כ בשעה טובה ומוצלחת - סקס אדיר

בשעה טובה ומוצלחת

1
אני מתרגש לכתוב שורות אלה לאחר חצי שנה של נסיונות כושלים להצטרף לפורום, אז ראשית תודה להנהלה שאישרה אותי,
וכעת לדיווח הראשון שלי,
היות והנני נמנה על עונדי האזיק האלקטרוני על האצבע אזי רוב הזמן הנני שייך לקבוצה של אותם אנשים שחיים את החווייות דרך כל אותם חברים שדואגים לפרסם פה בפורום ולתת לנו תקווה שלפעמים עוד ניתן לברוח מהמציאות היומיומית הלא קלה ולהתרענן בידיה של מעסה צעירה וענוגה, לפני כחודש הזדמן לי לנחות יחד עם חברים בספא ברחובות שממוקם באיזור שנראה לי כמו איזור התעשייה מעל מוסכים או משהו כזה (אני מתנצל על חוסר הדיוק אך לא אני הובלתי למקום ועל כן לא ידועה לי הכתובת המדוייקת) של רחובות, לאחר שנתיים של ביקורים במועדוני החשפנות של תלאביב (לאן נעלמות כל החשפניות בעלות החזה העסיסי?!מבולבל) בתוך המקום היו כ-5 בנות אך אני זרמתי עם הראשונה שנעמדה מולי, מדובר בבחורה שחומה ככל הנראה אתיופית אבל אולי גם תימניה, (היה כשה לנחש כי הייתי די מסטול והיא התנהגה קצת כמו ערסית), בסביבות 165 ס"מ, מבנה גוף רזה+, חזה בינוני+, עשתה מסאג' די נחמד לטעמי ולאחר כחצי שעה עברה לחלק של ההרפיה, המקום היה מואר בצורה אינטימית החדר היה מסודר עם ריחות נעימים של קטורת ומוסיקת שאנטי, המחיר 250 45 דקות,
היות והנני חולה שדיים טבעיים וגדולים היה לי קצת קשה להתלהב יתר על המידה, מקווה שהדיווח שלי מקבל ציון עובר... מבטיח להשתפר... חברים המשיכו בדיווחים ועל תתקמצנו על הפרטים, לבל נשכח שישנם לא מעט גברים שבסוף היום כשעולם כבר יושנים הם נכנסים לפורום הזה כדיי לפנטז קצת על החיים הטובים...

בשעה טובה ומוצלחת

2
מדובר על ספא ותיק ברחוב נחושתן ....הבחורה המוזכרת היא ממוצא הודי אבל היא לגמרי ישראלית משלנו קצת ערסית עיסוי כמו רוב הישראליות במצוקה כלכלית (נפילה) .... אני אישית לא אחזור אליה אגב קוראים לה ליאן והמחיר 220 !!! 052-263-9696

בשעה טובה ומוצלחת

3
גם אני הייתי שם לפני כמה חודשים ואכן ראיתי "שחור" בעיניים . לא שיש לי משהו נגד שחור אבל כאשר ראיתי את המציומקת ההיא והיא הוצגה על ידי הפקידה כלהיט עם שדיים גדולים (כי גם אני מת על שדיים גדולים) ולפי דעתי מידת השדיים שלה אולי היו בין 1 ל- 2 (בקושי) והייתה עוד אחת ממש קרש , ברחתי כול עוד נפשי בי . הזמן עבר ולפני כשבועיים הלכתי עוד פעם כדי לראות האם השתנה משהו ואכן כן יש הרבה שינויים גם בחומר האנושי וגם במקום עצמו . יש עכשיו באופן קבוע 3 בנות שבהחלט כדי לבקר אותם . המקום זה באיזור התעשיה דרך יבנה ברחוב נחושתן 19 אבל זה לא פשוט למצוא את המקום . רחוב נחושתן זה רחוב ללא מוצא ולרוב יש שם מוסכים .בסוף הרחוב עולים לקומה שניה . אבל מאוד כדי להתקשר כאשר מגיעים לרחוב נחושתן כדי לקבל הסבר מהפקידה . אכן המחיר הוא 250 ל- 40 דקות . המקום ידוע כספא ויש הרבה חדרים עם שולחן עיסוי בלבד וכמובן מקלחת בכול חדר . לא נראה לי שיש יותר מאשר עיסוי עם הרפיה . אני הסתפקתי בזה והיה בכלל לא רע . אבל נא לשים לב : היות ולבעלי המקום יש עוד 2 מקומות ברחובות הוא עושה החלפות בין הבנות עם יתר 2 המקומות ויתר שני המקומות הם : האחד ברחוב סמילנסקי 20 ממש במרכז העיר והשני ברחוב יהודה הלוי 40 , פינת הרצל (בשעריים) . במקומות האלה יש רק אחת . הטלפון לשני המקומות הוא : 052-8253618 . שטיינקבצר

