כ הר ציון 38 -איחוד דיונים עם כל הבנות - סקס אדיר

הר ציון 38 -איחוד דיונים עם כל הבנות

1
לאחר שיטוט קצר בדרום החםצחוקצחוק של תל אביב,(ידעיה הפניני -אין שם חדש..)הגעתי למכון המדובר.
מידי פעם יש שם מציאות אז קפצתי...
פתחה לי את הדלת מאשה, גבוהה, מבנה גוף בינוני +,חזה בולט מהחזיה, מאופרת בכבדות, הציעה מציצה וזיון ונשיקות ובודי מסאג וליקוקי תחת וביצים ועוד ועוד...ללא אנאלי. הכל עם גומי ב 130.
מתישהוא נזכרתי שכבר הייתי איתה ולא היה משהו (גם לא עמדה בכל ההבטחות...) החלטתי לוותר ושאלתי אם יש עוד בנות.
לא הסתירה את אכזבתה... והלכה לקרוא לעוד אחת..
נכנסה אילונה, נמוכה, גוף סבבה, לבושה בגי'נס טריקו, מתנצלת שהיא ככה כי כרגע הגיעה מהבית (הגעתי ראשון ב 10 בבוקר ..)
מראה של בחורה רגילה לחלוטין , לא משהו שמסובב ראשים.. אמרה שהיא חדשה בתחום ונתנה תפריט בסיסי ב 130.
ווידאתי שהיא סבלנית והכל ייעשה לאט לאט..והכסף עבר מהון לשלטון..
הלכה להפקיד וחזרה עם מגבת אחת.
ביקשתי מקלחת משותפת (ברור לי שזה מוגזם עבור דרום ת''א,אמרתי ננסה..) כמובן אמרה שהיא לא צריכה מקלחת כי הגיעה כרגע מהבית.....
נכנסתי למקלחת זריזה..
כשיצאתי היא הייתה עם חזייה ותחתונים( לא סקסיים)..
התחלנו במזמוזים בעמידה, היו אפילו מספר נשיקות קטנות עם לשון...
שאלה אם אני נשוי, שיקרתי... שאלה לגילי. לא שיקרתיצחוק.שאלתי לגילה והיא ענתה 21, כנראה שיקרה קצתצחוק.
הפשטתי אותה לאט לאט,חזה בינוני, טיפה מלאה למטה...
עברנו למיטה, מעט ליקוקי גוף ורצתה להתחיל למצוץ. עצרתי אותה וביקשתי שתמשיך עם המזמוזים והליקוקים, המשיכה ללא טענות.
כעבור כדקה , פתחה קונדום, הלבישה והחלה במציצה, מציצה סבירה, ללא גרון עמוק, קצת ליטופים של הביצים.. סביר
מספר דקות ועברה לרכב עליי, קצת נשיקות תוך כדי, עשתה קצת טיזינג עם העיניים...
הייתה מוכרת לי מאיפשהו,שאלתי היכן עבדה קודם ואמרה בניקיון!!!
הפכתי אותה למיסיונרית, כמה פמפומים וגמרתי.
לא מציעה מגבונים ונייר (לקחתי לבד). שמה על עצמה מגבת ונעמדה. אני נכנס להתקלח והיא לא זזה ,
כשיצאתי היא שואלת :" מגיע לי טיפ ???" בקול מתוק ומתחנחן.....
היו עליי 10 שקלים שהיא החזירה עודף מ 140..(תמיד משאיר ת`ארנק,משקפיים,טבעות וכו' באוטו)..
חייכתי ואמרתי שכן.... ת'אמת הגיע לה, הייתה מתוקה ולא תקתנית.
לא יודע אם אחזור. היה נחמד ולא יותר.
בטווח המחירים הזה, אין מה להתלונן..
תהנו.

"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל את המוח ואת הז.."

2

הפוסט הזה מוקדש בהוקרה לאחד המשתמשים כאן כפיצוי על עוגמת נפש שחווה...

פתח דבר:

היום (שישי) הגעתי לדרום החם בעקבות דיווח של הדוקטור על בחורה חדשה בעליה 47 – דיווחים כאלה תמיד מקפיצים את מפלס החרמנות שלי – וזאת לאור הבצורת הקשה והמחסור ההולך וגובר בפנים חדשות באזורנו...

לצערי הבחורה שהתגלתה כחדשה לגמרי בדירה אחת הגיעה לשם לאחר שחלה עליה התיישנות של שנים כקבועה בדירה אחרת באזור (ראו פוסט בפורום זה על תמי מעליה 47)...

