כ קוסטה ריקה - מומחה בתחום - דף 8 - סקס אדיר

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

72
סטואי ,
מחיר המסאז לחצי שעה במכון 12000 קולונס שזה 23 $ ושעה 18000 קולונס שזה 38$ . אבל יש מקומות מפולצנים של תיירים שירצו גם 60$ לשעה או יותר.
יכולים לחיות בכייף כמקומי מתקדם בתקציב של 1000$ לחודש.
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

74
סטואי , הדוקטור עובד למחייתו ולנשמתו בקוסטה ריקה . לא טוב לאדם להתבטל ייתר על המידה לטווח בינוני וארוך. 80% מאוכלוסיית קוסטה ריקה נחשבת כלבנה !! כושים אמתיים וכושיות אמתיות יש רק בצד בקריבי .

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

78
הי לכל חבריי בפורום , החודש ציינתי שנה שלמה של מגורים בקוסטה ריקה , עניין שלא היה הכי קל לעשייה אבל האמת דברים זזים קדימה ואני נהנה מההחלטה ומהדרך. כפי שציינתי לפני לחיות בקוסטה ריקה זה שונה מלבוא לטיול של כמה שבועות והדבר גם קשור לאמביציה לבקר כל יום במכון מסאזים....זה כבר חלק מהנוף ובאמת נכנסים לפינוק במכון רק מתי שממש בא או יש איזה אירוע מסויים שדורש תשומת לב. לאור מחקריי השטח שביצעתי עדיין סן חוזה - עיר הבירה הינה המקום הטוב ביותר לבידור למבוגרים ( סיכום של הייצע הבחורות , איכות השרות והמחיר !!! ). סופהשבוע מצאתי עצמי חזרה בסן חוזה , כמו כן יש את האירוע של שנה בקוסטה ריקה שצריך לציין... כמו כן האמת תוצאות הבחירות בארץ לא סיפקו לי עדנה ולכן בחרתי לצאת לסיבוב במחוזות הידועים.

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

79
פניתי ישר למכון המסאזים המעודף עליי ...זה עם הפעמונית החמודה שמתריעה על הגעת לקוח מעודף. עליתי למעלה ולמגנת ליבי היו במכון רק שתי בחורות כנאפות משהו ודממה של ערב שבת . הבחורות שקבועות במקום זיהו אותי, וציינו ישר שטאטי , לנה ושאריטה לא עובדות פה יותר :-? . ירדתי למטה ושאלתי את השומר למטה מה קורה פה , איפה כל הבחורות היפות של קוסטה ריקה ? הבן אדם הפתיעה אותי והתחיל להסביר לי בצורה מלומדת מאוד על תנועת הבחורות בחודשים אילו של השנה. הבחורות היפות והחופשיות ( בלי ילדים או משפחה ) נוסעות לתת שרות באזורים עמוסי התיירים בצפון המדינה ועושות כסף, ומה שנותר במכון זה מה שאני רואה . התבאסתי רצח . אבל אמרתי סן חוזה עמוסת מכונים בטוח נמצא משהו חדש וטוב. כמו שאני זז חזרה על עקבותיי אני רואה שלט קטן עם אורות מהבהבים על אחת הדלתות שאומר "פתוח" . זה הסימן למכון פעיל פתוח לעסקים . צלצלתי ( יש לציין שהמקום באמצע הרחוב צמוד למסעדה , בנק ועסקים אחרים ) , נכנסתי לחלל קטנטן מפוצץ בבחורות . ביררתי קצת מחירים שהיו טיפטיפה יותר יקרים : 26 דולאר לחצי שעה ו38 דולאר לשעה. פניתי לאחר הבנות שנראתה כמו בת 20 , צרת גיזרה , פנים עדינות ויפות וקוקו. לוותה אותי למזדרון שמלא חדרי עיסוי . בחדר מוסיקה ספרדית ניחיחה , נקי ומיטת עיסויים אלק ( לא מיטה כפולה כמו במקומות האחרים ). סיכמתי עם קתרין על חצי שעה בלבד . התקלחתי והבחורה מתפשטת ...בווםםםם כוסית של החיים , טוסיק מדוגם ובלי סימני ילודה או הריון בגיל הרך. הבחורה התעקשה לעשות עיסוי שהיה טוב אבל קצת לא משוחרר ... כל דבר שביקשתי לווה בבקשה לתשלום נוסף עד שעלה בי הספק שמדובר בבחורה מניקרגואה שמפורסמות באסטרטגיה הזאת. הגענו לסוף המסאז והבחורה אפילו מבקשת תשלום נוסף למציצה עם קונדום ... אמרתי עזבי אני מוותר ( פרנציפ ) בואי אני רק רוצה סקס ( שזה כלול לבטח ) . רצתה לעלות עלי לדהירה אבל אמרתי לא בואי תשכבי על הגב על המיטה , גם התעצבנתי קצת מהפוזות אז הלבשתי קונדום מהבית באיכות גבוהה וסיכוך גבוה , אמרתי אני הולך לפרפר את הבחורה הזאת עכשיו. נכנסנו למסיונרית על מיטת העיסויים , הראש של הבחורה תקוע בחור לפנים בקצה המיטה ואני תוקע לה את הצורה , הבחורה שוב מסיחה את דעתי ואומרת שניתפס לה הצוואר מהטילטולים , אמרתי בסדר , משכתי אותה 20 סנטימטר למטה שתזוז מהחור של מיטת העיסויים ובמקביל זרקתי לרצפה את המגבת ואת הסדין המחליק שהפריע למומנט. סיימתי בעוד מקלחת וללא טיפ ! סהכ הייתי מבסוט כי מצאתי מקום חדש .

