כ דירת העיסויים ברח שרעבי-דאינה, אנג׳לה ומוניקה - דף 2 - סקס אדיר

דירת העיסויים ברח שרעבי-דאינה, אנג׳לה ומוניקה

12
דיאנה היא בהחלט רמה אחת מעל כולן! לא פלא שיש לה מתחזות חחח
לא רק שהיא נראת ברמה אחת יותר, גם השירות והניסיון שלה גדול משל כולן., היא יודעת איך ״לעשות את זה״ שולטת תמיד במצב
האווירה בחדר תמיד מינית ונעימה, לא מתביישת לענג ולענג...
במאסג׳ 4 ידיים היא בוחרת עבורי את השותפה, פעם מוניקה פעם אחרונה אנג׳לה, היא מכוונת ונותנת את הקצב,
ביקשה מאנג׳לה שתעמוד לצד המיטה ותעסוק בליטוף ביצים ומשחקי פרוסטטה. בזמן שהיא מתפסת על המיטה הפוך
עם הישבן היפיפה פתוח לפניי, מוסיפה שמן לפי הקצב עד להתפוצצות חזקה במיוחד.. ס׳ה 300₪ לחצי שעה- התיאור שלי התייחס ל 10 דק האחרונות .. לפני כן עוד היו כמה דברים מעניינים כמו שהרגשתי סנדוויץ משומן בין זוג שדיים גדולים (דיאנה) ועוד זוג שדיים רכים (אנג׳לה) וארבע ידיים מלטפות בעמידה וכו...
נחמד מאוד, עבורי זאת חוויה של פעם בחודש לא יותר ולא פחות
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

14
Lahav.
לדיאנה יש חזה דיי גדול. לא הייתי מגדיר אותו יחסית קטן.
אולי עשו לך תרגיל מספר 2? שאמרו לך שזאת דיאנה אך לא זה היה המצב? תראה את התיאורים שלה...

יש לה בטן שטוחה עד שרירית חזה גדול טיפה מוצק אבל עשוי היטב. סיליקוני כמובן. שיער כהה והיא גבוהה. כ1.75 הייתי אומר.
פוגשת אותך בדרך כלל בכותונת רשת שחורה שלא משאירה מקום לדימיון.
אין אנשים- אין בעיות.

16
היי yanon k, שלוש הודעות מעליך ב 4/11 נתתי תיאור, אומנם דל לעומת האירוע עצמו, אך בכול זאת סוג של דיווח.
אם יש דברים לא ברורים או אינפורמציה חסרה. אשמח לענות בפומבי או בפרטי
ס״ה אני די קבוע במקום מאותה סיבה שיש עוד הרבה לקוחות קבועים (הדרישה מורגשת) אך אני לא רוצה ליצור רושם של יחצן, לא כאן ולא באף מקום אחר, אני מרגיש מחויב לכם חברים כפי שאני רוצה להרגיש כנגד, ולהזכיר לכולם שוב שהפורום נועד לנו בלבד ולא לאף נערה עובדת!! (הרגשה אישית שלי מהשטח היא שיותר מידי חברים מתגאים מול הנערות העובדות שהם קשורים ויכולים לדווח וחושפים ונחשפים, למה???)
אני אוהב לנסות מקומות חדשים ובנות חדשות במקביל למקומות שהשאירו אצלי את התחושה שיש תמורה בעד האגרה ;-) ומשאירות בי טעם של עוד...

שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

17
גם אני תוקתקתי ע"י מתחזה שטענה בתוקף שהיא דיאנה גם כשאמרתי בפניה שהיא לא נראית כמוה.

השירות היה רחוק מהרמה של דיאנה (הייתי איתה לפני כחודש).

אחרי שיצאתי ראיתי את דיאנה האמיתית מגיעה. באסה שלא עמדתי על שלי וסתם שרפתי שעה ו- 150 ש"ח על תקתוק סטנדרטי.

ממליץ להימנע ממתחזות.
!Who Dares Wins

18
הייתי ולצערי התאכזבתי.
תיאמתי מראש עיסוי 4 ידיים, עם דיאנה ואנג'לה.
אין ספק דיאנה נראית מצויין, וגם אנג'לה לא רעה בכלל. (אותי פחות מושך חזה מסיליקון, אבל חפיף).
הן עובדות בעירום מלא. יודעות את העבודה, דיאנה עשתה מסאג' ואנג'לה בעיקר ליטפה נעים.
אבל... שילמתי 300 ש"ח לחצי שעה, ואחרי 10 דקות כבר הייתי במקלחת. אחרי שאמרו כאן שהן מאוד משקיעות ולא מתקתקות, התאכזבתי מאוד מאיך שהן תקתקו אותי. חבל.

19
היי, אז מרגיש צורך דחייה לדווח...
לאחר המון ביקוורות טובות על דירת העיסויים ברחוב שרעבי, הייתי חייב לבקר.
הגעתי למקום צלצלתי ושאלתי אם דיאנה נמצאת, נענתי בחיוב , ירדתי ודיאנה פתחה את השער כניסה. הוכנסתי לחדר ושאלתי מי זו דיאנה והיא טענה זו היא, משום מה לא האמנתי לה, מכיוון שבפורום רשום שיש לה חזה ענק, ומתחת לגופיית רשת זה לא נראה כך .
ביקשתי מישהי אחרת, מסתבר שאנג'לה נכנסה אלי במקומה, היא נראת שבורה לגמרי, מבוגרת ונרקומנית (שיניים שבורות משהו..), מה שכן יותר נעימה וחייכנית.
ביקשתי את דיאנה חזרה, נכנסה אלי, הסבירה לי בקצרה ומהר מה בתפריט, 150 ש"ח לחצי שעה הוחלפו ידיים ולעבודה.
אז היא התפשטה - גוף פיצוץ, אם לא היה רשום פה שהחזה שלה סיליקוני לא חושב כך, נעים בטירוף למגע.
אז התחיל המסאז', הכל משום מה היא עושה מהר, מדברת מהר ומעסה מהר, מה שכן התברר שהיא נעימה לשיחה, ודיברנו לא מעט.
אז היה מסאז 10 דקות, אח"כ הורתה לי להסתובב ופה התחלתי להרגיש תחושת תקתוק רציני !!
כשבאתי לשבת על המיטה ולשחק לה בזוג המפוארים שלה, הורתה לי לשכב על המיטה, התחילה בעבודה יד מהירה, שמה המון שמן לזירוז, אח"כ עלתה עלי, body2body מחרמן ביותר, אח"כ הסתובבה ל69 שרק אני טועם את הטעם המתוק שיש לה בין הרגליים, והיא עושה לי ביד מהר ומוסיפה עוד שמן, אמרתי לה שתרד לי, היא אמרה שהיא לא עושה את זה . לבסוף גמרתי כמות לא והיא התפלאה על הכמות שיצאה בחיוך כמובן.
יש לציין שמרגע שנכנסתי לחדר ועד שהיא יצרה מהמקלחת עברו 16 דקות לערך, כששאלתי אם סיימנו היא אמרה שכן, אז אמרתי לה שעוד לא נגמר הזמן והיא אמרה שעברו 24 דקות בלי המקלחת שלה, כמובן שאמרתי לה אוקי בחיוך( לא להשאיר רושם רע )
בקיצור, הבחורה סקסית מכל בחינות, חזה גוף פנים, ומריחה סוף...
לא יודע עדיין אם אחזור, בעיקר בשל התקתוק, והלחץ (בהתנהגות ודיבור). גם אם כן, אז כנראה לדיל של ה100 ברבע שעה יותר שווה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”