שמתי פעמיי להרצל 68. הגעתי לדירה בבניין המשותף. ורוניקה הסבירה לי שהגעתי בין הראשונים ועדיין לא יצא להם לסדר את הדירה. האמת שהדירה די ישנה ומוזנחת - מקווה שהבעלים ישפרו את המצב.
החלק היותר מעניין היא ורוניקה. מדובר בבחורה שעבדה בתחום במקומות אחרים וחלק יכירו אותה לדעתי (למשל הייתה באילין ספא בכיכר אתרים והיו לה פה תמונות אמיתיות). הייתי פוקד את הבחורה הרבה מאד כי היא קולעת לטעם שלי מאד - מדובר בבחורה רוסייה בערך 175 - פנים יפות וגולת הכותרת הוא חזה מפואר וגדול עם פיטמות ורודות ועסיסיות על גוף בין רזה למלא (באיילין היתה מעט יותר רזה אבל עדיין נחשבת רזה עם חזה גדול). עוד יתרון של ורוניקה זה שהיא באמת בשנות ה-20 שלה (לדעתי 26).
מהיותי חסיד של חזה גדול ויפה + העובדה שהייתי קבוע של הבחורה בעבר כמובן שנכנסתי לטיפול. מהדיווחים האחרונים שלי אני שם לב שהכל סובב סביב הכימייה שאתה מפתח עם בחורה היות והיו בנות שאני קיבלתי מהן טיפול מצויין ואחרים קיבלו טיפול לא טוב. אז מנקודת המבט שלי קיבלתי טיפול נהדר - 2 הרפיות , איפשרה לי להתחכך בין הישבנים ועשתה עבודת יד מצויינת (יש לה באמת יכולת יוצאת דופן בהיבט ההרפייה - היא יודעת את העבודה :) ). אין במקום סקס ואני לא חושב שורוניקה הבחורה לאקסטרות אבל שוב - יכול להיות שמדובר בכימייה.
בכל מקרה אני ממליץ על הבחורה (מקווה שישקיעו קצת במקום - אני בכל זאת הגעתי לפני שיצא להם לעשות הרבה במקום) - חזה מרשים ויפה ובכלל גוף חלק וסקסי + בחורה צעירה.
המספר הוא 055-9939930.