את ההודעות שאני מוסיף לנושאים קיימים - משום מה לא מפרסמים.
או שאני לא פועל לפי הכללים או שמסננים אותי או שסתם יש עלי עין רעה...
אז החלטתי לפתוח אשכול חדש.
קודם המספר [052-4186128]
התקשרתי. עונה פקידה (רעש של ילדים ברקע, טלויזיה, שוק...) כבר עשיתי אחורה פנה (מספר פעמים). בחמישי האחרון הייתי חייב להתפרק, אז אמרתי שאגיע. לעצמי אמרתי שהגיע הזמן שגם אני אעיז לומר "לא תודה" ואעשה אחורה פנה
.

לא הזדקקתי להסתובב. הגעתי ליד השוק בפתח תקוה, לרחוב סלור. (יש חניה עם כסף - מדחנים). הוכוונתי לחדר קטן בקומת קרקע. פתחה לי את הדלת בחורה צעירה (28-30) ממוצע רוסי. גבוהה יחסית (170). שיער מתולתל חום. בשמלה שחורה ומגרה. אמרה שקוראים לה יוליה. 

שאלתי למחיר (200) ומה מקל (עיסוי + בודי בשמן או בקרם). יאללה נכנסתי. חדרון כניסה עם טלויזיה ומאפרה, מקלחת נחמדה וחדרון עיסוי עם מיטת עיסוי וספה. העברנו שטר אדמדם מיד ליד, היא הורידה את השמלה (נשארה בתחתונים בלבד). חזה יפה, צעיר, שובב ואגסי (כזה שהפטמות מסתכלות לצדדים). התחילה בעיסוי (אין לה מושג, אבל משתדלת). כשהסתובבתי, עשתה עיסוי לבטן ולרגלים כשמידי פעם שולחת יד למפשעה (לשמור עליו עירני). כאן נשברתי, שאלתי אם מורידה את התחתונים, אמרה בטח. כאן המקום לציין שהיא ביישנית. כמעט ולא מדברת. צריך להתאמץ להוציא ממנה מלה. אולי זה מפאת היותה עולה חדשה? לא יודע.
אחרי שהורידה מחתונים (מגולח יפה עם פס באמצע) שאלתי אם יש יותר. אמרה בטח. אחרי עשר שניות של כלום, שאלתי "מה?"
אמרה סקס עוד מאה. שילמתי. היה נחמד. או שהיא טובה במשחק או שבאמת נהנתה. אני נהניתי. לכן לקח לי שלושה ימים לכתוב כאן... סתם, לא הייתי מחובר.
סיכום:
200 ש"ח לעיסוי ++
300 ש"ח לגם + סקס (מציצה מקונדמת קצרה ונחמדה)
נערה צעירה עם גוף סבבה + חזה נהדר מבחינתי
דיסקרטיות בסדר גמור
חניה במדחנים ברחוב
הייתי שם 45 דקות.
נ.ב.
אני לא סטיבי!