אם הבחורה לא רוצה זקן שמן שעיר ומדיף ריח (מדיף ריח לא עובר בתמונה) היא יכולה לבקש תיאור וגיל ואם לא מתאים לה
לומר יפה שלא מתאים.
מעבר לזה תמיד הבחורה יכולה לקבוע את המפגש במקום ציבורי ובמפגש עצמו (שבו ניתן להריח) לומר שלא מתאים וללכת כל אחד לדרכו (כפי שגם הלקוח יכול לעשות).
אני יכול להבין כפי שכתב almoni את הרצון לא להיפגש עם מישהו שמכירים אבל גם את זה ניתן למנוע בשיחה ובבירור בצט.
תמונה שאתה שולח ברשת לעולם לא תדע לאן תגלגל, גם אם אתה גרוש בלי מחויבות לאיש, כמוני, אתה לא רוצה שהתמונה שלך תופץ ברשת עם כיתוב "מחפש זונות" בצירוף מספר הטלפון הראשי שלך.
אני לעולם לא שולח תמונה, שיחה שמתחילה להיות ראיון עבודה חותך ישר, לעולם לא מסכים לדבר בווטס אפ (שזה במכשיר הראשי שלי ולא בטלפון היעודי) וכמובן לעולם לא נותן את מספר הטלפון הראשי שלי, עדיף לא לזיין מאשר להיחשף ותזכרו אתם לא יודעים באמת עם מי אתם מדברים, מילא אם הבקשה היתה לאחר שיחה בטלפון לפחות היית פחות או יותר יודע מי מולך אבל להזכירכם לצ'ט יכולים גם גברים (ויש שם ים של מתחזים שמחפשים לאונן עם מישהו) או ילדים שבא להם להסתלבט להיכנס כאשה ואז במקרה ה"טוב" ניהלת שיחה אירוטית עם גבר ובמקרה הרע כל פרטיך נחשפים ברשת עם תמונה ומספר טלפון.
ותחשבו על זה.