היי, אז מרגיש צורך דחייה לדווח...
לאחר המון ביקוורות טובות על דירת העיסויים ברחוב שרעבי, הייתי חייב לבקר.
הגעתי למקום צלצלתי ושאלתי אם דיאנה נמצאת, נענתי בחיוב , ירדתי ודיאנה פתחה את השער כניסה. הוכנסתי לחדר ושאלתי מי זו דיאנה והיא טענה זו היא, משום מה לא האמנתי לה, מכיוון שבפורום רשום שיש לה חזה ענק, ומתחת לגופיית רשת זה לא נראה כך .
ביקשתי מישהי אחרת, מסתבר שאנג'לה נכנסה אלי במקומה, היא נראת שבורה לגמרי, מבוגרת ונרקומנית (שיניים שבורות משהו..), מה שכן יותר נעימה וחייכנית.
ביקשתי את דיאנה חזרה, נכנסה אלי, הסבירה לי בקצרה ומהר מה בתפריט, 150 ש"ח לחצי שעה הוחלפו ידיים ולעבודה.
אז היא התפשטה - גוף פיצוץ, אם לא היה רשום פה שהחזה שלה סיליקוני לא חושב כך, נעים בטירוף למגע.
אז התחיל המסאז', הכל משום מה היא עושה מהר, מדברת מהר ומעסה מהר, מה שכן התברר שהיא נעימה לשיחה, ודיברנו לא מעט.
אז היה מסאז 10 דקות, אח"כ הורתה לי להסתובב ופה התחלתי להרגיש תחושת תקתוק רציני !!
כשבאתי לשבת על המיטה ולשחק לה בזוג המפוארים שלה, הורתה לי לשכב על המיטה, התחילה בעבודה יד מהירה, שמה המון שמן לזירוז, אח"כ עלתה עלי, body2body מחרמן ביותר, אח"כ הסתובבה ל69 שרק אני טועם את הטעם המתוק שיש לה בין הרגליים, והיא עושה לי ביד מהר ומוסיפה עוד שמן, אמרתי לה שתרד לי, היא אמרה שהיא לא עושה את זה . לבסוף גמרתי כמות לא והיא התפלאה על הכמות שיצאה בחיוך כמובן.
יש לציין שמרגע שנכנסתי לחדר ועד שהיא יצרה מהמקלחת עברו 16 דקות לערך, כששאלתי אם סיימנו היא אמרה שכן, אז אמרתי לה שעוד לא נגמר הזמן והיא אמרה שעברו 24 דקות בלי המקלחת שלה, כמובן שאמרתי לה אוקי בחיוך( לא להשאיר רושם רע )
בקיצור, הבחורה סקסית מכל בחינות, חזה גוף פנים, ומריחה סוף...
לא יודע עדיין אם אחזור, בעיקר בשל התקתוק, והלחץ (בהתנהגות ודיבור). גם אם כן, אז כנראה לדיל של ה100 ברבע שעה יותר שווה.