כ רחמיי על תושבי ישראל ! - סקס אדיר

רחמיי על תושבי ישראל !

1
ולא, אינני רושם את הכותרת כאקט של התנשאות או ליגלוג או ציניות, ממש לא !
אלו הם רגשי רחמים כנים ואמיתים ! והאמת שבכלל התלבטתי הם הפוסט הזה מתאים דווקא לפורום הנ''ל ולאו דווקא לפורמים אחרים כאן באתר, לבסוף הגעתי למסקנה שמקומו הוא בפורום "דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ" למרות שאין בו שום דיווח אלא רק הבעת צער.

אינני מתגורר בישראל אלא באחת המדינות האסיאתיות שעליהן מדובר כאן בפורום מדי פעם. אך בכל תקופה אני מגיע לביקור קצרצר של שבועיים בישראל, ומביקור לביקור ומשנה לשנה המצב הולך ונהיה חארבנה אצלכם שם בארץ בכל הקשור לאפשרויות סקס בתשלום...או יותר נכון חוסר אפשרויות סקס בתשלום.

בוא נגיד ככה, בחופשתי האחרונה בארץ לאחר כ-10 ימים מה לעשות אבל היו לחצים לשחרר,
ורבותיי....האפשרויות לא שאין לא קיימות, הו פשוט אפשרויות של מזוכיסטים !
כי תכלס אין בעיה ללכת לכספמוט ולהוציא 500 ש''ח ולהתחיל לדלות מידע מפה ושם ובסוף ליפול על איזה תקתקנית (מבלי לספר את ענייני הנסיעות...חוסר דיסקרטיות...בעיות חניה...פחד מפשיטות משטרתיות וכו') במקרה הטוב, או איזה מפלצת במקרה הרע.

לאחר שבועיים בישראל אני חוזר למקום מושבי, שעה אחרי הנחיתה ומקלחת בבית אני רק צריך לשאול את עצמי
"לאיזה מסג' ללכת?" להיא שלוקחת 50 ש''ח למסאג' + איזה מציצונת טובה? לא ! נלך ליד....70-80 ש''ח מסאג+מקלחת משותפת...בעצם אני אחרי טיסה אז למה לא כבר להתפנק באיזה 200 ש''ח ולהביא כבר 2 ?
אולי לגוגו בר מעבר לרחוב, 100-150 ש'ח והופ נערונת בת 22 איתי לשעתיים שלוש בחדר לפינוק מטריף.... או שאולי פשוט נתאפק קצת ונחכה ללילה ונזרום לאיזה מועדון ועם קצת פלירטוטים ואיזה 2 כוסות שתיה נאמץ איזה חמודונת ליומיים שלושה הקרובים, או שרגע...למה בעצם לא לסמס לאחת מהידידות הרבות שמתפקדות גם על תקן יזידות לשעת צרה ? (שלא תטעו, כולן נשים/בחורות רגילות לחלוטין שעובדות בעבודות רגילות לחלוטין, והאינטרס שלהן זהה לשלך לחלוטין והוא: סיפוק יצרים)
או שהכי טוב נתקשר לבת זוג ונגיד לה שנחתתי ויאללה נלך לאיזה מסעדה ונחזור לדירה :-)

בקיצור האפשרויות בלתי נגמרות. רק תבחר. וכולן כולל כולן ללא יוצא מין הכלל עושות את עם חיוך על הפנים
תרצו להאמין או לא אבל כולן נהנות בדיוק כמוך ! (שימו לב שאני לא מדבר עם מקומות מפוקפקים כמו מופעי מין או בתי זונות, כל המקומות הנ''ל בנות שעושות זאת מבחירה מודעת לחלוטין)

ובארץ ? אתה רווק/גרוש/נטול בת זוג ? תקנה סבון.

זנות רחוב שעד לפני 10 שנים שיגשגה במקומות כמו תל ברוך והבורסה - פשוט לא קיימת יותר.
מי שרוצה להתפרק בקלות ובזול...כנראה כל מה שנשאר לו באמת זה לפרק בקבוק וודקה וללכת לריב מכות באיזה מועדון.

בקיצור, רחמנותצחוק

רחמיי על תושבי ישראל !

3
אוהב סבתות - עם כל הכבוד , ויש כבוד , גם חיפושית זבל כאשר היא בראש הערימה מרגישה מלכה ....

הבחור צודק לגמרי - המדינה שלנו נהייתה מדינת היאטולות והמצב רק הולך ונהיה גרוע מיום ליום.

