יאנה תל אביבית
1אני מודע לעובדה שליאנה יש כבר דיווח אבל למען הסדר הטוב אני חושב שנכון יותר לפתוח אשכול אחת לכל בחורה.אחרי הכל זה יעזור לנו להתמצא טוב יותר ואת הדיווחים על יאנה ניתן במידת הצורך לרכז כאן (אם הנהלה כמובן תרצה בך)
ובכן יאנה היא בחורה צעירה וחמודה (בסביבות ה23-24 לערך).רזונת.גובהה 165-170 ומשקלה לא עולה על 50 ק"ג, בעלת חזה קטן (נכנס לכף היד שלי),טוסיק שובב ועור משי.כשהיא הייתה לבושה חשבתי שהיא בכלל שטוחה אך כשהתפשטה התברר לי שלא כך הדבר ))).משתדלת מאוד ומנסה לרצות.
לאחר המקלחת נשכבנו על המיטה והתחלנו בליטופים נשיקות ומזמוזים הדדיים.לאחר מכאן buka junior התלבש בבגדיו השקופים ויאנה התחילה במציצה כולל טיפול הסביבתי.במציצה שלה יש אלמנט שמאד מגרה אותי –כשבחורה נותנת מכות (מן דפיקות כאלה) עדינות עם הלשון על הזין מהצד.זה תמיד עשה לי את זה אבל לצערי לא פגשתי אתה הרבה.המציצה עצמה עמוקה ועדינה בו זמנית.
עברנו למנה עיקרית ולבקשתי היא הייתה מעליי.אני נהנה לשכב ככה בחוסר מעשה כאשר הבחורה רוכבת עליי.למה בעצם לא לתת לבחורה לרכב עליי אם מתחשק לה?אני הרי ג'נטלמן.עברנו עוד כמה היפוכים ופלטתי זרע.
שוב מקלחת,מנוחה קצרה,שיחות על כל מיני נושאים, ליטופים הדדים (אני נהנה ללטף גוף של אישה יפה). buka juniorהביט מהצד אבל לא הביע נכונות להמשיך ולהצטרף אלינו, רק לאחר טיפול מסור של ידיים העדינות (ולאחר מכאן גם הפה המעודד) של יאנה הוא התעודד וקם לתחייה.התעוררותו הניבה פרות הרצויים.
לסיכום
נהנית ואבוא שוב.בזמן האחרון הבנות שובבות כנראה העירו אותי כי פעם לעשות שני סיבובים תוך שעה כמעט ולא קרה לי ועכשיו זה קורה כמעט בכל פעם.מיותר לציין שאני מרוצה
זה הפרסום שלה (היא הבחורה שניה,לא מריה)
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7938
054-3837601