כ שאלה| תיירות המין בתאילנד - סקס אדיר

שאלה| תיירות המין בתאילנד

1
חודש הבא אני טס לתאילנד ואני מפחד לפספס את הדבר אולי העיקרי בשבילו טסים לתיאלנד...!!מבולבלמבולבלקריצהקריצה
עכשיו הטיול הוא של שבועיים וחצי כאשר 3 ימים ראשונים אני טס לצ'אנג מאי שבצפון לאחר מכן התכנון לחזור לכמה ימים לקוסומוי וקופהאנגן ולבסוף ביום האחרון לבנגקוק.

כמובן שתאילנד חלק גדול מהעניין זה לזיין בלי הפסקה ולפי מה שראיתי ערי הסקס המרכזיות הן פאטיה ובנגקוק....
זה אומר שבאיים קוסומוי וקופהנאגן אין את כל הסקס בשפע? או שיש רק בפחות? והאם חובה להקדיש כמה ימים ל - פאטייה/בנגקוק??
ואם כן תמליצו לנסוע לפאטיה זה מרחק נסיעה מבנגקוק???

תודה!!

3
בתאילנד מה שקובע זה תחושת הכיס העמוק והנדיבות שאתה מפזר סביב-או בשפתנו אל תהייה קמצן,תתן הרגשה שאתה נדיב.
אל תנסה למצוא ללא תשלום,חבל על הזמן שעון המסע מתקתק ואתה צריך גם לתת בראש.
בכל פאב שאתה יושב יש נערות בארים חמודות.תציע בירה תציע לשחק ותזרים את הערב לשאלה עם היתה רוצה לבוא לשורט טיים-עלות 1000-1500 תלוי בסיטואציה,ולא לשכח בר פיין שזה200-400 באט.מבט של הלם...וויכוח על כסף מורידות להם את האמביציה.-אל תסגור לכל הלילה...אתה לא יודע עם תרצה..רק אחרי הזיון עם מדובר על מציאת עולם-אז תציע.
בצפון,הכל יותר עדין אבל עדין כסף מדבר...אל תהייה וולגרי,ותזכור לחייך.
http://www.- X -בגדר עבירת פרסום - X -.info/forum/forumdisplay.php?253-Thailand
אתר מומלץ עם לידים טובים וטיפים.
תהנה..ולא לשכוח לדווח:)

5
קודם כל תודה על התשובות המהירות יחסית!

דבר שני אני עדיין לא סגור ממה שאמרתם אם פאטיה זה חובה...או שגם באיים יש את כל חווית המאסז'ים מועדוני החשפנות והבחורות בשפע? אשמח לעוד תגובות ולפירוט רחב יותר.
עוד שאלה: מה המחיר לזונה בערך לשעה או ללילה שלם?

תודה

6
ayuek
אספק לך הסבר קצר אחרי למעלה מ20 פעם בתאילנד ויותר משנתיים במצטבר
ראשית כל אחד והאהבה שלו למקום מסויים כל אחד ימליץ לך על עיר אחרת מכיוון שכל אחד התחבר למשהו אחר.
בכל מקום בתאילנד שם המשחק הוא סקס-כסף הכל נע ונד סביב זה
בכל אחד מן המקומות שציינת יש לך הכל מהכל.
בנגקוק שזו עיר הבירה-היא מרכז המוני של אינספור מועדונים(ספייסי,RCA,הוליווד,כל איזור הסקומוויט פטפונג וכו)אתה יכול לעשות חיפוש בפורום בטוח תמצא עוד שמות באמת שיש אינסוף במהלך היום זה יותר להסתובב בשווקים של העיר ולראות בעיקר מקומות קדושים וכו' אין ים או מסיבת אמצע יום.
שעתיים נסיעה מבנגקוק ואתה מגיע לפטאייה ללא ספק בירת הסקס העולמית שם הכל מתנקז לרחוב הווקינג סטריט ולאורך כל הרחוב יש אינספור מועדנים חיי הלילה שם מתחילים יחסית יותר מאוחר ונמשכים עד 6-7(בבנגקוק כל המועדנים נסגרים ב3 חוץ מהספייסי ועוד שניים שכרגע ברחו לי השמות),
כמובן שבפטאייה תוכל למצוא זיון גם במהלך היום ברחוב כל בחורה היא פוטנציאל
כפי שידידנו ציין לעיל אל תחפש בחינם כל המוצא בזול ישלם ביוקר אח"כ, אתה לא תמצא שם כלה ולא בשביל זה הלכת עדיך שהמערכת יחסית תהיה ידועה מראש מה אתה נותן מה אתה מקבל,
גש לבחורה תדברו עשתגיעו לקטע של המחיר אל תתווכח תחליט פשוט אם בא לך שלם אם לא תסרב בנימוס ותשחרר אותה על מנת שהיא תוכל למצוא מישהו להמשך הלילה ואל תמרח אותה סתם.
באי קוסמוי יש מועדון מרכזי אחד הגרין מנגו שכולם הולכים אליו שם יש סבירות שתוכל לתפוס גם כן תיירות שם היצע התאילנדיות הוא קצת פחות מפטאייה, המועדון נסגר ב3 גם כן אבל כולם הולכים למועדון שנקרא סאונד ולשם מגיעות כל הבנות מכל הברים והמועדונים שלא מצא גבר כך שמשם לרוב תצא עם מישהי. שכחתי לציין שחוף הים בקוסמוי הוא באמת משוה נדיר ומהנה ויש שלל פעליויות למהלך היום אני אישית מאוד אוהב להשכיר אופנוע ופשוט לטייל באי לבד ולהגיע ללא מעט מקומות( כמובן עם תאילנדית שתפסתי ערב קודם והיא המדריכה טיולים שלי לאותו היום-כמובן שהמחייה שלה באותו היום על חשבוני)
קופנגאן- המסיבות הן מסיבות חוף בתקופת הפול מון באמת שמלא שם ומפוצץ הן בתיירים והן בתאילנדים שמגיעים לחגוג אני אישית פחות התחברתי בעיקר בגלל שהמקום הפך להיות "אילת הקטנה" והישראלים הערסים שם פשוט גורמים להרגשה לא נעימה
אבל סה"כ מדובר באי מדהים ובמסיבות שהן באמת משהו מיוחד במינו

