחניכה היה רכיבה! Tongue

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחילה לרכב על אוינק הקשיח שלי כמו קאובואית צחוק שוב היא חשפה שיניים ונשכה אותי בפראות באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. התחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי במרץ ואוקטביה התלהבה בטירוף! חיוך גדול

העפתי את אוקטביה על הזין שלי מול המראה ואז התיישבתי איתה על הספה. אוקטביה התחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית, אחחח זה היה מדהים! Tongue

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה אל המיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית חמה! Tongue אוקטביה הפליקה על ישבני השובב, אהבתי את זה בטירוף!

קמנו מהמיטה וזיינתי את אוקטביה בכוס החם שלה כשהיא נשענת על השידה Star

אוקטביה אמרה שאני תלמיד מצטיין! גם מצטיין וגם מזדיין מה יכול להיות יותר טוב מזה? Tongueצחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בכוס החם שלה חיוך גדול

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סוערות! Tongue הפלקנו זה לזו על התחת! ווואאווו זה היה מדהים! מוחא כפייה התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן Star

ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אחחח פשוט תענוג לפרק לאוקטביה את הכוס בדוגי TongueEvil Smile

אוקטביה אמרה שהגענו לשלב שעליי להציע מה נעשה הלאה... ושזה יכריע את גורלי... האם אני ממשיך הלאה לשיעור הבא או שחלומי להפוך למאסטר יוגה יתפוגג Ouchצחוק

"בא לי שאוינק הקשיח שלי ישפריץ לך בפה!" אמרתי לאוקטביה בשמחה.

"וואאאווו אוינק אתה ממש יצירתי! עכשיו נבדוק האם אתה עומד במשימה. עלייך לבצע את זה והכל תלוי רק בך! אתה לחוץ אוינק שלי? גורלך נמצא בזין שלך!" צחוק צחקקה אוקטביה והתחילה למצוץ אותו כשהיא עליי ב 69.

אחרי כמה דקות של מציצה נפלאה כאשר אני מלקק לאוקטביה את הכוס ואת התחת השפרצתי לפיה כמות גדולה של זרע חם! אוקטביה שאבה את כל הזרע לפיה, חייכה לעברי ואז אמרה בפה מלא: "אוינק אוינק מאסטר יוגה בעירום!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

יששששששששששששששששששששששש עשיתי זאת!!! התקבלתי לחוג יוגה בעירום!!! TongueTongueTongue

עכשיו אני נמצא בדרך הנכונה להפוך למאסטר יוגה! מאסטר יוגה בעירום! TongueTongueTongue

ותודה ענקית לאוקטביה פופינס הנימפומנית שלא יודעת שובע! מוחא כפייהTongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

אחחחח היה מדהים לעשות איתך יוגה בעירום!!! אין דברים כאלה!!! מוחא כפייהStarTongue

החורצ'יקים שלך פשוט טימטמו אותי בכל הפוזות האלה Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

נשיקות וחיבוקים TongueStar

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2014-02-26 22:16:00

563

אוינק אוינק בעל חנות סקס משתולל עם אוקטביה פופינס בחנות Evil Smile

שלום חבריי היקרים! זה שוב אני אוינק אוינק הגזעי Cool

סיפרתי לכם כבר שבבעלותי חנות סקס? לא סיפרתי? טוב נו זה כנראה ברח לי מהראש, אני כל כך עסוק אתם יודעים קריצה

תשמעו קטע... יום אחד הייתי ממש משועמם בחנות, בקושי היו לקוחות אז החלטתי להנעים את זמני באוננות קטנה חיוך גדול ומה נראה לכם שאני אתאמץ ואשתמש בידי הימנית? או השמאלית? חחח מה פתאום אני הרי בחנות סקס ויש לי שלל צעצועים בכל מיני צבעים! Tongue

בחרתי את הטוב ביותר! זה כמו הפרארי של צעצועי המין... יופי נדיר! מהירות מסחררת! יוקרה וביצועים שלא משאירים מקום לספק! תשאלו את אוינק הקשיח שלי... כשנתתי לו לראשונה לנהוג בכוס הורדרד הזה הוא לא הפסיק להודות לי במשך שבוע ובכה שהוא רוצה לחזור לתוכו צחוקקריצה

אז ככה... עמדתי מאחורי הדלפק ודחפתי את הזין שלי לתוך הכוס הצר והמתוק הזה! Tongue

20140221 213823(600)

כשלפתע לחנות הגיעה לקוחה! Shockedצחוק פאק הרי נעלתי את הדלת ושמתי שלט "סגור" או שחשבתי שזה מה שעשיתי מבולבל

"הממממ היי... היי!" אמרה הגברת כשעל פניה חיוך שובב. לקח לי זמן להתנתק מהכוס האהוב שלי ולהביט בלקוחה הכוסית המטורפת שעמדה מולי! פאק מה זה אמיתי היופי הזה? Tongueצחוק

"היי אבל החנות סגורה! איך נכנסת לפה?" שאלתי אותה בהלם והמשכתי לפמפם את הכוס הורדרד עם אוינק הקשיח.

"הדלת הייתה פתוחה אז נכנסתי... אני מפריעה לך לאונן בהפסקה שלך?" צחקקה הלקוחה בשובבות.

"לא ממש לא, אני פשוט מופתע לראות אותך, אני כבר גומר ומתפנה אלייך" אמרתי לה בבלבול.

"האמת שבאתי לחפש צעצוע מין בשבילי אבל אני רואה שיש לי את הדבר האמיתי! Tongue רגע רגע אל תגמור יש לי בשבילך כוס אמיתי! חם רטוב וטרי!" Tongueצחוק צעקה הלקוחה בחרמנות ונצמדה אליי Star

לא האמנתי למשמע אוזניי! זה נשמע כמו חלום רטוב... אוינק הקשיח מה אני אגיד לך... זכית! Tongueמוחא כפייה

הלקוחה שהציגה את עצמה כאוקטביה פופינס התנפלה על הזין הקשיח שלי ומצצה לי אותו בשקיקה כשהיא מכופפת בעמידה. מולינו הייתה מראה, הרמתי את השמלה של אוקטביה והזזתי את החוטיני שלה הצידה. אחחח מראה ישבנה היה כה מלבב! כמו שתי לחמניות טריות! הפרדתי את פלחי ישבנה ושני חורים קטנים ושובבים הציצו לעברי בשובבות! אחחחחח פשוט לאכול אותה! TongueStar

"תשמעי הפה שלך מרגיש ממש כמו הצעצוע שלי" צחוק אמרתי לה כמחמאה אבל אוקטביה לא קיבלה את זה ככה וסטרה לי בלחי צחוק

זרקנו את הכוס המלאכותי הצידה וזחלנו על המיטה. אוקטביה התיישבה בדוגי והתנפלתי על חור התחת הטעים שלה ברעב גדול! הפה שלי היה מרוצה אבל אוינק הקשיח לא הבין למה הוא לא נמצא בחור כלשהו צחוק בקרוב אוינק בקרוב תרגיש כוס חם ורטוב! No More Toys צחוקקריצה

בזמן שהייתי דבוק עם לשוני לחור התחת שלה, אוקטביה הפכה אותי על הגב והתנפלה על אוינק הקשיח שהתחיל לרקוד משמחה בפיה החם מוחא כפייה

אחרי מציצת פוליש מדהימה אוקטביה לפתע חשפה שיניים ונשכה אותי במרץ בצדדים, התפתלתי מצד לצד כמו נקניקיה עסיסית על מנגל צחוק

מסתבר שאוקטביה הייתה חרמנית במיוחד ודרשה ירידה! צללתי עם לשוני אל הכוס החם והאמיתי של אוקטביה! Tongue נמאס לי כבר לרדת לכוס מגומי מבולבלצחוק

אחרי כמה דקות של ליקוקים נמרצים אוקטביה התנשפה ורעדה קלות עד שגמרה עם חיוך מקסים על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצויין!" Tongue אמרה אוקטביה וליטפה את ראשי... אוינק הקשיח התחיל לקנא אבל מהר הרגעתי אותו כשאמרתי לו שהוא גם ככה קירח ואין לו שיערות ללטף צחוקקריצה

אוקטביה הפכה אותי שוב על הגב וזיינה את הפנים שלי עם התחת המדהים והמתוק שלה! אחחח הלשון שלי עשתה חיים על חור התחת שלה TongueStarמוחא כפייה

הגיע הזמן לפרק את הכוס החם והרטוב של הנימפומנית מס' 1 בארץ! TongueTongueTongue

נשכבתי על הגב ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה. חיבקתי את גופה הענוג ומצצתי את פטמותיה המתוקות. אוקטביה השובבה שוב חשפה שיניים ונשכה ברעב גדול את צווארי ואת אוזניי Tongue ואפילו נשפה לתוכן מה שהצחיק אותי בטירוף צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח שלי שעשה חיים בכוס החם שלה Tongue

אחרי זיון מול המראה התיישבתי על הספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הציצים של אוקטביה קיפצו מולי כמו שתי סטפגניות טריות! מה אני אגיד לכם ממש חגיגה! מוחא כפייה

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר ונשאתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והתחלנו לחגוג במיסיונרית חמה ומטריפה Tongue אוקטביה סטרה לי על התחת וריגשה אותי מאוד! צחוק

קמנו מהמיטה והזדיינו בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על השידה. אחחח קימורי גופה הדליקו אותי וישבנה העסיסי גרם לי להזיל ריר! צחוק

בהמשך אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס הלוהט שלה Star

זחלנו למיטה והזדיינו בכפיות סוערות! אחחחח אוקטביה הייתה כזאת חמה גררררר Evil Smile התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בכוס המתוק שלה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול אחחחח הטוסיק הסקסי שלה שהפליק במפשעתי פשוט הוציא אותי מדעתי! איזה מראה מדהים! Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

זיינתי את אוקטביה כהוגן בכוס החם, הרטוב והאמיתי שלה! הכוס המזוייף שכב על הספה וקינא צחוק

אחרי כמה דקות של זיון החלטתי להאכיל את אוקטביה שהייתה רעבה לזרע חם Tongueקריצה

אחרי מציצה חמה ורטובה ב 69 השפרצתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! אוקטביה הביטה לעברי בחיוך ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק מוכר בחנות סקס" Tongueמוחא כפייה ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה! Starאצבע למעלה

אחחחחחחחחחח אוקטביה נימפומנית שלי תביאי את הטוסיק השובב שלך לכל ההפסקות שלי! Tongue

Toys Out Octavia In Tongueצחוקקריצה

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueStarמוחא כפייה

היה כיף לאונן מולך עם הצעצוע שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

הכוס שלך ללא ספק הרבה יותר חם! TongueStar

היה ממש כיף לזיין 3 חורצ'יקים צחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

564

אוינק אוינק הסולטן משתולל עם המשרתת אוקטביה פופינס Tongueצחוק

שלום חבריי היקרים! זה אני אוינק אוינק הסולטן! Star

20140228 212944(0)(700)

אני סולטן סקסי, שרמנטי ואסרטיבי! כל הגברים פוחדים ממני וכל הנשים מתות לשכב
איתי מוחא כפייהStarTongue

אני גר בארמון גדול ויש לי זהב בשפע, אוכל בשפע וטוסיקים בשפע! Tongueקריצה

רוצים לדעת מה אני עושה כל היום? אז זהו שכלום... אני יושב על הטוסיק הורדרד שלי ונותן למשרתת שלי כל מיני משימות צחוק

יש לי משרתת כוסית מטורפת! שמה אוקטביה פופינס. אני תמיד נותן לה משימות בחדר שלי כדי להתענג על הטוסיק שלה כשהיא מתרוצצת ממקום למקום Tongue

"היי אוקטביה!" Clap Clap מחאתי פעמיים בכפות ידיי וזכיתי לחיוך מקסים מאוקטביה שהביטה לעברי בסקרנות חיוך גדול

"כן אדוני" אמרה אוקטביה והתקרבה אליי.

"אוקטביה אני רעב! תביאי לי אוכל!" אמרתי לה ומהר מאוד היא עשתה כמבוקשי. היא הלכה לחפש אוכל ותוך כדי ההליכה נענעה בישבנה Tongueמוחא כפייה

"הנה אדוני אוינק אוינק הבאתי לך ג'ירפה ברוטב ברבקיו!" Tongue אמרה בהתלהבות אוקטביה והתקרבה לעברי עם מגש שעליו ישב ג'ירפה שמן צחוק

טעמתי קצת מהג'ירפה והודעתי לאוקטביה שהוא לא טעים צחוק

"אני צמא! תביאי לי לשתות!" ציוותי על אוקטביה שעדיין לא יצאה מהשוק על זה שלא אהבתי את הג'ירפה ברוטב ברבקיו צחוק היא הסתובבה במהירות ורצה להביא לי שתיה. אחחחח התחת שלה הוציא אותי מדעתי! Pigצחוק

"הנה אדוני הבאתי לך וודקה!" חיוך גדול אמרה אוקטביה בשמחה ונתנה לי בקבוק וודקה.

לגמתי מהבקבוק והזעפתי את פניי.