כשיצאתי מאוכזב מהדירה עם הבחורה המתחדשת (או אולי מחודשת במצב טוב) מפלס החרמנות כבר ירד טוטאלית, אבל חשבתי לעצמי שאם כבר אני כאן אולי ננסה למצוא משהו בכל זאת. התקשרתי ללנה שדירתה הייתה בסביבה אבל הטלפון שלה לא זמין – הלכתי לדירה שבה עבדה ונקשתי בדלת אך ללא מענה, ביקרתי בדירה שליד ברחוב ראשית חוכמה (אחלה שם לרחוב - תחשבו על זה שהמקום בו החוכמה התחילה הוא בעצם מרכז זנות - "האמת: ראשית חוכמה הוא ספר קבלה עתיק מלפני כמה מאות שנים") וגם לא ראיתי משהו שמצא חן בעיניי.

הרמתי טלפון לה"צ 38ב ושם הגיע המפנה – לאחר זמן רב שלא הייתה שם בחורה חדשה, הפקידה מדווחת על נטלי – בחורה חדשה ובלונדינית בדירה – ושוב מפלס החרמנות קפץ באחת! והרגשתי שהאנקודה הענקית שבין רגלי (תמיד הייתי צנוע), שבעקבות האכזבה הקודמת התכווצה לממדי תולעת משי, שוב מתחילה להתמתח וללחוץ על דפנות מכנסי הג'ינס שלי בניסיון נואש להתפרץ לחופשי – מי שראה את הסרט יודע שהתפרצות כזאת יכולה להיות מסוכנת לאנושותחיוך תוך דקות ספורות מצאתי את עצמי מדלגלג בעליזות ובחרמנות יתרה על המדרגות התלולות של ה"צ 38.

המתנה והפגישה:

את הדלת פתחה לי אולה – חייכתי אליה והסברתי שבאתי לנטלי עוד לפני שתנסה להציע את עצמה – היא חייכה אלי בהבנה מהולה בתמצית של עצב ואמרה "כן כן היא חדשה נכון?" חיבקתי אותה, נשקתי על מצחה ואמרתי לה "נכון, בגלל שהיא חדשה". יש עוד אחד לפניך – אמרה – תמתין - והובילה אותי לחדר המתנה תוך כדי שאני עושה תרגילי הסוואה למתקדמים כדי ששאר הבנות, שישבו במטבח, לא יראו אותי – אחרי הכול, כל אחת שם הייתה פעם חדשה וזכתה לחיזורים וצומת לב מרבית ממני – עד שהתיישנה קצת... ולפעמים הקטע הזה גורם לי קצת לייסורי מצפון – למרות שאני יודע שהן שוכבות עם ערמות של גברים אחרים – אני עדיין מרגיש כאילו אני בוגד בזונה אם אני נכנס עם בחורה אחרת באותה הדירה...

לאחר המתנה של כ 20 דקות הגיעה נטלי מלווה בפקידה – התאהבתי בה ממבט ראשון! נטלי בשמלת רשת סקסית שעטפה את גופה הלבן היא רוסיה כמובן – נראית כבת 30+ פנים יפות, גוף רזה רגיל, יפה וסקסי עם בטן קטנה. נטלי הגיעה בפנים קשוחות ומלווה בפקידה שהציגה אותה וגם תרגמה בינינו, שכן נטלי דוברת רוסית בלבד, מציצה + זיון 130 שח וללא נשיקות על השפתיים. למרות ארשת הפנים הקשוחות וקשיי השפה הרגשתי חיבור מיידי אליה ומיד הסכמתי להיכנס איתה.

סגירת עניינים פיננסים:

מסרתי לה 150 שח וציינתי שאני משאיר את העודף כטיפ – המתורגמנית אמרה לה ונטלי הודתה לי ברוסית והלכה להתקלח...