7
מה שכתוב למעלה זה נכון אני גם ותיק תאילאנד לכן אני לא משלם כל סכום שדורשות הם לא שוות את זה רובם זה זיון ממוצע ואל תאמין לכל סיפורי אלף לילה ולילה. קח בחשבון שהבחורות בבנגקוק יקרות פי 2 מהבחורות בפאטייה הם מתחילות ב 2000 קצר עד 4000 ללילה !הרוסיות דורשות 3000 קצר עד 6000 ללילה !!

8
מקנא בך,אחלה טיול הולך להיות לך צחוק

לדעתי האישית,פאטייה הינה מקום חובה,כיוון שכמות הנערות העובדות שם הינה מטורפת.המין זמין שם בכל מקום כל הזמן.שפע הבחורות מכניס אותך לבילבול.ללכת בלילה בווקינג סטריט להביא בחורה זה חוויה שאסור לפספס,וקשה לעזוב את פאטייה.

בקוסמויי תמצא את כל מה שצריך : אי יפהיפה עם חוף מרכזי שיש בו הכל,ואם בא לך שקט יש חופים יותר שקטים,וכמעט בכל מקום תמצא נערה עובדת.

זמן נסיעה לפאטייה מהשדה תעופה או בנגקוק - שעה וחצי.
שעה מפאטייה יש שדה תעופה קטן שממנו ניתן לטוס לקוסמויי,
ומקוסמויי ניתן לטוס חזרה לבנגקוק.

הצפון מבחינתי זה משהוא שעושים בטיול הראשון לתאילנד,וזהו,או להעביר את הזמן בטיול עם בת זוג מהארץ.

9
אם אתה בעניין של חווית סקס שאין בשום מקום אחר בעולם פאטייה זה מאסט. חבר שלי, שגם טס לתאילנד עשרות פעמים, אמר לי פעם משפט חכם-הנוסעים לתאילנד מתחלקים לשניים: אלה שהיו בפאטייה ואלה שויתרו ולא היו. ב99 אחוז מהמקרים, אלה שהיו בפאטייה הם כאלה שיחזרו לסיבובים נוספים בתאילנד. אלה שלא היו, בפעם הבאה במקום להיות בתאילנד, הם ילכו לרודוס כי "גם שם יש בטן גב ואיים".

מפה זה שיקול שלך.

10
לא התלהבתי מפטאיה, הסקס היה זמין ובכמות אבל פרט לזה משעמם.
אני לא מאלה שמבלים עד השעות הקטנות של הבוקר וישנים עד הערב אני מעדיף לקראת חצות להיות כבר עם בחירת כיסי התאילנדית/יות
להתעורר בבוקר לעשות משהו שלא קשור לסקס ביום לישון צהריים מאוחרים ולקום לצייד בערב, לאחד כמוני פטאיה לא מתאימה.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”