כ יאנה תל אביבית - סקס אדיר

יאנה תל אביבית

1
שלום לכולם

אני מודע לעובדה שליאנה יש כבר דיווח אבל למען הסדר הטוב אני חושב שנכון יותר לפתוח אשכול אחת לכל בחורה.אחרי הכל זה יעזור לנו להתמצא טוב יותר ואת הדיווחים על יאנה ניתן במידת הצורך לרכז כאן (אם הנהלה כמובן תרצה בך)

ובכן יאנה היא בחורה צעירה וחמודה (בסביבות ה23-24 לערך).רזונת.גובהה 165-170 ומשקלה לא עולה על 50 ק"ג, בעלת חזה קטן (נכנס לכף היד שלי),טוסיק שובב ועור משי.כשהיא הייתה לבושה חשבתי שהיא בכלל שטוחה אך כשהתפשטה התברר לי שלא כך הדבר ))).משתדלת מאוד ומנסה לרצות.

לאחר המקלחת נשכבנו על המיטה והתחלנו בליטופים נשיקות ומזמוזים הדדיים.לאחר מכאן buka junior התלבש בבגדיו השקופים ויאנה התחילה במציצה כולל טיפול הסביבתי.במציצה שלה יש אלמנט שמאד מגרה אותי –כשבחורה נותנת מכות (מן דפיקות כאלה) עדינות עם הלשון על הזין מהצד.זה תמיד עשה לי את זה אבל לצערי לא פגשתי אתה הרבה.המציצה עצמה עמוקה ועדינה בו זמנית.

עברנו למנה עיקרית ולבקשתי היא הייתה מעליי.אני נהנה לשכב ככה בחוסר מעשה כאשר הבחורה רוכבת עליי.למה בעצם לא לתת לבחורה לרכב עליי אם מתחשק לה?אני הרי ג'נטלמן.עברנו עוד כמה היפוכים ופלטתי זרע.

שוב מקלחת,מנוחה קצרה,שיחות על כל מיני נושאים, ליטופים הדדים (אני נהנה ללטף גוף של אישה יפה). buka juniorהביט מהצד אבל לא הביע נכונות להמשיך ולהצטרף אלינו, רק לאחר טיפול מסור של ידיים העדינות (ולאחר מכאן גם הפה המעודד) של יאנה הוא התעודד וקם לתחייה.התעוררותו הניבה פרות הרצויים.

לסיכום

נהנית ואבוא שוב.בזמן האחרון הבנות שובבות כנראה העירו אותי כי פעם לעשות שני סיבובים תוך שעה כמעט ולא קרה לי ועכשיו זה קורה כמעט בכל פעם.מיותר לציין שאני מרוצה

זה הפרסום שלה (היא הבחורה שניה,לא מריה)

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7938

054-3837601
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

יאנה תל אביבית

4
[QUOTE=buka1]שוב רמזים לא ברורים?[/QUOTE]

אנסה להבהיר את הדברים הלא ברורים

הערך קישור בויקיפדיה (העתקתי את כל הערך כדי לא לשים שוב קישור).

בגלישה ברשת האינטרנט, קישור (נקרא גם לינק, מאנגלית: Link) הוא אמצעי המאפשר לעבור מדף אחד למשנהו. הקישורים פועלים מבלי שיש צורך לדעת היכן בדיוק נמצא היעד הפיסי עצמו, איזה פרוטוקול לבחור, או איזה תוכנית לציין. הקישורים מקשרים את הדף הנוכחי לדפים אחרים, והופכים את השימוש והניווט (או הגלישה) ברשת האינטרנט לקלים ונוחים. בלחיצת עכבר אחת, יכול המשתמש לנוע בין אתרים, לעבור לאתרים מקבלים או לכל מקום אחר ברשת, כאוות נפשו.