"אני לא אוהב את הוודקה" הודעתי לאוקטביה בעודי מחזיר לה את הבקבוק.

"אז מה תרצה?" שאלה אוקטביה בסקרנות...

"בואי תחממי אותי קצת!" דרשתי מאוקטביה ופתחתי את ידיי כדי שהיא תיפול לזרועותיי צחוקקריצה

אוקטביה הייתה קצת מופתעת מהבקשה שלי וחשבה שקר לי, אבל מהר מאוד היא הבינה שאני רוצה להתחמם טוב טוב מהגוף הלוהט והמשגע שלה TongueEvil Smile

ליטפת את גופה של אוקטביה וסובבתי אותה עם ישבנה אליי, ליטפתי את ישבנה התפוחי והזזתי את החוטיני שלה הצידה... חור תחת מדהים ביופיו נגלה לנגד עיניי החרמניות! נהייה לי חם! נהייה לי רותח בגוף! אני נשרף אני נשרף! אוינק אוינק גרררררר גררררר TongueTongueTongueStarמוחא כפייהצחוקקריצה

"אדוני אתה ממש חצוף אתה יודע את זה?" אמרה בהלם אוקטביה והסתובבה לעברי כדי להחטיף לי שתי סטירות צחוק

"איך את מעזה להתנגד לסולטן? תשרתי את האדון שלך!" צעקתי על אוקטביה והושבתי אותה על ברכיי. אוינק הקשיח שהרגיש את ישבנה התפוחי של אוקטביה דרך המכנסיים שלי התעורר והתחיל לגדול למימדיו האהובים Evil Smile

לאט לאט התחלתי להפשיט את אוקטביה ונדהמתי כשראיתי שהיא לובשת חזיה ורודה גררררר Tongue

"אוקטביה בואי תפנקי את הסולטן הקשיח שלי!" ציוותי על אוקטביה ודחפתי את הזין שלי לפיה כשהיא מתכופפת לעברו בעמידה חיוך גדול התחת של אוקטביה השתקף במראה והייתי פשוט בעננים! Tongue

נראה שאוקטביה הייתה משרתת אמיצה במיוחד כי היא תפסה אותי בשיער וגררה אותי למיטה המלכותית שלי כאילו הייתי העבד מין שלה צחוק היי אני הסולטן אוינק אוינק! איך לעזאזל יש לה אומץ לעולל לי דבר כזה? Wackoצחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי וסוף סוף זכיתי לארוחת ערב טעימה! Tongue חור תחת טרי וחמים! יאמי יאמי Tongue התנפלתי על חור התחת של אוקטביה בשקיקה וליקקתי אותו בחרמנות אדירה! Star

אמרתי לאוקטביה שזאת ארוחת הערב הכי טעימה שאכלתי בחיים שלי! אוקטביה צחקקה ונענעה בישבנה חיוך גדול

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה. היא נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה והורידה את ראשי לעבר הכוס הורדרד והחמים שלה Tongue גררררר גרררר זה הקינוח שלי! אמרתי לעצמי והתחלתי ללקק בשקיקה את הדובדבן Tongueצחוק

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות עד שגמרה עם חיוך מקסים על פניה היפות חיוך גדול

אמרתי לאוקטביה שהיא צריכה להמשיך ולשרת את אוינק הקשיח צחוקקריצה אוקטביה לא אהבה את דבריי ומהר מאוד הפכה אותי על הגב והתיישבה על פנייי עם ישבנה Tongueצחוק

"עכשיו אוינק אוינק אתה תרגיש את זעמו של חור תחת עצבני!" צעקה אוקטביה ורקדה עם חור התחת שלה על הפה שלי צחוק אחחחחחחחחח כמה אהבתי את זה סוטה קטן שכמוני Tongueצחוק

אחרי שאוקטביה עשתה לי פייסיטינג עצבני היא נשכבה עליי ב 69 ועשתה לי מציצת פוליש מדהימה לאוינק הקשיח, ושליקלקה כהוגן את הבייצלך החלקים שלי Tongue המשכתי ללקק את חור התחת של אוקטביה ולהתפעל מיופיו Tongue

לפתע אוקטביה חשפה שיניים ונשכה אותי טוב טוב בצדדים Shocked את הצעקות שלי היה אפשר לשמוע בכל הארמון צחוקקריצה

אחרי עוד קצת פינוקים הדדיים ב 69 הגיע הזמן לזיין! Star

לפני שאוקטביה עלתה עליי החלטתי לחמם את הסולטן הקשיח שלי ולזיין את הכוס צעצוע שלי Tongue

אחחחח הרגשה הייתה מדהימה אבל אחרי כמה דקות השתוקקתי להרגיש כוס אמיתי וחם! Tongue

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס החם שלה! אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בשובבות באוזניי ובצווארי... צחקקתי ממגע שיניה של אוקטביה וצמרמורת אדירה עברה בגופי מוחא כפייה מצצתי את פטמותיה המתוקות של אוקטביה ואז זחלנו לקצה המיטה.

בספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר והתחלתי להקפיץ אותה על הסולטן החרמן והקשיח שלי! אוקטביה הייתה בעננים! Tongue היא אמרה שאני ספורטאי Approve WOW איזו מחמאה! אוינק הקשיח שלי הסמיק בכוס שלה Embarrassedצחוק

אחרי שהעפתי את אוקטביה מול המראה, התיישבתי על הספה המלכותית שלי ואוקטביה המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

אחרי הזיון המחרמן על הספה הרמתי את אוקטביה שוב באוויר וזיינתי אותה כל הדרך עד למיטה. השכבתי את המשרתת הפצצה שלי על המיטה והמשכתי לדפוק אותה טוב טוב במיסיונרית, לשמחתה הרבה. הסולטן הקשיח שלי ספורטאי חבל"ז! הוא אף פעם לא מתעייף צחוקקריצה

אחרי המיסיונרית אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לפרק ת'כוס הורדרד שלה ולהפליק על ישבנה הסקסי Tongue אוקטביה עדיין לא נרגעה שלא אהבתי את הג'ירפה ברוטב ברבקיו שהיא הגישה לי... היא עבדה עליו ממש קשה בכיצחוק לכן כמה דקות היא נזפה בי על כך בזמן שאני דופק אותה טוב טוב בכוס צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

המשכתי לזיין את אוקטביה כשהיא בדוגי בקצה המיטה. הגלריה האחורית שלה הוציאה אותי מדעתי! מוחא כפייה

זחלנו על המיטה ואוקטביה נתנה לי את הכוס צעצוע כדי שאני אזיין גם אותו. כשהתחלתי לזיין אותו אוקטביה נשכבה מתחתיי וליקקה לי את הביצים! פאק זה היה כל כך טוווווווווווווווב!!! TongueTongueTongueמוחא כפייה

פשוט להיט! כמעט השפרצתי לתוך הכוס צעצוע צחוק

שמנו את הכוס צעצוע בצד והרבצנו כפיות פרועות! אחחחח היה כיף לחזור לכוס אמיתי חם ורטוב! Tongue

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק העסיסי שלה קיפץ לפי קצב הזיון, פשוט מחזה נדיר ומחרמן מאין כמותו! Tongueמוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה והתמוגגתי מהטוסיק המקפץ שלה גררררררררררררררר Star זיינתי קצת את הכוס צעצוע ואז חזרתי שוב לכוס החמים והרטוב של אוקטביה ונתתי לה כמה דקות זיון מהסרטים TongueTongueTongue

אמרתי לאוקטביה שהיא חייבת לטעום את המשקה הקסום של הסולטן הקשיח שלי! אוקטביה ממש התרגשה ושמחה מההצעה שלי Tongueצחוקקריצה

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה לפנק את הסולטן הקשיח במציצה חמה ורטובה חיוך גדול

המשכתי ללקק בשקיקה את חור התחת שלה ואחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף לפה של אוקטביה כמות נכבדה של הנוזל הקסום מבית היוצר של הסולטן הקשיח מוחא כפייהCool

אוקטביה הביטה לעברי כשחיוך שובב מרוח על פניה היפות. ואז היא פתחה פה גדול, הראתה לי את הנוזל הקסום ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק הסולטן!" TongueStarמוחא כפייה ואז גרגרה את הנוזל בגרונה Tongue

אחחחחח חברים יקרים מה אני אגיד לכם... זכיתי שיש לי משרתת נימפומנית שלא יודעת שובע ששמה אוקטביה פופינס מוחא כפייהTongueקריצה

עכשיו היא והסולטן הקשיח יוכלו לשחק הרבה ביחד בזמנם הפנוי צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

ממש נהנתי כששיחקת לי בסולטן! Tongueצחוקקריצה

הסולטן שלי ממש מבסוט ממגע ידייך העדינות ומפיך החם מוחא כפייהStar

הסולטן שלי מוסר ד"ש לחורצ'קים שלך Tongueקריצה

HeartHug

Lavelle
Lavelle2014-03-12 22:33:50

565

אוינק אוינק מבקר במוזיאון השעווה Evil Smile

שלום לכל חברי הפורום! זה שוב אני חברכם הטוב והנאמן אוינק אוינק Tongue

השבוע התחשק לי לעשות משהו לא רגיל. ישבתי על הכורסה עם ידידי אוינק הקשיח וביחד חשבנו שיהיה ממש מגניב לבקר במוזיאון השעווה חיוך גדול אתם בטח שואלים מה כבר יכול להיות כ"כ מעניין במוזיאון השעווה? המממ האמת שיש משהו בזה אבל הייתה לי אינטואיציה חזקה שמשהו גדול יקרה לי במוזיאון השעווה... והאינטואיציה שלי אף פעם לא מאכזבת אותי Star

התלבשתי בלבוש אלגנטי ומכובד כיאה למוזיאון ויצאתי לדרכי אחרי שצחצחתי כהוגן את אוינק הקשיח כי הרגשתי שתהיה לו הרבה עבודה קריצה

הגעתי למוזיאון והתחלתי לבחון בסרקנות את הדמויות משעווה שהיו שם. כמעט כל הסלבריטי שאתם יכולים להעלות בדעתכם היו שם... מייקל ג'קסון, מרלין מונרו, הנשיא קנדי, קורט קוביין, אלביס פרסלי, בראד פיט, אנג'לינה ג'ולי, בריטני ספירס... ואז לפתע בין כל הסלבריטי ראיתי את הדבר הכי יפה שראיתי בחיי! דמות של כוסית ברונטית מטורפת בפוזת דוגי!!! TongueTongueTongue

שפשפתי את העיניים והתקרבתי בסקרנות אל גברת דוגי חיוך גדול עשיתי כמה סיבובים סביבה ועצרתי מאחוריה. חיוך דבילי עלה על פניי כשבחנתי את הטוסיק הסקסי שלה... אחחח פשוט יצירת אומנות, מי שהכין את הדמות הזאת פשוט גאון! הוא היה צריך לשים שלט: "דפוק אותי" ליד הדמות כי זה בדיוק מה שהיא דרשה צחוק אבל לא היה שם שלט כזה אלא שלט אחר שהיה כתוב עליו: "אוקטביה פופינס" המממ אף פעם לא שמעתי עליה היא בטח בתחילת דרכה בעולם הסלבריטאים.

אז כן איפה היינו? כן כן היינו בטוסיק הסקסי של אוקטביה Tongue

באתי מאחורי אוקטביה הזזתי את החוטיני שלה הצידה וקפצתי מאושר! גם אוינק הקשיח קפץ במכנסיי! Tongueצחוק ראיתי מולי חור תחת מדהים! ומיד הצמדתי את האצבע אליו וליטפתי אותו... אחחח איזה מגע היה ממש תענוג ללטף את החורצ'יק הזה! Tongue

"היי למה אתה נוגע לי בפי הטבעת?!" שאלה אוקטביה Shocked פאק זה אמיתי או שזה הדימיון שלי?

