כ מישל מגושן מוצקין - דף 3 - סקס אדיר

מישל מגושן מוצקין

21
אתמול אחר הצהריים הגעתי לכתובת המדוברת בגושן, צלצלתי וענתה פקידה עצבנית שאמרה שמישל עסוקה וישר ניתקה לי את הטלפון. חייגי שוב ושאלתי מתי מישל תתפנה, ענתה שלא יודעת וניתקה שוב.
ככה בכל שתי דקות התקשרתי והפקידה אמרה שמישל עסוקה וניתקה. עליתי לדירה אך נתקלתי בגבר שמחכה בחוץ (דיסקרטיות על הפנים שם), ירדתי למטה ושוב חייגתי ושוב אותה תשובה מהפקידה העצבנית.
נראה לי שהם לא כל כך מתלהבים שכולם באים שם למישל ולכן אומרים כל הזמן שהיא עסוקה.
מישהו עוד נתקל בזה?

מישל מגושן מוצקין

23
אתה עוד במצב טוב שבוע שעבר ביום חמישי התקשרתי אמרה לי הפקידה שמישל פנויה. עליתי לדירה בחוץ חיכו חמישה גברים חשבתי שהם אולי בהפסקה מהעבודה, בכל זאת יש שם משרדים הלכתי לכוון בדלת, צלצלתי בפעמון ומיד קפצו עלי החברה כמו זאבים אמרו לי חכה יש תור בוא שב מייד ויתרתי על התענוג לשם אני לא חוזר ממש שוק בשר, לא כיף אפילו מגעיל

מישל מגושן מוצקין

24
טוב אז הנה הצלחתי לתפוס את מישל, אחרי הרבה הרבה זמן של המתנה. צלצלתי כמו מקודם כל שלוש דקות עד שהפקידה אמרה לי שהיא נמצאת ואז רצתי במדרגות (חחח).
הגעתי ומישל פתחה לי את הדלת, שילמתי 150 ש"ח ואמרה לי להתפשט ולחכות. התפשטתי וחיכיתי עד שהיא הגיעה, איך שהיא התכופפה למערכת סטריאו להגביר והשמלה שלה קצת התרוממה התחלתי לדחוף ידיים, היא הייתה כבר רטובה אז הכנסתי לה שתי אצבעות והתחלתי לשחק איתה, היא בתמורה התחילה לשפשף לי כאשר היא עדיין עם הגב אליי.
אחרי כמה דקות כאלה שהיא נאנחת ורטובה מאוד היא הסתובבה אליי וירדה למציצה טובה, אני חייב לציין שהמציצה שלה מעולה!!!
ואז הרמתי אותה, השכבתי אותה על מיטת המסאז' כשהיא על הגב, המשכתי לחוף לה אצבעות תוך כדי שהיא מוצצת לי, הזין שלי היה בדיוק בגובה של הפנים שלה אז היה לה קל, היא נאנחה עד שאמרה לי די גמרתי.....
ירדה מהמיטה והמשיכה למצוץ לי, ואז לפתע שאלה אותי "לשים גומי או שאתה רוצה ככה", קפצתי על המציאה ואמרתי לה בטח לשים גומי. התיישבתי על הספה והיא נעצה אותו בתוכה כאשר היא עם הגב אליי והיא עולה ויורדת ואני רק מלטף לה את התחת ונותן לה פליקים בקטנה, אחרי כמה דקת היא נשכבה על הבטן על מיטת המסאג'ים ואמרה לי בוא, עליתי עליה ופימפמתי אותה עד שהגיעה הגמירה.