בשעה טובה ומוצלחת

4
שטיינקבצר היקר היות ואני רואה שאתה בקיא באיזור אולי תוכל לעזור לי, שמעתי גם אני על הדירות הפרטיות בהקשר של מישהי שכונתה "אנג'ל" אשר הייתה עובדת בדירות האלה כמדומני, התיאור שלה היה בחורה עם גוף יפהפה בלונדינית והכי חשוב חזה גדול ועומד כמו שכבודו אוהב!!! יש לך מושג אם היא עדיין בתחום, אם כן אשמח לקבל מספר טלפון ליצירת קשר,
אני אנצל את הפוסט כדיי לפנות לכל המדווחים היקרים, עבדכם הנאמן מעוניין לדגום ולהפיח אנרגיות חדשות בנשמתו ביומיים הקרובים, אודה לכם מאוד!!! באם תוכלו לעזור לי בהמלצות לגבי עיסוי טוב אצל בחורות שאפשר להתענג על החזה הגדול והשופע שלהן בימים גשומים וקרים אלו, הרפיה וכיו' פחות חשובים לי, אני יותר בקטע של לקחת איתי מהטיפול הבא גירוי דמיוני שיספק אותי באנרגיות לעוד חודש חודשיים ובו זמנית ליהנות ממסאג' סביר

בשעה טובה ומוצלחת

5
ובכן "צמא לשדיים" כמוך כמוני צמאים לשדיים כי הרי הגברים נשארים ילדים קטנים כול החיים מבחינה זאת . ילד קטן יונק את שדי אימו והגבר יונק את שדי הנשים שבחיו . על אנג'ל אין לי שום ידיעה אבל יש לי אחרת עם זוג שדיים לתפארת . שמה יוליה והיא עובדת ברחובות . אני לא אתן לך את מספר הטלפון שלה היות ונוכחתי לדעת שמוחקים את מספרי הטלפון מההודעות אבל אתן לך מידע איך להגיע אליה . תפתח יד 2 , אלטרנטיבי, רחובות, עיסוי, ושם בין יתר ההודעות ואין הרבה תמצא 2 הודעות עם השם עיילת . עיילת זאת כנראה סדרנית עבודה שמפנה את הלקוחות לכמה מקומות ברחובות . אתה תבקש את יוליה . אני עושה אצלה רק עיסוי . אין לי ידיעה האם יש משהו נוסף . נראה לי שלא . העיסוי זה עד הסוף כולל הרפיה . וברוך השם יש מה לתפוס אצלה . בהצלחה ותהנה . שטיינקבצר

בשעה טובה ומוצלחת

6
שטיינקבצר ידידי תודה רבה לך על ההצעה הנדיבה, החיפוש ביד2 לא העלה לי כלום שעונה ל-עיילת, 2 המודעות היחידות שהיו דומות שייכות למישהי בשם - איילה שעל פי הבנתי משיחת הטלפון שביצעתי מדובר באותו ספא באיזור התעשייה של רחובות שעליו שוחחנו, אשמח לקבל מימך קצת יותר "עזרה" בפרטי ואם אפשר אז גם תיאור של הבחורה ומחיר (סליחה אם אני חצוף, אבל אני קצת בSTRES וחייב להשתחרר) המשך לילה מהנה לכל הדוגמים!!!

בשעה טובה ומוצלחת

7
ראשית אתה צודק טעות שלי , אכן איילה ולא עיילה . אבל אותה איילה מפנה גם לשתי המקומות האחרים . יש הודעה שלי קודמת שמתייחסת לזה ושם יש מספר טלפון 052-8253618 . בטלפון הזה עונה אותה איילה או לפעמים גבר שמפנה לשני המקומות כמפורט בהודעה הקודמת שלי (ראה באתר ) ואז אתה תבקש את יוליה . כפי שהסברתי בהודעתי הקודמת יש להם 3 מקומות : נחושתן 19 באיזור התעשיה , סמילנסקי 20 ויהודה הלוי 40 בעיר . בהצלחה . שטיינקבצר

בשעה טובה ומוצלחת

8
מכוון שזהו הדיווח הראשון שלך ושמך הולך לפנייך ( כאוהב שדיים גדולים ) בדיוק כמוני, אשמח לעזור בנושא העיסוי לבעלות החזה הגדול
העניין הוא שאם אתה לא מכיר וביקרת אצל חלק אז יש די הרבה והכל זאת אנסה לתת רשימה איכותית וטובה.

1. ליז - יגאל אלון 120 ת"א , 250 למסאז וזיון בין השדיים מבחורה רזה חטובה כוסית ועם חזה DD טבעי ואחד היפים שראיתי.
2. קארין - פ"ת ועכשיו גם בר"ג 200 גם למסאז וזיון בין השדיים בחורה סביב גיל 35-40 מלאה עם חזה ענק מידה 8
3. מאיה - גבעתיים 200 גם למסאז וזיון בין השדיים מקבלת ברחוב כצנלסון רוסיה 35 גוף טוב חזה ענק EE

את כולן תוכל למצוא באתר או ביד 2 כמובן שאשמח לתת לך בפרטי אם תצטרך

מקווה שתהנה

בשעה טובה ומוצלחת

9
באיזור רחובות יש ספא קופנהגן(?) ברחוב המנוף לא ממש דיסקרטי

(לא ביקרתי שם שנה וחצי..) ולעיקר: יש שם אחת בשם ליסה שפשוט הייתה

יכולה להטריף אותי, התמכרתי אליה ברמות קשות!! ואני לא צוחק!..! אגב

מעולם לא היה איתה סקס וזה סוד הקסם ...

אם היא עוד שם חובה !! אפילו שלחתי את חמי...
"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”