8.6.15 —
מנדרין 22:30 - חניון עפר - אותה רוסיה בכניסה, שלוש קוקסינליות מסתובבות באחו, רועות להן באין מפריע
אותה בחורה סופר שמנה על אאותו הכסא מאתמול נראה שלא זזה מאז
מופע פנסי דרך מרהיב מכל המכוניות שנוסעות על 5 קמ"ש בתפזורת בחניון, סעו כבר חבורה של מפגרים!!
בצד השני החצי סלול מאחורי המלון יש בחורה אחת עם שיער חום בהיר, ומגפים אדומות פרצוף גברי,
אבל קול של אישה נראה שעובדת.
בורסה - 23:30 - ליד הכיכר בחורה אחת יושבת על הספסל , רזה שיער שחור ובגדים שחורים. נעליים נמוכות עלתה על רכב רק כדי לרדת ממנו בצד השני של הכיכר, התמקדה על ספסל שבצד ההוא חזרה לקשקש בטלפון שלה.
חולון 00:20 -
רחוב הפלד שוקק, לפחות 10 קוקסינליות, אחת בתחנת אוטובוס, ה"כנופיה" משהו כמו 5 בחורות באמצע הרחוב בפניה עומדות ומקשקשות. עוד כמה בתפזורת לכיוון הכיכר, ובכיכר נראות שתי בחורות מבוגרות, אחת זקנה רזה, והשנייה צעירה יותר ושמנה
פניה שמאלה לכיוון המלאכה. רואה מעבר לכביש בחורה שנראית סביר חולצה לבנה מכופתרת ושיער שחור אסוף למעלה על משקפיים ותיק שחור, תוך שניה מישהו אוסף אותה ונראה שיש עוד רכבים שממתינים לה בתור. אשמח לדעת מי זאת
רחוב המרכבה אותן שיכורות בתחנת אוטובוס, אחת שיער קרה שחור, שניה בלונדינית לא בטוח רוסיה. בהמשך בחורה בלונדינית מלאה טיפה, עם חזה סיליקון מוגזם עובדת קשה מרכב לרכב.
מעבר לכביש, אותה זקנה מאתמול ליד רוסיה רזה נראית נחמד מרחוק עם שיער שחור. ובתוך השביל עומדת אליסה עם אותה השמלה, אם הייתה קצת יותר זורמת הייתי אוסף אותה בכל ערב.
פונה ימינה לרחוב הבנאי בכיכר של המשביר בחורה חביבה עם שיער שטני בדיוק עלתה לרכב ועלו למעלה. חיכיתי בסבלנות שתסיים, כי מסתבר שזאת הדרך היחידה להשיג משהו
אחרי בערך ררבע שעה אני רואה אותה מתחילה לרדת בשביל לכיווני ונהג מונית מזדיין חותך מהנתיב הנגדי ועולה למעלה ולוקח אותה.
נשבע לכם פעם הבאה שמישהו עושה לי משהו כזה על הזין שלי אני עולה אליו ושובר לו מראות. איזה עצבים