היפר-קישור הוא קישור ממסמך היפרטקסט, הפותח דף או קובץ אחר בעקבות לחיצה עליו. היעד הוא לרוב דףHTML אחר ב- World Wide Web, או ברשת ארגונית פנימית אינטראנט, אך הוא יכול להיות גם תמונה, כתובת דואר אלקטרוני או תוכנית. היפר-קישורים עשויים גם להעביר לקבוצות דיון ולאתרי Gopher‏,Telnet ו- FTP. ההיפר-קישור עצמו עשוי להיות בצורת לחצן, תמונה, אובייקט או טקסט צבעוני המסומן בקו תחתון. בעת הצבעה עליו המצביע הופך (כברירת מחדל) לסימון "יד", המציינת כי הטקסט או התמונה ניתנים ללחיצה. בעת יצירת היפר-קישור, היעד שלו מקודד כ- (URL (Uniform Resource Locator כתובת המציינת פרוטוקול (כגון HTTP או FTP) ומיקום של אובייקט, מסמך, דף World Wide Web או יעד אחר באינטרנט או באינטראנט.

כאשר מבקר באתר לוחץ על ההיפר-קישור, היעד מוצג בדפדפן אינטרנט, נפתח או מופעל, בהתאם לסוג היעד. לדוגמה, היפר-קישור לדף מציג את הדף בדפדפן האינטרנט, והיפר-קישור לקובץ AVI פותח את הקובץ בנגן מדיה.

או בקצרה קישקשתא נתן לך פה קישור לשירשור על הבחורה שבנושא השירשור שלך, אני מקווה שכעת ברור...
מי שמאונן לא מזיין

יאנה תל אביבית

5
[QUOTE=buka1]שוב רמזים לא ברורים?[/QUOTE]
לא מספיק ברור לך?
אז מריה וחברותיה הן לא סתם תיירות שהגיעו לעבוד פה באופן עצמאי.
אתה הבאת אותן לכאן ואתה המעסיק שלהן!
מספיק ברור לך עכשיו?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

יאנה תל אביבית

6

[QUOTE=NeverNotEnough][QUOTE=buka1]שוב רמזים לא ברורים?[/QUOTE]

אנסה להבהיר את הדברים הלא ברורים

הערך קישור בויקיפדיה (העתקתי את כל הערך כדי לא לשים שוב קישור).

בגלישה ברשת האינטרנט, קישור (נקרא גם לינק, מאנגלית: Link) הוא אמצעי המאפשר לעבור מדף אחד למשנהו. הקישורים פועלים מבלי שיש צורך לדעת היכן בדיוק נמצא היעד הפיסי עצמו, איזה פרוטוקול לבחור, או איזה תוכנית לציין. הקישורים מקשרים את הדף הנוכחי לדפים אחרים, והופכים את השימוש והניווט (או הגלישה) ברשת האינטרנט לקלים ונוחים. בלחיצת עכבר אחת, יכול המשתמש לנוע בין אתרים, לעבור לאתרים מקבלים או לכל מקום אחר ברשת, כאוות נפשו.

היפר-קישור הוא קישור ממסמך היפרטקסט, הפותח דף או קובץ אחר בעקבות לחיצה עליו. היעד הוא לרוב דףHTML אחר ב- World Wide Web, או ברשת ארגונית פנימית אינטראנט, אך הוא יכול להיות גם תמונה, כתובת דואר אלקטרוני או תוכנית. היפר-קישורים עשויים גם להעביר לקבוצות דיון ולאתרי Gopher‏,Telnet ו- FTP.
ההיפר-קישור עצמו עשוי להיות בצורת לחצן, תמונה, אובייקט או טקסט צבעוני
המסומן בקו תחתון. בעת הצבעה עליו המצביע הופך (כברירת מחדל) לסימון "יד",
המציינת כי הטקסט או התמונה ניתנים ללחיצה. בעת יצירת היפר-קישור, היעד שלו
מקודד כ- (URL (Uniform Resource Locator כתובת המציינת פרוטוקול (כגון HTTP או FTP) ומיקום של אובייקט, מסמך, דף World Wide Web או יעד אחר באינטרנט או באינטראנט.

כאשר מבקר באתר לוחץ על ההיפר-קישור, היעד מוצג בדפדפן
אינטרנט, נפתח או מופעל, בהתאם לסוג היעד. לדוגמה, היפר-קישור לדף מציג את
הדף בדפדפן האינטרנט, והיפר-קישור לקובץ AVI פותח את הקובץ בנגן מדיה.

