כ אנג'י - תאגיד בת ימי - סקס אדיר

אנג'י - תאגיד בת ימי

1
ביקרתי אצל אנג' מהמודעה הזאת - http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7931
בפעם האלף השתכנעתי שאסור ללכת לזונה צעירה. היא די יפה בפנים, התמונות אמיתיות, רזה , כמעט ללא חזה עם אחלה תחת, כוס מגולח מאוד ואסטטי ושערות בידיים.

היא לא יודעת או אולי לא רוצה למצוץ ובכלל לא יודעת מה עושים עם זין. מנסה להחליף מציצה בעבודת ידיים.
בסקס לא פעילה בכלל. בדוגי התלוננה שכואב לה ושהזין שלי דופק לה ברחם (והזין שלי לא גדול) . אתם קולטים? תסבירו לי למה גם אצל זונה אני צריך לשמוע על האיברים הפנימיים שלך? לא רוצה לדעת שיש לך רחם בכלל. מבחינתי יש כוס - הוא צריך להיות יפה וזהו. אם כבר אלוהים ברא אותך עם כל הפגמים האלה כמו מחזור ושאר הירקות אז לפחות תשמרי את זה בסוד. ועוד הזין החמוד שלי -הדבר הכי יקר לי אשם שהוא דופק לך ברחם???

גם לא היתה לי כימיה איתה - היא די סגורה ונראית סובלת. ככשאלתי איפה ביקרה בארץ אמרה שלא מרוצה מהמקום (ישראל) ולכן לא רוצה לראות כלום ובכלל היא לא באה בשביל זה. בקיצור לא חיובית.

הדירה מחולקת , לא דיסקרטית באזור לא דיסקרטי ומאוד מאוד קטנה. מול המיטה - טלויזיה שמשדרת חדשות בפול ווליום וכל 5 דקות הטלפון שלה רוטט משיחות. שניה אחרי האקט הראשון אמרה לי בלשון ציווי " קונדום לזרוק לשירותים ומיד להתקלח"
:):) . ברגע שנכנסתי למקלחת התחילה לדבר בטלפון .

עם זאת היא כוסית צעירה לכן לא הייתי מגדיר את זה כי ממש נפילה . לא ממליץ.

052-8539375

אנג'י - תאגיד בת ימי

5
YO נשמע לי כמו נפילה רצינית, היותה צעירה ומושכת פשוט לא מספיק במקרה כזה.

מצטער לשמוע, ומודה למדווח שעזר לי לעזור לעצמי בכך שנמנעתי.

נראה לי שאני נשאר בבית, אחכה שתחזור מריה או שתהיה מישהי שראויה לצאת בחום הזה

אנג'י - תאגיד בת ימי

6
[QUOTE=herkule]
בפעם האלף השתכנעתי שאסור ללכת לזונה צעירה.

[/QUOTE]

לזונה צעירה הולכים בגלל שהיא צעירה. הכל מתוח, זקור וזקוף.
הולכים כדי להשביע את העיניים, את הידיים. הזין - בעדיפות נמוכה יחסית, והנאתו מתעצמת מהסיגנלים המגיעים מן העיניים ומן הידיים.

לזונה בגיל הביניים, או יותר, הולכים כאשר רוצים מציצות עמוקות, שליקות והברשות לשון וזיון טוב.
לא תמיד זה מה שיוצא, אבל יש סיכוי...
המגביה עוף - ירחיק ראות

אנג'י - תאגיד בת ימי

7
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=herkule]
בפעם האלף השתכנעתי שאסור ללכת לזונה צעירה.

[/QUOTE]

הולכים כדי להשביע את העיניים, את הידיים. הזין - בעדיפות נמוכה יחסית, והנאתו מתעצמת מהסיגנלים המגיעים מן העיניים ומן הידיים.

לזונה בגיל הביניים, או יותר, הולכים כאשר רוצים מציצות עמוקות, שליקות והברשות לשון וזיון טוב.
[/QUOTE]

👍👍👍👍like!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

אנג'י - תאגיד בת ימי

8
[QUOTE=bob1970]וכמה כסף עלה לך כל התענוג ?[/QUOTE]
500

[QUOTE=איצטגנין]

[/QUOTE]
אתה צודק. אני פשוט עדיין מחפש את המושלם - בחורה בת 20 עם 20 שנות נסיון. יש כמה מקומות בעולם שמתקרבים למושלם:)

אנג'י - תאגיד בת ימי

9
נראית סוף!
למרות שהפנים לא ממש הטעם שלי....
גוף מהמם .

בעבר הרחוק העלתי את הנושא לדיון היחס ההפוך בין היות הנערה העובדת כוסית/צעירה לבין התמורה שמקבלים
מעניין הוא, שכמעט תמיד למעט חריגים בודדים, היחס הזה מוכיח את עצמו.
ככל שהיא כוסית/צעירה התמורה שתקבל תהא פחותה.
הדבר נכון במיוחד ובולט באופן ברור עם הנערות הישראליות.

לגבי המקרה הזה היא מאוד יפה, ובעלת גוף סופני!!!
שבטוח אם היית פוגש בחוף או ברחוב כשלגופה מכנסון קצרצר עם גופיה לבנה היית מסובב את הראש ומפנטז מה היית עושה לה
והיא סביר להניח לא הייתה טורחת להניד עפעף לעברך.
אז במובן של לממש פנטזיה זה נחמד ושווה
מעבר לזה אפשר לוותר
מהר מהר לפני שייגמר...

אנג'י - תאגיד בת ימי

10
כמו שנאמר.. יפה יפה שבאה לבכות...ולא על היופי.

גם אני לאחרונה עברתי כמה נותנות שירות בתאגיד שהקשר בינן לבין סקס הוא מקרי ביותר.
והמסקנה היא לא לספק לבחורות הללו עבודה והן לא יחזרו לכאן שוב והתאגיד יסנן אותן בדרך הטבעית, לא מכניסה כסף , לכי הביתה.

אם מציצה הפכה למילה מגונה או מעשה שלא יעשה..אז הגיעה הזמן להשאיר להן את הידיים ריקות, תרתי משמע.
ואת עבודת הידיים שתעשה בבית באוקראינה או בכל חור שכוח אל אחר ברוסיה.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”