כ דנה זיבוטינקי 116 - דף 3 - סקס אדיר

דנה זיבוטינקי 116

21
אז זהו שכולם נשמעות חביבות בטלפון אפילו הכלבה המנוולת מז'בוטינסקי 116. ומעשה שהיה כך היה.
באחד מימות השבוע קיבלתי חרמנות מטורפת והייתי חייב לפרוק את זעמי. שיטוט קטן ביד 2 והצלבה של המס' עם חיפוש בפורום כדי לראות אם אין נפילה מאחורי המס' הביאו אותי לז'בוטינסקי 116. את הדלת פתחה דנה, בחורה כבת 30 לערך, שיער בלונדיני מקורזל, רזה עם קעקוע על הרגל ופנים לא להיט. שאלתי לפרטים וקיבלתי את התשובה הרגילה שאנחנו מכירים, מסאג' אירוטי מפנק ובלה בלה בלה. כאשר שאלתי אם המסאג' בעירום היא ענתה שכן והוסיפה "מסאג' אירוטי יכול להיות עם בגדים"? השתכנעתי. 250 שקל החליפו ידיים ונשלחתי לחדר קטנטן כדי להוריד בגדים ולעלות על מיטת הטיפולים. בחדרון אין מקלחת למעט כיור מג'וייף מימי התורכים. אמנם לא הייתי צריך מקלחת כי באתי נקי מהבית אבל מה עושים אחרי המסאג' כשכולך מסריח מהשמן שעל גופך? אבל מי חושב על הדברים האלו כשאתה בכל רגע עומד לקבל "מסאג' אירוטי"? נשכבתי כולי פועם מהתרגשות ממתין שהעלמה תיכנס ותעניק לי את מסאג' החלומות. דנה נכנסה לחדר ופקדה עליי לשכב על הבטן. התהפכתי על הבטן והיא שמה עליי מגבת והתחילה בלחיצות משעממות שהקשר ביניהן ובין מסאג' אירוטי הוא כמו הקשר בין ברוך מרזל ואורי אבנרי. לאחר כ-10 דקות התהפכתי ושאלתי אותה "לא אמרת שזה מסאג' אירוטי? למה את לא מורידה בגדים? דנה השילה מעליה את הבגדים ונשארה עם תחתונים. כשביקשתי ממנה להוריד את התחתונים היא סירבה בתוקף. התחלתי ללטף את שדיה וכשנגעתי לה בפטמות היא כמעט תלשה לי את היד מהמקום ואמרה לי"זה לא תחנות רדיו". התחלתי ללטף לה את הישבן וכשעברתי ללטף לה את הכוס מעל התחתונים היא צעקה "לא לנגוע מתחת רק מעל. לנגוע מתחת לתחתונים זה בתוספת תשלום" לאחר עוד כמה דקות של ליטופים סתמיים ומשעממים היא התחילה לשפשף לי את המוט. לאחר כ-5 דקות של שיפשופים כשראתה שאני לא גומר היא צעקה "אין לי כח תעשה לעצמך ביד". שיפשפתי לעצמי תוך כדי נגיעות בה וגמרתי. דנה הביאה לי מגבונים כדי שאנגב את עצמי (זוכרים? אין מקלחת). ניגבתי את עצמי ועפתי מהמקום. נפילה כזו הרבה זמן לא חוויתי כועס