"מההההה? את מדברת? את לא אמורה לדבר את עשויה משעווה!" צעקתי בבהלה כאשר אוקטביה קמה לתחיה צחוק

"כן אני עשויה משעווה אבל בחצות אני תמיד קמה לתחיה!" אמרה אוקטביה וצחקקה בשובבות. הדופק שלי עלה ל -200! הייתי בטוח שהיא ערפדה מוצצת דם! אבל לא יכולתי לברוח, אוינק הקשיח שלי שקפץ במכנסיי היה הורג אותי אם הייתי בורח צחוק

"תגידי ומה את עושה כשאת רואה מולך את זה?" שאלתי אותה ושלפתי את אוינק הקשיח מתחתוניי והוא קפץ ממש מול הפנים שלה צחוק

"וווואאאאאאווווו זין!!!" צעקה אוקטביה והתנפלה עליו כמו נימפומנית רעבה צחוק

עמדתי מול אוקטביה שישבה על ברכיה ומצצה לי את הזין בשקיקה! אחחחח חלום פשוט חלום מה שקורה לי במוזיאון השעווה חשבתי לעצמי... אוינק הקשיח שנהנה בפיה של אוקטביה לחש לי:

"אחי שיחקת אותה! הפה שלה אליפות!" Tongueצחוק

"תגיד מה דעתך להמשיך לחקור את פי הטבעת שלי שהיית כ"כ סקרן לגביו?" שאלה אוקטביה ונענעה בישבנה חיוך גדול

בשמחה רבה התיישבתי על ברכיי ונכנסתי עם פניי בין פלחי ישבנה של אוקטביה Tongue התחלתי ללקק את חור התחת שלה ופשוט יצאתי מדעתי מהטעם המשובח גרררררררר TongueTongueTongue

"אז מה אתה תמיד בודק טוסיקים במוזיאון השעווה?" שאלה אוקטביה וצחקקה צחוק

צחקתי ביחד איתה והמשכתי ללקק את החורצ'יק המדהים שלה! Tongue

אוקטביה סגרה אותי בין רגליה והפכה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לקפץ. פאק מה קורה פה שאלתי את עצמי? רק שבובת השעווה החרמנית הזאת לא תחנוק אותי למוות צחוק

ליקקתי את חור התחת של אוקטביה בשקיקה והיא התחילה לענג את אוינק הקשיח ואת הביצים החלקות שלי Tongue מציצת פוליש מדהימה שגרמה לי לצמרמורת אדירה! מוחא כפייה

לפתע האווירה השתנתה ואוקטביה הפכה לנשכנית צמאת דם צחוק החשדות שלי שמדובר בערפדה מהגהנום היו נכונים? Shocked הממממ בסוף אלה היו נשיכות חמודות כאלה שגרמו לי לצעוק בקולי קולות כי אוקטביה התמקדה במקומות הכי רגישים שלי בצדדים צחוקקריצה

"אוינק אוינק מה דעתך להזדיין לפני שאני הופכת שוב לבובת שעווה?" שאלה אוקטביה ועיניה נצצו מחרמנות צחוק

"בטח סקסית שלי תקפצי על אוינק הקשיח הוא מוכן ומזומן!" Tongueצחוק אמרתי לאוקטביה שבמהרה עלתה עליי לרכיבה ויצאנו לרכיבה סוערת במיוחד Star

תוך כדי הרכיבה מצצתי את פטמותיה וליטפתי את ישבנה הענוג של אוקטביה. אוקטביה שוב חשפה שיניים ונשכה אותי בצווארי ובאוזניי, היא ממש אכלה לי את האוזניים השובבה הזאת... התחלתי לצעוק ולצחוק בו זמנית, מהדגדוגים ומהצמרמורת שעברה בגופי Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה 3...4 ו... הרמתי את אוקטביה באוויר חיוך גדול במוזיאון הייתה מראה גדולה אז העפתי את אוקטביה באוויר מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה מוחא כפייה

התיישבנו על הספה ואוקטביה המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

"דיו דיו!!" צעקה אוקטביה וקפצה עליי במרץ מוחא כפייה

הרמתי שוב את אוקטביה והקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וצללתי עם לשוני לעבר הכוס הרטוב שלה! התחלתי לרדת לה בחום ובאהבה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות עד שגמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצוין!" הודיעה לי אוקטביה בחגיגיות מוחא כפייה

אוקטביה אמרה שהיא הפכה בחזרה לבובה והמשיכה לשכב על המיטה כמו גופה Shockedצחוק

לא התייאשתי ודחפתי את אוינק הקשיח בחזרה לכוס שלה... אוקטביה שוב קמה לתחיה Tongueצחוק

זיינתי אותה מכל הלב במסיונרית קצבית והתחלתי לרחרח סביב צווארה. אוקטביה שהבינה מה אני זומם הקדימה אותי ונעצה את שיניה החדות בצווארי צחוק חחחחח אז זיינתי את אוקטביה בזמן ששיניה נעוצות בצווארי וצעקתי צחוק

קמנו מהמיטה והמשכנו בזיון בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על השידה Tongue

אחחח הזיון היה חם ופרוע במיוחד! השידה רעדה, אוינק הקשיח נתן עבודה, הטוסיק של אוקטביה קיפץ והיד שלי הפליקה עליו ללא הפסקה Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הדורש שלה Evil Smile

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue אוינק הקשיח שלי כזה ספורטאי הוא אף פעם לא מתעייף מוחא כפייהצחוק

התהפכנו והמשכתי לשחות בכוס של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק הסקסי שלה קיפץ ללא הפסקה מה שהטריף אותי חבל"ז! Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue אוקטביה אמרה שיש במוזיאון עוד כוס משעווה, חרמן חבל"ז...

לפתע שמעתי קול (חחחח שרון דובבה את הכוס) "גם אני רוצה זיון!!" Tongue
חחחחח צחוקצחוקצחוק

שמתי את הכוס הורוד על הטוסיק של אוקטביה כשהיא בדוגי והכנסתי את הזין שלי לתוך הכוס. זיינתי את הכוס הזה ואת הכוס של אוקטביה בתורות! אחחח חברים הרגשתי כמו כוכב פורנו! אורגיה מהסרטים עם כוסים משעווה! Tongueצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4357030%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

מידי פעם כשזיינתי את הכוס משעווה אוקטביה נשכבה מתחתיי וליקקה לי את הביצים! WOW זה היה מ-ד-ה-י-ם !!! TongueTongueTongueמוחא כפייהStar

תוך כדי הזיון בדוגי אוקטביה אמרה שהיא רוצה שאני אמלא את פיה בחומר הסודי שלי! Tongueהתייעצתי עם אוינק הקשיח והוא הודיע לי שאין שום בעיה והוא יעשה את זה בשמחה! חיוך גדולקריצה

נשכבתי על הגב ואוקטביה עלתה עליי ב 69. היא התחילה למצוץ את אוינק הקשיח בשקיקה ותוך כדי התענגתי על חור התחת שלה וליקקתי אותו ברעב גדול Tongue

אחרי כמה דקות אוינק הקשיח שהיה מגורה חבל"ז שיחרר את החומר הסודי שלו לפיה של אוקטביה חיוך גדולמוחא כפייה אוקטביה הביטה לעברי כשחיוך שובב על פניה היפות ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק במוזיאון השעווה!" וגרגרה את החומר הסודי בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

עכשיו אחרי שאוקטביה קיבלה מנה טובה של חומר סודי היא יכולה לחזור ולהיות שוב בובת שעווה ולישון בשקט עד הביקור הבא שלי ושל אוינק הקשיח במוזיאון השעווה Evil Smile

אחחחחח איזה אוצר מצאתי! בובת שעווה נימפומנית שלא יודעת שובע! צחוקTongueקריצה

סוף

המציצה שלך אליפות! והחורצ'יק שלך ליגת על! Tongueמוחא כפייהStar

הייתה לנו שוב אורגיה מהסרטים עם הכוס הורוד שקפץ לביקור תוך כדי הזיון צחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים StarTongue

HeartHug

Lavelle

566

אוינק אוינק שודד הבנק נתפס על חם ע"י סוכנת FBI אוקטביה פופינס צחוק

שלום לכם חברים יקרים! כאן שוב הגורו שלכם אוינק אוינק Cool

לאחרונה היה לי ממש משעמם וחיפשתי לעצמי תעסוקה מעניינת במיוחד. אתם מכירים את זה שככל שמעלים את הסיכון ככה הסיפוק אח"כ יותר גדול? בצעד נועז וחסר תקדים החלטתי לצאת ולשדוד בנק! Tongueצחוק

הייתי מאוד נחוש בזה ואפילו שאוינק הקשיח שלי הזהיר אותי ללא הפסקה שזה לא יגמר טוב הייתי מאוד נחוש! חיוך גדול

"אוינק אוינק יא דביל אחד! ומה אם ירו בנו ואני אקבל את הכדור? אני אהיה נבול עד סוף ימי חיי!" קיטר לי אוינק הקשיח אבל לא הקשבתי לו. נתתי לו שתי סטירות והוא הלך לישון צחוק

אחרי שבוע של תכנונים מפרכים, ערב אחד לבשתי את הבוקסר הלבן שלי ויצאתי לדרכי לעבר הבנק. הפריצה לתוך הבנק התנהלה ממש לפי התוכניות. נטרלתי את האזעקה די בקלות ופילסתי את דרכי פנימה. בעזרת תוכנה של האקרים נטרלתי גם את המצלמות ועשיתי את דרכי בריקוד שובב לעבר הכספת Tongue ווואאאווו זה מתנהל יותר טוב ממה שציפיתי חשבתי לעצמי... אתה רואה אוינק אוינק? פיס אוף קייק! צחוק

הייתי צריך רק לעשות טריק קטן לכספת והבת זונה מיד פתחה את הרגליים! צחוק אין עליי ועל הקסמים שלי ApproveCool

דילגתי בשובבות לעבר שק הזהב כשבדרך אני מנענע את הטוסיק שלי ומקפיץ את אוינק הקשיח שהתחיל להריע לי על ההצלחה במשימה מוחא כפייה

תפסתי את שק הזהב, שמתי אותו על הכתף ואז לפתע נשמעה האזעקה Shocked

כמעט החלקתי ונפלתי על אוינק הקשיח כשעשיתי את דרכי בריצה לעבר היציאה... ואז שמעתי קול קשוח של איזו נקבה מבולבלצחוק

"היי ידיים למעלה! תניח את השק! אני אוקטביה פופינס מה FBI! ידיים למעלה!" צעקה הסוכנת הקשוחה ולא השאירה לי בררה אלא להניח את השק עם הזהב בכי פאק מאיפה היא צצה? הרי נטרלתי את האזעקה מבולבל

"היי ידיים למעלה!" המשיכה לצעוק אוקטביה כאשר הורדתי לשניה את ידיי. אוקטביה לבשה שמלת שוטרת סקסית בטירוף! משהו מטורף אני אומר לכם! Tongue

3048132951 002

"אני פעם ראשונה בתפקיד! זאת פעם ראשונה שאני מחזיקה אקדח, הידיים שלי רועדות! אל תתעסק איתי!" צעקה אוקטביה וגרמה לאוינק הקשיח שלי לפרוץ בבכי! "תגיד לה שתפסיק! תגיד לה שתפסיק היא תירה בי!" בכי צעק אוינק אוינק בבהלה צחוק

"לא לזוז אני לא אחראית למעשיי! אל תתעסק איתי! אם תעשה משהו נועז הכוס שלי לוחץ על ההדק!" צעקה אוקטביה ונתנה לכוס שלה להחזיק באקדח Shockedצחוק

אחרי שיחת היכרות קצרה אוקטביה קשרה את ידיי עם איזה סמרטוט (חחח החולצה של שרון), הצמידה לתחת שלי את האקדח והובילה אותי מחוץ לבנק.

"אוינק אוינק עכשיו אנחנו נצא מהבנק בצורה שקטה ורגועה אחרת חור התחת שלך מקבל כדור! קדימה תתחיל לצעוד!" פקדה עליי אוקטביה ואחרי שיצאנו מהבנק היא הושיבה אותי בניידת שלה.

מסכן אוינק הקשיח, כל הנסיעה לעבר המשרד של אוקטביה היא כיוונה את האקדח אליו. יאללה נראה לי עד שאנחנו מגיעים למשרד הוא יקבל התקף לב או ישפריץ מהתרגשות צחוק

ניסיתי לשכנע את אוקטביה שתוותר לי ולא תיקח אותי לכלא, נו כי זאת בכל זאת הפעם הראשונה שאני ואוינק הקשיח הופכים לג'ון טרבולטה צחוקקריצה

אחרי נסיעה קצרה הגענו סוף סוף למשרד של אוקטביה, או שמא זה חדר החקירות שלה? Shocked

אוקטביה בעטה בדלת של המשרד והיא נפתחה בטריקה (חחחח שרון בעטה בדלת של הארון צחוק). מה זה זה? איזו שוטרת עצבנית Wacko

זה היה כאילו אוקטביה שמעה על מה חשבתי וירתה כמה פעמים למעלה כשהיד שלה רועדת ללא שליטה Shockedצחוק "אל תתעסק איתי!!!" צעקה אוקטביה ומיד התכסתי בזיעה קרה והדופק שלי עלה ל 200 Ouch היא פסיכית על כל הראש! חשבתי לעצמי.

