כ כמה הערות לחלק מהלקוחות - סקס אדיר

כמה הערות לחלק מהלקוחות

1

לא הבנתי את הקטע של לקוחות שמתקשרים לשאול פרטים כמעט בכל יום ובלי להגיע(מה יוצא לכם מזה?)
ואז אתם באים בתלונות שהבנות אנטיפתיות ולא נחמדות בגישה שלהן.איך אפשר להישאר אדישות להטרדות האלה?
כלקוחות אתם מצפים שהבחורה תהיה נקייה ואסתטית. אבל מה בנוגע אליכם? למה הרוב לא מיישם בעצמו?
לקוחות פסיבים שלא יודעים מה זה חוקן? למה הבנות צריכות להתמודד עם מצב מסריח שכזה?
אתם מצפים לסטנדרטים גבוהים בזמן שרובכם לא מתקרבים לבינוני.
אל תצפו ליחס מועדף כשאתם עוברים על הכללים הבסיסים בעצמכם.
היחסים צריכים להיות הדדיים ונעימים.
זה ששילמתם לא הופך אותנו הבנות לרכוש שלכם.
תעשו סקס בנעימים ותבואו עם מצב רוח לזרום ולצאת מהמסגרת. זה יהיה נחמד לשני הצדדים.
הכל נכתב ממבט עיניי ואני מאמינה שבנות נוספות חושבות כמוני.
תהנו ובהצלחה לכולם👍

כמה הערות לחלק מהלקוחות

2
ליאור את צודקת בחלק מהדברים אבל אל תישכחי את הצד השני של המטבע הצד שלכן
רובכן לא ממש צדיקות
יש כאלה שמיתקשרים מגלוי ואני בכוונה מדגיש מנייד גלוי וכן מגיעים אחרי שהיתנקו והיתקלחו והיתבשמו ליכבודכן
וסך הכול מצפים לסקס טוב ויש כאלה להגשים פנטזיה ולרוב המיקרים מקבלים תיקתוק ומחכות רק שתעוף
וכל מה שהובטח ליפני המיפגש לא קוים
ותביני אף אחד פה לא מנסה ליקנות אותכן סך הכול מצפים לתמורה למה שהובטח
הכסף לא גדל לנו בעצים יש פה אנשים שעובדים קשה בישביל הכסף הזה

כמה הערות לחלק מהלקוחות

3
הי ליאור
ראשית שמח להכיר נעים מאוד.
בהמשך לדבריו של אד, תדעי שאני מתבשם במיוחד בשבילכן מתגנדר מגלח ומריח טוב.
אין לי שום אפשרות לבצע חוקן לפני בשל אילוצים.

אז מה זה ככ נורא שאבצע חוקן אצלך?
אני באמת שואל.

