כ גרמניה/ברלין חלק ראשון !!! - דף 29 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

281
שלום לכולם,
מזמן לא כתבתי כאן מכיוון שלא עסקתי בפעילות מחוץ לנישואין........דכאון של גברים נשואים, אתם יודעים.
לאחרונה גיליתי כי דווקא אשתי עסקה לאחרונה בפעילות מחוץ לנישואין, אבל זה סיפור לפוסט שלם.

בנסיעת עבודה לברלין, החלטתי בעקבות השרשור הנ"ל לעשות קצת טוב לעצמי בעקבות התהפוכות האחרונות בחיי ולבקר אצל מוסטפה.
התפניתי מעיסוקיי בשעה 17:00 אחה"צ ולקחתי מונית למקום.
70 יורו עברו לבחורה שפתחה לי את הדלת בבגד ים וחיוך. היא לא ממש ידעה אנגלית אבל במילא התרכזתי לה בתחת ולא בחוקי המקום. הורדתי בגדים ועברתי למגבת שמכסה את המותניים. הטלפון והארנק נסגרו בשקית אטומה עם שמי.
חברים, אני לא רוצה לחזור על מה שנאמר בפוסטים הקודמים. הכל נכון. לחלוטין.
תראו, אני לא איזה כוכב פורנו מבחינת ביצועים וציוד. אני לא לגמרי חופשי עם הנושא. בואו נגיד, שאני מנסה להמנע ממשתנות בשרותים ציבוריים ואעדיף את התאים.....ולכן חששתי מהסיטואציה.
כשהייתי שם בשבוע שעבר, היו בהתחלה כ 20 גברים על 2 נשים וקוקסינל (כן....). לקראת הסגירה ב 23:00 היו פחות גברים. השאר הלכו כבר. באיזשהו שלב הגיע זוג גרמני והאשה הזדיינה עם כמה גברים בזה אחר זה והתקפלה משם, לא לפני שבן הזוג שלה זיין את אחת הבנות.....
לא כולם עוסקים בנשים. חלק מתקלחים/סאונה/מעשנים/טלויזיה/אוכלים/מדברים. ובכלל האוירה מאוד נעימה. טווח הגילאים נע מ 20 ל 70, אבל זה לא הפריע לי כלל (אני בתחילת ה 40 שלי). על המיטות לא נמצאים יותר משני גברים עם כל בחורה. השאר מסתכלים בשקט ומשפשפים את העניינים. זה פחות מוזר ומפריע ממה שזה נראה. אף אחד לא נדחף והורגש כבוד הדדי רב בין הגברים וגם אל הבנות.

באופן מוזר, ומהר מהצפוי המגבת שלי ירדה. הזיין פשוט היה תלוי שם ולא היה אכפת לי מה יחשבו. שוב אומר, אני ממש לא חופשי עם עצמי, אבל שם תוך 10 דקות של צפייה במתרחש עליתי עם המיטה, ליטפתי את הבחורה (וואו!!!!) הנה לינק http://www.erlebniswohnung.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=126&lang=de),
קיבלתי חיוך של נעימות ומייד התחברה אליי לזיין והתחילה למצוץ. הכל בלי מילים ובלי היסוס. כשהתלבטי אם אני יכול לגמור לה בפה ואמרתי "wait"' היא עשתה לא עם הראש ומצצה חזק יותר עד שהתפוצצתי לה בפה. היא ירקה לפח, ניגבה והמשיכה ללקוח המרוצה הבא.

45 דקות מאוחר יותר, היה קשה יותר להעמיד את הציוד.
השתמשתי בג'ל סיכה שהיה ליד המיטה, העמדתי ידנית, קונדום ונכנסתי לכוס הכי חם שהייתי בו מזה שנים....
לקראת הסגירה, על המיטה התפתלה סלינה
http://www.erlebniswohnung.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=202&lang=de
הצלחתי להעמיד אותו בשלישית ולעשות אותה בדוגי חזק....

אני נשוי 12 שנה ואני לא זוכר מתי גמרתי 3 פעמים בכמה שעות......
לסיכום, אני ממליץ למי שיכול לפרגן לעצמו את החוויה (גם לא יקר, 70 יורו לאחה"צ של סקס מטריף).

282
הבלונדה שבצילום היא אלינה הזכורה לטוב ויש ימים בהם יש 2 בחורות בחדר נון סטופ ויש ימים בהן יש רק בחורה אחת בשני החדרים למוסטפא הפיתרונים.
בעבר סצינות כאלו היו יותר נפוצות במיוחד לפני שהמועדון נהיה מבוקש כל כך אבל כיום זה כבר לא קורה ו5-8 גברים על בחורה זו המציאות. (אני לדוגמא הייתי עם אלינה באחד על אחת אבל זה היה בפעם הראשונה בה הייתי בדירה)

284
עוד קטע מגניב שנזכרתי שחוויתי היה אקט עם אלכסנדרה השווה שפשוט במשך כמעט סשן שלם נתנה לכולם לזיין אותה בתחת.
לגבי העומס, המציאות קרובה מאוד למה שאחים שלו גברים תיאר.
לפי מה שהבנתי הבחורות מקבלות 50€ לשעת זיון נטו אז כדי לחסוך בעלויות מוסטפא משחרר את הבנות אחת אחת.
אבל לפעמים יש גם 2-3 בנות בו זמנית.
נתקלתי גם במקרים שהיינו רק 2 גברים על בחורה.
יש עוד קטע מעצבן שלפעמים אחרי אקט קצת ארוך אם מוסטפא עובר ורואה שהלקוח לא עומד לגמור בקרוב אז הוא מבקש בנימוס לפנות את האטרקציה לטובת מישהו אחר, מה שעוד יוצר מעצבן זה שלרוב המישהו האחר זה הוא :-)
אבל סה״כ אני בסדר עם זה כי יש מספיק מין לכולם

285
היי חברים,
אשמח לקצת עזרה..