אוקטביה השכיבה אותי על מיטת החקירות שלה והתיישבה על ברכיה מולי. WTF? ממתי חוקרים פושעים על מיטה? Wacko

אוקטביה כיוונה את האקדח אליי והתחילה לחקור אותי בקשיחות! היא בלבלה אותי עם איזה פורץ כספות מפורסם שה FBI כבר כמה שנים בעקבותיו. ניסיתי להסביר לה שזאת הפעם הראשונה שלי ואני בסה"כ חזרזיר ורדרד ומפוחד שעשה את טעות חייו... אך אוקטביה לא רצתה להקשיב מבולבל

הגנבתי את ידי מתחת לשמלת השוטרת שלה וליטפתי את הכוס החלק שלה! Tongueצחוק

"מה אתה עושה???!!!!" כועס צעקה בזעם אוקטביה וכיוונה את האקדח לפניי Shocked

"המממ מלטף לך את הכוס שתרגעי" Embarrassedצחוק אמרתי לה בחביבות ויכולתי לראות על פניה של השוטרת הקשוחה אוקטביה חיוך קטן חיוך גדולקריצה

ברוב טפשותי הצעתי לאוקטביה להתחלק חצי חצי בשק הזהב... התגובה שלה לא איחרה לבוא צחוק

"אתה מציע לי שוחד???" כועס שאלה אוקטביה בהלם מלווה בזעם צחוק

"למה אבל את עצבנית? הנה אני אעשה לך נעים בכוס!" Tongue אמרתי לאוקטביה וליטפתי שוב את הכוס הרטוב שלה Star

"אתה מטריד אותי מינית?! אתה מציע לי שוחד מיני?" שאלה אוקטביה והצמידה את האקדח לביצים שלי צחוק

בצעד נועז ביותר אוקטביה החליטה שהגיע הזמן לחנך את הפרצוף שלי צחוק היא התיישבה עם ישבנה על פניי, התחילה לרכב להנאתה ופצחה בקריאות: "דיו דיו דיו דיו" צחוקצחוקצחוק

הרגשתי כמו בלונה פארק! הסנפתי את התחת של אוקטביה והייתי בעננים! Tongue אחחח הישבן שלה כזה רך וסקסי גררררר Tongue

הזזתי את החוטיני של אוקטביה הצידה והתחלתי ללקק בשקיקה את חור התחת שלה! טעם מדהים בטירוף! יאאאאמי יאאאמי Tongueמוחא כפייה

אוקטביה התלהבה מהבוקסר הלבן שלי שאיתו יצאתי לשדוד את הבנק צחוק נו איך לא? זה בוקסר חגיגי בטירוף! שודד בנקים אמיתי יוצא לשדוד בנק רק עם בוקסר לבן Cool

אוקטביה הרימה טיפה את הבוקסר וראתה איך אוינק הקשיח מציץ לעברה ומנופף לה לשלום צחוק אוינק הקשיח ואוקטביה עוד יהיו חברים קרובים מאוד! צחוקקריצה

לפתע אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בפראות בצדדים Shocked צרחתי כמו חולה נפש! אחחחחחח היא הרגה אותי!!! Ouchצחוקקריצה

"OK אוינק אוינק בוא נבדוק עכשיו מה יש לך בתוך הבוקסר הלבן והחגיגי!" אמרה אוקטביה וברגע שהורידה ממני את הבוקסר אוינק הקשיח קפץ החוצה צחוק

עיניה של אוקטביה נפתחו לרווחה והיא התנפלה בחרמנות על אוינק הקשיח שהיה מבסוט חבל"ז בפיה החם Tongue

אוקטביה עשתה מציצת פוליש מדהימה לאוינק הקשיח ושליקלקה גם את הביצים החלקות שלי חיוך גדול

המשכתי ללקק את הכוס ואת חור התחת שלה ברעב גדול! אחחח איזו שוטרת כוסית אין דברים כאלה! מוחא כפייה

לפתע אוקטביה התחילה לתת כאפות לאוינק הקשיח והוא התעופף מצד לצד כשהוא חסר אונים צחוק

נדמה היה שאוינק הקשיח דווקא נהנה מזה... חחחח שובב קטן צחוקקריצה

אוקטביה החרמנית ממש רצתה ירידה! היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה... הכוס הורוד שלה קרא לי... "בוא לפה אוינק תלקק אותי! תטרוף אותי בלשונך השובבה!" Tongueצחוקקריצה

כמובן שכך עשיתי ובמהרה הייתי דבוק עם לשוני לכוס המתוק של אוקטביה Star

אחרי כמה דקות של ליקוק מושקע אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... אוקטביה גמרה כשחיוך מתוק מרוח על פניה היפות חיוך גדול אוקטביה ליטפה את ראשי ואז היא משכה אותי בשיער לפני שאני אברח ממנה צחוקקריצה

כל הזמן הזה הייתי עם ידיים קשורות... הרגשתי כמו חזרזיר קטן וורוד שמתעללים בו בכיצחוק

אוקטביה אמרה שהגיע הזמן לעבור למנה העיקרית בחקירה צחוק

היא השכיבה אותי על הגב, הלבישה את החוטיני שלה על הפרצוף שלי ועלתה עליי לרכיבה. לא הספקתי להגיד לה כמה הכוס שלה חם ונעים והיא כבר נשכבה עליי ונעצה את שיניה החדות בצווארי צחוק הצעקות שלי מילאו את החדר ועוד שניה החלונות היו מתנפצים צחוק בנוסף לצוואר שלי אוקטביה גם אכלה טוב טוב את האוזניים שלי ונשפה לתוכן, התפוצצתי מצחוק מהדיגדוג ומהצמרמורת צחוק

זחלנו לקצה המיטה ואחרי ספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה שהייתה תלויה במשרד שלה. הזיון מול המראה היה מדהים! הטוסיק המקפץ של אוקטביה חירפן אותי! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה התחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue הציצים שלה רקדו מולי והתחננו שאני אמצוץ אותן צחוק וכמובן שזה מה שעשיתי חיוך גדול

קמתי שוב עם אוקטביה והקפצתי אותה אל המיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכנו להזדיין במיסיונרית מטריפה! Star

בהמשך אוקטביה נשענה על השידה והבליטה את ישבנה! התיישבתי על ברכיי והתחלתי ללקק את חור התחת שלה ברעב גדול! Tongue

"קדימה תלקק כמו שצריך את חור התחת אחרת אני יורה לך בזין!" צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק צחוק לחור תחת כזה יפה וטעים אני אתייחס כמו לנסיך! מגיע לבן זונה את היחס הטוב ביותר! מוחא כפייהצחוק

אחרי הליקוק של חור התחת, הכנסתי את אוינק הקשיח לכוס החם של אוקטביה והמשכתי לזיין אותה במרץ תוך כדי שאני מפליק על ישבנה הסקסי והמקפץ Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס בזמן שהגלריה האחורית שלה פרוסה לפניי מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue סטרנו זה לזו על התחת בזמן שאוינק הקשיח השתולל בכוס החרמן של אוקטביה Tongue

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בכוס כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק של אוקטביה קיפץ לפי קצב הזיון... אחחח זה היה מדהים! Tongue הנה תראו בעצמכם חיוך גדול

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4357299%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

המשכנו להזדיין בדוגי מהיר ועצבני! Tongue תוך כדי הזיון שיכנעתי את אוקטביה שנהיה צמד חמד של שודדים Tongue אין ידעתי שאוקטביה שוטרת מושחטת צחוק תראו לה זהב והכוס שלה מתחיל להרטיב צחוקקריצה

אך לפני שאוקטביה הסכימה היא אמרה שיש עוד משהו שעליי לעשות... להשפריץ לה בפה כמות יפה של זרע חם! Tongue גררררר בשמחה אוקטביה סקסית שלי! חיוך גדול

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את אוינק הקשיח. אני שכבתי בכיף, התבוננתי בחור התחת המשגע של אוקטביה וליקקתי אותו בכיף מידי פעם Tongue

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "שודד הבנקים אוינק אוינק" Tongueצחוקמוחא כפייה ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה וצחקקה צחוקמוחא כפייהStar

ברגע זה הפכנו לשותפים לפשע! אוינק אוינק החרמן ואוקטביה פופינס שוטרת FBI מושחטת ונימפומנית שלא יודעת שובע! צמד חמד של פושעים סוטים Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אחחחח היית שוטרת FBI קשוחה ושובבה Tongueצחוקמוחא כפייה

אוינק הקשיח מאוד נהנה להיות הפושע שלך צחוקקריצה

החוטיני שלך מריח מדהים!!! TongueTongueTongue

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים Star

Heart Hug

Lavelle

567

האחות אוקטביה פופינס רוכבת על אופניים ודורסת את אוינק אוינק צחוק

שלום חברים יקרים! כאן שוב עבדכם הנאמן, הגיבור אוינק אוינק ApproveCool

לאחרונה אני ממש אוהב לעשות הליכת בוקר בטיילת. אין כמו ללכת על הבוקר בטיילת של תל-אביב, לנשום אוויר צח ולנעוץ עיניים בטוסיקים של כוסיות בטייץ Tongue

אך מסתבר שלא הכל ורוד בהליכת הבוקר ומכל עבר עורבות סכנות גדולות Shockedצחוק

בוקר אחד הלכתי לי בכיף בטיילת וחייכתי אל העולם... העולם חייך אליי בחזרה ואוינק הקשיח התעורר בכל פעם שכוסית עם טוסיק שובב חלפה לידי Tongue

אך לפתע Shocked

מישהי על אופניים התנגשה בי מאחורה והתגלגלתי על הטוסיק הורדרד שלי כשברקע אוינק הקשיח פורץ בבכי צחוק

אחרי שהתאוששתי טיפה ווידאתי שהטוסיק שלי בסדר, הפנתי את מבטי וראיתי שרוכבת האופניים היא כוסית ברונטית מטורפת במדי אחות! Tongue

8147714380 009

"אויי אני נורא מצטערת! אתה בסדר?" שאלה האחות הכוסית ורכנה מעליי בדאגה.

"המממ לא... אני לא יכול לקום" אמרתי לאחות והחזקתי את הרגל. אני אביים עכשיו פציעה כדי להוציא זיון מהאחות! קריצה אין יש לי ראש מלוכלך חבל"ז! Evil Smile

האחות הגישה לי את ידה ועזרה לי לקום. האחות הציגה את עצמה כאוקטביה פופינס. חיבקתי את האחות אוקטביה וצלעתי ביחד איתה לעבר הספסל. ריח של סקס מילא את האויר! Tongue

"ואאאוווו יש לך זקפה!" צעקה האחות אוקטביה וליטפה את אוינק הקשיח דרך התחתונים שלי מוחא כפייהמיד הרגשתי שמדובר בנימפומנית חסרת מעצורים צחוק

הבחנתי שהפטמה של האחות מציצה מהשמלה שלה אז התכופפתי ומצצתי אותה קלות. אוקטביה חייכה לעברי וקרצה לי בשובבות קריצה ישששששששששששש אני בטוח מזיין היום!!! Tongue

התיישבנו על הספסל ואוקטביה ליטפה אותי בדאגה חיוך גדול

"אוינק אוינק אל תבכה יש לי בשבילך ממתק!" אמרה אוקטביה בשמחה והסתובבה אליי עם ישבנה. היא הרימה את שמלת האחות שלה ושלפה מהתחת שלה פלאג אדום עסיסי! TongueTongueTongue

Cat 296549 3

פלאג אנאלי עם זנב גדול

חטפתי את הפלאג מידה והתחלתי למצוץ אותו ברעב גדול! יאאאמייי יאאאמממייי איזה ממתק טעים גרררררררררררררררר Tongueמוחא כפייהStar (שרון רכבה על האופניים בסלון כאשר הפלאג אצלה בתחת Tongueצחוק)

בזמן שמצצתי את הסוכריה הטעימה שלי אוקטביה זרקה אותי על המיטה שהייתה בשיחים הסמוכים, התיישבה על פניי ועשתה לי פייסיטינג מטורף! מוחא כפייה אחחחח איזה תחת מדהים יש לאוקטביה אין דברים כאלה! Star

החורים של אוקטביה הביטו לעברי בשובבות... אמרתי להם "שלום" והכנסתי את האצבעות שלי לתוכם Tongue בפנים היה כל כך חם ונעים... אחרי שזיינתי את הכוס והתחת שלה עם האצבעות, הוצאתי את האצבעות מהחורים שלה במצצתי אותן בשקיקה! טעים בטירוף! Tongue

בזמן ששיחקתי בחורים של אוקטביה עם האצבעות היא חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים! Shockedצחוק צרחתי כמו מטורף ואפילו אוינק הקשיח יבב קלות צחוק

התהפכתי מצד לצד אך אוקטביה לא הרפתה מהעור הורדרד והרגיש שלי צחוקקריצה

אחרי שאוקטביה הייתה מבסוטית מהצעקות שלי, היא התחילה לענג את אוינק הקשיח שכבר קיפץ בחוסר סבלנות צחוק האחות אוקטביה העניקה לאוינק הקשיח מציצת פוליש מחרפנת ושליקלקה את הבייצלך החלקים שלי Tongue

האחות אוקטביה כבר לא עמדה בזה וביקשה ממני ירידה חיוך גדול

כוחות האוינק שלי חזרו אליי במהרה וכבר הרגשתי הרבה יותר טוב מאז התאונה קריצה

אוקטביה נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה... צללתי עם לשוני לעבר הכוס הרטוב שלה ועינגתי אותה עם לשוני השובבה! Approve אחרי זמן מה אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות מוחא כפייה היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פני המלאך שלה! אחחחח מלאכית מגמרת שלי גררררר Tongueצחוק

המשכתי לשחק עם האצבע בחור התחת של אוקטביה כאשר היא לפתע תפסה אותי בשיער והפכה אותי לפייסיטינג חינוכי נוסף צחוק

אחרי שאוקטביה חינכה אותי עוד קצת עם ישבנה היא עלתה עליי לרכיבה ויצאנו לדהירה מהירה! Tongue

אוקטביה התכופפה והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי... הציצים שלה היו ממש קרובים לפה שלי ומיד התנפלתי על הפטמות הטעימות שלה גררררר! Tongue בטפשותי הזנחתי קצת את אחת הפטמות ונענשתי על כך קשות ע"י סטירות מצלצלות ונשיכות יותר חזקות מצידה של אוקטביה צחוק

