באחד מימות השבוע קיבלתי חרמנות מטורפת והייתי חייב לפרוק את זעמי. שיטוט קטן ביד 2 והצלבה של המס' עם חיפוש בפורום כדי לראות אם אין נפילה מאחורי המס' הביאו אותי לז'בוטינסקי 116. את הדלת פתחה דנה, בחורה כבת 30 לערך, שיער בלונדיני מקורזל, רזה עם קעקוע על הרגל ופנים לא להיט. שאלתי לפרטים וקיבלתי את התשובה הרגילה שאנחנו מכירים, מסאג' אירוטי מפנק ובלה בלה בלה. כאשר שאלתי אם המסאג' בעירום היא ענתה שכן והוסיפה "מסאג' אירוטי יכול להיות עם בגדים"? השתכנעתי. 250 שקל החליפו ידיים ונשלחתי לחדר קטנטן כדי להוריד בגדים ולעלות על מיטת הטיפולים. בחדרון אין מקלחת למעט כיור מג'וייף מימי התורכים. אמנם לא הייתי צריך מקלחת כי באתי נקי מהבית אבל מה עושים אחרי המסאג' כשכולך מסריח מהשמן שעל גופך? אבל מי חושב על הדברים האלו כשאתה בכל רגע עומד לקבל "מסאג' אירוטי"? נשכבתי כולי פועם מהתרגשות ממתין שהעלמה תיכנס ותעניק לי את מסאג' החלומות. דנה נכנסה לחדר ופקדה עליי לשכב על הבטן. התהפכתי על הבטן והיא שמה עליי מגבת והתחילה בלחיצות משעממות שהקשר ביניהן ובין מסאג' אירוטי הוא כמו הקשר בין ברוך מרזל ואורי אבנרי. לאחר כ-10 דקות התהפכתי ושאלתי אותה "לא אמרת שזה מסאג' אירוטי? למה את לא מורידה בגדים? דנה השילה מעליה את הבגדים ונשארה עם תחתונים. כשביקשתי ממנה להוריד את התחתונים היא סירבה בתוקף. התחלתי ללטף את שדיה וכשנגעתי לה בפטמות היא כמעט תלשה לי את היד מהמקום ואמרה לי"זה לא תחנות רדיו". התחלתי ללטף לה את הישבן וכשעברתי ללטף לה את הכוס מעל התחתונים היא צעקה "לא לנגוע מתחת רק מעל. לנגוע מתחת לתחתונים זה בתוספת תשלום" לאחר עוד כמה דקות של ליטופים סתמיים ומשעממים היא התחילה לשפשף לי את המוט. לאחר כ-5 דקות של שיפשופים כשראתה שאני לא גומר היא צעקה "אין לי כח תעשה לעצמך ביד". שיפשפתי לעצמי תוך כדי נגיעות בה וגמרתי. דנה הביאה לי מגבונים כדי שאנגב את עצמי (זוכרים? אין מקלחת). ניגבתי את עצמי ועפתי מהמקום. נפילה כזו הרבה זמן לא חוויתי