ayuekאספק לך הסבר קצר אחרי למעלה מ20 פעם בתאילנד ויותר משנתיים במצטבר
ראשית כל אחד והאהבה שלו למקום מסויים כל אחד ימליץ לך על עיר אחרת מכיוון שכל אחד התחבר למשהו אחר.
בכל מקום בתאילנד שם המשחק הוא סקס-כסף הכל נע ונד סביב זה
בכל אחד מן המקומות שציינת יש לך הכל מהכל.
בנגקוק שזו עיר הבירה-היא מרכז המוני של אינספור מועדונים(ספייסי,RCA,הוליווד,כל איזור הסקומוויט פטפונג וכו)אתה יכול לעשות חיפוש בפורום בטוח תמצא עוד שמות באמת שיש אינסוף במהלך היום זה יותר להסתובב בשווקים של העיר ולראות בעיקר מקומות קדושים וכו' אין ים או מסיבת אמצע יום.
שעתיים נסיעה מבנגקוק ואתה מגיע לפטאייה ללא ספק בירת הסקס העולמית שם הכל מתנקז לרחוב הווקינג סטריט ולאורך כל הרחוב יש אינספור מועדנים חיי הלילה שם מתחילים יחסית יותר מאוחר ונמשכים עד 6-7(בבנגקוק כל המועדנים נסגרים ב3 חוץ מהספייסי ועוד שניים שכרגע ברחו לי השמות),
כמובן שבפטאייה תוכל למצוא זיון גם במהלך היום ברחוב כל בחורה היא פוטנציאל
כפי שידידנו ציין לעיל אל תחפש בחינם כל המוצא בזול ישלם ביוקר אח"כ, אתה לא תמצא שם כלה ולא בשביל זה הלכת עדיך שהמערכת יחסית תהיה ידועה מראש מה אתה נותן מה אתה מקבל,
גש לבחורה תדברו עשתגיעו לקטע של המחיר אל תתווכח תחליט פשוט אם בא לך שלם אם לא תסרב בנימוס ותשחרר אותה על מנת שהיא תוכל למצוא מישהו להמשך הלילה ואל תמרח אותה סתם.
באי קוסמוי יש מועדון מרכזי אחד הגרין מנגו שכולם הולכים אליו שם יש סבירות שתוכל לתפוס גם כן תיירות שם היצע התאילנדיות הוא קצת פחות מפטאייה, המועדון נסגר ב3 גם כן אבל כולם הולכים למועדון שנקרא סאונד ולשם מגיעות כל הבנות מכל הברים והמועדונים שלא מצא גבר כך שמשם לרוב תצא עם מישהי. שכחתי לציין שחוף הים בקוסמוי הוא באמת משוה נדיר ומהנה ויש שלל פעליויות למהלך היום אני אישית מאוד אוהב להשכיר אופנוע ופשוט לטייל באי לבד ולהגיע ללא מעט מקומות( כמובן עם תאילנדית שתפסתי ערב קודם והיא המדריכה טיולים שלי לאותו היום-כמובן שהמחייה שלה באותו היום על חשבוני)
קופנגאן- המסיבות הן מסיבות חוף בתקופת הפול מון באמת שמלא שם ומפוצץ הן בתיירים והן בתאילנדים שמגיעים לחגוג אני אישית פחות התחברתי בעיקר בגלל שהמקום הפך להיות "אילת הקטנה" והישראלים הערסים שם פשוט גורמים להרגשה לא נעימה
אבל סה"כ מדובר באי מדהים ובמסיבות שהן באמת משהו מיוחד במינו