בזמן שאוקטביה רכבה עליי עברנו מהכוס לתחת. אוקטביה המשיכה לדהור עליי במרץ ולנעוץ בי את שיניה החדות צחוק

זחלנו לקצה המיטה ואחרי זיון קטן הרמתי את אוקטביה באויר חיוך גדול

הקפצתי אותה במרץ על אוינק הקשיח שהיה ממש מבסוט בישבנה החם! Tongue נשבע לכם שיכולתי לשמוע אותו שר מהתענוג צחוק

אחרי שהעפתי את אוקטביה באויר התיישבתי על הספסל ואוקטביה הצפרדע האנאלית קיפצה עליי ופצחה בקריאות "קווה קווה קווה!" מוחא כפייהצחוק

הרמתי את אוקטביה שוב באויר ויצאתי איתה למסע קסום בחזרה למיטה צחוק

השכבתי את אוקטביה על המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית בכוס הרטוב שלה! Evil Smile

תוך כדי הזיון הסנפתי וליקקתי את צווארה הריחני של אוקטביה וזכיתי ממנה לכמה ביסים צחוקקריצה

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה בתחת הסקסי שלה והפלקתי על ישבנה המקפץ Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואחרי שהחלפתי חור זיינתי אותה בכוס הורדרד שלה חיוך גדול

זחלנו בחזרה למיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות! מוחא כפייהTongue אחחחח התחת של אוקטביה לוהט! אין דברים כאלה Star

התהכפנו והמשכתי לזיין את אוקטביה בתחת כשהיא שוכבת על הבטן. אני אומר לכם האחות הזאת פאקינג נימפומנית! כאלה חורים רעבים אוינק הקשיח שלי טרם הכיר צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

"קדימה תקרע לי ת'תחת!" צעקה אוקטביה החרמנית בזמן שדפקתי אותה בטוסיק הקטן והשובב שלה Tongue

אוקטביה שמה לב שיש משהו בשקית שהחזקתי כשהיא דרסה אותי... היא הציצה פנימה וראתה כוס ורוד Evil Smile היא הציעה לי לזיין אותו בזמן שהיא מלקקת לי את הביצים! מוחא כפייה צילמתי את זה בשבילכם... תהנו! TongueStar

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4358317%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי שעינגתי את אוינק הקשיח עם הכוס הורוד ואוקטביה עינגה את הביצים שלי עם לשונה השובבה, אוקטביה עלתה עליי ל 69 ותחילה למצוץ לי בשקיקה. ליקקתי את חור התחת שלה וחפרתי עם האצבע בישבנה חיוך גדול

אחרי כמה דקות השפרצתי כמות יפה של זרע חם לפיה המתוק! אוקטביה חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המטופל!" וגרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייהTongue

חברים אחרי זיון כזה הייתי בריא כמו שור! Cool

אין ספק שאוקטביה פופינס יודעת לרפא חזרזירים פצועים ולהפוך אותם למכונות סקס משומנות! Evil Smileקריצה

תאמינו לי לא קל לספק אחות נימפומנית כזאת שלא יודעת שובע! תהיו בטוחים שאוינק הקשיח שלי נתן עבודה מעולה! Evil Smileקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף מהטיפול המסור שלך, את ללא ספק יודעת איך לטפל בגבר חרמן עם זקפה עד התקרה Tongueצחוק

אחחח חירפנת אותי עם החורצ'יקים שלך! וטעם הסוכריה לא יוצא לי מהפה! TongueTongueTongue

HeartHug

Lavelle

568

הבלשית אוקטביה פופינס עוזרת לאוינק אוינק למצוא את אישתו Evil Smile

שלום לכל חבריי הנכבדים! זה שוב אני אוינק אוינק השובב חיוך גדול

הפעם אני אפתח בבשורה קצת מעציבה... אישתי היקרה (לא אוקטביה צחוקקריצה) נעלמה! Shockedבכי

אני בוכה מהבוקר עד הלילה ולא יודע מה לעשות... צלצלתי כבר לכל החברות שלה ושאלתי עליה בעבודה שלה, אבל אף אחד לא ידע איפה היא ומה עלה בגורלה מבולבל

אולי אתם לא יודעים אבל יש לי הרבה מאוד כסף... אני איש עסקים ומיליונר מוכר קריצה

עלתה לי המחשבה שחטפו את אישתי! ושידרשו ממני מזוודה עם כמה מיליונים טובים Shocked

דרך אגב אני סוחר רק באויינקים, על כל שטר של 100 יש פרצוף של חזיר ורוד Pig תאמינו לי הוא שם בכיס הקטן את הדולרים הירוקים האלה צחוק

החלטתי שלפני שהמצב יוצא משליטה אני חייב להתקשר לאיש מקצוע. לכחולי המדים המזדיינים אני לא מתקרב אז החלטתי לשכור את שירותיה של בלשית מקצועית, שמה אוקטביה פופינס. באתר האינטרנט שלה יש הרבה מאוד המלצות של לקוחות מרוצים! Tongueמוחא כפייהקריצה

התיישבתי על הספה היוקרתית שלי והרמתי טלפון לבלשית אוקטביה. (ניהלתי שיחה עם שרון שישבה על המיטה)

ניהלתי עם אוקטביה שיחה מאוד נעימה עד לרגע שבו סיפרתי לה שלא ראיתי את אישתי 3 ימים צחוק

"למה נזכרת רק עכשיו? אתה רגיל שאישתך נעלמת לך ל 3 ימים?" שאלה בגיחוך הבלשית אוקטביה.

"המממממ לא אבל..." גמגמתי ואוקטביה קטעה אותי מבולבל

"אולי אתה רצחת אותה? אני עכשיו מתקשרת לרשויות! ביי!" צעקה אוקטביה וניתקה Shockedצחוק

מיהרתי להתקשר בחזרה לאוקטביה והבטחתי לה הרבה מאוד כסף אם היא באה אליי עכשיו ועוזרת לי למצוא את גברת אוינק חיוך

"OK אני עכשיו יוצאת לדרך, מה הכתובת?" Tongue שאלה אוקטביה בקול מתלהב (נו בטח שמעה שיש לי הרבה כסף התחילה להרטיב צחוק)

"דיר חזירים 85" אמרתי לבלשית אוקטביה ושמעתי אותה מצחקקת מעבר לקו צחוק נו מה הבעיה? אסור כבר לחיות בדיר חזירים? יש לי דיר חזירים 5 כוכבים! Cool

כעבור כמה דקות שמעתי רעש עוצר נשימה של מנוע V12! הצצתי מהחלון וראיתי דלת של למבורגיני נפתחת למעלה...

8m469rs0rdlchndp9wi7wkdtj 1000x625x1

הבלשית פופינס יצאה מתוכה במלוא הדרה... פאק מי הבלשית פופינס כוסית מטורפת! Tongue

4561427422 004

אוינק הקשיח שלי כמעט עשה חור בתחתונים צחוק

קמתי מהספה כדי לחבק את אוקטביה והיא כמעט שברה את אוינק הקשיח שלי עם תרגיל ג'ודו שהדגימה לי Shockedצחוק מה זה כמה מרץ יש לבלשית פופינס לפני תעלומה חדשה שהיא הולכת לפתור קריצה

אחרי שאוקטביה קצת נרגעה היא התיישבה לידי על הספה וסיפרתי לה שוב על אישתי.

"בוא נתקשר לבית זונות ונברר אם היא שם" חיוך גדול הציעה אוקטביה וחיוך שובב עלה על פניה. אצלי קרה בדיוק ההפך, החיוך על פניי נעלם כועס

"למה את מדברת ככה?" שאלתי את אוקטביה בכעס.

"לאן היא עוד יכלה ללכת? אולי אתה לא נותן לה מספיק זין אז היא הלכה לעבוד בבית זונות ולעשות השלמת זין" צחוק צחקקה אוקטביה ונכנסה לאינטרנט כדי לבדוק מספרי טלפון של בתי זונות מוכרים.

אחרי בדיקה בכמה בתי זונות אוקטביה הבינה שאישתי היקרה היא לא זונה... פווווווווווווווו תודה לאל! Star שחררתי אנחת רווחה, אבן ירדה לי מהלב, אפילו אוינק הקשיח נשם לרווחה צחוק

"מאוד מוזר שלא מצאנו את אישתך בבית זונות, למשל כשאני חרמנית אני הולכת לעבוד בבית זונות, גם סקס וגם כסף!" Tongueצחוקקריצה צחקקה אוקטביה והביטה לעברי בשובבות... פאק נראה לי היא חמה עליי Tongue

"אמרת שאתה מיליונר נכון? אם אישתך לא תלך לעבוד בבית זונות היא תחפש לעצמה מישהו יותר עשיר ממך. קדימה בוא נחפש תמונות פפארצ'י של מיליארדרים" אמרה בהתלהבות אוקטביה והתחילה בחיפוש באינטרנט מבולבל

אחרי חיפוש קצר אוקטביה הראתה לי תמונה של מישהו עם אישתי!!! אויינקית הורודה שלי נמצאת בזרועותיו של איזה מיליארדר מושתן! בכיצחוק

"זה הבעלים של איקאה הוא הרבה יותר עשיר ממך... המממ הוא בטח סוגר את החנות ועושה את אישתך על כל הרהיטים בחנות!" צחקקה אוקטביה בזמן שתפסתי את הראש צחוק

אוקטביה התחילה לחגוג על שפתרה את התעלומה ודרשה את הכסף שמגיע לה. נתתי לה חפיסה גדולה של אויינקים והחיוך שלה גדל עוד יותר צחוקקריצה

הודתי לאוקטביה על מציאת אישתי אבל אמרתי לה שאני מאוד עצוב... Ouch עולמי חרב עליי! אישתי האהובה גברת אוינק ברחה למיליארדר ועכשיו אני לבד לגמרי בכי

"אויי אוינק אל תהיה עצוב... יש לך אותי!" Tongue צעקה אוקטביה והתיישבה על ברכיי ברכיבה Star

"אחרי פתרון תעלומה אני תמיד חרמנית! אז במקום ללכת לבית זונות אני אזדיין איתך!" Tongueמוחא כפייה צעקה בשמחה אוקטביה וחשפה את הציצים שלה מולי Tongue

התנפלתי על פטמותיה הורודות והזקורות של אוקטביה ומצצתי אותן בשקיקה! Tongue אוקטביה התלהבה בטירוף והצמידה את הראש לי לחזה שלה. מזמזתי את גופה הענוג וליטפתי את ישבנה השובב חיוך גדול

אוקטביה שלחה יד למפשעה שלי והרגישה את אוינק הקשיח דרך תחתוניי...

"את אוהבת את אוינק הקשיח? כי הוא מאוד אוהב אותך ושולח לך את אהבתו" חיוך גדולקריצה אמרתי לאוקטביה וחיוך שובב נמרח על פניה היפות חיוך גדול

"גררר אני מתה על אוינק הקשיח! בוא אני אמצוץ אותו!" Tongue צעקה בהתלהבות אוקטביה.

קמנו מהספה ואוקטביה התחילה למצוץ את אוינק הקשיח כשהיא בכיפוף. התחת הסקסי שלה השתקף במראה שהייתה תלויה על הקיר. הזזתי את החוטיני שלה הצידה והתמוגגתי מחור התחת הקטן והדורש שלה! אחחחחח טעמו בטח מדהים! מוחא כפייה

אוקטביה הוציאה מפיה את אוינק הקשיח ושאלה אותי האם בא לי לקחת אותה למיטת הזיונים שלי? צחוקקריצה מיד הרמתי אותה בזרועותיי ונשאתי אותה לעבר מיטת הפרו ורבו שלי! צחוק

"וואאאוווו אוינק אתה מדהים!" התפעלה אוקטביה מגופי החסון והשרירי Approve

השכבתי את אוקטביה על המיטה והמשכתי למצוץ את פטמותיה וללקק את גופה המתוק חיוך גדול

על הדרך גם נשכתי אותה קלות בכמה מקומות וזכיתי לכמה סטירות מצלצלות צחוקקריצה

ירדתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק של אוקטביה... המממ גם לגברת אוינק יש כוס ורוד, איזה כיף לי! כוס ורוד כוס ורוד! יאאאמממיייי יאאאאאממממיייי גררררררררררר גרררררררררר TongueTongueTongue

ליקקתי לאוקטביה את הכוס בשקיקה! אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות עד שגמרה! Tongue

"אוינק אוינק זה היה מצויין!" Tongue אמרה אוקטביה המאושרת והחטיפה לי כמה סטירות מרוב שהייתה באקסטזה צחוקקריצה

צללתי עם לשוני לעבר חור התחת של אוקטביה, הרמתי את רגליה למעלה והתחלתי ללקק ברעב גדול את החור המתוק! אחחחחח כמה חיכיתי לזה! זה ממש מעדן אלוהי! Tongueמוחא כפייה

בזמן שליקקתי את התחת של אוקטביה, היא הפכה אותי על הגב והתחילה לקפץ עם ישבנה על פניי מוחא כפייה

