כ
פתח דבר:
היום (שישי) הגעתי לדרום החם בעקבות דיווח של הדוקטור על בחורה חדשה בעליה 47 – דיווחים כאלה תמיד מקפיצים את מפלס החרמנות שלי – וזאת לאור הבצורת הקשה והמחסור ההולך וגובר בפנים חדשות באזורנו...
לצערי הבחורה שהתגלתה כחדשה לגמרי בדירה אחת הגיעה לשם לאחר שחלה עליה התיישנות של שנים כקבועה בדירה אחרת באזור (ראו פוסט בפורום זה על תמי מעליה 47)...
כשיצאתי מאוכזב מהדירה עם הבחורה המתחדשת (או אולי מחודשת במצב טוב) מפלס החרמנות כבר ירד טוטאלית, אבל חשבתי לעצמי שאם כבר אני כאן אולי ננסה למצוא משהו בכל זאת. התקשרתי ללנה שדירתה הייתה בסביבה אבל הטלפון שלה לא זמין – הלכתי לדירה שבה עבדה ונקשתי בדלת אך ללא מענה, ביקרתי בדירה שליד ברחוב ראשית חוכמה (אחלה שם לרחוב - תחשבו על זה שהמקום בו החוכמה התחילה הוא בעצם מרכז זנות - "האמת: ראשית חוכמה הוא ספר קבלה עתיק מלפני כמה מאות שנים") וגם לא ראיתי משהו שמצא חן בעיניי.
הרמתי טלפון לה"צ 38ב ושם הגיע המפנה – לאחר זמן רב שלא הייתה שם בחורה חדשה, הפקידה מדווחת על נטלי – בחורה חדשה ובלונדינית בדירה – ושוב מפלס החרמנות קפץ באחת! והרגשתי שהאנקודה הענקית שבין רגלי (תמיד הייתי צנוע), שבעקבות האכזבה הקודמת התכווצה לממדי תולעת משי, שוב מתחילה להתמתח וללחוץ על דפנות מכנסי הג'ינס שלי בניסיון נואש להתפרץ לחופשי – מי שראה את הסרט יודע שהתפרצות כזאת יכולה להיות מסוכנת לאנושות תוך דקות ספורות מצאתי את עצמי מדלגלג בעליזות ובחרמנות יתרה על המדרגות התלולות של ה"צ 38.
המתנה והפגישה:
את הדלת פתחה לי אולה – חייכתי אליה והסברתי שבאתי לנטלי עוד לפני שתנסה להציע את עצמה – היא חייכה אלי בהבנה מהולה בתמצית של עצב ואמרה "כן כן היא חדשה נכון?" חיבקתי אותה, נשקתי על מצחה ואמרתי לה "נכון, בגלל שהיא חדשה". יש עוד אחד לפניך – אמרה – תמתין - והובילה אותי לחדר המתנה תוך כדי שאני עושה תרגילי הסוואה למתקדמים כדי ששאר הבנות, שישבו במטבח, לא יראו אותי – אחרי הכול, כל אחת שם הייתה פעם חדשה וזכתה לחיזורים וצומת לב מרבית ממני – עד שהתיישנה קצת... ולפעמים הקטע הזה גורם לי קצת לייסורי מצפון – למרות שאני יודע שהן שוכבות עם ערמות של גברים אחרים – אני עדיין מרגיש כאילו אני בוגד בזונה אם אני נכנס עם בחורה אחרת באותה הדירה...
לאחר המתנה של כ 20 דקות הגיעה נטלי מלווה בפקידה – התאהבתי בה ממבט ראשון! נטלי בשמלת רשת סקסית שעטפה את גופה הלבן היא רוסיה כמובן – נראית כבת 30+ פנים יפות, גוף רזה רגיל, יפה וסקסי עם בטן קטנה. נטלי הגיעה בפנים קשוחות ומלווה בפקידה שהציגה אותה וגם תרגמה בינינו, שכן נטלי דוברת רוסית בלבד, מציצה + זיון 130 שח וללא נשיקות על השפתיים. למרות ארשת הפנים הקשוחות וקשיי השפה הרגשתי חיבור מיידי אליה ומיד הסכמתי להיכנס איתה.
סגירת עניינים פיננסים:
מסרתי לה 150 שח וציינתי שאני משאיר את העודף כטיפ – המתורגמנית אמרה לה ונטלי הודתה לי ברוסית והלכה להתקלח...