בחדרי חדרים:

כשחזרה לחדר, בסליפ וחזייה סקסיים, מצאה אותי בתחתונים ובפוזיציית יוגה שעשיתי כדי להעביר את הזמן – הדבר מצא חן בעיניה ושם הגיע חיוך ראשון – סדק בחומת הקשיחות, לאחר מכן החלתי לשיר לה ווריאציה על שיר רוסי ישן שהכרתי כשאני מחליף את מילות השיר בשמה והיא צחקה והתחילה לשיר ביחד איתי – הצמדתי אותה אלי תוך כדי שאני מנשק את צווארה וכך שרנו ורקדנו קצת וכשעצרנו הרחקתי אותה טיפה – הסתכלנו אחד על השנייה ופרצנו שנינו בצחוק – הצחוק שלה החזיר אותי למצב חרמנות יתר – השכבתי אותה על המיטה והתחלתי לנשק וללקק אותה בכל הגוף מהירכיים הסקסיות כשאני אוחז בידי בשני ישבניה, דרך נשיקות חמות ונשיכות קלות בתחתוניה בנקודה הקריטית, לקלוקים של הבטן הקטנה והסקסית שלה, מציצת הפטמות ושאיבת שדיה הקטנים לתוך פי. הורדתי את תחתוני ותחתוניה והפכתי אותה על ביטנה – יש לה תחת שהוא יצירת מופת מחרמנת חבל"ז – התנפלתי עליו בנשיקות וליקוקים ותוך כדי כך משמשתי ולחצתי על גבעת האהבה מקדימה וגם ניסיתי לדחוף אצבע או שתיים פנימה – ואז להפתעתי גיליתי שהנערה למדה 2 מילים בעברית "לא לא" היא אמרה בחיוך. שכבתי על גופה כשאני מצמיד ומשפשף את האנקונדה בין ישבניה ומנשק בלהיטות את צווארה – לאחר דקה או שתיים קמתי הלבשתי קונדום וסימנתי לה למצוץ לי כשאני עומד על המיטה היא מוצצת לא רע תוך כדי שימוש בפיה וידיה כשקריאות ההתפעלות (המוגזמות) שלי רק מדרבנות אותה יותר – לאחר כמה דקות השכבתי אותה על גבה וחדרתי אליה בעדינות, היא צרה ומורגשת היטב, התחלתי לפמפם אותה במיסיונרית כשאני מנשק את צווארה נשען על מרפק אחד וביד השנייה אוחז בישבנה ופשוט נהנה מכול רגע והיא מצידה מזייפת קולות הנאה קצת מוגזמים, כפי שלמדה כנראה בספר "איך להיות זונה ב 6 שיעורים" שנתלשו ממנו הדפים של חמשת השעורים האחרונים, אבל אלה רק הגבירו את החשק שלי... לאחר מספר דקות גמרתי בקול תרועה ונשארתי צמוד אליה עוד דקותיים מענגות...

תקציר מנהלים (או תקציר לממהרים):

פנים: יפות של בת 30+

גוף: לבן, רזה רגיל, סקסי עם בטן קטנה

ישבן: עגול לבן וסקסי חבל"ז

חזה: קטן וחמוד ללא סיליקון – רך וקצת נופל (לא מוצק) אבל תענוג למצוץ אותו

שיער: בלונד צבוע למחצה

גובה: 165 ס"מ

דחיפת אצבעות: לא לא

שפה: מבינה רק רוסית ויש בעיה לתקשר – איכשהו הסתדרנו בגלל שהייתה ממש כימיה בינינו והבנה ללא מילים – אבל קרה כמה פעמים שרצתה לספר לי משהו ברוסית והתייאשה משלא הבנתי

מציצה: לא רעה – אבל לא מהטובות בתחום

זיוף קולות הנאה בזיון: מזייפת בצורה מוגזמת בינונית – אותי זה חירמן

זיון: הנאה צרופה במיסיונרית וללא פוזיציות מיוחדות או קונטרות – פשוט וטוב

מקלחות: התקלחה לפני ואחרי הזיון

שעות עבודה: א-ה 17-23 ו' 11-17

סתם הערה:

נטלי מלבד זאת שהיא נראית טוב וסקסית היא גם בן אדם מקסים מהסוג שבנסיבות אחרות הייתי מתחתן איתה בשמחה – זה לא יצא לי לומר עדיין על אף בחורה עובדת - ולי זה הוסיף הרבה לחווית ההנאה...

שלכם,

סימבה האריה החרמן

סימבה2013-11-30 04:44:12
בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

3
כהרגלי אחרי כל מיני ריקודים חביבים במועדון הבייבידולס החרמנות עלתה לרמה מסוכנת.
החלטתי לקפוץ להר ציון 38ב'. ממש ליד הכניסה מתרוצצת בלונדינית קטנה עם בגדים קטנים שמתגלה כקוקסינל ולכן ברחתי מהר במעלה המדרגות. במשמרת נמצאות לולה, נטלי ויוליה. בעלת המקום שם אומרת לי להיכנס לחדר ואז גיליתי סוג של פורום קטן על הקיר של החדר, רק בלי דירוג ואדמין קריצה.

