כ לורה רומניה אקזוטית - רמת-גן - דף 2 - סקס אדיר

לורה רומניה אקזוטית - רמת-גן

12
צעיר לנצח לצערי יש לך בעיה בהבנת הנקרא....
אני לעולם לא מדבר עם בנות על הפורום וכמו שכתבתי היא אמרה שכתבו עליה....אני ממש לא הייתי בסיטואציה שהיא הציעה בלי קונדום כך שלא היתה לי סיבה להגיד משהו בנושא...
דיברנו הרבה על רומניה כי חזרתי מנסיעת עבודה לא מזמן והתייעצתי איתה בנושא מסוים.
דיברנו על איך הגיעה לתחום וסיפרה על חברה שלה מורגנה (זואי) שסידרה לה את הדירה ופרסמה עבורה...זה הכל..
דיברנו על פרסום באופן כללי , באינטרנט בכלל, חיובי ושלילי , ואז העלתה את נושא הפורום...
למרות שלא חייב לך הסברים הרגשתי צורך לענות לך..
אני מאמין שהכתיבה שלי די ברורה ורהוטה בדרך כלל גם אם אני לא מפריז בתיאורים אירוטיים.
אנשים כמוך בהחלט מוציאים את החשק לדווח.
שיהיה לך בהצלחה.
אני מזיין משמע אני קיים

13
אני מצטער שאני מוציא לך את החשק לדווח..
וברור שתבורך על כל דיווח שאתה מדווח

אבל לגופו של עניין, זה פשוט היה נראה לי מאד מוזר שהיא פתאום התחילה לדבר איתך על הפורום..
כאילו מה?
אתה חושב שאם אתה היית קורא דבר כזה.. לא היית חושב כמוני?
וחוץ מזה, ברור לך שגם אם זה נכון שהיא פתאןם התחילה לדבר איתך על הפורום..
אז ברור שישנם כאלה שכן מדברים עם הזונות ומספרים להן על הפורום...

אז מה?
לא להגיד את דעתי החשובה הזאת?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

19
צעיר לנצח יקר,
אכן חשובה הדיסקרטיות של הלקוח מאין הוא מגיע ולאן הוא הולך
אבל! כשאתה מגיע למקום מסויים שבו אתה מקבל שירות והשירות נותן לך את האפשרות לתת פידבק,
אתה צריך ליידע את הבחורה שלא רק הוא חווה את החוויה אלא יש עליה אלף עיניים בוחנות.
בחורה פוטנציאלית אך חסרת רצון לתת שירות מקסימלי עבור מחיר מופרז צריכה להעלות לה בשיקול הדעת שכמות הלקוחות שאליהם היא הורגלה יפחת ככל שתספק שירותים סתמיים.
לגבי הפורום הוא שלנו- הפורום הוא של כולם, גם אורחים אקראיים יכולים לקרוא על הדיווח שלך ושלי, גם הבחורות העובדות לעיתים מציצות באתר כדי לראות את הסטאטוס שלהן, אז אנא אל תבלבל ותתבלבל. אנחנו כאן כדי לספק אחד לשני חוויות אך גם ליידע את אלו שמספקות לנו שירות שבמידה ויתחילו לזייף, הן יתתמודדו עם עולם חדש ובודד לגמרי.
אני מזיין, משמע אני קיים!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”