הייתי באזור הקריות , ובאופן לא מתוכנן התבטל לי משהו, והיה לי בא איזה שיחרור ספונטני.
אבל לא היו לי את הטלפונים של הדירות השונות, אז הלכתי לאופציה היחידה שאני מכיר שאפשר פשוט לבוא
ולהיכנס, בלי להתקשר קודם.
הפעם אמרתי שאין לי סבלנות לחכות רק שמישל תתפנה, וגם הייתי במצב רוח לתת צ'אנס למישהי אחרת שם.
אמרתי שאראה מי תפתח לי את הדלת- מה שיהיה יהיה.
פתחה את הדלת "שנאל", והכניסה אותי לחדר בצד שמאל הקרוב לכניסה. שאלתי מה יש בתפריט והיא פירטה:
עיסוי+ הרפיה- 100 ש"ח רבע שעה, 150 ש"ח- חצי שעה. אם רוצים סקס זה 150 ש"ח לחצי שעה( או רבע שעה? לא זוכר), ו200 ש"ח אממ... לא זוכר כל כך מה אמרה

. ידעתי כבר שאני הולך על הסקס ב150 ש"ח. רציתי לראות מה התמורה יחסית למישל.
הלכה רגע להתקלח, אני התפשטתי, נשכבתי על הגב, היא התפשטה לגמריי. היא רזה, שיער שחור, חזה קטן- בינוני, טוסיק קטן , לדעתי היא חמודה-יפה בפנים.
לא שמה שמן ולא שאלה אם אני רוצה או לא. סתם ליטופים בגב, מנסה לפתח שיחה, מאיפה אני? במה עובד?, תמודה סה"כ.
ביקשה די מהר להסתובב...סבבה, בכל זאת, בחרתי מסלול סקס ולא עיסוי.
אמרה שהיא מוצצת עם קונדום, שאלה אם בסדר, אמרתי שמעדיף בלי, אמרה שהיא לא מכירה אותי ולכן לא כרגע. מכיוון שקונדום
הוא אחד האויבים הקשים של חבריקו, לא הרבה קרה ככה. שאלה איזו תנוחה אני רוצה, אמרתי אולי לתת עוד קצת במציצה, היא המשיכה, מסתכלת עם העיניים אלי, מחרמן, אבל עם קונדום לא הלך ממש. הסתובבה עם הגב אלי, ניסינו קצת חדירה ככה, אבל חבריקו עוד בדיכאון
מהמציצה המקונדמת. הצעתי שהיא תהיה על הבטן ואני מעליה. ואז היא הציעה שאני אוריד את הקונדום וננסה בשפשוף בין פלחי הטוסיק שלה. מודה, לא יצא לי לעשות את התנוחה הזו עד לגמירה, אבל זרמתי. הטוסיק שלה העיר קצת את חבריקו, ואז טמנתי אותו בין הפלחים צמוד לאיזור האינטימי שלה. התחלתי בפמפום, היא הוסיפה קצת קולות רקע נחמדים, חבריקו התעורר, היה נעים ומגרה, עד שהגיעה גמירה חזקה וטובה. רציתי לתת להכל לצאת ולהישאר קצת מעליה עם עוד קצת תנועות קדימה ואחורה, אבל היא ביקשה לקום, אולי דאגה שעם רטיבות הגמירה חבריקו גם יחליק לאחד החורים בטעות..

הלכה להתנקות, אני מנקה עם המגבונים. כשחזרה, אמרה שהיא מזמינה אותי לבוא שוב. ביררתי איתה שוב בנוגע למציצה חשופה , והיא אמרה שזה אפשרי אם היא מכירה את הבנאדם. עכשיו, אני לא יודע למה היא מתכוונת, האם פעם שנייה או שלישית זו הכרות מספקת מבחינתה? מישהו היה אצלה במקרה ויכול לשתף בנושא?
אז נכון שיחסית למישל, יש פחות תמורה עבור הכסף, אבל במראה שנאל יפה יותר ממישל, ואולי עם ביקורים חוזרים יש גם מציצה חשופה וזה כבר משדרג את העסק. השאלה האם שנאל תיתן גם לגמור לה בפה כמו מישל? או שזה רק ב"דייט"

השישי אצלה?
שיהיה סופשבוע רגוע ושקט