דנה זיבוטינקי 116

22
שלום לכולם.
טוב לא הייתי פה לאחרונה, אבל הנה אני ובאתי לעדכן לגבי דנה. קודם כל עליי לציין שהייתי אצלה לפני חודש, כך שאינני יודע האם חל איזה שינוי במיקום שלה או בכלל.
דנה מקבלת במין חנות שנמצאת על הכביש הראשי ברמת גן, כאשר כולם פשוט רואים שאתה נכנס לחנות. בכניסה קיבלה אותי דנה, שבטלפון וגם במציאות מאוד נחמדה, ונראית מעולה. בחורה בלונדינית, בשנות ה- 30, תחת מעולה וחזה בגודל בינוני.
אחרי הסבר על המסאז היא מפנה אותך לחדר קטן שלדעתי ראוי לשיפוץ או הרחבה. בחדר אין מקלחת כך שדנה מתפשטת ונשארת בתחתונים והיא עוברת על הגוף שלך עם מגבת רטובה.
המסאז עצמו ממש פשוט ואחרי כחמש עשרה דקות התחילו הדברים להתחמם. דנה מתחילה לעלות על הגוף ולגעת בזין בצורה טובה כשאתה שוכב על הבטן. בשלב מסויים התבקשתי להסתובב ודנה שואלת אם אני רוצה להוסיף 50 שקל בשביל שתוריד את החוטיני. אמרתי לה שהיא יכולה להשאיר, כי זאת פעם ראשונה אצלה ורציתי להבין מה בכלל כולל הדבר. דנה עלתה עם התחת שלה קרוב לפניי והזיז את החוטיני הצידה והתחלתי לנשק את ישבנה בזמן שהיא נוגעת לי בזין והיא בהחלט יודעת להטריף. היא גם אמרה לי באיזה שלב תרגיש חופשי לתפוס את התחת ולגעת בי חופשי בחזה.
אחרי כמה דקות הגיעה הגמירה.
בסוף אני חייב לציין שמאוד התאכזבתי מהחוסר דיסקרטיות כי כשיצאתי ממנה, עמד בפתח בחור שקבע עיסוי אחרי.
נ.ב חוץ מדנה היתה פקידה שרק ביציאה ראיתי אותה, רוסיה עם חזה גדול וממש שווה. אין לי מושג האם גם היא מקבלת, אבל אם כן בהחלט שווה לנסות להגיע אליה.
אם המקום היה יותר דיסקרטי ובדירה נורמלית הייתי חוזר בלי בלי לחשוב פעמיים, כי דנה שירותית ולדעתי אפשר להגיע איתה לעוד כמה דברים.

דנה זיבוטינקי 116

23
פקדתי את דנה שוב לפני כמה ימים,והתקינו מקלחת שיפצו,אחר לגמרי,לגבי הדסקרטיות באמת אין באתי והיה אצלה דתי שרב איתה שתיקתקה אותה נראה,שלא הסתדרו,נכנסתי והיא סיפרה לי שכול הטיפול עמד עם השעון,והיא בתחום שנים,מי שעושה זאת בתחילת הטיפול היא אומרת שתוך 5 דקות בחוץ,היא לא במפעל עם כרטיס וזה מרגיז אותה בכול אופן אצלי היה טיפול טוב כרגיל כמו פעם שעברה,ועכשיו שיש מקלחת יחזור היא טובה ומענגת ובאמת אפשר לזרום איתה
דורון