ראשונה ניגשה לולה, המראה שלא ממש לא לטעמי ולכן אני מסרב בנימוס. את נטלי דגמתי כבר ודיווחתי.
לכן יוליה נבחרה, מכניסה אותי לחדר, אני מגיש לה 140 שקלים כי היה לי 2 שטרות של 20, והיא רצתה לשלוח אותי לפרוט בחנות לא רחוק כי אין לה כסף קטן. כמו שאמרתי קודם החרמנות ברמה מסוכנת אז אמרתי לה פשוט תשאירי אצלך את העשרה שקלים הפרש.
הבחורה ממש התלהבה מהעובדה שנתתי לה עוד 10 שקלים ואמרה שלא תשכח לי את זה.....יש מצב שזה מה שגרם לה לתת לי מציצה ממש מושקעת(עם גומי כמובן) וסשן תנוחות נחמד עד לגמירה מיוחלת.

לסיכום
מראה: קצת מלאה
ביצועים: מוכנה לכל התנוחות
מציצה: ממש מושקעת כנראה בגלל הטיפ
מדברת עברית ממש בסיסית

בגדול נטלי עדיין המועדפת שם

4

החדשות טובות התחיל באנקדוטה.
קודם כל מי אלה שרושמים על הקיר של החדר המתנה פנינים?
הפרשנות שלי מדובר בותיקים שמברכים עם סיום ההליכים.

ניגש לעניין, הבחורה יולה היא ללא ספק קבועה מטריאל
מדובר בבחורה שכרגע דפקתי לה את הכוס בכייף גדול
פנים חמודות כמו של רוסיה נעימה גוון עורה כדבש
ודדיה נעימים למגע ונמשלים על ידי זוג פיטמות מטמטמות
מומלץ להשכיב אותה לצידכם ולתת לה לענג בידה הדומיננטית
אני השתוללתי כבר במיסיונרית ולהבא מובן שהיא תיהיה עלי
חשבתי על להציע 170 לשעה.
תוקתקתי על ידי עצמי האמת היא שווה שינגנו עליה.
דווחו מעניין לראות איך מתקדמת יש לה פוטנציאל
כדי לא להעמיס אני רושם פה.
החדשות טובות התחיל באנקדוטה.
קודם כל מי אלה שרושמים על הקיר של החדר המתנה פנינים?
הפרשנות שלי מדובר בותיקים שמברכים עם סיום ההליכים.

5
עושה סיבוב לפריקת לחצים בדרום ת"א... עובר בידעיה הפניני ובחזקיהו המלך, בשניהם מוצא רק בחורות שלא הייתי נוגע בהן עם מקל, ומחליט לנסות את מזלי בהר ציון 38. פותחת את הדלת נטלי, בלונדה רוסיה די גבוהה, רזונת עם חזה קטן, סביב 35, ומכניסה אותי פנימה. לשם שינוי המקום לא עמוס ואין תור, ואני מזמין אותה להכנס איתי.

130 שקל ומקלחת - והופ לעבודה. מציצה מקונדמת, קצת חלשה, נותנת להחזיק לה את הראש אבל לא זורמת למציצה עמוקה כמו שצריך. אחרי כמה דקות החבר עומד ולי נמאס - משכיה אוצה על הגב ומתחיל לעבוד. הגברת נותנת קומטרות לא רעות, מזייפת באופן סביר, ובאופן כללי מנסה לרצות. הופך אותה לדוגי ושם מתגלה גדולתה! מזיינת חזק, נותנת קונטרות עצבניות ואפילו מתרוממת למעלה לזיון אגרסיבי עם שתי ידיים אחורנים עלי. כמה דקות של זיון עצבני והגמירה מגיעה - מקלחת, תודה רבה, וחזרה לרחוב :)

6
שאפו על הדיווח :)
המלצה אחי בפעם הבאה תנסה את יולה מאותו דירה, יש לה פנים מהממות!

אגב מישהו יודע אם אפשר להזרים את הבנות בדירה ליותר כמו מציצה בלי קונדום ואו גמירה בפה ?
זה מציק לאללה מציצה עם קונדום כמעט שלא נהנה.

אגב הייתי בדירה לפני כמה ימים והיה שם כמה סודנים מחכים ואני בחדר עם הבחורה ושומע
תמדאם מחוץ לחדר שואלת תסודני "כמה כסף יש לך ?" הרגיש כאילו הם מחפשים נדבות שם :ם
ומה שיותר מוזר אם המדאם שואלת את זה..זה אומר שהם גם נכנסים בפחות.

