כ מורן מסעדה גאון - הפייבוריטית שלי - סקס אדיר

מורן מסעדה גאון - הפייבוריטית שלי

1
מורן מסעדיה גאון היא בלי שום ספק הפייבוריטית שלי. האמת שזה קצת הפתיע אותי שאף אחד לא כתב עליה עד היום. כמובן שזה עיניין סובייקטיבי ואני רגיל לקרוא פה דיווחים סותרים על בנות מסויימות, שאחד כותב שבחים על מישהי ואחר לא מבין על מה הוא מדבר. ככה זה בסופו של דבר, זה עיניין של כימיה. ככה שכנראה את מה שיש לי איתה לא יהיה לאחרים ובטוח שחלק מהדברים היא מוכנה רק עם גברים מסויימים. אבל עדיין קצת הופתעתי שלא הייתה התייחסות אליה עד עכשיו.
את מורן הכרתי בכלל בדירה אחרת באזור, שהיא עבדה בה בערך שבוע ולא הייתה מרוצה ממנה. הייתה לנו כימיה על ההתחלה ועיסוי עם בודי השתדרג למציצה חשופה וירידה שנתתי לה. בסופו של דבר היא גם נתנה לי את הטלפון שלה.
בפעם הבאה שהתקשרתי היא כבר עברה לסעדיה גאון וכיוונה אותי לשם. הייתי איתה מאז עשרות פעמים וכמו שציינתי יש לנו כימיה מטורפת. מורן תמיד חייכנית, מפנקת, זורמת איתי על הכל: מציצות חשופות (הכי טובות שהיו לי. ברמה של לנה מסלמה), 69, תנוחות וצרפתיות. אני מצידי תמיד מעניק לה יחס של מלכה, מדבר איתה על החיים, מביא לה שתייה ומפנק אותה עם מה שהיא אוהבת - GFE אמיתי. כך למשל, אין פעם שאני לא גורם לה לגמור ראשונה. או שאני יורד לה (היא ממש אוהבת איך שאני יורד לה) ולפעמים זה לוקח זמן ואפילו מתקתקים כבר בדלת, או שאני מלקק לה את הפטמות (רגישה מאוד שם) והיא עושה לעצמה ביד (מהיר יותר מהקודם).
מבחינת מראה, שוב זה אינדיווידואלי יכול להיות שמה שאני אוהב, מישהו אחר לא יאהב. יש יפות ממנה בתחום (ואפילו בדירה - שלי למשל) אבל אני ממש נמשך אליה. היא גבוהה יחסית, 170 בערך, שחומה, בטן שטוחה, החזה שלה לדעתי הוא הכי יפה שראיתי אצל נערות עובדות, הוא גדול, מלא ועגול עם פיטמות קטנות ומושלמות והכל כמובן טבעי ורגיש למגע. התחת שלה סביר, לא קטן כמו של שלי למשל, אבל גם לא גדול (היא מתאמנת ועובדת על חיטוב). הפנים שלה לדעתי נאות. לא כוסית על אבל בטוח אחת שמסובבים אחריה את הראש ברחוב.
כמו שציינתי, הייתה לנו כימיה מטורפת, החלפנו מספרי טלפון, דיברנו בווטסאפ. יש לי אפילו את הפייסבוק שלה. היא בחורה ממש איכותית ומשכילה, שהתגלגלה לעבוד בגלל מצוקה כלכלית והיא בטוח זמנית בתחום.היא סיפרה לי קצת מה קורה מאחורי הקלעים ואיך העסק עובד. אנחנו כל הזמן צחקנו על זה שבנסיבות אחרות היינו מזמן נכנסים לקשר רציני. קבענו להיפגש אפילו כמה פעמים מחוץ לדירה, אבל זה לא יצא בסוף.
בקיצור לסיום, כמובן שכמו שציינתי, כל זה נובע מכימיה שנוצרה ולכן הזווית שלי יכולה להיות מאוד שונה מאחרים. מי שמחליט לנסות את מזלו שיהנה והכי חשוב - תשמרו עליה. היא יקרה לליבי.

