כ ורוניקה - מקום חדש בהרצל רמת גן - סקס אדיר

ורוניקה - מקום חדש בהרצל רמת גן

1
אז נראה לי שבארצנו הקטנטונת מתפתח לו רחוב חלונות אדומים קטן ושמו הרצל ברמת גן :)

שמתי פעמיי להרצל 68. הגעתי לדירה בבניין המשותף. ורוניקה הסבירה לי שהגעתי בין הראשונים ועדיין לא יצא להם לסדר את הדירה. האמת שהדירה די ישנה ומוזנחת - מקווה שהבעלים ישפרו את המצב.

החלק היותר מעניין היא ורוניקה. מדובר בבחורה שעבדה בתחום במקומות אחרים וחלק יכירו אותה לדעתי (למשל הייתה באילין ספא בכיכר אתרים והיו לה פה תמונות אמיתיות). הייתי פוקד את הבחורה הרבה מאד כי היא קולעת לטעם שלי מאד - מדובר בבחורה רוסייה בערך 175 - פנים יפות וגולת הכותרת הוא חזה מפואר וגדול עם פיטמות ורודות ועסיסיות על גוף בין רזה למלא (באיילין היתה מעט יותר רזה אבל עדיין נחשבת רזה עם חזה גדול). עוד יתרון של ורוניקה זה שהיא באמת בשנות ה-20 שלה (לדעתי 26).

מהיותי חסיד של חזה גדול ויפה + העובדה שהייתי קבוע של הבחורה בעבר כמובן שנכנסתי לטיפול. מהדיווחים האחרונים שלי אני שם לב שהכל סובב סביב הכימייה שאתה מפתח עם בחורה היות והיו בנות שאני קיבלתי מהן טיפול מצויין ואחרים קיבלו טיפול לא טוב. אז מנקודת המבט שלי קיבלתי טיפול נהדר - 2 הרפיות , איפשרה לי להתחכך בין הישבנים ועשתה עבודת יד מצויינת (יש לה באמת יכולת יוצאת דופן בהיבט ההרפייה - היא יודעת את העבודה :) ). אין במקום סקס ואני לא חושב שורוניקה הבחורה לאקסטרות אבל שוב - יכול להיות שמדובר בכימייה.

בכל מקרה אני ממליץ על הבחורה (מקווה שישקיעו קצת במקום - אני בכל זאת הגעתי לפני שיצא להם לעשות הרבה במקום) - חזה מרשים ויפה ובכלל גוף חלק וסקסי + בחורה צעירה.

המספר הוא 055-9939930.

