בפעם האלף השתכנעתי שאסור ללכת לזונה צעירה. היא די יפה בפנים, התמונות אמיתיות, רזה , כמעט ללא חזה עם אחלה תחת, כוס מגולח מאוד ואסטטי ושערות בידיים.
היא לא יודעת או אולי לא רוצה למצוץ ובכלל לא יודעת מה עושים עם זין. מנסה להחליף מציצה בעבודת ידיים.
בסקס לא פעילה בכלל. בדוגי התלוננה שכואב לה ושהזין שלי דופק לה ברחם (והזין שלי לא גדול) . אתם קולטים? תסבירו לי למה גם אצל זונה אני צריך לשמוע על האיברים הפנימיים שלך? לא רוצה לדעת שיש לך רחם בכלל. מבחינתי יש כוס - הוא צריך להיות יפה וזהו. אם כבר אלוהים ברא אותך עם כל הפגמים האלה כמו מחזור ושאר הירקות אז לפחות תשמרי את זה בסוד. ועוד הזין החמוד שלי -הדבר הכי יקר לי אשם שהוא דופק לך ברחם???
גם לא היתה לי כימיה איתה - היא די סגורה ונראית סובלת. ככשאלתי איפה ביקרה בארץ אמרה שלא מרוצה מהמקום (ישראל) ולכן לא רוצה לראות כלום ובכלל היא לא באה בשביל זה. בקיצור לא חיובית.
הדירה מחולקת , לא דיסקרטית באזור לא דיסקרטי ומאוד מאוד קטנה. מול המיטה - טלויזיה שמשדרת חדשות בפול ווליום וכל 5 דקות הטלפון שלה רוטט משיחות. שניה אחרי האקט הראשון אמרה לי בלשון ציווי " קונדום לזרוק לשירותים ומיד להתקלח"
:):) . ברגע שנכנסתי למקלחת התחילה לדבר בטלפון .
עם זאת היא כוסית צעירה לכן לא הייתי מגדיר את זה כי ממש נפילה . לא ממליץ.
052-8539375
052-8539375