לסיכום:
גוף- 9 , עור חלק ונעים למגע.
חזה- 8 (בינוני ומדגדג לה שמלקקים לה את הפיטמות, אני אישית רק מצצתי לה אותן).
דיסקרטיות- 3 (המקום ממש אבל ממש לא דיסקרטי!!!!!!) אתה עולה במדרגות ורואה עוד גברים ממתינים ליד הדלת)
מישל היא הדבר הטוב שיש היום בתמורה לכסף שאנחנו משלמים. חמודה מאוד ונותנת שירות מעולה, הבעיה העיקרית שם היא הדיסקרטיות וזה יכול להוות הפרעה רצינית למי שמחפש את זה בעיקר.
נהניתי מאוד, האם אחזור? אני מקווה אבל אך ורק בגלל הבעיה של הדיסקרטיות

מישל מגושן מוצקין

25
ביקרתי אצל מישל, הגעתי לפי התאור המדוייק של תום 2013, הכניסה לביניין מרחוב גושן אבל זה בניין משרדים ואף אחד לא יכול לנחש לאן פני. את הדלת פתחה לי בחורה אחרת, אמרתי אני למישל היא קראה לה ונכנסתי לחדרה.
150 החליפו ידיים, היא הורידה את החלוק מגבת שהיה עליה וגם אני התקלפתי. עוד שעמדנו החלה בעיסוי נעים ומגרה באיזור חבריקו.

אחר כך ביקשתי ממנה להחליף תפקידים, היא נשכבה ואני שחקתי לה במקומות......... היא נראת נהנת (אולי זה משחק אבל משחק טוב).

אחר כך היא עשתה לי עיסוי רוב הזמן סביב חבריקו ולקראת הסוף המציצה המעולה.

היא מאד מאד משתדלת, וגם מצליחה, שהלקוח יהנה. אין תקתוק בכלל, הייתי שם ברוטו 35 דקות.

א ב ל

לדעתי היא לא מושכת בצורה, היא נמוכה לא קומפקטית, גוף סביר לא מעבר פנים נחמדות. חזה בינוני לא רזה ולא שמנה, אבל חסרה את הקימורים שעושים אישה לחתיכה.

גדולתה בשרות , כפי שכתבת נראה שגם היא מאד נהנת.

היא ותיקה בעיניין, בחיפוש בפורום מצאתי איזכורים שלה ב-2010 אז כנראה עבדה בגושן 1.

שאלתי אותה מדוע אין פרסום, אמרה שיש להן מספיק עבודה, כנראה שיש לה הרבה לקוחות חוזרים, עם שרות כזה לא פלא.

לדעתי מקום טוב ביחס של תמורה למחיר.

אני ישוב לשם מידי פעם.

מישל מגושן מוצקין

28
הגעתי למקום לפי הדיווח של tom2130 ביקרתי היום בסביבות 11 בבוקר פתחה לי את הדלת בחורה רוסיה בשם שאנאל שאלתי על מישל אמרה שתהיה רק בערב ניכנסתי נתנה פרטים עיסוי וזיון רבע שעה 150 שח חצי שעה 200 שח הכל עם גומי בחרתי באופציה הראשונה שנאל - בחורה בת 30+- רוסיה שהתמזגה עם הסלנג הישראלי נחמדה מאוד קצת מתנשאת אבל בקטע טוב שאנאל יפה מאוד בפנים גוף קצת מאכזב אבל סביר חזה קטן פטמות גדולות תחת מושלם!מתפשט שאנל מגיעה שוכב על מיטת העיסוי קצת ליטופים סמול טוק והופ החבר בפה שלה מציצה נעימה אפשר לכוון אותה היא בסדר עם זה אחרי 5 דקות שואלת איך בא לי לזיין אמרתי איך שבא לך הסתובבה תחת אליי והופ אני בפנים חור צר ונעים מקפצת סוף הדרך תחת מושלם אחרי 7 דקות סובבתי אותה לדוגי חזק עד הגמירה לסיכום שאנאל בחורה נעימה מאוד לא מלחיצה ומספקת אחלה זיון בישביל 150 שקל אחלה דיל וגם הייתי שם 30 דקות ללא לחץ יצאתי מסופק ובוודאי שיחזור לדגום שוב!
נשים הדבר הטוב ביותר שנוצר