הייתי באינסומניה למי שמכיר, בערב גאנג בנג והיה נחמד... בשונה ממה שמתארים שקורה אצל מוסטפא, באינסומניה לא נדיר ואפילו קרה לי שלוש פעמים שהייתי על בחורה עם גבר אחד נוסף בלבד. קרה לי גם 1x1. כל זה היה בשעות הצהריים. לא יודע מה קורה בערב (נהיה עמוס יותר).

1. מלבד מוסטפא ואינסומניה, וקליגולה. יש מקומות נוספים ששווה לקחת בחשבון?
2. מה לגבי פורקן אינטימי יותר? יש אתר המרכז פרטיות עם דיווחים? נתקלתי באתרים עם פרטיות, אבל אין דיווחים, ומן הסתם שלא בא לי ליפול על תקתקנית או על תמונה מזוייפת וכו׳.
3. האם יש מכון ליווי סטייל ארטמיס אבל קטן, שקט ואינטימי יותר? שאתה מגיע בוחר כוסית ומקבל שירות טוב?

תודה!

287
יש בברלין עשרות מקומות קטנים, עם בחורות צעירות ויפות. ממש לא ישראל של השנים האחרונות. ביקרתי בחלק מהמקומות.

חפש בגוגל MAPS:
berlin bordel
berlin brothel

יש עוד הרבה מקומות...אני חושב ששמרתי פעם מפה כזאת...

[QUOTE=Einstein] היי חברים,
אשמח לקצת עזרה..
הייתי באינסומניה למי שמכיר, בערב גאנג בנג והיה נחמד... בשונה ממה שמתארים שקורה אצל מוסטפא, באינסומניה לא נדיר ואפילו קרה לי שלוש פעמים שהייתי על בחורה עם גבר אחד נוסף בלבד. קרה לי גם 1x1. כל זה היה בשעות הצהריים. לא יודע מה קורה בערב (נהיה עמוס יותר).
1. מלבד מוסטפא ואינסומניה, וקליגולה. יש מקומות נוספים ששווה לקחת בחשבון?
2. מה לגבי פורקן אינטימי יותר? יש אתר המרכז פרטיות עם דיווחים? נתקלתי באתרים עם פרטיות, אבל אין דיווחים, ומן הסתם שלא בא לי ליפול על תקתקנית או על תמונה מזוייפת וכו׳.
3. האם יש מכון ליווי סטייל ארטמיס אבל קטן, שקט ואינטימי יותר? שאתה מגיע בוחר כוסית ומקבל שירות טוב?
תודה!
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

288
אם יש מישהו שמעוניין להצטרף אני טס בפסח הקרוב למרתון ניקנוקיאדה של 4 ימים ו-3 לילות אצל מוסטפא חיוך גדול
לא מכריח לזיין רק אצל מוסטפא בכל הימים, אבל אני כן מתכוון להיות רק שם, ואולי לנסות יום אחד מקום אחר בתנאי שהוא בתעריף אחיד ללא הגבלה.
נכון לעכשיו כרטיס טיסה עולה בסביבות ה-400$.
השכרת דירה במרחק יריקה מהמקום של מוסטפא לעד 4 אנשים עולה בסביבות ה-200 יורו לכל התקופה.
כרטיס כניסה ל-4 ימי מרתון זיונים מטורף עולה בסביבות ה-330 יורו צחוק.
אוכל בקושי צריך, על חשבון מוסטפא.
נסיעות צריך רק אם רוצים להתרחק כ-6.5 יורו ליום.
סה"כ במחיר של כ-3500 ש"ח (או פחות אם טסים מעל 2 אנשים) מקבלים עסקה משתלמת למדי, בפעם הקודמת בתקופה זהה גמרתי 22 פעמים והיו גם כמה מספרי סרק קריצה

289
אחרי הביקור שלי בארטמיס - אני חושב שהמקומות האלה לא ממש בשבילי. מהסיבה הפשוטה שמדובר במקצועניות, תקתקניות.
אלא אם תמליצו על מקום אחר שהסיכוי ליפול בו קטן יותר או קטן באופן כללי :)

KOZMOKR - ה-FKK שהמלצת עליהם. מה הם שונים מהארטמיס מבחינת אופי המקום ויחס הבנות?
LevZahav - מה זה מקומות קטנים? מקום עם מספר בנות ואתה בוחר מישהי ונכנס איתה לבד? התשלום הוא על פינוק אחד? או זיין כפי יכולתך?

תודה חברים

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”