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

80
אתמול , התעוררתי במלונית בסן חוזה מחורמן שוב... וכן אמרתי חייבים להמשיך בחגיגות. טלפנתי למכון החדש שמצאתי ב 9 בבוקר ( קצת מוקדם ) ולהפתעתי ענו לי ואמרו לי כן אנחנו פתוחים ! הגעתי בדעה להיכנס הפעם לשעה שלמה ואם יצא גם לקחת שוב את קארין משילשום הבעייתית ולראות אם יהיה שינוי בגישה ) שהרבה פעמים זה קורה אחרי הביקור הראשוני ) . נכנסתי ואם הבית מצביעה על בחורה אחת בלבד שנמצאת במקום. אנדראה . הבחורה לא ממש ממש כוסית כמו קארין אבל בהחלט חביבה , סקסית וצעירה . אמרתי למאמא , אולי אבוא יותר מאוחר.... , כתשובה היא מתחילה לקדם את הבחורה ומנסה כמובן לשכנע אותי להישאר. אמרתי הפעם אני סוחט את כל הקופה !! המשחתי לשחק אותה לא בטוח . הבחורה מבקשת שניכנס ונדבר. הבטיחה מסאז מעולה , שני אקטים ומציצות כמה שאבקש. שילמתי לשעה והמשכתי לשחק אותה קול ולא מתלהב ( אוייי זה עובד כלכך טובבבב ). הבחורה סוגרת דלת ומתחילה להתגופף איתי , נשיקות לצוואר , עיסוי ביצים ...אנחנו בעמידה עדיין ליד המיטה ביכלל. מתחילה להתפשט ...גם כוסית ברמה טובה מאוד , נשארת בחוטיני בלבד . מתסובבת ומתחילה לעסות אותי מעל הגינס עם הטוסיק הסקסי . אמרתי , אני הולך על הכל , ככה כמו שהיא מחרמנת אותי עם הטוסיק אני לופט לה את הציצים ויורד לתוך החוטיני שלה . הסתובבה , פתחה לי את הגינס ושלפה לי את הבולבול שהיה קשה ביותר. ירדה על הברכיים , ביקשתי קונדום והתחילה למצוץ כמו ילדה טובה וממושמעת. הפסקתי אותה , הורדתי את הגינס ועלינו למיטת עיסויים למיסיונרית GFE. עשתה מסאז מעולה בכל הגוף ושואלת לאקט נוסף. אמרתי חכי עוד כמה דקות בזמן שהיא לשה לי את הביצים ומחכה לאו קיי . שלפתי שוב קונדום טוב מהבית והבחורה עולה לדהירה בזמן שאני לופט לה את הטוסיק כמו בסרטים. סיימנו . כל העצבים יצאו לי בפינוק הזה הרגשתי שוב כמו בחור בן 18. התקלחתי . אנדראה ממתינה להגיד שלום . נתתי טיפ ( מה שלא קורה הרבה פעמים ) . נקווה לטעם של עוד .

דוקטור N

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”