"אתה יודע שככה אני מוציאה כל מיני סודות מפושעים?" שאלה אוקטביה וצחקקה בזמן שעשתה לי פייסטינג מדהים! פשששש הפושעים בטח מבסוטים בטירוף! זה לא עינוי זה פרס, איזה כיף לפושעים ואיזה כיף לי! Tongueצחוק

אוקטביה התנפלה על החזרזיר הקשיח שלי ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת! וגם שליקלקה את הביצלך החלקים שלי חיוך גדול לפתע הרגשתי את שניה החדות של אוקטביה על העור הורדרד והעדין שלי... התחלתי לצרוח כמו בייבי אוינק כשאוקטביה נשכה אותי כהוגן בצדדים צחוק

אחרי כמה עינוגים הדדיים ב 69 אוקטביה אמרה שאנחנו עוברים למנה העיקרית! Star

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה ודהרה על אוינק הקשיח שלי שכמעט קיבל מכת חום מהכוס הרותח שלה צחוקקריצה אוקטביה נשכבה עליי ונשכה אותי באוזניי ובצווארי, אחח שיניה החדות גרמו לי לצמרמורת אצבע למעלה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. זיינתי את אוקטביה כל הדרך עד למראה ושם העפתי אותה באוויר ושנינו תמוגגנו על הטוסיק השובב שלה שקיפץ לפי קצב הזיון מוחא כפייה

התיישבתי עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הציצים שלה קיפצו מולי לפי קצב הזיון ומרוב שיכרון חושים דמיינתי שהם מוחאים כפיים צחוק

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה על אוינק הקשיח בחזרה למיטה חיוך גדול

השכבתי את הבלשית הסקסית שלי על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

מהמיסיונרית עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה ודפקתי אותה במרץ בכוס החם שלה! חיוך גדול הטוסיק שלה קיפץ לפי קצב הזיון והוציא אותי מדעתי! חיוך גדול

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והוד קשיחותו אוינק הקשיח המשיך לתת עבודה! Approve

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סוערות! אוקטביה יצאה מגדרה ולא הבינה איך אישתי עזבה אותי לטובת איזה מיליארדר אימפוטנט... מה גברת אוינק לא ראתה שיש לה חזיר הרבעה בבית? צחוק

התהפכנו והמשכתי לפרק את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן. ניסיתי לנשוך את צווארה אבל היא תפסה אותי עם שיניה החדות צחוק

המשכנו להזדיין בדוגי מהיר ועצבני! Tongue

"כן כן כן! תן לי בכל ה POWER את הזין בכוס!" צעקה אוקטביה צחוק

"אני נותן יקירתי אני נותן... את אוינק POWER שלי בכל הכוח גררררררררר" Tongueצחוק

תוך כדי הזיון אוקטביה הודיעה לי שהיא רעבה אז הבטחתי להשפריץ לפיה כמות יפה של זרע חם כדי להשביע אותה Star

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את אוינק הקשיח בזמן שליקקתי את חור התחת הטעים שלה Tongue

אחרי כמה דקות מעלפות השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם כמו שהבטחתי חיוך גדולקריצה

אוקטביה הביטה לעברי כשחיוך שובב מרוח על פניה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק בעל נבגד!" Tongueמוחא כפייהצחוק ואז אוקטביה גרגרה את הזרע בגרונה אצבע למעלה

מה אני אגיד לכם חברים הבלשית אוקטביה פופינס שמה את גברת אוינק בכוס הקטן שלה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

נהנתי בטירוף לזיין את הכוס הרעב שלך גרררר TongueTongueTongue

החורצ'יק שלך כרגיל הוציא אותי מדעתי... והטעם... איזה טעם מאמא מיה! TongueTongueTongueצחוק

ד"ש לפטמות הזקורות Tongueקריצה

Heart Hug

Lavelle

569

אוינק אוינק חונק הנשים הסדרתי שם את ידיו על הבלשית אוקטביה פופינס! Evil SmileTongueצחוק

שלום חברים, כאן... אלפרד! Tongue

אתם בטח רוצים לדעת Who The Fuck Is Alfred הא? צחוקקריצה

אז ככה שמי אלפרד ואני מאוהב באוקטביה פופינס הבלשית עד עמקי נשמתי! אוקטביה היא אהבת חיי והיא הדבר כי חשוב בשבילי Star אני נמס כשאני רואה אותה... אני כמו שלולית לרגליה... מוכן לנשק את כפות רגליה לנצח נצחים Tongue

אבל מה חבריי היקרים... יש לי סוד נורא שאני חייב לספר לכם. אני עומד להציע לאהובתי אוקטביה פופינס נישואין, רק שזאת הולכת להיות הצעת הנישואין השישית שלי! אתם שואלים למה? לא אני לא איזה מנייאק שמתחתן ואז זורק את הנשים שלי, אני בחור טוב והנשים שלי חיות כמו מלכות Star

זה הכל אשמתו של הבן זונה שחונק את הנשים שלי בשנתן! כועס החתיכת חרא הזה רוצח את כל המלאכיות שלי! בכי ולא משנה לאיזה איזור בעולם ברחתי ואיפה שלא התחתנתי, הוא תמיד מתגנב לחדר השינה שלי ואז חונק אותן בשנתן Ouch

את הסוד הזה אהובתי אוקטביה לא ידעה... ואני עומד לספר לה את זה בהצעת הנישואין חיוך

הגעתי לאוקטביה בשעת ערב מאוחרת כשמאחורי גבי החזקתי ורד יפייפה! אוקטביה פתחה לי את הדלת ויופיה פשוט הפנט אותי! כבר אמרתי לכם שאני נמס רק ממבטה כן? Tongueצחוק

"הנה אוקטביה זה בשבילך!" אמרתי בהתרגשות והוצאתי את הורד שהיה מאחורי גבי.

"WOW אלפרד איזה ורד יפה! תודה רבה!" צעקה אוקטביה בשמחה והריחה את הורד. החיוך על פניה פשוט טימטם אותי! אוקטביה היא האישה הכי מדהימה ביקום! Tongue

"אוקטביה אהובתי התינשאי לי?!" שאלתי אותה ושלפתי טבעת אירוסין מדהימה Star

אוקטביה עוד לא הספיקה להרגע מהורד וכמעט קיבלה התקף לב מההצעה שלי ומטבעת היהלומים צחוקTongueקריצה

לפני שאוקטביה ענתה לי הייתי חייב להזהיר אותה ולספר לה על הסוד האפל שלי ועל מה שקורה לכל הנשים שמתחתנות איתי מבולבל

"אההההה שטויות! אני בלשית פופינס, שום דבר לא מפחיד אותי! אני אתחתן איתך בשמחה!" צעקה אוקטביה ונמרחה עליי! Tongue

"אויי אלפרד אני כל כך אוהבת אותך! הזקפה שלך מחרפנת אותי! רק בגללה אני מסכימה לקחת את הסיכון... היא שווה את זה!" TongueEvil Smile צעקה אוקטביה וליטפה את הזין הזקוף שלי גררררר חיוך גדול

כעבור כמה ימים התחתנו והחלטנו לחגוג את האירוע החשוב בסקס פרוע בדירתי Evil Smile

הזדיינו כמו שפנים ואז נשפכנו על המיטה צחוק

טוק טוק טוק! אלפרד לא אכפת לך שאני אפריע לך כן? כאן עבדכם הנאמן אוינק אוינק ואני חוטף את הדיווח מאלפרד שהחלק שלו בדיווח הסתיים. כרגע הוא יהיה לא יותר מכרית ששוכבת על המיטה לצד אוקטביה פופינס צחוקקריצה

אז ככה חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני בן זונה אמיתי! Pig עוד לא נולדו מנייאקים כמוני... אני חונק נשים סדרתי וזה פחות או יותר מה שאני עושה בחיים צחוק

נו נו חברים לא לשפוט כל אחד והסטיה שלו צחוקקריצה

אז ככה שמעתי שידידי אלפרד התחתנן שוב... פששש זאת כבר הפעם השישית! הבחור לא מתייאש אני מוכרח לזקוף זאת לזכותו צחוק

חלקכם בטח יחשבו שיש לי משהו אישי עם אלפרד, הרי מה הסיבה שאני חונק את כל הנשים שלו? אז זהו שאין לי שום דבר אישי איתו... אני עושה את זה מהנאה נטו, הבחור פשוט לא מוותר ומתחתן שוב ושוב וזה רק מדרבן אותי להמשיך ולחנוק את הנשים שלו בשנתן Evil Smile מה גם שכל הנשים שלו כוסיות בטירוף Tongue

הגיעו לאוזניי שמועות שאלפרד התחתן עם הבלשית אוקטביה פופינס. המממ מעניין מעניין, בלשית זה קצת ריסקי אבל אני אוהב סיכונים Approve

בשעת לילה מאוחרת הגעתי לביתו של אלפרד. נכנסתי דרך החלון והתגנבתי לחדר השינה שלו. על המיטה ראיתי את אלפרד (כרית צחוק) ואת אוקטביה שוכבת לצידו בקיפול. עיניי הנץ שלי הבחינו שהצוואר שלה חשוף... מעולה בדיוק מה שהייתי צריך, זה יהיה יותר קל ממה שחשבתי Evil Smile

התקרבתי אל אוקטביה, זחלתי על המיטה ותפסתי את גרונה עם כפות ידיי! אוקטביה ישר התעוררה ושמעתי אותה נחנקת תחת אחיזת המוות שלי צחוקקריצה תוך כמה שניות היא הפסיקה לזוז ונראה היה שהמשימה הושלמה חיוך גדול ראיתי שאוקטביה לבשה טרנינג סקסי בטירוף! הורדתי את הטרנינג טיפה מישבנה וליקקתי את חור התחת שלה ברעב! אחרי שנהייתי שבע כיסיתי את ישבנה וכבר עמדתי ללכת כאשר לפתע שמעתי את אוקטביה מחרחרת משהו Shockedצחוק

כנראה שהיא רק התעלפה... תפסתי כרית והתחלתי לחנוק אותה עם הכרית אבל אוקטביה התבררה כבת זונה קשוחה ביותר! היא הצליחה להשתחרר מהכרית ונעצה את כפות ידיה בצווארי! עשיתי כמוהה וחנקנו זה את זו על המיטה כאשר אלפרד (כרית) ישן לידינו ולא מודע למתרחש צחוק

אוקטביה גם סטרה לי כמה פעמים על פניי אבל זה לא גרם לי לשחרר את חניקת המוות שלי Evil Smile

אבל הכל השתנה ברגע שהירח העיר על פניה של אוקטביה דרך החלון... איבדתי תחושה בידיים ונהייתי מהופנט! לפניי הייתה הבחורה הכי מושלמת עליי אדמות! כוסית ברונטית הורסת! נסיכה מלוכסנת! לא הייתי מסוגל להרוג אותה Wacko ביקשתי מאוינק הקשיח שיתן לי כאפה שתגרום לי להתפקח אבל הוא היה מהופנט בדיוק כמוני ורק קשקש בזנבו צחוק

"וואאאואווו אוקטביה את כזאת יפה את מדהימה!" צעקתי לעברה וליטפתי את פניה היפות.

