כ הפרופסור בתאילנד - דף 5 - סקס אדיר

הפרופסור בתאילנד

41
כמה נחמד לקרוא דיווח של הפרופסור כאשר הוא בתחילת דרכו.... משמע סטודנט "מושתן" שרק התקבל לאוניברסיטה של פאטייהבנגקוק ובקיצור תאילנד.

לגבי המועדונים וכלל הבארים היותר מפורסמים או הפחות,בעונה הפחות מתויירות הם חלקם נסגרים אם בגלל שאין מספיק לקוחות והשוחד למשטרה מכביד עליהם או למטרות שיפוצים, לכן לא חושב שמקרה אלימות אחד או כמה יסגרו מקום בפאטייה (השוחד שם גדול מדי מכל מקרה אלימות).
אכן לוציפר היה פתוח נכון לאוקטובר...
נסיעה במונית ספיישל אכן יקרה ומחיר של 1500 אכן נשמע סביר.
יש הרבה אופציות לנסוע מפאטייה לבנגקוק ואחד מהם זה מני-באס משותף שעלותו היא כ100-120 באט
מונית לשדה התעופה תעלה במנימום 800 באט בלי אגרת הכביש המהיר שהיא 60 באט.

לגבי מחיר הבנות, זה כבר עניין סובייקטיבי, הבחורה דורשת את המחיר לפי המראה הגישה והמחשבה לפוטנציאל לעתיד משותף ונואשות (באופן מפתיע לא תמיד מוריד מחיר) ולכן המחיר שאני אקבל לא יהיה תואם למחיר של אחד אחר שיגש אליה כי אנחנו שונים.
אם מצאת חן בעינייה אז היא תרצה לבלות איתך אפילו במחיר נמוך ממה שהיא דורשת בדרך כלל, לכן הויכוח על המחירים הוא מיותר.
ואם אתה טוב במיטה ומצליח לעורר אצלה את הצד שהנשי ולא של הזונה אז תוכל גם לזיין אותה יותר מפעמיים הסטנדרטיות של לונג טיים, ואפילו הזיון יהיה ממושך ומהנה בשלל תנוחות.

אני חושב שבפוסט שלי לפני הנסיעה כתבנו מה המחירים אבל חבל להתווכח אל זה כי כל אחד יחווה טווח מחירים שונה מהבנות היפות יותר והפחות יפות, כולל מקרי החינם שמזדמנים מדי פעם.

לגבי המלונות, המחירים הנמוכים הם בלואו- סייזן כאשר המלון מנסה לקדם את עצמו ומוריד מחירים על מנת לתפוס את הלקוח המזדמן, בדרך כלל זה יהיה בשלט ולא באתר של המלון, אגודה או כל אתר אחר.
כאשר נתחיל ההיי- סייזן המחיר עולה אוטומטית גם אם אין לקוחות בכלל.

לכן להזמין מראש לא יוריד את המחיר דרמטית, מה שכן יוריד זו שהייה ארוכה באותו מלון ומיקוח על המחיר בתמורה.

לגבי המחירים באתרים כמו אגודה והוטלס, המחיר שם בדרך כלל דומה למחיר שתקבלו במלון עצמו אחרי מיקוח קל והבטחה לשהייה של יותר מיומיים ולפעמים אפילו נמוך יותר מהאתרים )צריך לזכור האתר לוקח עמלה בנוסע ל17 אחוז מיסים שהוא מוסיף למחיר שרואים באתר)
הפרסום של המחירים הגבוהים באתרים האלה הוא מוגזם בכוונה כולל ההנחה של 50%, זה סוג של שקר שאנחנו מכירים בארץ לעלות את המחיר על מנת להראות הנחה גבוה ובסוף למכור במחיר הרצוי.

גבניט שנה הבאה בפאטייה הבנוייה (second road)....

.You so need a Daddy, little girl

הפרופסור בתאילנד

43
ביג דאדי....
אתה יודע מה הבעיה ? סיפור הכיסוי ... ואני בטוח שאתה מבין למה אני מתכוון.

בלי קשר אני חייב לציין משהו מעניין, והוא שלמרות שאני בטוח שזה כיף להיות בן 50 שחברה שלך היא כוסית על בת 23, ואתה מסתובב עם חברים שהם אותו דבר כמוך- עדיין, ריחמתי על האנשים המבוגרים שם שנרדמים בעמידה במועדון ב-3 בלילה והם נרקומנים של הבחורות שם,
ושראיתי שניים רבים בגלל בחורה שצעירה מהם בשלושים שנה שלא איכפת לה משניהם אלא רק ממה שיש להם בכיס, בכלל כאב לי עליהם.

שלא תבינו, אני מאחל לכל אחד מאיתנו שתהיה לו את האפשרות לגור בפאטאייה 3-4 חודשים כל שנה, אבל משהו בלגור שם באופן קבוע, דווקא בגלל האופי של העיר הזאת, ודווקא בגלל שכל הזמן מגיעות כוסיות חדשות וזה מין לופ שלא נגמר אף פעם- דווקא זה כאילו סוחט את הבנאדם.

