כ פתח תקוה-ליד השוק - סקס אדיר

פתח תקוה-ליד השוק

1
שלום לכולם,

את ההודעות שאני מוסיף לנושאים קיימים - משום מה לא מפרסמים.
או שאני לא פועל לפי הכללים או שמסננים אותי או שסתם יש עלי עין רעה...
אז החלטתי לפתוח אשכול חדש.
קודם המספר [052-4186128]
התקשרתי. עונה פקידה (רעש של ילדים ברקע, טלויזיה, שוק...) כבר עשיתי אחורה פנה (מספר פעמים). בחמישי האחרון הייתי חייב להתפרק, אז אמרתי שאגיע. לעצמי אמרתי שהגיע הזמן שגם אני אעיז לומר "לא תודה" ואעשה אחורה פנהמבולבל.
לא הזדקקתי להסתובב. הגעתי ליד השוק בפתח תקוה, לרחוב סלור. (יש חניה עם כסף - מדחנים). הוכוונתי לחדר קטן בקומת קרקע. פתחה לי את הדלת בחורה צעירה (28-30) ממוצע רוסי. גבוהה יחסית (170). שיער מתולתל חום. בשמלה שחורה ומגרה. אמרה שקוראים לה יוליה. Tongue
שאלתי למחיר (200) ומה מקל (עיסוי + בודי בשמן או בקרם). יאללה נכנסתי. חדרון כניסה עם טלויזיה ומאפרה, מקלחת נחמדה וחדרון עיסוי עם מיטת עיסוי וספה. העברנו שטר אדמדם מיד ליד, היא הורידה את השמלה (נשארה בתחתונים בלבד). חזה יפה, צעיר, שובב ואגסי (כזה שהפטמות מסתכלות לצדדים). התחילה בעיסוי (אין לה מושג, אבל משתדלת). כשהסתובבתי, עשתה עיסוי לבטן ולרגלים כשמידי פעם שולחת יד למפשעה (לשמור עליו עירני). כאן נשברתי, שאלתי אם מורידה את התחתונים, אמרה בטח. כאן המקום לציין שהיא ביישנית. כמעט ולא מדברת. צריך להתאמץ להוציא ממנה מלה. אולי זה מפאת היותה עולה חדשה? לא יודע.
אחרי שהורידה מחתונים (מגולח יפה עם פס באמצע) שאלתי אם יש יותר. אמרה בטח. אחרי עשר שניות של כלום, שאלתי "מה?"
אמרה סקס עוד מאה. שילמתי. היה נחמד. או שהיא טובה במשחק או שבאמת נהנתה. אני נהניתי. לכן לקח לי שלושה ימים לכתוב כאן... סתם, לא הייתי מחובר.

סיכום:
200 ש"ח לעיסוי ++
300 ש"ח לגם + סקס (מציצה מקונדמת קצרה ונחמדה)
נערה צעירה עם גוף סבבה + חזה נהדר מבחינתי
דיסקרטיות בסדר גמור
חניה במדחנים ברחוב
הייתי שם 45 דקות.

נ.ב.
אני לא סטיבי!

פתח תקוה-ליד השוק

5
מכיוון שלא היא זו שעונה לטלפון. ומכיוון שההייתי שם רק פעם אחת. אין לי יכולת לענות לשאלתך.
אני מתאר לעצמי שהיא חלק מתאגיד כלשהו (כנראה שלא רק בבתים / חולון / רמת גן יש תאגידים).
בחדר שהיא קיבלה אין מקום לשתיים (על עמוד חשמל).
אז ניתן לשאול בטלפון אם היום נמצאת יוליה.
מקווה שעזרתי

פתח תקוה-ליד השוק

6
דיסקרטי,

יכול לפרט קצת יותר?

למשל: התרשמותך מהמראה שלה, איך הגוף שלה, האם מתפשטת גם כשלא חם או כמו שעציץ ציין צריך לבקש, האם היה ואיך היה הבודי, התרשמותך מהשירותיות שלה...

פתח תקוה-ליד השוק

7
[QUOTE=דיסקרטי373] בעקבות הדיווח הלכתי לבדוק המסאג גרוע אבל רואים שיש פוטנציאל ללקוחות מתמידים
סך הכל גמירה ב200 שקל מחיר נורמלי אבל כמוהה יש בערמות וגם יותר טובות כמו תמי פת למשל
[/QUOTE]
אתה יכול לפרט בבקשה על תמי? מה,מיקום,טל'
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

פתח תקוה-ליד השוק

8
טוב אז דגמתי את העלמה.
ענתה לי לטלפון בעצמה וקבענו להיפגש.
למי שאין סבלנות - התיאור של 8ציץ מדויק.
אחרי תיאום ציפיות וסגירת פרטים - מקלחונת קצרה.
נשארת בתחתונים והעיסוי מתחיל. טוב, לא בדיוק עיסוי אלא יותר ליטוף.
בסיומו מתהפך ומתחיל בודי מושקע וסבבה. כמובן שאחרי בקשה להורדת התחתון.
דבר טוב נוסף בבודי הן גניחות קטנות שלה שמאוד אהבתי.
אחרי הבודי עבודת-יד.
חייב לציין שרמת השירות שלה מצויינת. לא מדברת הרבה אבל מאוד נכונה לרצות וגם מאפשרת חריגה בזמן במקרה שלא מספיק. בסוף ממש התבאסה שלא שחררתי.
ובסוף מקלחונת שלי ושלה - שומרת על הניקיון.
לא ביקשתי אקסטרות ולא ניסיתי להחדיר אצבע, אבל לא מתנגדת לליטופי דגדגן עדינים.
לסיכום:
מראה: 8 - חמודה בסגנון רוסי.
גוף: 8 - תחת טוב, חזה חביב, השאר ממוצע.
מסאז': 6 - יותר ליטוף.
בודי: 9 - טוב!
שירות: 10.
האם אחזור: אולי.. מאוד נח מבחינת קרבה, ואולי בפעם הבאה אצליח לשחרר.

פתח תקוה-ליד השוק

10
את יוליה פקדתי אין ספור פעמים והתיאור לגביה מדוייק, היום ביקרתי אותה בחשמונאים 11 ברמת גן מדובר באותו מעסיק.. אגב תמיד יש אפשרות לסקס באותו מחיר (200..) למרות שתמיד דאגתי לפנק.. אגב היא לא ביישנית פשוט היא קצת מתוסבכת.. הייתה מקבלת אותי לבודי ומשם דברים התגלגלו... גבר חכם מוציא ממנה הכל! ממש כמו חברה ואף יותר!! נשיקות, ירידות, אנאלי ביום טוב..

הייתה תקופה קצרצרה שיצאה לדרך עצמאית בשכונת התקוה ...

מאוד נהנתי בסך הכל די מיצה את עצמו ...בשבילי לפחות...

"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”