מעבר, מצאת חן בעני. אשמח לפרטים

כמה הערות לחלק מהלקוחות

5
זו בדיוק הסיבה שלוקחים טלפנית שתענה לך לטלפונים
היא מקבלת 50 שקל על כל לקוח שנכנס ולא על הזייני שכל והמבטלים
אם את רוצה לענות מהבוקר עד הלילה ל500 טלפונים ולפתוח קול סנטר בהצלחה
אבל זה מה שהחכמות עושות כי זה ברור שתיגמר להן הסבלנות אף אדם שפוי לא יכול לענות לכל כך הרבה טלפונים ולא להתעצבן ואז את גם מפסידה את הלקוחות שנבהלים בטלפון וגם את הבריאות הנפשית שלך בלענות לטלפונים כל היום.
בנוסף תלמדי לא לענות לחסוי יש בטלפון אנדרואיד חסימה אוטומטית של כל המספרים החסויים יחסוך לך הרבה כאב ראש ופתאום תראי שהפלא ופלא יש יותר רציניים
את צריכה להבין שמכיוון ובחרת לעבוד בבית ולא ברחוב הטלפון זה כלי העבודה שלך וזו חלק מהעבודה לענות לטלפונים בנימוס באדיבות ובסבלנות
וכן אני מודה על עצמי שהרבה פעמים התקשרתי לקבל פרטים רק כדי לדעת אם מישהי עובדות באותו יום ובסוף הלכתי לאחרת כי היא הייתה התוכנית ב שלי
או שהתקשרתי והמיקום לא היה טוב או שמשהו לא היה נשמע לי בשיחה
מה את רוצה שהוא יגיד לך בסוף השיחה טוב אני לא בא?
מה רצית שכל שיחה שתעני תרוויחי 300 שקל?
חוץ מזה אנחנו באים בתלונות לבנות לא בזה שהן לא עונות יפה בטלפון אלא בזה שהן רמאיות ומנסות לתקתק אותך ב 5 דקות.
בנוסף לא חסר פעמים שקובעים עם מישהי מגיעים ופתאום היא לא עונה וסוגרת את הטלפון לכל הלילה
קרה לי לא פעם אחת לא פעמיים ולא 10
אז הגעתי לתל אביב שילמתי חניה ודלק ויצאתי בלי כלום זה יותר סבבה?
אפילו פעם מישהי ענתה לי ואמרה שהיא קיבלה מישהו אחר כלומר ב 5 דקות שהתקשרתי מישהו כבר הספיק להגיע אליה כלומר עובדות במתכונת כל הקודם זוכה.
בנוגע ללקוחות תמיד שמורה לך הזכות לבטל לקוח מסריח או ערבי או כל דבר אחר שלא נראה לך
עדיף להיות ישרה והגונה ולא להיכנס עם מישהו דוחה ומסריח.
חוץ מזה אף אחד לא מצפה ליחס מועדף חוץ מלקוחות קבועים
ובתור אחת שבחרה להיות אקטיבית בלבד את צריכה להבין שיש חוסר מודעות בעניין החוקן
חוץ מזה סתם לידע כללי מספיק שיש בבית בידה או מקלחת עם דוש בעוצמה חזקה ואתם יכולים להתנקות טוב טוב ואני עושה זאת בלי קשר לסקס פשוט הרגשה יותר נקייה
סקס מוריד עול מלבך

כמה הערות לחלק מהלקוחות

6
צר לי לכל אותם מתאכזבים. לא תמיד קולעים למטרה ולא תמיד הכימיה עובדת כמו שרוצים. יש בנות שרוצות להיות מפעל ועובדות בהתאם ושיהנו להן.
לא אשכור מזכירה שתתאם לי פגישות כי חשוב לי לדעת עם מי דיברתי ולדעת מה סיכמנו. לפעמים לפי הקול אני אדע מי מתאים לי ועל מי אוותר,מי נשמע רציני ומי לא.
לגבי חוקן.-לי אישית לא נעים עם המחשבה שמישהו יתנקה אצלי במקלחת האישית שלי ויזהם אותה בחרא. מוזמנים להתקלח אצלי כמה שרוצים ושם זה מסתיים. אני לא צריכה לקבל צהבת מצואה או מחלות אחרות שעוברות . גם אקונומיקה לא מנחמת אותי במקרה הזה.
לשאר התלונות ציינתי שהן לחלקכם ולא לכלל.

כמה הערות לחלק מהלקוחות

7
[QUOTE=Liorkoks]
לא הבנתי את הקטע של לקוחות שמתקשרים לשאול פרטים כמעט בכל יום ובלי להגיע(מה יוצא לכם מזה?)
ואז אתם באים בתלונות שהבנות אנטיפתיות ולא נחמדות בגישה שלהן.איך אפשר להישאר אדישות להטרדות האלה?
כלקוחות אתם מצפים שהבחורה תהיה נקייה ואסתטית. אבל מה בנוגע אליכם? למה הרוב לא מיישם בעצמו?
לקוחות פסיבים שלא יודעים מה זה חוקן? למה הבנות צריכות להתמודד עם מצב מסריח שכזה?
אתם מצפים לסטנדרטים גבוהים בזמן שרובכם לא מתקרבים לבינוני.
אל תצפו ליחס מועדף כשאתם עוברים על הכללים הבסיסים בעצמכם.
היחסים צריכים להיות הדדיים ונעימים.
זה ששילמתם לא הופך אותנו הבנות לרכוש שלכם.
תעשו סקס בנעימים ותבואו עם מצב רוח לזרום ולצאת מהמסגרת. זה יהיה נחמד לשני הצדדים.
הכל נכתב ממבט עיניי ואני מאמינה שבנות נוספות חושבות כמוני.
תהנו ובהצלחה לכולם👍[/QUOTE]

בתור מישהיא שהצהירה לא פעם שהיא לא תקבל כל אחד ועושה סלקציה לפי מראה הייתי אומר שאת מפונקת.
את מתארת מיקרי קיצון . מה שנפוץ הרבה יותר זה שירות חרא מצד נותנות שירות.