במקום להפוך את הסקס בתשלום לחוקי ומסודר , כמו בכמה מדינות מאד מפגרות בעולם (שוויץ, גרמניה , חלק ממדינות ארה"ב וכד' ), רודפים את נותנות השירות והמשתמשים כמו בהרבה מדינות מאד מפותחות בעולם (תימן, עירק, אפגניסטן וכד'... ) - אכן אור לגויים בכי

רחמיי על תושבי ישראל !

4
טירון ירוק למה להעליב את האייטולות? למה?
באיראן האייטולות הוציאו פתווה שמתירה לגבר נישואים זמניים עם אשה.
משהו כמו 400 ש"ח ל40 דקות וכל גמירה נוספת 100 ש"חקריצה
מה שהפך את מוסד הזנות לאפשרי מבחינה דתית וכמות הזונות באיראן יחסית לכמות האוכלוסיה היא מהגבוהות בעולם.

ארה"ב -ברוב המדינות בארה"ב הזנות אסורה וכלקוח אתה עלול למצוא את עצמך מבלה במעצר (דבר עם יו גרנט הוא יספר לך)

המצב בישראל הוא לא רע במיוחד אבל במקום שתתפתח סצינה כמו בבודפשט בה חוקיות הזנות דומה לזו שבארץ הזונות הישראליות ברדיפת בצע ובשמרנות הפכו את הסצינה לכזו שעדיף להימנע ממנה.

ממליץ לקרוא את הקישור הבא:

רחמיי על תושבי ישראל !

6
אחשל"ג - אכן חלק ממדינות ארה"ב , רק חלק !!!!

ולמה לעזזל צריך פתווה ושאר שטויות ? בשוויץ אתה הולך מזיין משלם ( או משלם ומזיין ... ) ומקבל חשבונית על אירוח ! תמצא לי בבקשה מה לא בסדר פה ?

המצב פה אצלנו מאפשר לכל כוניפה לתפוש תחת וככה זה גם נראה

האמת שמתחיל להיות לי די מגעיל כל הענין הזה של הנערות העובדות / זונות / כוניפות - אולי אני בסוף אתחתן וגמרנו בכי

רחמיי על תושבי ישראל !

7
בעלות תועלת בישראל המצב לא קשה גרוע
מבחינת מבחר במיוחד ועלות
למרות שבגרמניה ובלגיה והולנד אפשר לחגוג הרבה יותר וכמובן שגם צכיה רומניה בולגריה והונגריה

לא הייתי משווה את תאילנד והמזאח לפה ולאירופה
אמנם הפינוקים נהדרים אבל המראה של הבחורות האסיאתיות בממוצע
הוא לטעמי בעשרות אחוזים הרבה יותר נמוך מהמראה של האירופאיות
לא הייתי משווה בכלל
ולכן זה לא רק שאלה של כסף

רחמיי על תושבי ישראל !

8
מסכים
בתאילנד תכננתי ארבעים וחמש יום בפאטייה ומצאתי את עצמי
לבד ומבין שצריך תוכנית אחרת משם התגלגלתי לסיבוב מדהים בדרום
היום הבנתי שתאילנד זה יותר כמות ולא איכות ומצטער שלא סגרתי
פינה עם הליידיבוייס

רחמיי על תושבי ישראל !

9
לא הייתי בתאילנד מעולם אבל המצב המתואר פה נכון, ישראל הפכה למדינה של צדיקים (אייטולות אם תרצו).

ראו מה קורה כעת בתל אביב בקרב על השבת ופתיחת מרכולים, אנחנו החילוניים לא מנסים לקבוע לדתיים דבר אבל הם מנסים לכפות

עלינו את אורחות חייהם.

העצוב הוא שגם השמאל מכיוון אחר של לכאורה מניעת סחר בזוי בנשים (שאני בטוח שכולנו מתנגדים לו) נלחם בזנות או במועדוני

חשפנות, כשהמלחמה האמיתית שלהם היתה צריכה להיות בסוחרי הנשים ולא בבחורה או אשה שמרצונה החופשי עוסקת בזה.

מי שמאונן לא מזיין

רחמיי על תושבי ישראל !

10
ה"צדיקים" והמתחסדים למיניהם חברו יחדיו וחובטים בגוי הקדוש ובקדשות.
גם חותכים לנו בגיל 8 ימים וגם גורמים לנו טראומות בהמשך.
בסוף כולנו נברח לאירופה או למזרח.איש לפי כיסו וטעמו.
טוב שיש אלטרנטיבות הגם שאני זכיתי לטעום רק פעם אחת לפני שנים הרבה.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”