אבל אולי זאת רק התרשמות שלי.

ועדיין (ובסתירה לכל מה שרשמתי עד עכשיו), קינאתי בחבר'ה הצעירים (התיירים) שגרים בעיר הזאת.

הפרופסור בתאילנד

44
גבניט...זה המקום להיות זקן כי בכל מקום אחר אתה כבר גמרת את הסוס...
להגיד את האמת לא ראיתי שהזקנים מהווים תחרות לבחור צעיר שמבלה שם, יש להם את הבחורות שלהם ולבחור הצעיר את שלהן.
האם הם נרקומנים של בחורות,כנראה שכן אבל כל אחד שם הופך לאחד כזה...ראה דיווח של לקסר בגרמניה גם הוא הפך כזה.

סיפור הכיסוי של הבחורות אתה מתכוון? אז כן רובן משקרות כמו גם הפלאנג המבקר...זה משחק.
תמיד אפשר למצוא אחת כזו שבאופי לא משחקת, ואכן מצאתי כמה כאלו....הכל עניין של מה רוצים.

מה שחשוב הם פרופורציות כשאתה נכנס לשערי תאילנד ופאטייה בפרט, במיוחד אם אתה מחליט לגור שם.

הפרופסור בתאילנד

45
לא אחי, התכוונתי לסיפור הכיסוי שלנו כשאנו נוסעים לשם...
הרי צריך לספר משהו לחברה / אישה / משפחה ...

שקולטים שאתה נוסע פעם חמישית לתאילנד- זה עלול לייצר בעיות, ולכן צריך ליצור סיפור מסביב , עלילה שתסביר שאתה נוחת שם בדרך לקמבודיה / לאוס או כל חירטוט אחר.

זה מבחינתי המיכשול הכי גדול בדרך לנסיעה הבאה.

הפרופסור בתאילנד

46
אכן מסכים איתך...זה סיפור מן התחת....לא יודע מה אני מספר פעם הבאה.
צריך לפתוח עסק שם או לקנות נדלן כדי לתרץ את הנסיעה.
הבעיה היא לא שלנו אלה השמרנות הישראלית...הרי האירופאים מבלים שם כל שנה במשך חודשים...אז מה סיפור הכיסוי שלהם,אם יש להם בכלל.

הפרופסור בתאילנד

47
סופר אתה מדבר על מה מספרים לבתבן זוג...ואנחנו מדברים על העבודה, חברים ומשפחה,ובמקרה הזה מנקודת מבט של רווק.
גם רווק צריך סיפור כיסוי כי חס וחלילה טיול העלול להכיל מין ועוד ברבים מציב אותך כסוטה או מסכן במקרה הטוב.
החסדנות הישראלית היא זו שגורמת להמצאת כל מני סיפורים על טיול טבע מפואר כאשר אתה בעצם רוב הזמן היית במלון והטיול היחיד שלך היה ל7-12 או לבר הקרוב למלונך.

לגבי זוגות הנותנים "פס" אחד לשני אם בשתיקה או לא...זה לא העניין כי זה עניין פרטי בן הזוגות ושם זה נגמר, שלא כמו סיפורי טיול בעבודה,משפחה וחברים.

גבניט עלה נקודה חשובה כאן, הפנטזיה לא נגמרת כאשר אתה נוחת בנתב"ג, היא ממשיכה כסיפורים שיקרים ברובם או בחלקם בסיפורים שאתה מספר לסובבים אותך על מנת שאף אחד מהם חס וחלילה לא ידע שנסעת לטיול לפטאייה על מנת להנות מכוס זמין ושונה (גם אם יש זמינות שלו כאן בארץ, הוא לא דומה לתאילנד בשום מצב וגם יותר יקר ואני לא מדבר על זונות), ולקבל קצת הרגשה של גבר, הרי חלק אם לא רוב הגברים מרגישים את הסירוס המתמשך שיש כאן לגבר הישראלי השפוי.

אולי בגלל זה יש כאן צמיחה במספר ההומאים....(לא שיש משהו רע בזה)חיוך גדול

הפרופסור בתאילנד

48
ת'כלס שניכם מדברים על אותה נקודה בדיוק, אחד מזווית הרווק ואחד מזוית הנשוי.
ואגב, הסיכוי שאישה שהיתה פעם בתאילנד תיתן לבעלה לצאת לטיול שם לבד- הוא נמוך.
אלא אם היא היתה בתאילנד בטיול של 8 ימים, שעיקרו היה קו פי-פי, טיפה קוסאמוי וכו', כלומר לא יצא לה להיתקל בקטע של הזנות כמעט.

אבל לגבי כל שאר המקרים- האליבי הוא הקטע הבעייתי.

ואל תשכחו שכולם במדינה שלנו צדיקים- שומעים שאתה נוסע רק עם חברים או לבד לתאילנד וישר עושים פרצוף...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”