"וואאאאאוווו אתה כזה חתיך הורס! אני מתה להזדיין איתך!" צעקה אוקטביה כשראתה אותי Coolקריצה

התחלנו למזמז בטירוף זה את זו ובמהלך המזמוזים סיפרתי לבלשית פופינס עליי ועל הסטיה שלי לחניקת נשותיו של אלפרד צחוק

כל זה ממש לא עניין את אוקטביה וכל מה שהיא רצתה זה להזדיין איתי בטירוף! Tongue

גרררררר נפלתי על נימפומנית TongueTongueTongue

מרוב התרגשות נשכתי את אוקטביה במותן והיא שיחררה צעקה אדירה צחוק

הבלשית לא התרגשה והעיפה אותי על הגב... לפני שהספקתי להגיב היא כבר התיישבה על פניי עם ישבנה שהיה עטוף בטרנינג משגע Tongue

"עכשיו אני אעשה לך פייסיטינג חינוכי עם טרנינג!" צעקה אוקטביה וחנקה אותי עם התחת שלה צחוק

תוך כדי שהייתי מעוך מתחת לישבנה של אוקטביה היא חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי הרגיש! בהתחלה עוד הצלחתי להתאפק ורק יבבתי קלות אבל בהמשך צעקתי כמו שלא צעקתי מעולם צחוק אלפרד לא זז אפילו טיפה, ישן כמו מת הברנש... מה הבלשית פופינס עשתה לו? האם מצפה לי גורל דומה אחרי המשגל שלנו? Shockedצחוק

אוקטביה הייתה כבר חמה על אוינק הקשיח ופתחה במהירות את כפתוריי הג'ינס שלי... אחרי מאבק עיקש בכפתורים אוקטביה שלפה מתחתוניי את אוינק הקשיח! חיוך ענק הופיע על פניה היפות... טוב נו כזה אוצר עוד לא היה לה... בכל זאת זה אוינק הקשיח Coolקריצה

אוקטביה התחילה לפנק את אוינק הקשיח במציצת פוליש מחרמנת ושליקלקה גם את הביצים החלקות בפיה החם, אחחח פשוט תענוג! מוחא כפייה

הורדתי טיפה את הטרנינג של אוקטביה, הזזתי את החוטיני שלה הצידה והתחלתי ללקק ברעב גדול את חור התחת המתוק שלה! יאממיי יאממי גרררר גררררר TongueTongueTongue

נכנסתי לשגעון! הפכתי את אוקטביה על הגב והורדתי ממנה במהירות את הטרנינג ואת החוטיני. שמתי את החוטיני הריחני של אוקטביה על הצוואר, פתחתי את רגליה לרווחה וצללתי עם לשוני לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה! Tongue

ליקקתי את הכוס הטעים של אוקטביה ואחרי זמן קצר היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות חיוך גדול

אוקטביה גמרה ממש חזק וחיוך ענק הופיע על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצויין!" Tongue הודיעה לי חגיגית אוקטביה והתחילה ללטף את אוינק הקשיח חיוך

ואז לפתע אוקטביה תפסה את אוינק הקשיח עם שתי ידיה והתחילה לחנוק אותו! ShockedShockedShockedצחוק

"לא לא אל תעשי את זה! בבקשה רק אל תחנקי את אוינק הקשיח! הוא יקר לי!" Shockedצחוק צעקתי בבהלה אך אוקטביה לא הרפתה והמשיכה לחנוק את את אוינק הקשיח שנלחם בגבורה בכפות ידיה האימתניות של אוקטביה צחוקצחוקצחוקקריצה

אוינק הקשיח שלי שרד את חניקת הפופינס של אוקטביה, תודה על הדאגה! אצבע למעלה היא רק השתעשעה איתו קצת קריצה

אוקטביה פופינס החרמנית עלתה עליי לרכיבה והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי בזמן שזיינתי אותה בשקיקה בכוס החם שלה! Tongue

אוקטביה ממש אנסה את האוזניים שלי ונשפה לתוכן מה שהדליק אותי בטירוף! Star

זחלנו לקצה המיטה ואוקטביה המשיכה לדהור עליי בזמן שמצצתי את פטמותיה הורודות והזקורות חיוך גדול בספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר והתחלתי להקפיץ אותה על אוינק הקשיח! Tongue

העפתי את אוקטביה באוויר כל הדרך אל המראה ואז שנינו התמוגגנו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה שהשתקף במראה מוחא כפייהTongue

התיישבתי עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפץ על אוינק הקשיח בפוזת הצפרדע החרמנית TongueStar הציצים שלה קיפצו מולי וגרמו לי לסחרחורת צחוק

הרמתי את אוקטביה שוב באוויר והקפצתי אותה כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לזיין אותה במיסיונרית חמה ומטריפה Tongue

לפתע הבלשית פופינס כרכה בחוזקה את רגליה סביב גופי וצעקה שהיא תפסה רוצח מסוכן צחוק

הרגשתי שהיא זאת שמזיינת אותי שלא לומר אונסת אותי ואת אוינק הקשיח שלי צחוקקריצה

"קדימה תנסה להשתחרר מאחיזת המוות שלי! קדימה חתיכת חרא בוא נראה אותך בורח עכשיו, אם לא תתחיל לזוז אני אמסור אותך לרשויות! יש לך הזדמנות אחרונה לדפוק אותי כמו שצריך! קדימה זונה שלי תזיין טוב ואז אולי תצא בשלום מחדר השינה שלי!" צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק צחוקקריצה

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה, הבליטה את ישבנה והזמינה את אוינק הקשיח חיוך גדול השחלתי את אוינק הקשיח לכוס החם שלה וזיינתי אותה במרץ תוך כדי פליקים על ישבנה המקפץ גרררר Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הקטן שלה Evil Smile אוקטביה עודדה אותי שאני אתן דפיקה טובה וכך עשיתי כמובן! לנסיכה הנימפומנית שלי מגיע את הזיון הטוב ביותר! Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות Tongue

"קדימה מכונת סקס שלי תזיין אותי חזק!" Tongue צעקה אוקטביה והפליקה על הטוסיק הורדרד שלי בזמן שדפקתי אותה כהוגן חיוך גדול אלפרד המסכן המשיך לישון כמו דוב, שום דבר לא הזיז לו... אם הוא היה מתעורר הדבר הראשון שהוא היה רואה זה את הטוסיק הקטן והשובב שלי חיוך ואז הוא בטח היה מתעלף וממשיך לישון צחוק

מהכפיות התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול הטוסיק של הבלשית הסקסית קיפץ ללא הפסקה והייתי ממש ברקיע השביעי! Tongue

אחרי שליקקתי את חור התחת של אוקטביה, היא התיישבה בדוגי והמשכתי לזיין את הכוס הרעב שלה בדוגי מהיר ועצבני Evil Smile

בגלל הזיון הפרוע אוקטביה הייתה כבר ממש רעבה אז היא ביקשה שאשפריץ לה בפה מנה טובה של זרע חיוך גדול

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את אוינק הקשיח. ליקקתי את החורים שלה והייתי מבסוט עד השמיים. אח"כ הושבתי את אוקטביה בדוגי וזיינתי את פיה עד שהשפרצתי לפיה המתוק מנה טובה של זרע חם Tongue אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק חונק סדרתי" ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה Tongueחיוך גדולמוחא כפייה

אומנם לא חנקתי את אישתו ה-6 של אלפרד אבל זיינתי אותה כהוגן כמו שנימפומנית כמוהה ראויה להיות מזויינת! Evil SmileApproveצחוקקריצה

קבענו עם אוקטביה שניפגש עוד הרבה פעמים לזיונים מטורפים שכאלה! כפי שראיתם אלפרד הנחנח לא עומד בקצב שלה צחוק ד"ש לאלפרד המסכן... יאללה מה אוקטביה פופינס הנימפומנית שלא יודעת שובע עשתה לו צחוקקריצה

סוף

אחחחח הייתה לנו ממש מלחמת חניקות הא? Tongueצחוקקריצה

אוינק הקשיח שלי עדיין מתאושש מחניקת הפופינס שעשית לו צחוקקריצה

אחחחח הזיון היה להיט! Tongueמוחא כפייהStar

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך TongueStar

HeartHug

Lavelle

570

רוצח שכיר אוינק אוינק רוצח כמה מאפיונרים ואז משתולל במיטה עם הבלשית אוקטביה פופינס Tongue

שלום לכולם! שמי הגברת אוינק אוינק ואני פונה לליבכם... אם ראיתם במקרה את בעלי אוינק אוינק אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בהקדם האפשרי! אני מתה מדאגה ולא ישנה בלילות מבולבלבכי

כעבור כמה שעות...

טוב אז אני מבינה שלאתר את בעלי זה יותר מידי עבורכם... כנראה שזאת משימה לאחת והיחידה! התותחית מס' 1 בארץ לפיענוח מקרים כאלה... הבלשית אוקטביה פופינס! Tongueמוחא כפייה קדימה קדימה אל תהיו בהלם, תריעו לבלשית אוקטביה פופינס! הידד הידד הידד Tongueמוחא כפייה Star

אויי אני כזאת טיפשונת, אני אפילו לא מכירה את הבלשית אוקטביה פופינס אבל שמעתי עליה רק דברים טובים! גם אתם נכון? קריצה

OK אז בלי יותר מידי חפירות תשמעו מה קרה בהמשך. התקשרתי לבלשית אוקטביה פופינס ואחרי שיחה מאוד נעימה היא הסכימה לעזור לי עבור סכום של 10 אלף שקל. אח"כ גם הייתה התגופפות קלה אבל על זה בהמשך קריצה

אז ככה מה שקורה באמת עם בעלי אוינק אוינק (ועל כך סיפרתי גם לאוקטביה בטלפון) זה שהוא נעלם הרבה מהבית בשעות מוזרות, לא חוזר אליי בטלפון ולא מספק לי הסברים הגיוניים. אוקטביה אמרה לי בטלפון שכנראה יש לו מאהבת, אבל לא הייתי מוכנה להשלים עם זה! למה שהוא ירצה כוס אחר כשבבית מחכה לו כוס חם וורוד? כוס רעב 24/7... אוינק אוינק צריך להגיד 100 פעם ביום "תודה" שיש לו אישה כזאת בבית, גם אתם הייתם מתים לאישה כמוני Cool

אחרי שיחת הטלפון שלי עם הבלשית אוקטביה פופינס היא הגיעה לביתי לשיחה ב 4 עיניים. (חחח לבשתי חצאית של שרון צחוק) אחרי שיחה מאוד נעימה נתתי לה 10 אלף שקל וכשהיא כבר עמדה ללכת החמאתי לה על החצאית היפה שלבשה וטפחתי על ישבנה... אויי אני כזאת שובבה חי חי חי Embarrassedצחוק

"גברת אוינק אוינק בא לך לרדת לי? הא?" צחוק צחקקה אוקטביה וגרמה לחיוך גדול להופיע על פניי חיוך גדול

התיישבתי על ברכיי, הרמתי את החצאית של אוקטביה למעלה וגיליתי מולי טוסיק עגלגל מדהים שחוטיני סקסי חצה את פלחיו הסקסיים! Tongue מיששתי את ישבנה בחרמנות ואז הזזתי את החוטיני הצידה, אחחח איך שראיתי את חור התחת הקטן והשובב של הבלשית מיד ליקקתי אותו בחרמנות אדירה! Tongue חברים אני לא לסבית אבל חור תחת כזה דורש ליקוק! תאמינו לי אני יודעת על מה אני מדברת צחוקקריצה

אחרי שהבלשית פופינס זכתה ממני לליקוק מושקע בחור שמאחור, היא לא נשארה חייבת וירדה לי בשמחה! חיוך גדולמוחא כפייה (שרון מצצה לי) אני חושבת שהבלשית פופינס גם כן לא לסבית אבל היא לא הצליחה לעמוד בפני הכוס החם והורוד שלי! כמו שאמרתי לכם יש לי כוס להיט! Tongue

נפרדתי מאוקטביה והיא הבטיחה ליצור איתי קשר ברגע שתדע איפה בעלי אוינק אוינק מבלה. לרגע שכחתי למה אוקטביה באה בכלל... יופיה המשגע והטוסיק שלה טימטמו אותי לגמרי צחוקקריצה

הבלשית אוקטביה פופינס יצאה למשימה הסודית שלה לעקוב אחרי אוינק אוינק וזה מה שהיא ראתה! Shocked

מה שלומכם חברים? התגעגעתם אליי? זה אני אוינק אוינק החזרזיר האהוב עליכם! חיוך גדול

תשמעו חבר'ה נהייתי ממש BAD ASS! הפכתי לפאקינג רוצח שכיר! אני עושה מזה מלא כסף במינימום מאמץ... נו הרי יש לי את הנשק הסודי שלי... אוינק הקשיח Tongueצחוק

הלילה קיבלתי 3 הצעות ממש טובות! אלה 3 חברי מאפיה מהדרגים הגבוהים! ואחד מהם הוא ראש המאפיה בכבודו ובעצמו קריצה

הקורבן הראשון שתמורתו שילמו לי 20 אלף שקל היה המאפיונר מיסטר X קריצה
פרצתי בשקט לדירתו של מיסטר X שישב בדוגי על המיטה וצפה בטלויזיה צחוק (חחחח שרון הייתה מיסטר X).

התקרבתי למיסטר X והוא מתוך הלם פתח את הפה כשראה אותי... דחפתי לו את אוינק הקשיח שלי לפה והתחלתי לזיין לו ת'פה. מיסטר X לא עמד בקצב ונחנק מדפיקת פה שעשיתי לו.
אלה היו 20 אלף שקל קלים Tongueקריצה

הקורבן הבא היה המאפיונר מס' 2 ברשימת המבוקשים של המאפיה המתחרה. תמורתו קיבלתי סכום נאה של 100 אלף שקל! Tongue

אתם לא תאמינו! כשפרצתי לביתו של מיסטר Y מצאתי גם אותו יושב בדוגי על המיטה וצופה בטלויזיה צחוק חחחח זה איזה קטע כזה של מאפיונרים? צחוק חחחח לפני שמיסטר Y הספיק לומר משהו דחפתי את הנשק הקטלני שלי (אוינק הקשיח כמובן קריצה) לפה שלו והתחלתי לזיין לו ת'פה במציצת גרון עמוק! מיסטר Y לא עמד בזיון פה כה אינטנסיבי ו... 100 אלף שקל אצלי בארנק Tongue

הגיע זמנו של המאפיונר מספר 1 ברשימה... וזה כריש גדול! שמו מיסטר Z Starצחוק

תמורתו דרשתי מיליון דולר והייתה לי תוכנית חבל"ז Evil Smile

חחחח כמו עם מיסטר X ומיסטר Y, מצאתי גם את מיסטר Z בדוגי מול הטלויזיה צחוק (כמובן ששרון שיחקה את מיסטר Z).
מיסטר Z לא פראייר והספיק לראות אותי לפני שקירבתי אליו את אוינק הקשיח... אז נאלצתי להפעיל עליו קצת כוח צחוקקריצה
לאחר מאבק קטן גם מיסטר Z קיבל את אוינק הקשיח בפה ו... מיליון דולר אצלי בארנק Tongue

ביתיים הבלשית אוקטביה פופינס עקבה אחרי אוינק אוינק וראתה מה הוא עולל Shocked הבלשית פופינס חייכה בערמומיות ומיהרה להתקשר לגברת אוינק צחוק רק שגברת אוינק לא תקבל התקף לב כשתשמע את החדשות על בעלה... חשבה לעצמה הבלשית פופינס צחוק

גברת אוינק: "הלו"

בלשית פופינס: "שלום גברת אוינק זאת הבלשית פופינס, תשמעי אני עקבתי אחרי בעלך וגיליתי שהוא רוצח שכיר!"

