אתמול , התעוררתי במלונית בסן חוזה מחורמן שוב... וכן אמרתי חייבים להמשיך בחגיגות. טלפנתי למכון החדש שמצאתי ב 9 בבוקר ( קצת מוקדם ) ולהפתעתי ענו לי ואמרו לי כן אנחנו פתוחים ! הגעתי בדעה להיכנס הפעם לשעה שלמה ואם יצא גם לקחת שוב את קארין משילשום הבעייתית ולראות אם יהיה שינוי בגישה ) שהרבה פעמים זה קורה אחרי הביקור הראשוני ) . נכנסתי ואם הבית מצביעה על בחורה אחת בלבד שנמצאת במקום. אנדראה . הבחורה לא ממש ממש כוסית כמו קארין אבל בהחלט חביבה , סקסית וצעירה . אמרתי למאמא , אולי אבוא יותר מאוחר....

, כתשובה היא מתחילה לקדם את הבחורה ומנסה כמובן לשכנע אותי להישאר. אמרתי הפעם אני סוחט את כל הקופה !! המשחתי לשחק אותה לא בטוח

. הבחורה מבקשת שניכנס ונדבר. הבטיחה מסאז מעולה , שני אקטים ומציצות כמה שאבקש. שילמתי לשעה והמשכתי לשחק אותה קול ולא מתלהב ( אוייי זה עובד כלכך טובבבב ). הבחורה סוגרת דלת ומתחילה להתגופף איתי , נשיקות לצוואר , עיסוי ביצים ...אנחנו בעמידה עדיין ליד המיטה ביכלל. מתחילה להתפשט ...גם כוסית ברמה טובה מאוד , נשארת בחוטיני בלבד . מתסובבת ומתחילה לעסות אותי מעל הגינס עם הטוסיק הסקסי . אמרתי , אני הולך על הכל , ככה כמו שהיא מחרמנת אותי עם הטוסיק אני לופט לה את הציצים ויורד לתוך החוטיני שלה . הסתובבה , פתחה לי את הגינס ושלפה לי את הבולבול שהיה קשה ביותר. ירדה על הברכיים , ביקשתי קונדום והתחילה למצוץ כמו ילדה טובה וממושמעת. הפסקתי אותה , הורדתי את הגינס ועלינו למיטת עיסויים למיסיונרית GFE. עשתה מסאז מעולה בכל הגוף ושואלת לאקט נוסף. אמרתי חכי עוד כמה דקות בזמן שהיא לשה לי את הביצים ומחכה לאו קיי . שלפתי שוב קונדום טוב מהבית והבחורה עולה לדהירה בזמן שאני לופט לה את הטוסיק כמו בסרטים. סיימנו . כל העצבים יצאו לי בפינוק הזה הרגשתי שוב כמו בחור בן 18. התקלחתי . אנדראה ממתינה להגיד שלום . נתתי טיפ ( מה שלא קורה הרבה פעמים ) . נקווה לטעם של עוד .