מזמן לא כתבתי כאן מכיוון שלא עסקתי בפעילות מחוץ לנישואין........דכאון של גברים נשואים, אתם יודעים.
לאחרונה גיליתי כי דווקא אשתי עסקה לאחרונה בפעילות מחוץ לנישואין, אבל זה סיפור לפוסט שלם.
בנסיעת עבודה לברלין, החלטתי בעקבות השרשור הנ"ל לעשות קצת טוב לעצמי בעקבות התהפוכות האחרונות בחיי ולבקר אצל מוסטפה.
התפניתי מעיסוקיי בשעה 17:00 אחה"צ ולקחתי מונית למקום.
70 יורו עברו לבחורה שפתחה לי את הדלת בבגד ים וחיוך. היא לא ממש ידעה אנגלית אבל במילא התרכזתי לה בתחת ולא בחוקי המקום. הורדתי בגדים ועברתי למגבת שמכסה את המותניים. הטלפון והארנק נסגרו בשקית אטומה עם שמי.
חברים, אני לא רוצה לחזור על מה שנאמר בפוסטים הקודמים. הכל נכון. לחלוטין.
תראו, אני לא איזה כוכב פורנו מבחינת ביצועים וציוד. אני לא לגמרי חופשי עם הנושא. בואו נגיד, שאני מנסה להמנע ממשתנות בשרותים ציבוריים ואעדיף את התאים.....ולכן חששתי מהסיטואציה.
כשהייתי שם בשבוע שעבר, היו בהתחלה כ 20 גברים על 2 נשים וקוקסינל (כן....). לקראת הסגירה ב 23:00 היו פחות גברים. השאר הלכו כבר. באיזשהו שלב הגיע זוג גרמני והאשה הזדיינה עם כמה גברים בזה אחר זה והתקפלה משם, לא לפני שבן הזוג שלה זיין את אחת הבנות.....
לא כולם עוסקים בנשים. חלק מתקלחים/סאונה/מעשנים/טלויזיה/אוכלים/מדברים. ובכלל האוירה מאוד נעימה. טווח הגילאים נע מ 20 ל 70, אבל זה לא הפריע לי כלל (אני בתחילת ה 40 שלי). על המיטות לא נמצאים יותר משני גברים עם כל בחורה. השאר מסתכלים בשקט ומשפשפים את העניינים. זה פחות מוזר ומפריע ממה שזה נראה. אף אחד לא נדחף והורגש כבוד הדדי רב בין הגברים וגם אל הבנות.
באופן מוזר, ומהר מהצפוי המגבת שלי ירדה. הזיין פשוט היה תלוי שם ולא היה אכפת לי מה יחשבו. שוב אומר, אני ממש לא חופשי עם עצמי, אבל שם תוך 10 דקות של צפייה במתרחש עליתי עם המיטה, ליטפתי את הבחורה (וואו!!!!) הנה לינק http://www.erlebniswohnung.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=126&lang=de),
קיבלתי חיוך של נעימות ומייד התחברה אליי לזיין והתחילה למצוץ. הכל בלי מילים ובלי היסוס. כשהתלבטי אם אני יכול לגמור לה בפה ואמרתי "wait"' היא עשתה לא עם הראש ומצצה חזק יותר עד שהתפוצצתי לה בפה. היא ירקה לפח, ניגבה והמשיכה ללקוח המרוצה הבא.
45 דקות מאוחר יותר, היה קשה יותר להעמיד את הציוד.
השתמשתי בג'ל סיכה שהיה ליד המיטה, העמדתי ידנית, קונדום ונכנסתי לכוס הכי חם שהייתי בו מזה שנים....
לקראת הסגירה, על המיטה התפתלה סלינה
http://www.erlebniswohnung.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=202&lang=de
הצלחתי להעמיד אותו בשלישית ולעשות אותה בדוגי חזק....
אני נשוי 12 שנה ואני לא זוכר מתי גמרתי 3 פעמים בכמה שעות......
לסיכום, אני ממליץ למי שיכול לפרגן לעצמו את החוויה (גם לא יקר, 70 יורו לאחה"צ של סקס מטריף).