כ יעל מצט וואלה - דף 6 - סקס אדיר

יעל מצט וואלה

51
איצטגנין לא בדיוק כך, לא כולן עושות את זה ממקום נואש לפעמים זו סתם תאוה לעוד כסף קל.

אם הבחורה לא רוצה זקן שמן שעיר ומדיף ריח (מדיף ריח לא עובר בתמונה) היא יכולה לבקש תיאור וגיל ואם לא מתאים לה

לומר יפה שלא מתאים.

מעבר לזה תמיד הבחורה יכולה לקבוע את המפגש במקום ציבורי ובמפגש עצמו (שבו ניתן להריח) לומר שלא מתאים וללכת כל אחד לדרכו (כפי שגם הלקוח יכול לעשות).

אני יכול להבין כפי שכתב almoni את הרצון לא להיפגש עם מישהו שמכירים אבל גם את זה ניתן למנוע בשיחה ובבירור בצט.

תמונה שאתה שולח ברשת לעולם לא תדע לאן תגלגל, גם אם אתה גרוש בלי מחויבות לאיש, כמוני, אתה לא רוצה שהתמונה שלך תופץ ברשת עם כיתוב "מחפש זונות" בצירוף מספר הטלפון הראשי שלך.

אני לעולם לא שולח תמונה, שיחה שמתחילה להיות ראיון עבודה חותך ישר, לעולם לא מסכים לדבר בווטס אפ (שזה במכשיר הראשי שלי ולא בטלפון היעודי) וכמובן לעולם לא נותן את מספר הטלפון הראשי שלי, עדיף לא לזיין מאשר להיחשף ותזכרו אתם לא יודעים באמת עם מי אתם מדברים, מילא אם הבקשה היתה לאחר שיחה בטלפון לפחות היית פחות או יותר יודע מי מולך אבל להזכירכם לצ'ט יכולים גם גברים (ויש שם ים של מתחזים שמחפשים לאונן עם מישהו) או ילדים שבא להם להסתלבט להיכנס כאשה ואז במקרה ה"טוב" ניהלת שיחה אירוטית עם גבר ובמקרה הרע כל פרטיך נחשפים ברשת עם תמונה ומספר טלפון.

ותחשבו על זה.

מי שמאונן לא מזיין

יעל מצט וואלה

52
למעשה שניכם אומרים דברי טעם.

חשוב למצוא את האיזון בין שמירה על פרטיות שלנו לבין מתן תחושת ביטחון לבחורה.

כמובן שנקודת האיזון שונה בין "פרטית לחלוטין" לבין "מקצוענית"

שאלת 64 אלף הדולר - איך יודעים מי מולך במדיום האינטרנטי?
כל אחד והחושים שלו, כל אחד והקווים המנחים שלו.

חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

יעל מצט וואלה

53
איך יודעים מי מולך זו באמת שאלה, עם הזמן פיתחנו קצת חושים לדוגמא זוג שמחפש גבר תמיד למחר והלאה זה בד"כ מאונן מקלדת.
זוג שרוצה לצרף אבל תמיד האשה לא נמצאת והיא בעבודה (רבק חצות במה היא עובדת?) בד"כ מאונן מקלדת.

בחורה שמחפשת לעוד חודש בלי רצון אפילו לדבר בטלפון - מאונן מקלדת .

יש עוד הרבה קומבינציות, יכול להיות שלפעמים אני מפסיד עם כל הסינונים האלו אבל אני חי עם זה בשלום.

מי שמאונן לא מזיין

יעל מצט וואלה

54
מילא מאונן מקלדת - כבר נתקלתי בהומו שמנסה "להזרים" אותי בסיפור ש "אשתו תכף מגיעה"...

לפעמים אפשר להבין שהבחורה מולך ממש חדשה בקטע: לא מבינה מה המחיר, לא מבינה איך נפגשים ולא מבינה איך מתקשרים לקראת פגישה.