דנה זיבוטינקי 116

24
זהירות זהירות
הייתי שם השבוע
[קודם כל אקדים שכשאני הייתי נפלתי עם בחורה רזה שחומה עם שיער שחור, יתכן ויש שם משמרות, אין מקום לשתיים יחד שם]
בטלפון ענתה לי בחורה עם קול נופת צופים, מתוקה וחמודה.
250 ש"ח ל 40 דקות מלאות
עזבתי קבועות ואמרתי לעצמי לבדוק את המטרה החדשה.
קודם כל כמו שציינו פה הכניסה היא הכי לא דיסקרטית שראיתי אי פעם, פשוט חנות על הכביש הראשי ליד 2 תחנות אוטובוס וקיוסק צמוד ולא רק זה, החנות צמודה לקיוסק די פעיל עם שולחנות ישיבה ממש ליד דלת הכניסה ל'מכון'. ואם עוד מישהו מהעוברים ברחוב לא הבין לאיפה אתה הולך, שלט ענק מעל הדלת יסביר לו שאתה נכנס לעיסוי.
נכנסתי פנימה היתה שם בחורה צעירה עם שיער שחור, קעקוע ענק על הגב.
כשנכנסתי היא הסתירה ממני שיש שם עוד גבר [לפי הצחקוקים ביניהם זה לא היה גבר זר לה, או בעל המקום או חבר טוב שלה מהחיים האמיתיים], רק אחרי שהתפשטתי היא יצאה לפטפט איתו מדי פעם.
ואז התחיל הסיוט.
אין סדין על המיטת עיסוי, פרסה לי מגבת עם כתמים במקום. התפשטה והתחילה לפוצץ לי אגרופים בגב, בלי שום הגיון.
אני שתקתי ווסבלתי בשקט וחשבתי לעצמי אולי בחלק האירוטי יהיה משתלם.
אחרי אולי עשר דקות מהרגע שנכנסתי לחדר, ביקשה שאסתובב, שכבה עלי כשהישבן שלה לכיוון הפנים שלי, [בחייאת גברת, לפני שבאים אלייך קליינטים תנקי קצת את החור של התחת שלך. הסריח ממך כמו משירותים ציבוריים] חצי דקה ומיד ירדה ועמדה ליד המיטה והתחילה לעשות לי ביד.
כשניסיתי לגעת לה בציצי הרימה עלי צרחות אימים שאני מכאיב לה ושאוריד את היד מיד. [כולה ניסיתי ללטף, בקושי נגעתי]
ותוך חמש דקות שוב צעקה עלי שאני לא גומר ושנגמר לי הזמן ושאעשה לעצמי ביד,
לשאלתי הרי דיברנו בטלפון על 40 דקות ובקושי עברו 15 דקות, ענתה לי שזה הזמן, והיא לא באמת התכוונה 40 דקות ו'היית מספיק זמן' 40 דקות זה לא באמת -כך ע"פ לשונה... [למזלי 'התעסקתי' עם הטלפון שלי והקלטתי אותה אומרת את זה...]
ניסיתי לרכך אותה ו'להאריך' בתוספת תשלום ל'שעה', והיא התחילה לצרוח עלי ויצאה מהחדרון לצחקק עם הגבר שהיה מאחורי המחיצה.
קמתי התלבשתי ויצאתי, התאפקתי לא לעשות לה סצנות, אבל הבטחתי לעצמי לפרסם בפורום פה שלא יפלו עוד חברים בחור של החרא הזה [תרתי משמע...]
אז מה היה לנו כאן?
1. כניסה לא דיסקרטית בכלל - אין מצב שמי שעובר לא קולט מה אתה עושה.
2. מאחורי מחיצה קלילה יושב חבר שלה ושמוע כל פיפס.
3. תוקתקתי לאחר 17 דקות !!! מרגע הכניסה,
4. ריח מגעיל של חרא מ'כניסת הספקים' שלה. - לא הגיינית בכלל.
5. טון דיבור מאיים ומתנשא, למרות שהתרפסתי בפניה.
6. אין לה שמץ בעיסוי רגיל -פשוט נתנה לי בוקסים בגב. בזה הסתיים רוב העיסוי שלה.
7. החלק שאמור להיות אירוטי, רחוק מלהיות כך. קרה ובקושי זזה.
בקיצור,
שומר נפשו ירחק ממנה !
ולך בעל המכון, המלצה טובה, שחרר את הכונפה הזאת מהמקום,
הפסדתם אותי ובטוח מליון אחוז שאף בן אדם שיהיה אצלה לא יחזור לעולם !!!
אגב, נכנסתי שוב לפורום פה וראיתי שהמדווחת פה נקראית 'דנה', אז התקשרתי אליה שוב אחרי חצי שעה בתמימות לשמוע פרטים, ושוב אותה חרא ענתה לי במתק לשון ולשאלתי אם היא דנה ש'הייתי אצלה שבוע שעבר' היא ענתה לי שכן וזאת היא.
כך שקחו בחשבון שגם אם יש שם בלונדינית מהממת, יש סיכוי גדול מאוד שהחרא שנפלתי איתה תעבוד עליכם בטלפון שזאת היא.
בכל מקרה טכנית אין שם מקום לשני עובדות יחד.

דנה זיבוטינקי 116

25
תקתקנית מהרמות הגבוהות ביותר
היא כוסית אבלעדיף לזרוק 300₪ לפח ולא ללכת אליה!
ראו הוזהרתם,
הייתי אצלה 11דק בדיוק וזה כלל 2 מקלחות,
כל מה שהיא מנסה לעשות מהרגע שאתה נשכב אצלה
זה שתגמור כמה שיותר מהר,
בקיצור נפילה כואבת

דנה זיבוטינקי 116

26
אין ספק שהיא נראת טוב.
אבל זה מבאס מאוד שאין שם מקלחת, שאתה נכנס היא עוברת לך על הגוף עם סוג של מגבון.
נראה לי מאוד לא היגייני כל העניין..
גם אין לה איך לשטוף את עצמה בין לקוח ללקוח ..

"אָכוֹל וְשָׁתוֹ כִּי מָחָר נָמוּת"

דנה זיבוטינקי 116

27
תקתקנית מהרמות הגבוהות ביותר
היא כוסית אבלעדיף לזרוק 300₪ לפח ולא ללכת אליה!
ראו הוזהרתם,
הייתי אצלה 11דק בדיוק וזה כלל 2 מקלחות,
כל מה שהיא מנסה לעשות מהרגע שאתה נשכב אצלה
זה שתגמור כמה שיותר מהר,
בקיצור נפילה כואבת
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”