7
טוב חברים חשוב לציין שזו הפעם הראשונה וגם תהיה האחרונה שאני מבקר במקום המגעיל הזהDead
התאריך 12.2.2015 השעה 10:00 בלילה
החלטתי ואני וחבר ללכת לתל אביב להיתפרק קצת ואז ומאחר שאני והחבר מכירים את הר ציון 38 ב .אך אף פעם לא היינו במקום היחלטנו ללכת לראות וגם לדגום את הבנות.
נסענו למקום היחניתי את האוטו נכנסנו לחצר. עלינו במדרגות דפקנו בדלת במשך 2 דקות ואף אחד לא ענה
בסוף רצינו ללכת. פתאום נפתחה הדלת איך שנכנסנו הפקידה היתחילה לדחוף אותנו לפינה והיסתירה אותנו בעזרת ווילון
היצמידה אותנו לפינה ולידינו הייתה קורסה קטנה מגעילה ומלוכלכת.אני לא מבין את ההתנהגות שלה כאילו שאנחנו איזה פושעים שמנסה להסתיר
כי בדרך כלל נכנסים למקומות האילו אתה יושב בחדר המתנה או משהו
אחרי 10 דקות של המתנה רצינו ללכת ופתאום הפקידה אומרת סבלנות יגיעו הבנות .
אחרי 2 דקות הגיעה בחורה שממש לא נראת טוב מבולבל . היתחילה לתת פרטים בקול נמוך שבקושי שמענו אותה
היא גם נראתה כמו מסוממת כזאת. אז אמרתי לה אנחנו מעדיפים לראות עוד בחורות.
חשוב לציין שכל הזמן הזה היו נכנסים סודנים שהיתרוצצו במקום נכנסים ויוצאים ללא הפסקה .ממש היה כמו סרט נע
אחד יוצא ואחד נכנס
אחרי שהלכה הבחורה הגיעה עוד אחת הציגה את עצמה בשם ניקול
שיער שחור עיניים חומות מבנה גוף מלא היא ממש נראת טוב יחסית היתחילה לתת פרטים 130 שקל עד חצי שעה
אז היחלטתי להיכנס איתה וחבר שלי חיכה לי מאחורי הווילון
נכנסתי לחדר נתתי את 130 היא אמרה לי תתפשט ואני תכף חוזרת
היכנתי את עצמי ואחרי יותר מ10 דקות חזרה .(אני לא יודע למה אבל הייתה לי הרגשה שהיא נכנסה עם מישהו אחר).
ואחרי זה באה אליי כלומר אחרי ששילמתי לה היא נכנסה עם מישהו אחר .ואחרי זה היא באה אליי)
היא נכנסה והיתנצלה על האיחור (היא טענה שהיא דיברה עם הבן שלה שייצא בלילה שהוא לא אמור היה לצאת בשעה כזו)
היא היתפשטה היה לה חזה קטן ותחת יפה אבל
אני שכבתי על המיטה קפצה עליי היתחילה לשחק איתו קצת ואז ישר הלבישה קונדום והיתחילה למצוץ
המציצה על הפנים אחרי זה היא עלתה עליי (חשוב לציין שהמציצה ארכה משהו כמו 10 שניות)
היכניסה אותו ואחרי 2 דקות אתם לא תאמינו היא היחליטה שאני גמרתי ושזהו תם הזמן
אני הייתי בהלם Shocked אמרתי מה ? אבל אני לא גמרתי .
היא אומרת לי זהו תם הזמן שלי איתך ואז היתחילו לדפוק בדלת ללא הפסקה
ניקול יצאה השאירה אותי בהלם Shockedמבולבלכועס
אני יצאתי עם הרגשה מבואסת הלכתי אני והחבר לפקידה להתלונן. אז היא הסיתובבה ורצתה לעזוב אותנו ולא היתייחסה לטענות שלי ולזה שאני מדבר איתה בכלל. חבר שלי רצה להגיד לה משהו. ואז היא היסתובבה ואמרה לו אל תיגע בי .למרות שהוא בכלל לא נגע בה
אמרתי לחבר שלי בוא אין לנו עם מי לדבר ויצאנו לכיוון הדלת ירדנו במדרגות והלכנו לכיוון האוטו נסענו חזרה הביתה עם הרגשה של
תיסכול אכזבה מהמקום ומהשירות והיחס המגעיל
היו לנו סימנים ברורים לעוף מהמקום המגעיל הזה אך לא היתייחסנו אליהם וחבל
למדתי ליקח אני וגם החבר שיותר לא נכנסים למקום הזה בחיים גם אם יגידו שזה 50 שקל

