אלו הם רגשי רחמים כנים ואמיתים ! והאמת שבכלל התלבטתי הם הפוסט הזה מתאים דווקא לפורום הנ''ל ולאו דווקא לפורמים אחרים כאן באתר, לבסוף הגעתי למסקנה שמקומו הוא בפורום "דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ" למרות שאין בו שום דיווח אלא רק הבעת צער.
אינני מתגורר בישראל אלא באחת המדינות האסיאתיות שעליהן מדובר כאן בפורום מדי פעם. אך בכל תקופה אני מגיע לביקור קצרצר של שבועיים בישראל, ומביקור לביקור ומשנה לשנה המצב הולך ונהיה חארבנה אצלכם שם בארץ בכל הקשור לאפשרויות סקס בתשלום...או יותר נכון חוסר אפשרויות סקס בתשלום.
בוא נגיד ככה, בחופשתי האחרונה בארץ לאחר כ-10 ימים מה לעשות אבל היו לחצים לשחרר,
ורבותיי....האפשרויות לא שאין לא קיימות, הו פשוט אפשרויות של מזוכיסטים !
כי תכלס אין בעיה ללכת לכספמוט ולהוציא 500 ש''ח ולהתחיל לדלות מידע מפה ושם ובסוף ליפול על איזה תקתקנית (מבלי לספר את ענייני הנסיעות...חוסר דיסקרטיות...בעיות חניה...פחד מפשיטות משטרתיות וכו') במקרה הטוב, או איזה מפלצת במקרה הרע.
לאחר שבועיים בישראל אני חוזר למקום מושבי, שעה אחרי הנחיתה ומקלחת בבית אני רק צריך לשאול את עצמי
"לאיזה מסג' ללכת?" להיא שלוקחת 50 ש''ח למסאג' + איזה מציצונת טובה? לא ! נלך ליד....70-80 ש''ח מסאג+מקלחת משותפת...בעצם אני אחרי טיסה אז למה לא כבר להתפנק באיזה 200 ש''ח ולהביא כבר 2 ?
אולי לגוגו בר מעבר לרחוב, 100-150 ש'ח והופ נערונת בת 22 איתי לשעתיים שלוש בחדר לפינוק מטריף.... או שאולי פשוט נתאפק קצת ונחכה ללילה ונזרום לאיזה מועדון ועם קצת פלירטוטים ואיזה 2 כוסות שתיה נאמץ איזה חמודונת ליומיים שלושה הקרובים, או שרגע...למה בעצם לא לסמס לאחת מהידידות הרבות שמתפקדות גם על תקן יזידות לשעת צרה ? (שלא תטעו, כולן נשים/בחורות רגילות לחלוטין שעובדות בעבודות רגילות לחלוטין, והאינטרס שלהן זהה לשלך לחלוטין והוא: סיפוק יצרים)
או שהכי טוב נתקשר לבת זוג ונגיד לה שנחתתי ויאללה נלך לאיזה מסעדה ונחזור לדירה :-)
בקיצור האפשרויות בלתי נגמרות. רק תבחר. וכולן כולל כולן ללא יוצא מין הכלל עושות את עם חיוך על הפנים
תרצו להאמין או לא אבל כולן נהנות בדיוק כמוך ! (שימו לב שאני לא מדבר עם מקומות מפוקפקים כמו מופעי מין או בתי זונות, כל המקומות הנ''ל בנות שעושות זאת מבחירה מודעת לחלוטין)
אולי לגוגו בר מעבר לרחוב, 100-150 ש'ח והופ נערונת בת 22 איתי לשעתיים שלוש בחדר לפינוק מטריף.... או שאולי פשוט נתאפק קצת ונחכה ללילה ונזרום לאיזה מועדון ועם קצת פלירטוטים ואיזה 2 כוסות שתיה נאמץ איזה חמודונת ליומיים שלושה הקרובים, או שרגע...למה בעצם לא לסמס לאחת מהידידות הרבות שמתפקדות גם על תקן יזידות לשעת צרה ? (שלא תטעו, כולן נשים/בחורות רגילות לחלוטין שעובדות בעבודות רגילות לחלוטין, והאינטרס שלהן זהה לשלך לחלוטין והוא: סיפוק יצרים)
או שהכי טוב נתקשר לבת זוג ונגיד לה שנחתתי ויאללה נלך לאיזה מסעדה ונחזור לדירה :-)
בקיצור האפשרויות בלתי נגמרות. רק תבחר. וכולן כולל כולן ללא יוצא מין הכלל עושות את עם חיוך על הפנים
תרצו להאמין או לא אבל כולן נהנות בדיוק כמוך ! (שימו לב שאני לא מדבר עם מקומות מפוקפקים כמו מופעי מין או בתי זונות, כל המקומות הנ''ל בנות שעושות זאת מבחירה מודעת לחלוטין)
ובארץ ? אתה רווק/גרוש/נטול בת זוג ? תקנה סבון.
זנות רחוב שעד לפני 10 שנים שיגשגה במקומות כמו תל ברוך והבורסה - פשוט לא קיימת יותר.
מי שרוצה להתפרק בקלות ובזול...כנראה כל מה שנשאר לו באמת זה לפרק בקבוק וודקה וללכת לריב מכות באיזה מועדון.
מי שרוצה להתפרק בקלות ובזול...כנראה כל מה שנשאר לו באמת זה לפרק בקבוק וודקה וללכת לריב מכות באיזה מועדון.
בקיצור, רחמנות