וכעת לדיווח הראשון שלי,
היות והנני נמנה על עונדי האזיק האלקטרוני על האצבע אזי רוב הזמן הנני שייך לקבוצה של אותם אנשים שחיים את החווייות דרך כל אותם חברים שדואגים לפרסם פה בפורום ולתת לנו תקווה שלפעמים עוד ניתן לברוח מהמציאות היומיומית הלא קלה ולהתרענן בידיה של מעסה צעירה וענוגה, לפני כחודש הזדמן לי לנחות יחד עם חברים בספא ברחובות שממוקם באיזור שנראה לי כמו איזור התעשייה מעל מוסכים או משהו כזה (אני מתנצל על חוסר הדיוק אך לא אני הובלתי למקום ועל כן לא ידועה לי הכתובת המדוייקת) של רחובות, לאחר שנתיים של ביקורים במועדוני החשפנות של תלאביב (לאן נעלמות כל החשפניות בעלות החזה העסיסי?!
) בתוך המקום היו כ-5 בנות אך אני זרמתי עם הראשונה שנעמדה מולי, מדובר בבחורה שחומה ככל הנראה אתיופית אבל אולי גם תימניה, (היה כשה לנחש כי הייתי די מסטול והיא התנהגה קצת כמו ערסית), בסביבות 165 ס"מ, מבנה גוף רזה+, חזה בינוני+, עשתה מסאג' די נחמד לטעמי ולאחר כחצי שעה עברה לחלק של ההרפיה, המקום היה מואר בצורה אינטימית החדר היה מסודר עם ריחות נעימים של קטורת ומוסיקת שאנטי, המחיר 250 45 דקות,

היות והנני חולה שדיים טבעיים וגדולים היה לי קצת קשה להתלהב יתר על המידה, מקווה שהדיווח שלי מקבל ציון עובר... מבטיח להשתפר... חברים המשיכו בדיווחים ועל תתקמצנו על הפרטים, לבל נשכח שישנם לא מעט גברים שבסוף היום כשעולם כבר יושנים הם נכנסים לפורום הזה כדיי לפנטז קצת על החיים הטובים...