בחדרי חדרים:
כשחזרה לחדר, בסליפ וחזייה סקסיים, מצאה אותי בתחתונים ובפוזיציית יוגה שעשיתי כדי להעביר את הזמן – הדבר מצא חן בעיניה ושם הגיע חיוך ראשון – סדק בחומת הקשיחות, לאחר מכן החלתי לשיר לה ווריאציה על שיר רוסי ישן שהכרתי כשאני מחליף את מילות השיר בשמה והיא צחקה והתחילה לשיר ביחד איתי – הצמדתי אותה אלי תוך כדי שאני מנשק את צווארה וכך שרנו ורקדנו קצת וכשעצרנו הרחקתי אותה טיפה – הסתכלנו אחד על השנייה ופרצנו שנינו בצחוק – הצחוק שלה החזיר אותי למצב חרמנות יתר – השכבתי אותה על המיטה והתחלתי לנשק וללקק אותה בכל הגוף מהירכיים הסקסיות כשאני אוחז בידי בשני ישבניה, דרך נשיקות חמות ונשיכות קלות בתחתוניה בנקודה הקריטית, לקלוקים של הבטן הקטנה והסקסית שלה, מציצת הפטמות ושאיבת שדיה הקטנים לתוך פי. הורדתי את תחתוני ותחתוניה והפכתי אותה על ביטנה – יש לה תחת שהוא יצירת מופת מחרמנת חבל"ז – התנפלתי עליו בנשיקות וליקוקים ותוך כדי כך משמשתי ולחצתי על גבעת האהבה מקדימה וגם ניסיתי לדחוף אצבע או שתיים פנימה – ואז להפתעתי גיליתי שהנערה למדה 2 מילים בעברית "לא לא" היא אמרה בחיוך. שכבתי על גופה כשאני מצמיד ומשפשף את האנקונדה בין ישבניה ומנשק בלהיטות את צווארה – לאחר דקה או שתיים קמתי הלבשתי קונדום וסימנתי לה למצוץ לי כשאני עומד על המיטה היא מוצצת לא רע תוך כדי שימוש בפיה וידיה כשקריאות ההתפעלות (המוגזמות) שלי רק מדרבנות אותה יותר – לאחר כמה דקות השכבתי אותה על גבה וחדרתי אליה בעדינות, היא צרה ומורגשת היטב, התחלתי לפמפם אותה במיסיונרית כשאני מנשק את צווארה נשען על מרפק אחד וביד השנייה אוחז בישבנה ופשוט נהנה מכול רגע והיא מצידה מזייפת קולות הנאה קצת מוגזמים, כפי שלמדה כנראה בספר "איך להיות זונה ב 6 שיעורים" שנתלשו ממנו הדפים של חמשת השעורים האחרונים, אבל אלה רק הגבירו את החשק שלי... לאחר מספר דקות גמרתי בקול תרועה ונשארתי צמוד אליה עוד דקותיים מענגות...
תקציר מנהלים (או תקציר לממהרים):
פנים: יפות של בת 30+
גוף: לבן, רזה רגיל, סקסי עם בטן קטנה
ישבן: עגול לבן וסקסי חבל"ז
חזה: קטן וחמוד ללא סיליקון – רך וקצת נופל (לא מוצק) אבל תענוג למצוץ אותו
שיער: בלונד צבוע למחצה
גובה:
דחיפת אצבעות: לא לא
שפה: מבינה רק רוסית ויש בעיה לתקשר – איכשהו הסתדרנו בגלל שהייתה ממש כימיה בינינו והבנה ללא מילים – אבל קרה כמה פעמים שרצתה לספר לי משהו ברוסית והתייאשה משלא הבנתי
מציצה: לא רעה – אבל לא מהטובות בתחום
זיוף קולות הנאה בזיון: מזייפת בצורה מוגזמת בינונית – אותי זה חירמן
זיון: הנאה צרופה במיסיונרית וללא פוזיציות מיוחדות או קונטרות – פשוט וטוב
מקלחות: התקלחה לפני ואחרי הזיון
סתם הערה:
נטלי מלבד זאת שהיא נראית טוב וסקסית היא גם בן אדם מקסים מהסוג שבנסיבות אחרות הייתי מתחתן איתה בשמחה – זה לא יצא לי לומר עדיין על אף בחורה עובדת - ולי זה הוסיף הרבה לחווית ההנאה...
חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”