את מורן הכרתי בכלל בדירה אחרת באזור, שהיא עבדה בה בערך שבוע ולא הייתה מרוצה ממנה. הייתה לנו כימיה על ההתחלה ועיסוי עם בודי השתדרג למציצה חשופה וירידה שנתתי לה. בסופו של דבר היא גם נתנה לי את הטלפון שלה.
בפעם הבאה שהתקשרתי היא כבר עברה לסעדיה גאון וכיוונה אותי לשם. הייתי איתה מאז עשרות פעמים וכמו שציינתי יש לנו כימיה מטורפת. מורן תמיד חייכנית, מפנקת, זורמת איתי על הכל: מציצות חשופות (הכי טובות שהיו לי. ברמה של לנה מסלמה), 69, תנוחות וצרפתיות. אני מצידי תמיד מעניק לה יחס של מלכה, מדבר איתה על החיים, מביא לה שתייה ומפנק אותה עם מה שהיא אוהבת - GFE אמיתי. כך למשל, אין פעם שאני לא גורם לה לגמור ראשונה. או שאני יורד לה (היא ממש אוהבת איך שאני יורד לה) ולפעמים זה לוקח זמן ואפילו מתקתקים כבר בדלת, או שאני מלקק לה את הפטמות (רגישה מאוד שם) והיא עושה לעצמה ביד (מהיר יותר מהקודם).
מבחינת מראה, שוב זה אינדיווידואלי יכול להיות שמה שאני אוהב, מישהו אחר לא יאהב. יש יפות ממנה בתחום (ואפילו בדירה - שלי למשל) אבל אני ממש נמשך אליה. היא גבוהה יחסית, 170 בערך, שחומה, בטן שטוחה, החזה שלה לדעתי הוא הכי יפה שראיתי אצל נערות עובדות, הוא גדול, מלא ועגול עם פיטמות קטנות ומושלמות והכל כמובן טבעי ורגיש למגע. התחת שלה סביר, לא קטן כמו של שלי למשל, אבל גם לא גדול (היא מתאמנת ועובדת על חיטוב). הפנים שלה לדעתי נאות. לא כוסית על אבל בטוח אחת שמסובבים אחריה את הראש ברחוב.
כמו שציינתי, הייתה לנו כימיה מטורפת, החלפנו מספרי טלפון, דיברנו בווטסאפ. יש לי אפילו את הפייסבוק שלה. היא בחורה ממש איכותית ומשכילה, שהתגלגלה לעבוד בגלל מצוקה כלכלית והיא בטוח זמנית בתחום.היא סיפרה לי קצת מה קורה מאחורי הקלעים ואיך העסק עובד. אנחנו כל הזמן צחקנו על זה שבנסיבות אחרות היינו מזמן נכנסים לקשר רציני. קבענו להיפגש אפילו כמה פעמים מחוץ לדירה, אבל זה לא יצא בסוף.
בקיצור לסיום, כמובן שכמו שציינתי, כל זה נובע מכימיה שנוצרה ולכן הזווית שלי יכולה להיות מאוד שונה מאחרים. מי שמחליט לנסות את מזלו שיהנה והכי חשוב - תשמרו עליה. היא יקרה לליבי.