חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
אופי של זונה לא ישתנה לעולם .
כשאפשר לעקוץ אז למה לא ...
לורה רומניה אקזוטית - רמת-גן
12צעיר לנצח לצערי יש לך בעיה בהבנת הנקרא....
אני לעולם לא מדבר עם בנות על הפורום וכמו שכתבתי היא אמרה שכתבו עליה....אני ממש לא הייתי בסיטואציה שהיא הציעה בלי קונדום כך שלא היתה לי סיבה להגיד משהו בנושא...
דיברנו הרבה על רומניה כי חזרתי מנסיעת עבודה לא מזמן והתייעצתי איתה בנושא מסוים.
דיברנו על איך הגיעה לתחום וסיפרה על חברה שלה מורגנה (זואי) שסידרה לה את הדירה ופרסמה עבורה...זה הכל..
דיברנו על פרסום באופן כללי , באינטרנט בכלל, חיובי ושלילי , ואז העלתה את נושא הפורום...
למרות שלא חייב לך הסברים הרגשתי צורך לענות לך..
אני מאמין שהכתיבה שלי די ברורה ורהוטה בדרך כלל גם אם אני לא מפריז בתיאורים אירוטיים.
אנשים כמוך בהחלט מוציאים את החשק לדווח.
שיהיה לך בהצלחה.
אני מזיין משמע אני קיים
13אני מצטער שאני מוציא לך את החשק לדווח..
וברור שתבורך על כל דיווח שאתה מדווח
אבל לגופו של עניין, זה פשוט היה נראה לי מאד מוזר שהיא פתאום התחילה לדבר איתך על הפורום..
כאילו מה?
אתה חושב שאם אתה היית קורא דבר כזה.. לא היית חושב כמוני?
וחוץ מזה, ברור לך שגם אם זה נכון שהיא פתאןם התחילה לדבר איתך על הפורום..
אז ברור שישנם כאלה שכן מדברים עם הזונות ומספרים להן על הפורום...
אז מה?
לא להגיד את דעתי החשובה הזאת?
וברור שתבורך על כל דיווח שאתה מדווח
אבל לגופו של עניין, זה פשוט היה נראה לי מאד מוזר שהיא פתאום התחילה לדבר איתך על הפורום..
כאילו מה?
אתה חושב שאם אתה היית קורא דבר כזה.. לא היית חושב כמוני?
וחוץ מזה, ברור לך שגם אם זה נכון שהיא פתאןם התחילה לדבר איתך על הפורום..
אז ברור שישנם כאלה שכן מדברים עם הזונות ומספרים להן על הפורום...
אז מה?
לא להגיד את דעתי החשובה הזאת?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
141) היא לא זאת שעונה לטלפון
2) נראית גרוע, פנים גבריות מאוד, לא מושכת בשיט.
3) כשהגעתי ראיתי אותה עם המחשב והצצתי קצת ראיתי שהיא על הפורום.
4) לא שווה בכלל 300 ש"ח, בכלל.
15ברור שלא היא זאת שעונה לטלפון
לפי המבטא הדרום אמריקאי לדעתי זאת זואי (מורגנה) מדברת בטלפון...
לא ברור בדיוק מה הקשר ביניהן (חברות? שותפות?)
היא לא הראשונה שיושבת על הפורום
אני מזיין משמע אני קיים
16צודק סופר לה טיב...
גם אני התרשמתי בדיוק כמוך
גם אני התרשמתי בדיוק כמוך
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
17אני לא ראיתי אותה על הפורום, יש לה עברית בסיסית מאד של נערת ליווי אם בכלל...
איתי דיברה רק אנגלית
כמו שאמרתי קודם, לדעתי מורגנה עומדת מאחוריה, והיא כבר דוברת עברית מצוינת
אני מזיין משמע אני קיים
18אז ככה. אין לי מושג למה המחשב היה פתוח על הפורום, אולי יש עוד מישהי בדירה איתה.
אין סיכוי בעולם שהיא זאת שעונה לטלפון מפני שאיך שנפגשנו היא מייד רצתה לעבור לאנגלית. העיברית שלה אפסית.
19צעיר לנצח יקר,
אכן חשובה הדיסקרטיות של הלקוח מאין הוא מגיע ולאן הוא הולך
אבל! כשאתה מגיע למקום מסויים שבו אתה מקבל שירות והשירות נותן לך את האפשרות לתת פידבק,
אתה צריך ליידע את הבחורה שלא רק הוא חווה את החוויה אלא יש עליה אלף עיניים בוחנות.
בחורה פוטנציאלית אך חסרת רצון לתת שירות מקסימלי עבור מחיר מופרז צריכה להעלות לה בשיקול הדעת שכמות הלקוחות שאליהם היא הורגלה יפחת ככל שתספק שירותים סתמיים.
לגבי הפורום הוא שלנו- הפורום הוא של כולם, גם אורחים אקראיים יכולים לקרוא על הדיווח שלך ושלי, גם הבחורות העובדות לעיתים מציצות באתר כדי לראות את הסטאטוס שלהן, אז אנא אל תבלבל ותתבלבל. אנחנו כאן כדי לספק אחד לשני חוויות אך גם ליידע את אלו שמספקות לנו שירות שבמידה ויתחילו לזייף, הן יתתמודדו עם עולם חדש ובודד לגמרי.
אכן חשובה הדיסקרטיות של הלקוח מאין הוא מגיע ולאן הוא הולך
אבל! כשאתה מגיע למקום מסויים שבו אתה מקבל שירות והשירות נותן לך את האפשרות לתת פידבק,
אתה צריך ליידע את הבחורה שלא רק הוא חווה את החוויה אלא יש עליה אלף עיניים בוחנות.
בחורה פוטנציאלית אך חסרת רצון לתת שירות מקסימלי עבור מחיר מופרז צריכה להעלות לה בשיקול הדעת שכמות הלקוחות שאליהם היא הורגלה יפחת ככל שתספק שירותים סתמיים.
לגבי הפורום הוא שלנו- הפורום הוא של כולם, גם אורחים אקראיים יכולים לקרוא על הדיווח שלך ושלי, גם הבחורות העובדות לעיתים מציצות באתר כדי לראות את הסטאטוס שלהן, אז אנא אל תבלבל ותתבלבל. אנחנו כאן כדי לספק אחד לשני חוויות אך גם ליידע את אלו שמספקות לנו שירות שבמידה ויתחילו לזייף, הן יתתמודדו עם עולם חדש ובודד לגמרי.
אני מזיין, משמע אני קיים!