כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 29 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

288
מתנצל מראש, לא יודע שמות כלכך
7.6.15- שעה 23:50 מלון מנדרין -
בכניסה לחניון עפר רוסיה עם חזה גדול, 4 ילדים על שני קטנועים מטרידים אותה
בחניון עפר - רכב עצר מולי ושלושה קוקסינליות יצאו ממנו סטייל החבר'ה הטובים בהילוך איטי עלק
עוד שלוש קוקסינליות מסתובבות בחניון עפר, אין סיכוי שאני מתקרב
אישה מאוד מאוד שמנה יושבת על כסא בכניסה לאיזה שביל ועוד אישה מאוד פצועה בקושי הולכת לידה, נראה שעבר עליה משהו או שמונה

ליד חניון העפר, בין המלון לכניסה לחוף בחורה בלונדינית טיפה מלאה נראית סביר , רמה אחת מעל כל אלה בחניון עפר. ותור לא הגיוני של חרמנים ממתין, אפילו איזה אחד במשאית ענקית. כולם אורבים לה בזמן שהיא באוטו ברגע שנדלק האור באוטו הם מתקרבים לאט לאט מתכוננים להסתער, זה היה כמו לראות נשיונל גאוגרפיק. בכל אופן נראה שהיא הדבר היחיד שווה, ניסיתי להמתין אבל לא היה סיכוי שאני מחכה את כל התור הזה

בורסה - 1:00 -
בחורה בשנות ה40 המאוחרות להערכתי עם שיער שטני קצר, חזה שנראה גדול ומגפי עומדת ומדברת עם מה שנראה כמו קוקסינלית שנראית כמו מורה. שיער שחור ארוך אסוף למעלה משקפיים גדולות ומעיל גדול שמכסה הכל.
מהצד השני של הכיכר עומדת קוקסינלית שנראית כאילו יצאה מסרט מצוייר יפני, שיער בלונדיני מוגזם גופיה לבנה חצאית ורודה וגרביון לבן... מזעזע

חולון - 1:40 - ההיצע הרגיל -
מרכבה לכיוון המלאכה אחרי החניון של שופרסל 4 רוסיות שבורות, אחת מהן כלכך זקנה שבקושי עומדת
מעבר לכביש בתחנת אוטובוס שתי רוסיות נראה שיכורות יושבות.
לוקח שמאלה למלאכה בצד הכביש יש קוקסינלית בשמלה קצרה אדומה, נראית עייפה פלוס פלוס, אבל אמרה ערב טוב כשהאטתי לידה . כמה מטרים אחרי עומדת אחת בלונדינית מבוגרת שראיתי די הרבה בסביבה, נראה שאף אחד לא אוסף אותה חושב קוראים לה ורד.

רחוב המשביר ריק, עושה את הקיצור דרך למרכבה ורואה את אליסה בשמלה סקסית הולכת לכיוון המשביר. הבחורה היחידה שנראית סביר בסביבה

זה הכל בינתיים
Dead

289
8.6.15 —
מנדרין 22:30 - חניון עפר - אותה רוסיה בכניסה, שלוש קוקסינליות מסתובבות באחו, רועות להן באין מפריע
אותה בחורה סופר שמנה על אאותו הכסא מאתמול נראה שלא זזה מאז
מופע פנסי דרך מרהיב מכל המכוניות שנוסעות על 5 קמ"ש בתפזורת בחניון, סעו כבר חבורה של מפגרים!!

בצד השני החצי סלול מאחורי המלון יש בחורה אחת עם שיער חום בהיר, ומגפים אדומות פרצוף גברי,
אבל קול של אישה נראה שעובדת.

בורסה - 23:30 - ליד הכיכר בחורה אחת יושבת על הספסל , רזה שיער שחור ובגדים שחורים. נעליים נמוכות עלתה על רכב רק כדי לרדת ממנו בצד השני של הכיכר, התמקדה על ספסל שבצד ההוא חזרה לקשקש בטלפון שלה.

חולון 00:20 -
רחוב הפלד שוקק, לפחות 10 קוקסינליות, אחת בתחנת אוטובוס, ה"כנופיה" משהו כמו 5 בחורות באמצע הרחוב בפניה עומדות ומקשקשות. עוד כמה בתפזורת לכיוון הכיכר, ובכיכר נראות שתי בחורות מבוגרות, אחת זקנה רזה, והשנייה צעירה יותר ושמנה
פניה שמאלה לכיוון המלאכה. רואה מעבר לכביש בחורה שנראית סביר חולצה לבנה מכופתרת ושיער שחור אסוף למעלה על משקפיים ותיק שחור, תוך שניה מישהו אוסף אותה ונראה שיש עוד רכבים שממתינים לה בתור. אשמח לדעת מי זאת

רחוב המרכבה אותן שיכורות בתחנת אוטובוס, אחת שיער קרה שחור, שניה בלונדינית לא בטוח רוסיה. בהמשך בחורה בלונדינית מלאה טיפה, עם חזה סיליקון מוגזם עובדת קשה מרכב לרכב.
מעבר לכביש, אותה זקנה מאתמול ליד רוסיה רזה נראית נחמד מרחוק עם שיער שחור. ובתוך השביל עומדת אליסה עם אותה השמלה, אם הייתה קצת יותר זורמת הייתי אוסף אותה בכל ערב.

פונה ימינה לרחוב הבנאי בכיכר של המשביר בחורה חביבה עם שיער שטני בדיוק עלתה לרכב ועלו למעלה. חיכיתי בסבלנות שתסיים, כי מסתבר שזאת הדרך היחידה להשיג משהו
אחרי בערך ררבע שעה אני רואה אותה מתחילה לרדת בשביל לכיווני ונהג מונית מזדיין חותך מהנתיב הנגדי ועולה למעלה ולוקח אותה.
נשבע לכם פעם הבאה שמישהו עושה לי משהו כזה על הזין שלי אני עולה אליו ושובר לו מראות. איזה עצבים

290
שישי בערב עשר בלילה,בחורה רוסיה גובה 1.55 בסביבות גיל 25 מתהלכת בהר ציון כשהיא לבושה
בשמלת זברה (פסים שחור/לבן).
רכבים נעצרים,היא נגשת לחלון ולאחר שיחה של כעשר שניות עולה חזרה למדרכה וממשיכה בדרכה לכיוון קיבוץ גלויות.
היה קשה להגיע אליה כי כל הזמן עמדו בתור שניים או שלושה רכבים שהמשיכו בדרכם לאחר אותה שיחה קצרה.
לבסוף,בסמוך לבנק לאומי,הצלחתי להגיע אליה אך היא הרימה את ידה ומלמלה משהו שלא הצלחתי להבין ובהמשך
לאחר שביצעתי סיבוב נוסף נראתה מתהלכת בצד השני של הר ציון אך הפעם לכיוון השני,סלמה/תחנה מרכזית.
כמעט הצלחתי להגיע אליה שוב אך רכב שהקדים אותי שוחח איתה כמה שניות והפעם הבחורה עלתה.

האם מישהו נתקל בה ??
האם מישהו יכול לשפוך קצת אור על התעלומה ??

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”