גברת אוינק: "לא נכון! אני לא רוצה לשמוע את זה... בעלי הוא אדם טוב הוא לא רוצח!"

בלשית פופינס: "טוב גברת אוינק בזה התפקיד שלי הסתיים עכשיו תתמודדי בעצמך עם המפלצת שיש לך בבית, ביי!"

הייתי כבר בדרכי לעוד קורבן כאשר לפתע הטלפון שלי צלצל... פאק זאתי אישתי! מה היא רוצה עכשיו? למה המפגרת הזאת מפריעה לי בעבודה? כועסצחוק

* אני גברת אוינק ושרון אוינק אוינק

"כן אהובתי מה נשמע?" אמר בעלי בטלפון בקול שליו... (שחקן טוב זאת אחת מהתכונות של רוצח שכיר קריצה)

"אוינק אהובי איפה אתה?" שאלתי בדאגה.

"אהובתי אני עושה כמה סידורים בחנות..." המשיך אוינק אוינק...

"ב 2 בלילה? אוינק תגיד לי את האמת!" צעקתי צחוק

"הסופרמרקט עובד 24/7... אהובתי למה את כל כך לחוצה?" שאל בעלי...

"תשמע אהובי אני שכרתי בלשית אחת שמה אוקטביה פופינס והיא עקבה אחרייך... היא סיפרה לי שאתה.. אתה... אתה רוצח שכיר!" צעקתי כל כך חזק שהאוזן של בעלי כבר התחילה לכאוב צחוק

"מה??? אישה את מטורפת! טוב אנחנו ננהל את השיחה הזאת בבית... רגע רגע איך אמרת קוראים לבלשית? אוקטביה פופינס? אני מקווה שלא שילמת לה על הזיוני שכל שלה..." כועס אמר בעלי בכעס...

"נו מה נראה לך שזה בחינם? בלשית עולה כסף, שילמתי לה 10 אלף שקל והיא עוד עשתה לי הנחה כי הכוס שלי מאוד מצא חן בעיניה!" Cool אמרתי בגאווה.

"מה??? 10 אלף שקל? את תרנגולת טיפשה! את מבזבזת הכסף שאני מרוויח בעבודה קשה! טוב אישה אנחנו נדבר בבית, ביי!" צעק בעלי בעצבים צחוק

אישה טיפשה! זה מה שקורה כשאלוהים נותן לך כוס במקום שכל! כועסצחוק

OK הגיע הזמן ללמד עוד אישה לקח! אני אראה לה מה זה להתעסק עם רוצח שכיר אוינק אוינק! כועס

מבדיקה מהירה בגוגל גיליתי את הכתובת של הבלשית אוקטביה פופינס ומיהרתי לביתה. פששש איזה וילה הזונה הזאת קנתה לעצמה... אני רואה שמאוד משתלם להיות בלשית.

פרצתי לביתה של הבלשית פופינס והתחבאתי מאחורי הארון. כשהזנזונת הזאת תופיע אני אראה לה מאיפה משתין הדג! Evil Smile

אחרי כמה דקות שמעתי את הבלשית פופינס נכנסת לדירה. היא זימזמה לעצמה איזה שיר והתלהבה שביזבזה את הכסף של התרגולת הטיפשה שלי! כועסצחוק

חיכיתי לרגע המתאים ויצאתי מהמחבוא שלי! Evil Smile

"אהההה אז את הבלשית שעקבה אחריי וסיפרה לאישתי שאני רוצח שכיר! אני אראה לך עכשיו מה זה לעקוב אחריי ולהרוס לי את המשפחה!" צעקתי בזעם והתחלתי לחנוק את אוקטביה אחרי שהפלקתי כמה פעמים על ישבנה צחוק

"לא לא בבקשה אל תהרוג אותי! זאת בסה"כ העבודה שלי!" התחננה אוקטביה והתפתלה בסקסיות על המיטה...

בחנתי את הבלשית פופינס מכף רגל ועד ראש והבנתי שמדובר בכוסית מטורפת! ברונטית מלוכסנת בעלת גוף של דוגמנית וטוסיק מטריף! חבל להרוג סוסת הרבעה כזאת Coolצחוק חשבתי לעצמי...

"את יודעת הבלשית פופינס... במחשבה שניה אנחנו יכולים להסתדר מצוין... יש לנו הרבה מהמשותף" קריצה אמרתי לאוקטביה והתחלתי להתכרבל איתה במיטה וליטפתי את גופה הענוג חיוך גדול

אוקטביה שכבה בחיקי ושיחקה באוינק הקשיח שלי...

"תגיד אוינק אוינק זה האקדח שלך נכון?" שאלה אוקטביה והמשיכה לשחק בו בחרמנות...

"אוווו כן! זה הנשק הסודי שלי!" קריצה קרצתי לאוקטביה בשובבות והמשכתי למזמז אותה חיוך גדול

"אוינק אוינק תגיד מה דעתך להרוג את הדגדגן שלי באורגזמה?!" שאלה אוקטביה וצחקקה. פששששש הדיבור שלה הדליק אותי חבל"ז! אני טוב בלהרוג אבל אף פעם עוד לא הרגתי דגדגן באורגזמה צחוק

אוקטביה נשכבה על הגב והזמינה אותי להיכל התענוגות שלה! הורדתי את החוטיני שלה וצללתי לעבר הכוס הורוד והריחני שלה! Tongue הכוס של הבלשית פופינס חלק כמו תחת של תינוק! רק לאישתי יש שיח קוצני על הכוס מבולבלצחוק

ליקקתי את הכוס המדהים של אוקטביה ועשיתי ממש עבודת קודש על הדגדגן שלה! Tongue

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... הרגתי את הדגדגן שלה באורגזמה אדירה! היא חייכה לעברי ועיניה זרחו מאושר חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצוין!" צעקה אוקטביה וחיבקה אותי עם רגליה Star

המשכתי לשכב בין רגליה ולנעוץ מבטים על פניה היפות ועל שני החורים היפים שלה Tongue

אחרי שהדגדגן שלה התאושש מלשוני השובבה היא כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב. חברים הייתי בגן עדן! ישבנה החשוף של הבלשית פופינס התקרב לפניי והמחזה היה פשוט מדהים! Tongue חור תחת קטן ושובב ומתחתיו כוס ורוד ורטוב נגעו בפניי! זאת הייתה ההרגשה הכי מדהימה שחוויתי אי פעם! Tongueמוחא כפייה

בזמן שאוקטביה פינקה את אוינק הקשיח ואת שתי הביצים החלקות הייתי עסוק בללקק בחרמנות אדירה את שתי יצירות האומנות שלה! אני מדבר כמובן על שני החורצ'יקים שלה! Tongueמוחא כפייה

בזמן שהייתי עסוק באכילת החורים שלה, אוקטביה לפתע חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ! Shocked בהתחלה עוד החזקתי מעמד ורק צחקקתי קלות משיניה של הבלשית שטיילו על גופי אבל ברגע שהיא נשכה אותי בכמה נקודות מאוד רגישות התחלתי לצרוח כמו חולה נפש! צחוקקריצה

התפתלתי מצד לצד ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי צחוק

אחרי שאוקטביה סוף סוף שיחררה אותי מנשיכותיה הקטלניות היא המשיכה לפנק את אוינק הקשיח ומצצה את הביצים שלי בקולניות... זה נשמע כמו פקק שמשתחרר מבקבוק יין צחוקאצבע למעלה

שנינו היינו כבר חרמנים בטירוף! אחחחח כל ההרג הזה מחרמן אותי צחוקקריצה

הבלשית הסקסית עלתה עליי לרכיבה ויצאנו לדהירה נמרצת! Tongue

אוקטביה נשכבה עליי ושוב חשפה את שניה החדות! היא התחילה לזלול את האוזניים שלי ונשכה אותי במרץ בצוואר. לפתע שמעתי קולות של הוריקן! זה קרה כשאוקטביה לקחה את האוזן שלי לפיה ונשפה לתוכו מוחא כפייהצחוק

אחרי הטירוף הזה זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר! העפתי אותה באוויר על אוינק הקשיח שלי כל הדרך אל המראה! התמקמתי מול המראה ככה שאוקטביה תקבל זוית צפיה טובה והמשכתי להקפיץ אותה על אוינק הקשיח כששנינו מתענגים ממראה ישבנה המקפץ! Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ על אוינק הקשיח בפוזת הצפרדע החרמנית! חיוך גדול לפתע אוקטביה סיפרה לי שאישתי עשתה לה רימינג! Shockedצחוק

"אוייי אישתך כזאת שרלילה!" צחקקה אוקטביה ואמרה שהיא גם שובבה לא קטנה כי ירדה לאישתי אצבע למעלהצחוק

המשכתי לזיין את אוקטביה על הספה ואז הרמתי אותה שוב באוויר. הקפצתי אותה אל המיטה והשכבתי אותה על הגב... נחתנו למיסיונרית מטריפה! Tongue התחלתי לרחרח סביב צווארה של אוקטביה והיא נעצה את שיניה החדות באוזן שלי! Shockedצחוק שובבה לא קטנה הבלשית הזאת צחוק

עברנו לזיון בעמידה! אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי במרץ את הכוס החם שלה! הפלקתי על ישבנה והתענגתי על הגוף הסקסי בטירוף שלה! Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין את הכוס הרטוב שלה ולהתענג על הגלריה האחורית שלה! Tongue התכופפתי וליקקתי בחרמנות את ישבנה... אחחח תחת כזה מדהים דורש ליקוק!

Tongue

זחלנו למיטה והזדיינו בכפיות סוערות! אחחח זה היה מדהים להלום עם אוינק הקשיח בכוס החם של אוקטביה, להרגיש את ישבנה במפשעתי וללטף את הציצים הרכים שלה! Tongue

התהפכנו והמשכתי לפרק את הכוס של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול אחחחחח פלחי ישבנה המקפצים הוציעו אותי מדעתי! מוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue פירקתי כהוגן את הכוס הרעב של הבלשית פופינס והפלקתי על ישבנה! הטוסיק שלה עשה גלים לפי קצב הזיון Tongueמוחא כפייהStar

"תגיד אוינק אוינק מה דעתך לגמור לי בפה? מרוב שהייתי עסוקה בעבודה לא אכלתי בכלל ארוחת צהריים וערב..." אמרה אוקטביה והייתי מוכן להישבע ששמעתי את הבטן שלה מקרקרת צחוק

בטח אהובתי אני לא אשאיר אותך רעבה, בואי סקסית שלי אני אשפיץ לך בפה זרע טעים ומשביע!" Tongueצחוק אמרתי לאוקטביה שצחקקה בשובבות.

"אין לך מושג איזה רעבה אני! אני יכולה לאכול פיל! תספק לי כמות גדולה!" Star אמרה אוקטביה וליטפה את הבטן צחוק

אוקטביה נעמדה מול המראה וכשנעמדתי מולה היא התכופפה לעבר אוינק הקשיח. היא מצצה לי במציצה חמה ומטריפה בזמן שהתענגתי במראה על התחת שלה, שיחקתי עם פלחי ישבנה הרכים וליטפתי את חור התחת שלה! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי כמות גדולה של זרע חם לפיה המתוק של אוקטביה! TongueStar

אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק רוצח שכיר!" ואז היא הראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע ששחתה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

מהבעת פניה של אוקטביה ראיתי שהיא מאוד מבסוטית! ותודה לאוינק הקשיח שסיפק לבלשית השובבה כמות יפה של זרע חם לארוחת הערב! מוחא כפייהTongueצחוק

בחוסר חשק מוחלט נאלצתי להיפרד מאוקטביה ולחזור הביתה אל התרנגולת הטיפשה שלי כועס בכל זאת צריך ללבן את היחסים שלנו צחוקקריצה

מה שכן אני יוצא מאוד שבע רצון מהערב הזה! גם חיסלתי 3 מאפיונרים בכירים, גם עשיתי קופה יפה של מעל מיליון שקל וגם זכיתי לזיון חלומי עם הבלשית הנימפומנית שלא יודעת שובע אוקטביה פופינס! מוחא כפייהחיוך גדולStarקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

זה היה משחק מטורף!!! התחרפנו לגמרי צחוקצחוקצחוקקריצה

אני מאוד שמח שלא נשארת רעבה בסוף צחוקקריצה

ללא ספק אוינק הקשיח ואת חברים מאוד קרובים Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים! TongueStar

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”