5
מורן עובדת כבר מעל חמש שנים עוד מבן יהודה 38.האמת שהיה לי קשר כזה איתה בתחילת הדרך שלה כשהיא הייתה מפחדת ומציצה לחדר ההמתנה כדי לראות שהלקוח הוא לא מישהו שהיא מכירה והייתה עובדת לעיתים רחוקות פעם בחודש בערך. היא מפרנסת 2 ילדים אבל פתאום היא התחילה לעבוד באופן קבוע יום יומי והפכה מבחינתי לזונה זנותית מה שהוריד לי ממנה לגמרי בגלל זה לא נכנסתי איתה המון זמן.אני מקווה שהיא מתאמנת גם על החלק התחתון שלה כי היא לא צרה בכלל בלשון המעטה

6
תודה על העצות חברים. אני לא תמים ואני נזהר. בבן יהודה מורן הייתה פקידה לדבריה (לא מכיר אותה משם) וכך למעשה היא נכנסה לתחום. לגבי הילדים, חידשת לי כי הייתי בטוח שהיא רווקה. היא אכן לא רוצה לפגוש מישהו שהיא מכירה ובגלל זה היא כל הזמן פחדה לתת לי טלפון ושאני אשלח לה הודעות מפורשות על העבודה שלה. לגבי החלק התחתון שלה, קצת הגזמת. נכון שהיא לא רזה בטירוף אבל היא בסדר גמור (לא חשדתי לרגע שיצאו משם 2 תינוקות).

7
הא, מורן. לכוס שלה יש טעם של תותים, אנשים עומדים אצלה בתור. הייתי איתה פעם אחת, ובשביל הכיף, ובשביל לתת מידע מפרספקטיבה של מישהו אחר כדי לצייר תמונה יותר חדה לאנשים שמעוניינים לשמוע, אשווה איתך רשמים:

מבחינה פיזית: מסכים איתך בגדול. הפנים שלה ממש יפות בעיניי, בהחלט הכי יפות שראיתי של זונה ישראלית בתקתוקיה. (זה לא אומר כזה הרבה כי ישראליות בתקתוקיה בדרך כלל נראות בין "לא משהו" ל"אלוהים ישמור", אבל בגלל זה חשוב לציין שכן קיימת לפחות אחת עם פנים יפות.) התחת שלה חמוד מאוד ובגודל טוב, לא קטן מדי ולא גדול מדי. השדיים שלה גדולים ויפים, אבל סה"כ היא אישה בת 32 (נראית יותר צעירה) ולכן לא מפתיע שהם קצת נפולים, אבל לא ביג דיל.

כימיה והאקט: לנו הייתה כימיה סבירה, אבל לא יותר מזה, ולכן לא הצתרפתנו אבל כן היו נשיקות נחמדות בפה סגור, ירדתי לה קצת אבל היא ביקשה בלי לשון (אולי הגעיל אותה שאני מעשן, בקשר לשני סעיפים אלו) , נישקה אותי בגוף ארוכות (זה היה ממש כיף) , והזיון עצמו היה סבבה. לא להיט אבל נתנה תחושה טובה.

דבר אחרון אבל חשוב מאוד הוא שהיא אישה עם קלאס, אלגנטית ועדינה (למרות קצת קשיחות שאולי תוצג במפגש הראשוני), וזה דבר נדיר בתחומינו ובמחוזותינו.

לסיכום, מומלץ מאוד, אבל לברר מתי היא עובדת כי לפי דעתי היא שם רק יומיים בשבוע (פעם אחרונה שבדקתי זה היה בימי ראשון ושני במהלך היום.)

10
הייתי אצלה. יש לקחת בחשבון שהעלתה משקל מאז ימי הירקון 33, אולם היא עדיין כוסית עם חזה גדול טבעי. השתמע מדבריה שללקוחות הוותיקים שהיו אצלה בעבר (ירקון 33, בן יהודה 38) היא מעניקה שירות ארוך יחסית כפי שהיה נהוג באותם מקומות אולם לחדשים היא נותנת את התפריט המוכר לשמצה של סעדיה גאון וקרליבך שבו 12 דקות מרגע כניסת הבחורה לחדר אתה כבר באוטו, אחרי מקלחת.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”