לגבי המועדונים וכלל הבארים היותר מפורסמים או הפחות,בעונה הפחות מתויירות הם חלקם נסגרים אם בגלל שאין מספיק לקוחות והשוחד למשטרה מכביד עליהם או למטרות שיפוצים, לכן לא חושב שמקרה אלימות אחד או כמה יסגרו מקום בפאטייה (השוחד שם גדול מדי מכל מקרה אלימות).
אכן לוציפר היה פתוח נכון לאוקטובר...
נסיעה במונית ספיישל אכן יקרה ומחיר של 1500 אכן נשמע סביר.
יש הרבה אופציות לנסוע מפאטייה לבנגקוק ואחד מהם זה מני-באס משותף שעלותו היא כ100-120 באט
מונית לשדה התעופה תעלה במנימום 800 באט בלי אגרת הכביש המהיר שהיא 60 באט.
לגבי מחיר הבנות, זה כבר עניין סובייקטיבי, הבחורה דורשת את המחיר לפי המראה הגישה והמחשבה לפוטנציאל לעתיד משותף ונואשות (באופן מפתיע לא תמיד מוריד מחיר) ולכן המחיר שאני אקבל לא יהיה תואם למחיר של אחד אחר שיגש אליה כי אנחנו שונים.
אם מצאת חן בעינייה אז היא תרצה לבלות איתך אפילו במחיר נמוך ממה שהיא דורשת בדרך כלל, לכן הויכוח על המחירים הוא מיותר.
ואם אתה טוב במיטה ומצליח לעורר אצלה את הצד שהנשי ולא של הזונה אז תוכל גם לזיין אותה יותר מפעמיים הסטנדרטיות של לונג טיים, ואפילו הזיון יהיה ממושך ומהנה בשלל תנוחות.
אני חושב שבפוסט שלי לפני הנסיעה כתבנו מה המחירים אבל חבל להתווכח אל זה כי כל אחד יחווה טווח מחירים שונה מהבנות היפות יותר והפחות יפות, כולל מקרי החינם שמזדמנים מדי פעם.
לגבי המלונות, המחירים הנמוכים הם בלואו- סייזן כאשר המלון מנסה לקדם את עצמו ומוריד מחירים על מנת לתפוס את הלקוח המזדמן, בדרך כלל זה יהיה בשלט ולא באתר של המלון, אגודה או כל אתר אחר.
כאשר נתחיל ההיי- סייזן המחיר עולה אוטומטית גם אם אין לקוחות בכלל.
לכן להזמין מראש לא יוריד את המחיר דרמטית, מה שכן יוריד זו שהייה ארוכה באותו מלון ומיקוח על המחיר בתמורה.
לגבי המחירים באתרים כמו אגודה והוטלס, המחיר שם בדרך כלל דומה למחיר שתקבלו במלון עצמו אחרי מיקוח קל והבטחה לשהייה של יותר מיומיים ולפעמים אפילו נמוך יותר מהאתרים )צריך לזכור האתר לוקח עמלה בנוסע ל17 אחוז מיסים שהוא מוסיף למחיר שרואים באתר)
הפרסום של המחירים הגבוהים באתרים האלה הוא מוגזם בכוונה כולל ההנחה של 50%, זה סוג של שקר שאנחנו מכירים בארץ לעלות את המחיר על מנת להראות הנחה גבוה ובסוף למכור במחיר הרצוי.
גבניט שנה הבאה בפאטייה הבנוייה (second road)....