מישל מגושן מוצקין

29
הייתי באזור הקריות , ובאופן לא מתוכנן התבטל לי משהו, והיה לי בא איזה שיחרור ספונטני.
אבל לא היו לי את הטלפונים של הדירות השונות, אז הלכתי לאופציה היחידה שאני מכיר שאפשר פשוט לבוא
ולהיכנס, בלי להתקשר קודם.
הפעם אמרתי שאין לי סבלנות לחכות רק שמישל תתפנה, וגם הייתי במצב רוח לתת צ'אנס למישהי אחרת שם.
אמרתי שאראה מי תפתח לי את הדלת- מה שיהיה יהיה.
פתחה את הדלת "שנאל", והכניסה אותי לחדר בצד שמאל הקרוב לכניסה. שאלתי מה יש בתפריט והיא פירטה:
עיסוי+ הרפיה- 100 ש"ח רבע שעה, 150 ש"ח- חצי שעה. אם רוצים סקס זה 150 ש"ח לחצי שעה( או רבע שעה? לא זוכר), ו200 ש"ח אממ... לא זוכר כל כך מה אמרהמבולבל. ידעתי כבר שאני הולך על הסקס ב150 ש"ח. רציתי לראות מה התמורה יחסית למישל.
הלכה רגע להתקלח, אני התפשטתי, נשכבתי על הגב, היא התפשטה לגמריי. היא רזה, שיער שחור, חזה קטן- בינוני, טוסיק קטן , לדעתי היא חמודה-יפה בפנים.
לא שמה שמן ולא שאלה אם אני רוצה או לא. סתם ליטופים בגב, מנסה לפתח שיחה, מאיפה אני? במה עובד?, תמודה סה"כ.
ביקשה די מהר להסתובב...סבבה, בכל זאת, בחרתי מסלול סקס ולא עיסוי.
אמרה שהיא מוצצת עם קונדום, שאלה אם בסדר, אמרתי שמעדיף בלי, אמרה שהיא לא מכירה אותי ולכן לא כרגע. מכיוון שקונדום
הוא אחד האויבים הקשים של חבריקו, לא הרבה קרה ככה. שאלה איזו תנוחה אני רוצה, אמרתי אולי לתת עוד קצת במציצה, היא המשיכה, מסתכלת עם העיניים אלי, מחרמן, אבל עם קונדום לא הלך ממש. הסתובבה עם הגב אלי, ניסינו קצת חדירה ככה, אבל חבריקו עוד בדיכאון
מהמציצה המקונדמת. הצעתי שהיא תהיה על הבטן ואני מעליה. ואז היא הציעה שאני אוריד את הקונדום וננסה בשפשוף בין פלחי הטוסיק שלה. מודה, לא יצא לי לעשות את התנוחה הזו עד לגמירה, אבל זרמתי. הטוסיק שלה העיר קצת את חבריקו, ואז טמנתי אותו בין הפלחים צמוד לאיזור האינטימי שלה. התחלתי בפמפום, היא הוסיפה קצת קולות רקע נחמדים, חבריקו התעורר, היה נעים ומגרה, עד שהגיעה גמירה חזקה וטובה. רציתי לתת להכל לצאת ולהישאר קצת מעליה עם עוד קצת תנועות קדימה ואחורה, אבל היא ביקשה לקום, אולי דאגה שעם רטיבות הגמירה חבריקו גם יחליק לאחד החורים בטעות..Embarrassed
הלכה להתנקות, אני מנקה עם המגבונים. כשחזרה, אמרה שהיא מזמינה אותי לבוא שוב. ביררתי איתה שוב בנוגע למציצה חשופה , והיא אמרה שזה אפשרי אם היא מכירה את הבנאדם. עכשיו, אני לא יודע למה היא מתכוונת, האם פעם שנייה או שלישית זו הכרות מספקת מבחינתה? מישהו היה אצלה במקרה ויכול לשתף בנושא?
אז נכון שיחסית למישל, יש פחות תמורה עבור הכסף, אבל במראה שנאל יפה יותר ממישל, ואולי עם ביקורים חוזרים יש גם מציצה חשופה וזה כבר משדרג את העסק. השאלה האם שנאל תיתן גם לגמור לה בפה כמו מישל? או שזה רק ב"דייט"קריצה השישי אצלה?
שיהיה סופשבוע רגוע ושקט

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”