או בקצרה קישקשתא נתן לך פה קישור לשירשור על הבחורה שבנושא השירשור שלך, אני מקווה שכעת ברור...
[/QUOTE]אני יודע מה
זה קישור .אני התכוונתי לכך שאם קשקשן המקצועי רומז על משהו שיסביר את עצמו.

יאנה תל אביבית

7

קשקשתא.תמיד חשבתי שיש גבול לטימטום, היום למדתי שאין.כבר הסברתי שאני לא הראשון שדיווחתי על הבחורות ושעל מריה דיווחתי בכלל כשהיא היתה בחו"ל ואף אחד לא ידע בוודאות האם ומתי תחזור?

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30522&PID=249777#249777

אבל להסביר אפשר רק למי שמוכן להקשיב.מי שאחוז בפרנויה הפרטית שלו ובתאורית הקונספירציה מילים לצערי כבר לא עוזרות, רק טיפול תרופתי וגם זה לא תמיד

יאנה תל אביבית

8
[QUOTE=buka1]

קשקשתא.תמיד חשבתי שיש גבול לטימטום, היום למדתי שאין.כבר הסברתי שאני לא הראשון שדיווחתי על הבחורות ושעל מריה דיווחתי בכלל כשהיא היתה בחו"ל ואף אחד לא ידע בוודאות האם ומתי תחזור?

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30522&PID=249777#249777

אבל להסביר אפשר רק למי שמוכן להקשיב.מי שאחוז בפרנויה הפרטית שלו ובתאורית הקונספירציה מילים לצערי כבר לא עוזרות, רק טיפול תרופתי וגם זה לא תמיד
[/QUOTE]
buka1 - אכן אין גבול לטמטום האנושי!
טמטום זה להרשם לפורום ולחכות במשך כמעט שבעה חודשים שיאשרו לך את היוזר (ורק אחרי שבעה חודשים להבין שזה כנראה כבר לא יקרה...) Wacko

ואז (שסוף סוף אחרי שבעה חודשים מבינים שזה לא יקרה, להרשם מחדש עם ניק כמעט זהה).
buka נרשם ב - 23.10.2013 לפורום וחשבונו לא אושר - הוא המשיך להתחבר לפורום ולבדוק אם חשבונו אושר
עד ה - 12.5.2014 בשעה 19:28 כשהבין סוף סוף שזה כבר לא יקרה (מוחא כפייה) - נרשם מחדש כ - buka1
(באותו תאריך בשעה 19:31).

ככה שהטיעון שלך לא ממש תקף - שהרי אם היו מאשרים לך את החשבון כבר באוקטובר 2013 - אני בטוח שהיית מפמפם לנו את דברי היחצנות שלך כבר מאז!

===========================================================

פרופיל: bukaסטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:buka
קבוצה:משתמש חדש בפורום סקס משתמש חדש בפורום סקס
מצב חשבון:לא פעיל
הצטרף / הצטרפה:23/-10-/2013 בשעה 16:52
ביקור אחרון:12/-05-/2014 בשעה 19:28
הרשמה לרשימת תפוצה:לא
מצא הודעות:חפש הודעות אחרות של buka מצא הודעות משתמשים
מצב מחובר:לא מחובר לא מחובר

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

יאנה תל אביבית

10
אכן כן.אני נרשמתי תחת שם buka ומשום מה היוזר לא הופעל.כתבתי כמה מיילים בנושא להנהלה אך הדבר לא השתנה ולא זכיתי לשום תגובה.חשבתי שמדובר בטעות מערכתית ולכן נרשמתי מחדש תחת שם דומה והופעלתי מייד ואף קבלתי הודעה משרון.האם זה פשע להרשם מחדש?האם עברתי על בחוק?
איך כל זה עושה אותי יחצ"ן?איך כל זה עושה אותי סרסור?
אם לא נראה לכם מה שאני כותב-לא אכתוב יותר.אחרי הכל זה נורא מעליב ודי מתסכל כאשר אתה מקדיש מזמנך ומנסה לשתף אחרים בחוויותך ובתמורה מאשימים אותך בדבר שלא עשית.אני אגיד את האמת-זה מוציא חשק לכתוב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”