7
ביקרתי את ורוניקה
אכן בחורה צעירה עם חזה מאוד יפה. אומנם יש לה קול של כרמלה מנשה מרוב סיגריות....אבל היא גם ככה לא מדברת אז זה לא משנה.
עד כאן הכל נשמע מושלם....אבל זה לא בדיוק המצב.
המחיר הוא 200 ש"ח לארבעים דקות. בפועל נטו העיסוי הוא עשר דקות(כולל ההרפיה)
כשהגעתי שלחה אותי להתקלח(כבר חשדתי כי זה לא היה מטעמי היגיינה) התקלחתי במקלחת המוזרה ביותר שראיתי(מזכיר יותר את המקלחות במחנות ההשמדה שלא נדע)
יצאתי מהמקלחת....שכבתי עוד איזה חמש דקות עד שנכנסה.
המעט עיסוי שהיה היה בסדר, היא יודעת את התנועות(שולט בעיסוי) מעסה טוב עם הרבה שמן....רק שזה נמשך בקושי עשר דקות....ביקשה להסתובב...ואז גיליתי שהיא ערומה לגמרי....אבל החלק התחתון גם ככה לא אקטואלי כי היא לא מרשה להתקרב אליו. ואז ב"הפתעה" גמורה...היא התחילה לנסות לגמר אותי...בלי שום עיסוי בחלק הקדמי....ישר הרפייה....
ביקשתי בודי(כי זה מה שהובטח בפלאפון) אמרה שלא עולה על המיטה כי היא תישבר...עשתה לי טיפה בודי בעמידה....המשיכה בעבודת יד חזקה....עד שבסוף השפרצתי....(אחרי עשר דקות נטו עם הבחורה כולל הכל)
ואז היא אמרה לי את המשפט הכי מפגר ששמעתי "אני רק מתקלחת קצת בכיור כי התקלחתי קודם"...מה זה התקלחת קודם? הרגע היית איתי!!!! בקיצור כנראה שהיא לא מתקלחת בין אחד לשני....
ביקשתי להתקלח, שאלתי על מגבת...אמרה שאני צריך להשתמש בזאת שהשתמשתי קודם.
אני כנראה לא אחזור. מדברים פה הרבה על עניין של כימיה....אין פה עניין של כימיה....זה עניין של יחס ושירות. הבטחת ארבעים דקות....שיהיה ארבעים דקות...בתור התחלה. הבטחת בודי....אל תגידי שהמיטה תשבר. תכנסי בזמן...תדאגי לעוד מגבת....תציעי מים....אני לא מדבר על אקסטרות...אני מדבר על הדברים שמבטיחים בטלפון והדברים הקטנים שגורמים לנו להיות לקוחות קבועים ונותנים לנו הרגשה טובה.
המסקנה שלי מהביקור הזה.....עדיף מישהי קצת יותר מבוגרת...פחות יפה....אבל שיודעת לתת את הדברים האלה....ולא צעירה ויפה שמתקתקת אותנו ביחס קר.
שימו לב שבסופו של דבר....אנחנו יוצאים להרפתקאות.....אבל בסוף תמיד חוזרים לקבועות שלנו....כי כנראה שהן באמת מיוחדות
תבלו

8
אוקיי אז לאחר שביקרתי שם זו חוות הדעת שלי.
הגעתי לדירה מיקום דיסקרטי לדעתי בתוך בניין מגורים (די מוזנח). הדירה במצב מזעזע, אין מזגן אין וילונות אין מוזיקה אין אווירה.
אבל החזה של ורוניקה כל כך גדול ומושך שלא יכולתי להתנגד ונשארתי.
ורוניקה, עולה מחבר העמים ככל הנראה, לדעתי רזה אך לא שדופה חזה גדול מאוד פיטמות גדולות עגולות עם עטרה גדולה, מאוד סקסית ומושכת. הביאה לי מגבת נכנסתי להתקלח אין ממש מים חמים, מזל שלא היה צריך כי היה חם מאוד.
התחילה את העיסוי, מזגה שמן מאיזה מיכל שנראה כמו מיכל של שמן מנועים והחלה במלאכת העיסוי.
ליטוף פה ליטוף שם, ניסיון שיחה שלי שלא בדיוק הלך (כנראה שלא הייתה כימיה), תוך זמן קצר ידיה החלו יורדות לעבר המפשעה והביצים. ובסופו של דבר מצאתי את עצמי עומד על 4 בזמן שהיא משפשפת לי, תוך חצי דקה הסתובבתי.
הייתי מוכן לרגיש את החזה המפואר הזה על הזין שלי, עבודת היד שלה לא מדהימה היו לי טובות יותר אך בסך הכל בסדר תודות לחזה המושלם שלה. ככה המשיכה עד לגמירה המיוחלת.

סך הכל
מראה 910
שטנית די גבוהה חזה גדול ומפואר פנים חמודות.
דירה 110
אחת הדירות המוזנחות שראיתי.
תמורה למחיר 610
עבודת יד וחווית מקום לא משהו, אך החזה היפה מפצה על כך האם אחזור, לדעתי כן לא ראיתי חזה כמו שלה בתנאים טובים יותר.

לי היא אמרה שתעבוד איתה עוד בחורה אחת שם.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”