יעל מצט וואלה

55
אז כמו שאמרתי לכם, ראיתם בעצמכם את התגובה של יעל מפורום וואלה...
הבחורה לא חושבת שאתם פרייארים ומטומטמים...
היא יודעת את זה!!!
אז עכשיו שזה רשמי שהגברים מטומטמים ופרייארים...
אתם יכולים להמשיך לשלם סכומים מופרזים בשביל שיעשו לכם ביד..
ובא לציון גואל
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

יעל מצט וואלה

56

בואו נחכה שההנהלה תזהה את הכותב/ת כבחורה בכלל , כפי שנאמר לעיל עד שלא שומעים קול של בחורה זה יכול להיות סתם מישהו שנרשם היום כדי להסתלבט על החברים פה.

(אגב שמעתי שיש מכשיר שמתלבש על קו הטלפון והופך קול של גבר לקול של בחורה אבל זה סיפור אחר).

אגב ילדה של ים הערה קטנה מאדם מנוסה שנמצא בתחום כשלושה עשורים (ויש שיגידו זקן שמנמן ודוחה, אבל לפחות מתקלח חחח) את יודעת איפה את מתחילה בתחום הזה, אל תהיי בטוחה שאת איזה גבולות תעברי בעתיד כי כל פעם לאט לאט (אולי תמורת יותר כסף אולי לא) תגלי שעוד גבול ירד ועוד גבול, תתפשטי, תעשי אוראלי ואז שומו שמים אולי אף סקס חחח

מי שמאונן לא מזיין

יעל מצט וואלה

57
לא הבנתי ילדה של ים זה הגיע הזמן והגיע הזמן זה ילדה של ים?!
מה הולך פה?
כל הכבוד לראשי הפורום אם עלו על זה
והגיע הזמן שזה בעצם ילדה של ים מי שלא תהיו מה היית המטרה?
דגמתי הלכתי

יעל מצט וואלה

58
לא נמעס לכם לטחון את אותו הדבר???
כל אחד רשאי להוציא את כספו על מה שבא לו.
ישנם אנשים שמוציאים סכומים מוגזמים על פנטזיות שלהם, זכותם ולא משנה מה הפנטזיה.
לא כולם מפנטזים לזיין כוסית בת 20.
תאזבו את הבן אדם בשקט, כל מה שהוא עשה זה שיתף אותכם בחוויה שלו שכנראה עשתה לו את זה. אתם לא חייבים ליצור קשר אם הבחורה.
תפרגנו לבן אדם שמימש את הפנטזיה שלו וגם החליט לשתף אותכם בחוויה.
Be the best you can be

יעל מצט וואלה

59
בקיצור

לאלו שהגיעו רק עכשיו.
עלו על זה שהגיע הזמן (פותח שרשור זה) הוא סתם שקרן והמציא ארת הסיפור, ועוד נרשם בשם של ה"ילדה" להגיב..

רק מעניין מה היה הזהות הקודמת שלו ? לפני שהוא צץ בזהות זו.

יעל מצט וואלה

60
תותח,

עלו על זה ש "הגיע הזמן" ו - "ילדה של ים" הם כפל זהות.
כלומר כנראה מאותו מחשב.

אני יכול להגיד לך שיצא לי לדבר בצאט של וואלה עם צעירה שהציעה 500 ש"ח לפגישת אוננות ומזמוזים ברכב, בדיוק כמו ש "הגיע הזמן" סיפר.
לא הלכתי לפגישה כזאת (יש לי פנטזיות אחרות לבזבז עליהם 500) אז אני לא יכול להגיד לך אם הבחורה הזאת קיימת בפועל או שאולי זה מאונן מקלדת.

לא תאמין כמה הצעות הזויות יש בפורומים ובצאטים.
חלק מאונני מקלדת אבל חלק אמיתיים (מניסיון).

מכמה התכתבויות עם "הגיע הזמן" בפרטי נראה לי שלא מדובר בבחורה.
את הטיפול ב "כפל זהות" אני משאיר להנהלה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”