לסיכום:

מקום:0
דיסקרטיות:0
שירות:0
רמת בנות:0
יחס:0
בקיצור לא להתקרב חבל על הכסףאצבע למטה

8
הלכתי היום להר ציון 38ב, ונכנסתי עם לולה בחורה דיי גבוהה אולי 1.77, ציצים קטנים נפולים, אמרה שאין בכלל מים ולא יהיה עוד שבוע כי יש בעיה ברחוב עם חברת המים, אמרתי לה "אוקי נסתדר"

הבאתי לה 130 שקלים, התפשטתי וגם היא, באתי למזמז אותה בעמידה והיא היתה כולה מזיעה, ניסיתי לגעת לה בכוס שהיה מגולח, היא ישר הזיזה לי תיד משם ושמה כמות גדולה של חומר סיכה בכוס,
אמרה לי לשכב במיטה על הגב והיא רכנה מעלי ושמה לי קונדום והתחילה למצוץ, מידי פעם עשתה רעש של וואקום שהיא כאילו מוצצת ואז מעלה את הראש ונשמע רעש כמו שפותחים בקבוק ייין, עשתה את זה כמה פעמים, תוך זה שהיא רוכנת מעלי ומוצצת ניסיתי לאחוז לה בתוסיק עם היד הימנית והיד פשוט התלכלכה מהחומר סיכה וזה היה פשוט מגעיל לאללה, הרגיש כאילו שמה שם חצי בקבוק, מרוב גועל ניגבתי את החומר סיכה מהיד על המיטה, ניסיתי לגעת לה בציצים והיא פשוט הזיזה לי את היד, ניסיתי עוד פעם לגעת לה והיא חסמה את הגישה לציצים עם היד הכי קרובה ושלא יהיה גישה ושאלתי אותה אפשר לגעת בציצים, היא אמרה שהיא לא אוהבת את זה,
לאחר מכן שאלה איך אני רוצה את הסקס, אמרתי לה שתעלה עלי שאני שכוב על הגב, עלתה, התישבה עלי וקפצה בקטנה, מידי פעם ניסיתי לגעת לה בציצים והיא כמובן הזיזה לי תיד, לאחר כמה דקות שינינו תנוחה לדוגי שהיא עם הראש עד המיטה, נגעתי לה קצת בגב ובתוסיק ושמתי לב שהיא כולה עם זיעה קרה, אחזתי לה בתוסיק ופשוט הכל שם מדלדל ולא מוצק ופשוט לא היה מגרה בכלל, זיינתי אותה ככה איזה 7 דקות ולא הצלחתי להתגרות, לא הרגשתי אותה בכלל בדוגי עם כל החומר סיכה שהיא שמה בכוס, אני לא מגזים אולי שמה איזה חצי בקבוק, לאחר מכן אמרה שתעשה לי ביד, נשכבתי שוב עם הגב על המיטה והיא שמה שמן ופשוט עשתה לי ביד, לאחר כמה דקות בזמן שאי אפשר לגעת בה בכלל בסוף התייאשתי הפסקתי אותה ואמרתי לה זה לא יעבוד, פשוט אין את המגע האישי, התנצלה ואמרה שהיא לא יכולה שיגעו בה כי אין מים, אמרתי לה מה זה קשור, אמרה שהיא מרגישה מלוכלכת ואמרה סליחה ושהיא מתנצלת, בקיצר הלכתי מאוכזב.

לסיכום:
גוף לא משהו בכלל, אומנם גבוהה אבל ציצים קטנים מאוד ונפולים ובכל מקרה היא לא נותנת לגעת בהם, תחת מדולדל ולא מוצק ופשוט לא מחרמן בעליל, איתה אני כבר לא יכנס יותר.

10
בחורה חדשה (גם לא ראיתי אותה בדירות אחרות בדרום ת"א).

מראה: בלונדינית, די רזה, 1.70+, חזה קטן, לא יפה במיוחד וגם לא מכוערת (לפי דעתי).
תשלום: 130ש"ח.
הכל עם גומי ובלי נשיקות.
זורמת בתנוחות.

לא אחזור (מעדיף בחורה יותר ליברלית).
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”