כמה הערות לחלק מהלקוחות

8
מה את מזיינת במח??

את עושה כסף קל של 300 שקל על כל לקוח, תקבלי את הזין בשקט ,
יש לך עוד דרישות? תלונות? מענות?

אף אחד לא בא בשביל להתחתן איתך, ואני בטוח שגם את לא מחפשת את זה,

מרבית הקוקס כמו שכב קודמי הן נוכלות תקתקניות רמאיות שיעשו הכל כדי להעיף את הבן אדם תוך 5 דק'

אין מה לעשות בקשר לטלפונים, אין הרבה אנשים שיתקשרו מגלוי, ואם תהיה לך את האפליקציה שמזהה חסומים, אז מהר מאוד זה יתפרסם פה ואת תפסידי הרבה לקוחות,
תסתמי את הפה ותגידי תודה על כל אחד שבא ותמצצי לו את הזין כאילו הוא עשוי מזהב, רק ככה תהיה לך באמת הרבה פרנסה,
אל תשכחי ש300 שקל לחצי שעה עושה אולי פסיכיאטר בן 70 שכל החיים שלו שמע זיוני שכל של מטופלים.

ואכן קהל הלקוחות, אם יש מישהו שעבד מאודדד קשה והוא מסריח זיעה ברמה שהתחתונים שלו מטפטפים ולא בטוח אם זה מזיעה או שברח לו פיפי, אז כן עדיף תעבור בבית ותתקלח,

כמה הערות לחלק מהלקוחות

9
מר ותיק היקר... את השפה המסריחה שלך אתה יכול לדבר עם מישהו אחר. לא אתה ולא אלף כמוך יכולים לקנות אותי. אף אחד שלא ראוי יבקר אצלי ולאנשים כמוך אין בכלל מקום אצלי. אתה בהמה גסה ודוחה עם שפה מגעילה . מכל הפוסטים שלך מבינים כמה שאתה ממורמר מהחיים. אם יש לך רק תלונות על בנות אז עדיף שתאונן. חשפת את הברבריות שבך. לא רק ללקוחות מותר להתלונן ולהעביר ביקורת חתיכת חצוף! ואני גובה 400 שח ולמי שיש בעיה עם מותרות שלא יבזבז מלכתחילה.

מר שאגל/ מעולם לא הצהרתי דבר ממה שרשמת. אתה מתבלבל לגמרי.
פתאום קפצתם כל חברי הפורום שטרנסית מגיבה כאן עליכם ולא להיפך. זה משעשע
אני מעדיפה לעשות אחד איכותי ביום מ10 שלא יעריכו לעולם איכות

כמה הערות לחלק מהלקוחות

10
ותיקק, קל לומר כסף קל כשמדובר בתחת שלה.
הרבה יותר מסובך לענות לעניין, כמו שעשו למעלה, מאשר לתקוף חזרה.
הבחורה סה"כ העלתה נקודה דיי נכונה, אל תצפו מהבחורה להיות נחמדה ומזמינה בפון כשהיא מנהלת עשרות אם לא מאות שיחות כאלו ביום, זה לא סביר לשרוד את זה. וגם לגבי הנקודה השנייה, אנו רוצים את הכי טוב שיש מבחינת יחס, אבל כסף לא מנטרל דחייה טבעית, באת לא מטופח באופן טבעי תקבל יחס שונה. זה בא לידי ביטוי בקרירות בחוסר התלהבות ובמקרה הקיצון, והלא מוצדק כמעט בשום מצב, אף בתחושת תקתוק.
משפט המפתח במה שהיא כתבה זה "זה ששילמתם לא הופך אותנו הבנות לרכוש שלכם. "

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”