זו בדיוק הסיבה שלוקחים טלפנית שתענה לך לטלפונים
היא מקבלת 50 שקל על כל לקוח שנכנס ולא על הזייני שכל והמבטלים
אם את רוצה לענות מהבוקר עד הלילה ל500 טלפונים ולפתוח קול סנטר בהצלחה
אבל זה מה שהחכמות עושות כי זה ברור שתיגמר להן הסבלנות אף אדם שפוי לא יכול לענות לכל כך הרבה טלפונים ולא להתעצבן ואז את גם מפסידה את הלקוחות שנבהלים בטלפון וגם את הבריאות הנפשית שלך בלענות לטלפונים כל היום.
בנוסף תלמדי לא לענות לחסוי יש בטלפון אנדרואיד חסימה אוטומטית של כל המספרים החסויים יחסוך לך הרבה כאב ראש ופתאום תראי שהפלא ופלא יש יותר רציניים
את צריכה להבין שמכיוון ובחרת לעבוד בבית ולא ברחוב הטלפון זה כלי העבודה שלך וזו חלק מהעבודה לענות לטלפונים בנימוס באדיבות ובסבלנות
וכן אני מודה על עצמי שהרבה פעמים התקשרתי לקבל פרטים רק כדי לדעת אם מישהי עובדות באותו יום ובסוף הלכתי לאחרת כי היא הייתה התוכנית ב שלי
או שהתקשרתי והמיקום לא היה טוב או שמשהו לא היה נשמע לי בשיחה
מה את רוצה שהוא יגיד לך בסוף השיחה טוב אני לא בא?
מה רצית שכל שיחה שתעני תרוויחי 300 שקל?
חוץ מזה אנחנו באים בתלונות לבנות לא בזה שהן לא עונות יפה בטלפון אלא בזה שהן רמאיות ומנסות לתקתק אותך ב 5 דקות.
בנוסף לא חסר פעמים שקובעים עם מישהי מגיעים ופתאום היא לא עונה וסוגרת את הטלפון לכל הלילה
קרה לי לא פעם אחת לא פעמיים ולא 10
אז הגעתי לתל אביב שילמתי חניה ודלק ויצאתי בלי כלום זה יותר סבבה?
אפילו פעם מישהי ענתה לי ואמרה שהיא קיבלה מישהו אחר כלומר ב 5 דקות שהתקשרתי מישהו כבר הספיק להגיע אליה כלומר עובדות במתכונת כל הקודם זוכה.
בנוגע ללקוחות תמיד שמורה לך הזכות לבטל לקוח מסריח או ערבי או כל דבר אחר שלא נראה לך
עדיף להיות ישרה והגונה ולא להיכנס עם מישהו דוחה ומסריח.
חוץ מזה אף אחד לא מצפה ליחס מועדף חוץ מלקוחות קבועים
ובתור אחת שבחרה להיות אקטיבית בלבד את צריכה להבין שיש חוסר מודעות בעניין החוקן
חוץ מזה סתם לידע כללי מספיק שיש בבית בידה או מקלחת עם דוש בעוצמה חזקה ואתם יכולים להתנקות טוב טוב ואני עושה זאת בלי קשר לסקס פשוט הרגשה יותר נקייה